Jeg var så heldig å få en kjempefin potterose på morsdagen. Simone hadde valgt den ut helt alene og den var selvfølgelig rosa. Fineste fargen som finnes på roser! I dag er det Valentine's Day, men det ble ikke feiret her i huset. En veldig koselig skikk som absolutt gir en god anledning til å sette litt ekstra pris på hverandre, men vi er ikke kommet helt inn i det enda. Haha! Vi får velge en annen dag å feire litt. Kanskje gå ut og spise middag en kveld. DET er 4 år siden vi var ute og spiste alene nå så det hadde vært kjekt. Det skal jammen meg bli et mål å få til før sommeren!

I dag har jeg trent litt. Det gjorde godt selv om kroppen er stiv og støl allerede. Det gir energi og godt humør, så jeg skal være flink til å trene litt hver dag formen er bra nok. Noen dager er det nok å gå en tur, og noen dager orker jeg litt styrketrening i tillegg. Andre dager igjen kan det være nok å levere og hente i barnehagen. Det er bare en ting å gjøre og det er å ta hensyn til kroppen og nyte livet. Selv på de dårlige dagene skjer det mye positivt!

Simone og jeg var på Vårsol i kveld. Det er en jenteforening her i bygda, der jentene får synge, gjøre håndarbeid, være med på en loddtrekning, en andakt og spise litt. Det var veldig kjekt og Simone vil gå hver gang. Hun var veldig sjenert i kveld, men det kommer seg når hun har vært med et par ganger. Jeg syns det er kjempekoselig med slikt og syns Simone var flink til å brodere. Hun hadde aldri prøvd det før men tok det raskt! Hun er jo ikke så stor så hun holder ikke på lenge i gangen, men hun var veldig stolt da hun kom hjem og kunne fortelle guttene hva hun hadde gjort på!

Jeg håper dere har hatt en flott Valentine's Day alle sammen - enten dere feirer eller ei. Selv om det er en tradisjon vi har adoptert fra Amerika på lik linje med Halloween, og handelsstanden tjener flesk på dagen, så er det imponerende lite synsing om denne tradisjonen i motsetning til Halloween. Mange er jo motstandere av Halloween og en av de brukte unnskyldningene at "det er bare en tradisjon som handelsstanden hauser opp for å tjene penger". Det blir jo en litt komisk dobbeltmoral når de samme personene forlanger roser, sjokolade, undertøy og date på Valentine's Day. Haha! Nei, nå skulle jeg ikke tråkke noen på tærne. Jeg syns bare det er litt småkomisk. Jeg liker begge tradisjonene og favner gjerne om de med åpne armer. Ekstra kos er gøy uansett unnskyldning og årstid! Og jeg liker alle vennene mine enten de liker eller ikke liker amerikanske tradisjoner ❤


❤ Happy Valentine's day (evening) everyone! ❤

Camilla

Likes

Comments

//Affiliatelenker//

Iløpet av en uke så ramler det inn med tilbud i inboxen min. Jeg bruker ikke å dele så veldig mange her på bloggen siden jeg ikke fokuserer på sminke og klær på bloggen. Men noen ganger bare må jeg dele tilbud som jeg selv synes er bra og ønsker eller ville ønsket å benytte meg av. Jeg vet at mange av dere som leser er interessert i sminke og vil helst kjøpe sminken til den beste prisen. I dag får du opp til 60% rabatt på Makeupmania.no . DET er virkelig et kupp! Mange av produktene som jeg selv bruker er på tilbud, og her er det mange penger å spare. Ta en titt selv og se om du finner dine produkt til en pris du ikke kan gå glipp av.

Camilla


Likes

Comments

I dag har vært en fin dag! Det er morsdag og den har vært innholdsrik og koselig. Barna og jeg tok oss en tur til andedammen og en barnehage for å leke litt i formiddag. Vi hadde det veldig gøy og fikk brukt masse energi! Endene var på vinterferie, men vi var nødt til å sjekke, for Nathaniel trodde ikke på at de var på ferie. Vi lekte gjemsel istedenfor og hadde det veldig gøy! Det var ikke så veldig vanskelig å finne de når minstemann roper "her er vi mamma", men gleden da jeg leitet en stund og plutselig fant de var stor!

Da vi kom hjem var middagen godt i gang i ovnen. Langtidsstekt svineribbe. Det lukter så deilig da vi åpnet døren. Mange gode grønnsaker i langpannen lager utrolig god lukt og smak.

Farmor og Tante Ingvill med familie sendte en melding om at de tok med kaffemat på besøk til Oldemor. Da måtte vi bare hive oss med. Den langtidsstekte svineribben ble satt fart på og vi rakk å spise deilig middag før vi kom oss i bilen og kjørte til Oldemor. Vi hadde det så koselig med masse deilig mat og kaffe. Barna lekte så fint sammen og var glade for å treffe Linus igjen så raskt etter gårsdagen.

Vi skulle egentlig bake kake etter middagen i dag, men det rakk vi ikke. Det var kanskje like greit for vi spiste ikke opp alt på bordet selv om vi var mange. Vi pakket resten av middagen og tok den med så Oldemor kan kose seg med enkel middag en dag ut i uken.

Neste helg blir Nathaniel 3 år, så da blir det litt baking i uken som kommer. Han gleder seg til å få besøk av alle besteforeldrene og tanter, onkler og søskenbarn. Og ikke minst så ser han frem til alle kakene. Barna våres er virkelig glad i kaker! Heldigvis liker de å bake også så da får de hjelpe til med forberedelser. Det er så rart at han allerede blir 3 år. Det føles som om han akkurat ble født. Simone er jo bare 15 måneder eldre, men det er stor forskjell på de. Det er helt fascinerende så rask utvikling det er på barn. Om 15 måneder er han like gammel som Simone er nå.


Håper alle har hatt en like fin helg som oss!

Camilla

//Annonse//


Likes

Comments

Det er så deilig med sol om dagene! Merker at man får mer energi når solen skinner, og det blir kjekkere å gå tur. I går gikk jeg en lang tur sammen med ei venninne. Jeg fikk så mye energi etterpå at jeg fikk ordnet og shinet huset til helg. Det er så herlig å sette seg i sofaen fredagskveld med et ryddig og nyvasket hus.

Tidligere på dagen var jeg hos legen på månedlig kontroll. For en gangs skyld var jeg i god form når jeg var der. Sykehuset har henvist meg til infeksjonslege for å se om det går an å finne ut hvorfor jeg stadig får luftveisinfeksjoner. Det blir spennende. Jeg har vært i god form den siste uken, så håper jo at det holder seg slik. Likevel så er det sjelden formen er bra i mer enn en til to uker så en utredning er nok på sin plass. Jeg er sikker på at jeg kunne kommet ganske raskt i form igjen dersom jeg ikke hele tiden ble satt tilbake av sykdom.

Barna ville lage skåler av perler i går. Simone har laget en før, men nå fikk begge to lage hver sin. De ble skikkelig fine. Neste gang skal vi prøve med små perler for det tror jeg blir enda finere. Det er så kjekt å lage noe sammen med de for de lyser av stolthet og mestringsfølelse etterpå.

Nathaniel tok seg en liten hvil i sengen med Ipad i kveld sammen med pusen. Så koselig! Simone får ofte kose med pusen for hun er litt mindre brå i bevegelsene rundt han, så det var kjekt å se at pusen kom frivillig og hoppet opp til Nathaniel også. Gutten ble veldig glad og stolt!

Vi fikk besøk av Linus, mamman og pappan i dag til middag. barna storkoste seg ilag og spiste mye taco. Nathaniel skjærte opp all agurken og hjalp til med å steike kjøttdeig, mens Kai-Even og Simone gjorde unna noen ærend på Moa. Simone kjøpte blomster til meg. Helt på eget initiativ. Gjett om jeg ble glad! En flott potterose i rosa. Jeg må finne en fin potte til den i morgen før jeg tar bilde av den.

Nå er det kveld og tid for å slappe av litt. Først skal jeg rydde litt leker og gjøre det koselig her. Håper dere alle sammen får en flott lørdagskveld!


Camilla

Likes

Comments

Dagene går fort og vi er allerede midt i uken allerede. I dag har vi vært på besøk hos Linus og Tante Ingvill. Vi rakk så vidt å hilse på Emilie før vi reiste hjem også.

Vi dro rett fra barnehagen til jobben til Tante Ingvill og hentet hun. Det var stas å besøke jobben hennes! Til middag lagde vi innbrakte pølser med bacon. Barna elsket det! Nathaniel hjalp til å lage middag og koste seg med å kjevle deig og rulle den rundt pølsene sammen med bacon. Så godt og så enkelt! Dette kommer vi til å lage her hjemme også.

Mens vi ventet på at Linus skulle komme hjem fra barnehagen så spilte vi litt Nintendo wii. Supermario var veldig gøy for Simone og Nathaniel, og de fikk det ganske bra til selv om noe var vanskelig. Vi også har wii men de har brukt den mest til sportsspill og dansing hittil.

Slike ettermiddager er så koselig! Linus og Nathaniel er bestevenner og leker så fint sammen. Simone elsker å besøke Tante Ingvill for da får hun leke med lekene som Emilie hadde som liten. Det er superspennende å ta frem Polly Pocket, barbie og prinsesselego.

I morgen er det kino på hele gjengen sammen med en annen kjekk familie. Vi gleder oss!


Ønsker dere en finfin kveld videre!

Camilla

Likes

Comments

Vi er allerede godt i gang med februar. Tiden går jammen fort! Det føles mer som april siden vi har så mildt og fint vær. Det er best å nyte det mens vi kan for man vet aldri hvordan våren og sommeren blir. Alt blir så mye enklere og lettere med sol og mildvær. Barna slipper så mye tunge klær og syns det er kjekkere å gå ut. Herlig!

Jeg fikk så lyst til å oppklare litt rundt den nye bilen vi har kjøpt. Søsteren til Kai-Even driver jo en innsamlingsaksjon for at Kai-Even skal få behandling for MS. Vi har ikke fått noen reaksjoner på bilkjøpet vårt, men jeg vil likevel oppklare litt at vi har brukt penger på en ny bil. Vi var helt nødt til å bytte ut den bilen vi har. Egentlig ville vi ikke bytte bil før vi er helt ferdige med vognperioden. Vi kan sette vognen rett inn i bagasjerommet uten å slå den ned og ta den rett ut igjen, klar til bruk. Den er veldig god på vinterføre og i terreng. Vi kjører ofte ned til fjøra for å kose oss der, siden det er for langt for Kai-Even (og ofte meg også) å gå. Alt i alt er vi veldig fornøyde med vår Honda crv. Men Hondaen begynner å bli gammel og er veldig dyr i drift og har kjørt langt. Når den er solgt så sitter vi igjen med en god bil som er billig i drift og har mye lavere utgifter i måneden, samt ikke har kjørt så veldig langt.

Dette ble jo litt rart. Jeg har jo ingen meldeplikt om hva vi bruker og ikke bruker penger på, men det føltes feil å ikke si noe siden det foregår en innsamlingsaksjon og der er kommet inn et betydelig beløp til behandlingen. Så nå vet dere det.

I ettermiddag blir barna og jeg alene. Det er ikke ofte det skjer. Selv om jeg er i god form innimellom så er jeg ikke som en frisk Camilla og uansett hvor mye jeg prøver å skjule det så merker Kai-Even det når jeg blir sliten. Derfor duller han som regel med meg og gjør alt mulig for at jeg ikke skal slite meg ut. Det er jo ikke noe farlig å bli sliten en gang iblant. Iallefall ikke av "normale ting" og "normalt sliten". Det blir jo alle mennesker innimellom, og det tåler jeg også. Han er supersnill, men han må slippe taket litt og stole på at jeg kjenner kroppen min så godt at jeg sier ifra dersom jeg ikke klarer to energibunter alene et par timer. Derfor har jeg kommandert han til å jobbe litt overtid for han sitter jo uansett til langt på kveld her hjemme og jobber. Og snart håper jeg at han tar seg en tur ut og er sosial på kveldstid. Det har han ikke vært siden før jeg ble syk, så det fortjener han. Kino eller på besøk til en kamerat hadde vært flott! Kanskje jeg må kjøpe kinobillettene for han så han MÅ ta seg en pause fra husets fire vegger? Haha! Det er vel best å la han få velge tid og sted selv så han ikke føler seg presset ut av huset.

Nå skal jeg gå en tur og nyte det flotte været og at formen er så bra.


Ha en fin dag alle sammen!

Camilla

//Annonse//

Likes

Comments

Det blir visst langt mellom innleggene til tider her. Det har ikke skjedd så mye og man får ikke så mye å skrive om når man sover store deler av døgnet. Derfor valgte jeg å ikke skrive noe. Energien har ikke vært på topp i uken, men i helgen har den vært ok. I går hadde Simone og jeg det veldig gøy på bowling sammen med Aina og Marius. Det var første gang Simone prøvde bowling, men det var absolutt ikke siste gangen. Det var veldig kjekt og en stor mestringsfølelelse å klare å kaste/trille kula selv.

Vi har jo så nydelig vårvær her for tiden, så i dag måtte vi nyte det. Det ble litt ute lek her og der og så grillet vi pølser til middag. Årets første grilling i 2017 ble 05 februar og vi gleder oss til mange flere grillmåltid! Det ble litt stående buffet i dag siden vi ikke tok frem alle utemøblene. De har vi surret fast og tatt inn det som ikke kan stå ute. Av erfaring så kommer det en storm eller to før vi kan si oss ferdige med vintersesongen. Men nå skal det visst være fint vær en stund så da skal vi nyte det!

Det er så mange fine turstier og fjellturer rundt oss og jeg klør i kroppen etter å utforske. Før jeg ble syk så elsket jeg å gå på fjellet og nå har jeg savnet det i noen år. Simone er stor nok til å gå en enkel fjelltur, så det håper jeg å få hun med på. En liten sjokolade i lommen blir nok bra motivasjon for å gå et stykke!

Nathaniel er ikke like glad i gå turer som søstra, men her er flotte grusveier og traktorveier som passer fint å ha med vogn på. Det viktigste er å ha det kjekt og nyte det fine været og den flotte naturen rundt oss.

Tidligere i uken så kjøpte vi ny bil. Det ble Mazda 5. Vi er veldig fornøyde og gleder oss til å ta den ordentlig i bruk. Foreløpig har vi delt oss og brukt begge bilene, men den gamle skal etter hvert bort. Nathaniel er ganske misfornøyd med ny bil siden han fortsatt sitter bakovervendt. Han hadde nok sett for seg at der skulle stå et nytt sete så han kunne se fremover. Jeg skjønner at han er skuffet men han må nok tåle å sitte bakovervendt en god stund til. Han er så liten så det er tryggest. Simone vokste ut av bilstolen sin lenge før hun var fire år, men hun brukte to klesstørrelser større en han på den alderen og har ganske lang rygg. Det er litt rart at vi fikk en lang og en kort unge. På sikt så kommer nok Nathaniel til å strekke seg forbi søsteren, men hun blir nok høyere enn meg vil jeg tro.

Vi avsluttet dagen med hjemmekino og popcorn. Deilig å kose seg i sofaen med små, søte, nybadet barn med pysjamas på.


Ønsker dere en fin kveld videre!

Camilla

Likes

Comments

Endelig er formen min mye bedre! Det føles veldig bra å slippe å dra kroppen gjennom dagen. I dag har jeg fått gjort litt sårt etterlengtet husarbeid og slappet av. Jeg hørte på råd fra Kai-Even og tok det rolig og droppet å gå tur første dagen med god form. Det er en liten evig runddans som starter med at jeg blir forkjølet, forkjølelsen eskalerer og blir til bihulebetennelse, jeg er skikkelig syk og dårlig i 1-2 uker, så dabber det gradvis av og jeg er helt utslitt i et par uker til. Så får jeg forkjølelsessår rundt munnen før det hele starter igjen. Er jeg heldig så får jeg ei uke eller to med god form før neste runde. Jeg gleder meg til kroppen kommer seg ut av dette mønsteret.

I dag lagde vi ny playdoh etter barnehagen. Både Simone og Nathaniel er glad i å drive på med det. Vi lagde hvit, rosa og grønn men de blandet fargene til slutt. Det blir alltid slik selv om jeg sier at de ikke skal blande. Simone var så flink å lage en kopi av Marsipan, kose grisen sin. Den vart veldig fin!


Til middag hadde vi Grandiosa. Det er enkelt og godt. Ikke så veldig avansert men alle ble mette og vi liker en grandis i ny og ne.

Forrige uke lagde vi trolldeig så i ettermiddag malte vi litt på de figurene. Det var gøy! Det er lenge siden vi har malt nå. De blir veldig fort lei av å male men det ble nå litt iallefall.

Nå skal Kai-Even og jeg se Farmen kjendis fra i går. Vi ligger litt på etterskudd der. Til kveldskos har vi laget gratinerte bruschetta med hvitløk. Snadder!Ønsker alle en fin kveld!

Camilla

Likes

Comments

Det er atter en gang helg. Vi har en veldig fin helg selv om formen min fortsatt ikke er helt på topp. Feberen er borte og jeg har heldigvis mindre vondt i bihulene. Så nå klarer jeg litt mer før jeg må hvile og humøret stiger når smertene avtar.

På fredag ble det sent i seng for barna. De sovnet faktisk i bilen og ble bært rett i seng. Vi hadde en koselig fredagspizza etter barnehagen. Så kom Kai-Even hjem med en bil vi skulle få prøve til lørdagen. Da måtte vi utnytte tiden og kjøre til Svigers for å heise den opp og ta en sjekk under bilen også. Vi var veldig fornøyde med både kjørekomfort og bilen generelt. Vi fant noe småtteri som må ordnes, men det fikser vi lett selv. Vi bestemte oss for at vi sikkert skal kjøpe bilen og får litt avslag i prisen så vi ordner ting selv. Det er en Mazda 5 med 7 seter. Det skal bli deilig å kunne ha med litt flere i bilen innimellom.

Nei, nei og atter nei. Jeg kan avkrefte en gang for alle at det ikke er noen bolle i ovnen. Det blir det heller ikke visst ikke naturen skulle spille oss et stort puss. Det satte vi en stopper for da Nathaniel kom til verden. Hadde det ikke vært for at jeg ble syk så kunne jeg glatt fått både ett og to barn til. Det hadde vært kjekt med en stor familie. Men vi er veldig fornøyde med to friske, fine, søte, snille, rampete og oppfinnsomme barn. De skal følges opp gjennom hele livet og vi syns det holder med to. Vi må fokusere på barna vi har og på egen helse, så får andre ta seg av å få store familier.

Lørdagen var vi i bursdagsselskap og koste oss veldig! Vi var også å kikket på hestene og hønene de har. Det var stor stas for barna å få plukke egg og få med seg hjem. Søndagsfrokosten ble kokt egg. Det er barna veldig glade i. Tipper at de smakte ekstra godt når de har hentet de selv!

Selv om jeg ikke gjorde noe annet enn å spise litt kake og være sosial i selskapet så måtte jeg legge meg litt nedpå da vi kom hjem. Det er alltid kjipt å måtte før barna har lagt seg, men i dag hadde jeg ikke noe valg. Jeg var ikke trøtt men kroppen sa stopp. Da klarer jeg ingenting og det føles som om jeg skal synke sammen rett som det er. Heldigvis hjalp det med en liten hvil og da jeg våknet hadde Simone lagt seg i sengen ved siden av meg og sovnet.

I dag skal vi bare kose oss. Guttene skal på lekebesøk til Linus og vi jentene på besøk også. Det blir deilig med litt dameprat og at jentene får leke uten lillebror på slep. Det er ikke alltid det er så populært når hun har besøk. Håper på flere slike leke dager fremover. Det er så stor stas for barna å ha besøk av venner. Derfor er det så kjedelig å ofte si at vi må ta det en annen gang når de spør om å få ha med seg venner hjem. Heldigvis syns de svaret er ok og skjønner at mamma må hvile ofte.

Nå skal vi lage litt deilig lunsj til besøket vårt og nyte at vi er "hjemme alene" en liten stund.

Ønsker dere alle en strålende søndag!

Camilla

Likes

Comments

Vi har hatt så fint vær i dag med sol og god temperatur. Måtte bare ta bilde av solnedgangen i dag. Jammen har vi det fint her i Norge! Det merkes godt at vi går mot lysere tider. Det blir lenger og lenger lyst på kveldene. Det er ikke mange måneder igjen før vi kan nyte lange kvelder på altanen.

I dag har jeg ikke gjort noen ting omtrent. Hadde feber da jeg våknet i dag tidlig, så jeg tok litt smertestillende og gikk og la meg igjen. Da jeg våknet i 12 tiden så var feberen borte og alt kjennes litt lettere ut. Jeg har fortsatt vondt i bihulene og hodet og alt er slitsomt, men det er godt å kjenne at jeg er på bedringens vei. Det begynner å ta på å alltid være syk, så nå håper jeg at det er siste gang på lenge!

Barna har storkost seg i barnehagen og vært masse ute. Simone ble faktisk litt fornærmet fordi at jeg kom for tidlig å hentet de. Hun får aldri nok av barnehagen! Det er iallefall kjekt at de liker seg der. Vi lagde trolldeig i dag. Nathaniel hjalp til med å lage den og satt i 2 timer med trolldeigen etterpå. Uheldigvis så ødela han figurene før jeg fikk tatt bilder, men han var kjempeflink til å lage både troll og bamser helt på egenhånd.

I morgen er det fredag igjen allerede. Jeg håper inderlig at formen kommer seg betraktelig så vi får en fin helg sammen. Jeg er ganske lei av å ikke orke å gjøre mer enn det som er nødvendig og jeg merker at jeg fort blir irritert på barna når de krangler når formen er slik. VI skal i bursdag på lørdag visst formen min er bra nok. Det blir veldig kjekt! Så da må vi til å tegne et bursdagskort i morgen. Det tror jeg blir Simone sitt oppdrag for hun er så flink til og glad i å tegne.


Ha en fin kveld alle sammen!

Camilla

Likes

Comments