I dag lå det pakke til Simone i postkassen! Besta har strikka en nydelig tunika til hun. Heldige Simone! Hun var litt trist fordi at to av strikkakjolene var blitt for små. Nå fikk hun en ny. Hun har mange andre kjoler, men de som er hjemmelagde er mye bedre sier hun. Vi er jammen heldige som får så mye hjemmestrikka plagg til begge barna!

Dagen i dag har vært ganske så fin. Huset er tatt bilder av så i dag kunne vi senke skuldrene og fokusere på barna etter barnehage. Jeg sov faktisk et par timer på dagen i dag fordi at jeg var utslitt etter å ha styrt mye i det siste. Det gjorde veldig godt og jeg fungerte mye bedre etterpå! Det var herlig med en dag med bare lek og kos etter en ukes tid med mye jobbing og lite lek på oss voksne. I morgen er det fredag og starten på langhelg. Det blir deilig! Vi har planer om å endelig bruke billettene til badeland som jeg vant for en stund siden. Det er meldt strålende vær så vi håper å grille pølser også. Vi skal iallefall bare kose oss og ha det gøy.


Ha en fin kveld alle sammen!

Camilla

//Annonse//

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I dag er dagen før dagen. Iallefall dagen før vi får fotograf til huset. Vi har jobbet og styrt i hele dag. Min snille svigerinne kom og hjalp meg kjempemasse. Vi er heldige som har så snille folk rundt oss! Jeg er utrolig, vanvittig, ekstremt sliten men det føles også litt deilig å kjenne at kroppen har stått på den siste uken. Kommer jeg meg gjennom denne perioden med flytting uten at kroppen sier stopp, så er det virkelig håp om å få komme ut i arbeidslivet snart.

Jeg kjenner at fredag blir en hviledag. Ellers kommer jeg meg aldri i verden gjennom helgen. Når jeg blir veldig sliten så blir hodet tregt, kroppen tung og treg og til slutt så slutter den faktisk å fungere. Da er det ikke snakk om å løfte armene uten veldig store anstrengelser, og når jeg går bortover gulvet så føles det som om jeg kan falle sammen når som helst. Når jeg legger meg ned så spinner rommet rundt og rundt en liten stund og det eneste jeg klarer er å konsentrere meg om å puste dypt og få kroppen til å slappe av.

Slike perioder der jeg har måttet satt meg ned og ikke virket har det vært mange av den siste uken. Likevel så har det fungert å slappe av. Noen ganger en liten stund og noen ganger i flere timer. Det er stor fremgang at jeg kan gi litt ekstra og klare å hente meg inn igjen. Det har jeg ikke klart på mange år. Nå skal jeg ikke holde på slik lenge heldigvis for det hadde nok ikke kroppen klart. Men for en liten periode tror jeg at det skal gå fint.

Jeg har jo verdens fineste og beste pus å slappe av sammen med når det trengs. Hårek blir 13 år i år og skal flytte for niende gang (!!!). De første årene ble det en del flytting på han. Heldigvis er det null stress å flytte med han og han finner seg raskt til rette. Vi bruker å holde han inne en stund hver gang så han blir godt kjent med huset. De første gangene holdt vi han inne i 6 uker faktisk. Grunnen til det var at han var så liten. Dyrlegene vi brukte på den tiden sa at katter har en innebygd "gps" i hjernen sin. Spesielt når de er unge så begynner de å vandre i den retningen de bodde før, når de blir flyttet. Ikke vet jeg om det stemmer og om alle unge katter gjør det, men det er iallefall mange som forsvinner etter flytting og pusen vår har ikke gjort det. Denne gangen skal han slippe å holdes inne så veldig lenge for nå er han så voksen at han ikke liker å gå noe særlig lenger enn rundt huset.Nå tok jeg å slappet av mens vi la barna så nå er jeg klar for siste innspurt før jeg tar tidlig natt. Forhåpentligvis er jeg lur nok til å legge meg i senga i natt. Det har blitt en del hele og halve netter på sofaene i det siste fordi at jeg "skal bare se noe" før jeg legger meg.

Ha en finfin kveld videre folkens! Og for de av dere som tenker på å kjøpe nytt hus på Skodje, så er det en fantastisk plass! Nydelig natur, kjekke folk, mange barn, nært det meste og veldig flott sommers som vinter. Nabolaget vårt er en tipp topp plass å bo med mange lekekamerater for barna og folk o alle aldersgrupper.

Camilla

//Annonse//

Likes

Comments

Det kjennes godt på kroppen at vi skal flytte. Det er en utrolig stor jobb som må gjøres, men det blir veldig deilig når vi er kommet i hus. Å gå gjennom nesten hele huset er mye jobb og jeg er supersliten. Likevel så er det godt å få det gjort. Jeg skulle virkelig ønske at kroppen fungerte som før. Da kunne jeg ha gjort meg ferdig med en ting uten å måtte hvile innimellom. Nå tar energien slutt når den tar slutt. Tidligere hadde jeg alltid litt ekstra å gi. Samtidig så er jeg jo i mye bedre form enn for ett år siden, for ikke å snakke om for to og tre år siden. Da hadde jeg aldri i verden klart å gjøre halvparten av det jeg klarer i dag. Så her er absolutt fremskritt!

Vi har fått ut mye babyutstyr og for små klær. DET er deilig! Litt tar jeg vare på, men vi har mye! Vi er jo så heldige at vi arver mye klær også, så da blir det ekstra mye å vokse fra. Da jeg kom hjem fra sykehuset med Nathaniel (han kom vel strengt tatt hjem en uke før meg), så sto her 13 (!!!) flyttekasser med arveklær og en haug med gaver. Da ble jeg selvfølgelig kjempeglad, men samtidig så klarte jeg ikke å gå gjennom alt sammen. Mye ble stuet bort for å tas frem senere, men det ble ikke gjort ofte nok. De vokste fra et par kasser underveis. Så da sier det seg selv at vi har hatt en god del barneklær stående på loftet. Når barna har rykket opp en størrelse eller to så har vi tatt frem noen kasser og plutselig fått helt nye garderober. Det har vært veldig kjekt når formen ikke har vært bra nok til å fly rundt på butikker. Man har jo nettbutikker, og det liker jeg veldig godt, men av og til har det også vært for slitsomt. Å sitte å lete gjennom side opp og ned etter plagg var noe som jeg i perioder ikke orket. Nå har vi gitt videre masse klær og er glad for at andre kan få glede av de - både vi som vi brukte og ikke rakk å bruke.

Barnevognene er solgt og nesten alt babyutstyret også. Det føles rart å være ferdig med vognperioden. Det var jo så stort og spennende å kikke på vogner før vi bestemte oss for hvilken (hvilke) vi ville ha. Nå skal vi ikke ha flere barn så da blir det heller ikke kjøpt flere vogner. Vi hadde Emmaljunga city cross, Bugaboo Bee, Bumbleride Indie og Bumbleride Indie Twin. Superfornøyd med alle sammen, men favorittene var nok Bumbleride Indie og Bumbleride Indie Twin. Det er jo samme vognen bare at den ene er for to barn. Supergode både som bag og sportsvogn med lang bag og lang rygg. Simone har alltid vært lang så vi var nøye på å kjøpe en med lang rygg da vi skulle ha søskenvogn. Hun vokste tidlig fra Emmaljungaen i ryggen.

Her er favoritten og siste ut av hus


Nå skal jeg jobbe bittelitt til før jeg tar kvelden. Alt som er gjort er godt. Kanskje man burde flytte hvert 5 år eller noe slikt bare for å få gått gjennom alt man eier? Haha! Det beste er vel å bli flinkere til å kvitte seg med ting etter hvert og ikke kjøpe mer enn man absolutt trenger - spesielt av store ting!


Ha en flott siste rest av tirsdagskvelden alle sammen!

Camilla

//Annonse//

Likes

Comments

God mandag alle sammen! Jeg har vært opptatt i det siste så det har blitt lite skriving. Vi har hatt en fin helg - tre av oss iallefall. Kai-Even har vært syk igjen så han har lagt på sofaen. Simone, Nathaniel og jeg har lekt ute og inne og ellers hatt nok å styre med.Vi har ryddet, pakket og sortert. Vi skal flytte (!!!!) og da er det en ypperlig mulighet til å skrelle ut av huset alt som har hopet seg opp av babyutstyr, for små klær og ting vi ikke bruker. Loftet vårt og bodene har blitt lagringsplass for det som jeg ikke har orket å gjøre noe med mens jeg var syk, så der var det mye å ta tak i. Det er mye som gies bort, noe som selges og noe som kastes.

Vi gleder oss veldig til å flytte i større hus. Vi får alt på ett plan så da blir det litt enklere når formen er dårlig. Spesielt Kai-Even sin. Forhåpentligvis blir jeg aldri så dårlig igjen at trapper blir noe problem. Vi kommer også nærmere foreldrene hans. De hjelper oss så ofte og mye så det blir jo praktisk. Det er jo lov å håpe på at vi kan hjelpe tilbake snart også så det ikke alltid går en vei. Vi flytter ikke for å komme nærmere hjelpen - det er bare en bonus. Vi flytter fordi at vi føler at huset vårt er upraktisk for oss slik som helsen vår er nå og vi kunne også tenke oss et gjesterom. Nå får vi det. Alle rom er større og vi får en ekstra tv-stue/gjesterom. Barna får større rom og vi får mer tumleplass.

Det har vært litt tungt å ta avgjørelsen om å flytte fra Skodje. Vi liker oss veldig godt her, det er en nydelig plass og de vi har blitt kjent med er helt fantastiske. Barna har begynt å knytte seg til venner og barnehagen har vært helt utrolige! Vi gikk mange runder med oss selv før vi bestemte oss, men fant ut at det blir best for oss å ta denne muligheten til et hus med alt på ett plan og større plass. Barna har fått barnehageplass på det nye stedet fra høsten av, så da får de fortsette med sine rutiner i starten. Det tror vi er veldig bra for de. Da kan de få en gradvis tilvenning.

Vi kjenner mange der vi skal flytte til så det er jo bra. Det er en nydelig plass det også så vi kommer nok til å trives. Huset er helt nytt og snart ferdig så alt er i tipp topp stand. Kai-Even vokste opp der og vi trives der alle sammen. Vi tilbringer ofte tid der og er godt kjent. Det blir nok litt rart i starten for oss alle. Spesielt for barna tenker jeg, men vi skal gjøre flyttingen til en positiv opplevelse. De har allerede hjulpet til med å pakke ned litt ting og flytte ut litt møbler. Det var veldig spennende og de gleder seg veldig til å få større hus å tumle rundt i. Vi flyttet bare 15 minutter fra der vi bor nå, men vi bytter kommune så det føles veldig langt. Nærmiljøet blir jo ikke her vi er vant til at det er. Heldigvis går det fint å besøke og få besøk ofte siden det ikke er lenger bort.

Det er bedre å flytte nå enn senere så Simone får det siste året i barnehagen sammen med de hun skal begynne på skolen med. Tenk det! Til høsten er hun førskolejente. Tiden går jammen fort! Hun var jo nettopp bitteliten. Det er bra at det er to skoleår mellom barna så mammaen blir klar for at minsten også skal begynne på skolen. Det kjennes så trygt og godt at de går i barnehagen. Med en gang de starter på skolen så blir de mer overlatt til seg selv og må klare mye mer på egenhånd. Det er jo en positiv ting, men fortsatt en stor overgang. Jeg skulle ønske at de fikk begynne ett år senere slik som vi gjorde. De blir fort nok store. Men nå er det slik at de starter det året de fyller 6, så da må man bare finne seg i det og stole på at barna er klar og at skolen er rustet for de små skattene på 6 år.


Ha en fin dag alle sammen!

Camilla

Likes

Comments

Jeg tenkte at jeg skulle dele et vasketips med dere. Når det gjelder å vaske vindu så har jeg tidligere brukt glasspray og en kilo med papir. Det blir rent og pent men jeg liker ikke lukten av glassprayen. Sist jeg skulle vaske vindu så bestemte jeg meg for å prøve med varmt vann med litt eddik opp i. Det ble kjempefint helt til sola kom frem. Da så jeg alle skjoldene. Denne gangen har jeg brukt varmt vann med bittelitt skyllemiddel for klær opp i. Vasket over med en klut dyppet i blandingen og tørket over med en tørr klut. Helt perfekt og uten skjolder! Tipset fikk jeg fra ei venninne, så tusen takk! Nå kan dere vaske i vei og få skinnende rene vinduer, speil og glassflater. Lukter godt gjør det også!Ha en fin kveld videre!

Camilla

//Annonse//

Likes

Comments

Det var skikkelig deilig med hverdag igjen etter en lang påske. Barna hadde det så gøy i barnehagen i går og gledet seg til i dag tidlig. Det er jo ikke så rart når de var syke hele ferien. Vanligvis er man jo litt sosial i ferier men denne gangen lå de nesten hele ferien på sofaen. Kai-Even er på jobb igjen i dag også. Endelig ble han bedre. Det virker som om det har vært sykdom for mange denne påsken. Mange av de vi kjenner har lagt med feber, vond kropp og hoste. Heldigvis går det mot sommer nå. Da bruker det å være mindre sykdom på alle mann. Vi har jo egentlig vært veldig heldige og har ikke ofte syke barn syns vi.

Nå er vi iallefall oppegående alle sammen og kan gjøre det vi vil. Jeg har prøvd å rydde i skap og boder i det siste. Så mye har hopet seg opp de siste årene fordi at formen har vært for dårlig til å få unna ting etter hvert. Nå måtte jeg bare begynne i en ende og håpe at jeg kommer gjennom alt. Litt blir lagt ut for salg, mye blir gitt bort og noe kastet. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med parykken min. Den fikk jeg da jeg mistet håret av cellegiften, men har aldri brukt den. Egentlig burde jeg selge den, men det føles litt skummelt å kvitte seg med den av en eller annen grunn. Det er jo latterlig å tenke slik, men jeg føler at så lenge jeg har den i hus så er sjansen for tilbakefall mindre. Og i det øyeblikket jeg skrev dette så innså jeg hvor dumt det er å tenke slik! Parykken skal definitivt ut! Skrik ut om noen trenger en parykk! Sjansen er uansett stor for at den ikke hadde blitt brukt om jeg mistet håret igjen!


Det var ikke så enkelt å få tatt gode bilder av en parykk uten et hode. Den er veldig fin på og er laget slik at ens egen hodebunn viser gjennom. Da ser man ikke at det er en parykk visst man ikke vet om det. Den kan selvfølgelig styles slik man vil!


Det kan jo umulig være sunt å gå hjemme i så mange år og kikke på alle tingene man eier. Før var jeg veldig flink til å kaste, selge og gi bort. Nå er nesten alt vemodig. Barnevogner, vognposer, klær...alt er vanskelig å kvitte seg med, men man kan jo ikke sitte med barnevogn heller når barna er ferdig med med vognperioden. Innerst inne er jeg litt snurt fordi at jeg ikke fikk bruke vognene så veldig mye. Jeg fikk liksom ikke trillet så mye tur med barna og gjort slike ting som man gleder seg til som gravid. Haha! Det positive er jo at tingene er i veldig bra stand og veldig lite brukt så vi kan selge de videre. Man får tenke på det positive.

Det er litt spesielt å føle seg så knyttet til hver eneste ting. Jeg liker ikke at det dukker opp følelser når jeg går gjennom ting. Det er jo bare ting - det viktige her i livet er jo menneskene rundt oss. Men det er vanskelig å ikke bli litt bitter over alt jeg gikk glipp av mens jeg var syk, og for så vidt alt jeg fortsatt går glipp av. Vanligvis klarer jeg å la være å tenke slik og heller fokusere på her og nå og på det positive. Likevel så må det nesten være lov til å synke litt ned i selvmedlidenhet en gang i blant. Så lenge man kommer seg raskt videre iallefall!

Nå skal jeg være hard med meg selv og rydde videre. Det blir en tur og litt styrketrening i dag også. Må benytte at formen er fin og trene meg litt opp. Målet er å klare en middels lang fjelltur iløpet av sommeren! Det hadde virkelig vært flott å få til!


Ha en fin dag folkens!

Camilla

//Annonse//

Likes

Comments

I morgen er det endelig hverdag igjen! Å som vi gleder oss alle mann! Denne påsken kan oppsummeres med ett ord, og det er kjedelig. Vi har vært syke alle sammen. Jeg ble raskt bedre siden jeg startet på antibiotika ganske så raskt. Resten av gjengen har lagt hele påsken. Simone hadde først omgangssyken og så fikk hun skarlagensfeber. Stakkars jente. Hun var veldig syk en stund. Nathaniel har hatt feber med feberkramper og kraftig forkjølelse. De er heldigvis feberfri og i fin form i dag, og gleder seg veldig til barnehage i morgen. Det har nok vært veldig kjedelig å være syke så mange dager. Kai-Even ligger syk enda, så i morgen blir det legetime på han. Håper han kommer seg raskt!

Sånn ellers så har vi gjort svært lite hele uken. Det positive med å være bundet til hjemmet i mange dager har vært at småen har sluttet med bleier. Begge våre barn har fått slutte med bleier når det passer de. Vi har aldri presset de til å gå hverken uten eller med bleier. Det har funket knall og begge to har prøvd seg uten bleier på dagtid et par dager før de har sagt selv at de vil sove uten bleier. Det er så mange som stresser med bleieslutt før barna selv er klar for det. Anbefaler virkelig å la barna styre det selv. Og aldri, aldri bli sint eller oppgitt når barna har uhell, for det er slikt som skjer med alle.

I går turte vi oss ut av huset en liten tur for å besøke Farmor og Onkel Johan-Henrik. Vi koste oss veldig og fikk deilig Boeuf en daube - gryte med oksekjøtt, masse deilige grønnsaker, rødvin og cognac. Herlig! Til dessert fikk vi hjemmelaget appelsin is. Det var helt nydelig!Håper dere har hatt en fin påske alle sammen! Nå skal vi slappe av resten av dagen og lade opp til barnehage i morgen.

Camilla

//Annonse//


Likes

Comments


For et nydelig vær vi har hatt i dag! Strålende sol og fin temperatur! Nathaniel og jeg tok med oss bøtte og spade og gikk ned til sjøen i dag. Det var så deilig å bare kose seg, kjenne på den deilige sjøluften, kaste stein og utforske litt. Alt er jo et eventyr for en nysgjerrig 3 åring. Vi hadde en spennende dag og fant mange skatter. Steiner ble båret på og kastet. Nathaniel ville så gjerne bade, men var enig i at det var for kaldt etter å ha kjent på sjøen med hånden. Vi får vente et par måneder før vi kaster klærne og dypper oss.Det var veldig godt å få røre litt på kroppen og få frisk luft i dag. Det har vært noen lange dager med sykdom på hele familien og vi begynner å bli litt rastløse. Iallefall vi to som er friske og raske igjen. Det var veldig kjedelig at påsketuren vår ikke ble noe av, men etter en slik dag med så nydelig vær kan man jo ikke gjøre noe annet enn å glede seg til flere slike dager fremover! Våren er virkelig en nydelig årstid med nytt liv som spretter frem her og der.Mens vi var i fjøra så tok Simone og Kai.Even seg en liten hvil. De har feber begge to og er ganske så reduserte. Simone er ganske lei av å være syk og gleder seg til å bli frisk så hun også kan være med på tur. Det gleder vi oss alle til! Men nå i kveld virket hun litt mindre medtatt så vi håper på mye bedre form i morgen! Påsken er jo snart over uten at vi har fått gjort noe særlig, så det hadde vært fint om alle ble friske så vi kunne finne på noe sammen de siste dagene.Tenk å være så heldig å få blomster med denne skjønne karen her da!

Årets første blomster fra barnehånd

Nå skal kvelden nytes og jeg skal sove i min egen seng i natt. De siste to nettene har det blitt veldig lite søvn pga to syke barn. Simone har lagt i vår seng og Nathaniel har vært mye våken. Minstemann får så raskt høy feber med feberkramper så når han har feber så blir det lite avslapping. Det er ofte vanskelig å få ned temperaturen hans. Simone har aldri hatt feberkramper og hennes temperatur går raskere ned visst den blir veldig høy. De er veldig ulike på mange måter, også når de er syke. De siste nettene har jeg tilbragt på sofaen de få timene det ble noe søvn. Det har gått helt greit på dagtid for vi har ikke hatt så aktive dager, men jeg kjenner at det skal bli deilig å sove i sengen min igjen.

Her blir det påskegodt, potetgull og brus sammen med en film i kveld. Håper dere alle sammen har en nydelig fin påske!


Camilla

//Annonse//

Likes

Comments

Endelig våknet jeg uten feber i dag tidlig. Kjempeklar for å starte påskeferien på ordentlig og kose oss masse. Gleden ble veldig kortvarig da jeg innså at klokken ble halv ti før Simone ville stå opp. Det kunne jo bare tyde på en ting? Joda..jenta har feber. Ganske høy temperatur og vondt i kroppen. En skikkelig nedtur for hun siden hun akkurat har hatt omgangssyken.

Nathaniel sov i vår seng i natt for han fikk høy feber og feberkramper i går kveld. Jeg fikk panikk og reiv han ut av sengen stakkars. Braste inn på badet der Kai-Even stod i dusjen og ba han om å få på seg klær. Det er jo sjelden farlig med feberkramper, men jeg får en støkk i meg hver gang det skjer. Det er vanlig å vokse det av seg i 2-3 års alderen så vi hadde håpet at han skulle slippe det flere ganger, men det ser ut som han ikke har vokst det helt av seg enda.

Dagen i dag har barna tilbragt på hver sin sofa. De gleder seg til de blir friske så de orker å leke igjen. Vi voksne lider av brakkesyken, så vi stappet hele familien i bilen og kjørte en lang tur i dag. Da sovnet barna og vi voksne fikk se litt av verden rundt oss. Det gjorde godt!

Nå har Kai-Even også fått feber. Da blir jo han ganske ødelagt i kroppen mens det står på, så nå koser vi oss virkelig. Kjenner at det er litt bittert å bli syke i ferien når vi egentlig skulle kose oss på hytta. For min egen del så er jeg veldig lei av mitt eget hus siden jeg går hjemme hver dag ellers. Men vi får bare gjøre det beste ut av situasjonen og håpe på rask bedring på alle. Hytteturen er avlyst men vi sniker oss avgårde dit en annen helg.

Det ble litt klaging nå, men jeg føler at vi aldri får gjort noen ting gøy. Alt vi planlegger blir kansellert på grunn av sykdom - alt fra vårt eget bryllup, deltagelse i barnedåp, konfirmasjoner, andre sine brylluper og bursdager og ikke minst ferier.

Det er bare en ting å gjøre og det er å se lyst på livet! Slik som vi alltid gjør. Litt humper i veien blir det for de aller fleste og vi takler den motstanden vi måtte møte på. Det er tross alt ikke verdens ende å få litt feber. Det finnes mange som har det verre enn oss, og å gjøre om på litt planer og gå glipp av festligheter i ny og ne er ingenting i forhold til det mange av verdens befolkning sliter med på daglig basis.

En sjelden gang blir jeg litt lei og oppgitt og det må jeg helt ærlig innrømme at jeg ble et øyeblikk i kveld. Jeg hadde gledet meg til noen fine dager på hytta sammen med Mamma og Pappa. Barna koser seg veldig når vi er der og vi voksne også. Men det er tross alt bare litt feber og hoste som feiler hele gjengen så det går plutselig over. Da skal vi nok finne på noe gøy her i nærområdet.

Nå skal vi kose oss med kylling Tandoori selv om det er blitt ganske så sent.Dere får nyte kvelden alle sammen!

Camilla


//Annonse//

Likes

Comments

Påskeferien 2017 er godt i gang og vi er 50% friske. Kai-Even og Nathaniel er friske og raske mens Simone og jeg er syke. Simone er ferdig med en runde med omgangssyke, men er fortsatt litt slapp. Det blir noen dager med karantenetid og avslapping. Jeg har høy feber, vondt i kroppen og halsen, bihulene og er kjempesliten. Det blir mye avslapping med andre ord. Det var ekstra kjedelig å få sykdom i hus nå siden vi hadde gledet oss til å gjøre mye i ferien, men vi får ta det igjen når vi blir friske!

Litt gøy har vi det likevel! Med litt paracet i kroppen så fungerer jeg greit noen timer. I går hadde vi piknikk på stua. På menyen stod frukt og popcorn. Barna hadde selv ordnet til og inviterte oss med. Det er så koselig med slike påfunn! Jeg prøvde å få tatt litt bilder av piknikken i går. Det var ikke enkelt med to av motivene i konstant bevegelse. Etterpå ville Nathaniel ta bilder. Han var jo ganske flink, men må nok øve litt på å få med hele motivet.


Ikke så verst av en 3 åring med fotoapparat.Det er ikke alltid at bildene blir perfekte selv om man tar mange bilder og er over 3 år. Likevel er det slike bilder som er kjekkest å ha å se tilbake på. Slike stunder blir husket i lang tid. Det er viktig å kose seg selv om formen og dagene ikke ble slik som planlagt!

Det spøker litt for turen vår til hytta senere i påska. Av erfaring så bruker kroppen min en stund på å komme seg og foreløpig har jeg over 39 i feber. Det har jeg hatt none dager nå. Jeg blir overrasket dersom formen kommer seg så raskt at vi kommer oss avgårde. Heldigvis er det ikke så langt til hytta så vi kan reise dit ellers i året også. Vi får bare se an hvordan ting utvikler seg og heller finne på noe her hjemme. Det skal ikke så mye til før barna får fine dager som føles litt påskete og annerledes enn hverdagene. Det viktigste er å kose oss og nyte litt fritid sammen!

Nå skal jeg hvile litt før jeg prøver å motivere barna til en liten tur ut i hagen. Det er godt å lufte seg litt selv om formen ikke er på topp. Det gjør iallefall underverker for barna og ikke mint apetitten til alle sammen!


Ha en flott tirsdag alle sammen!

Camilla

Likes

Comments