Hei!

Nå er det stund siden jeg har skrevet inne her.. mye som skjer om dagen og mange nye inntrykk. Til dere som har meg på snap (camiz2) så vet dere allerede at jeg var på en langtur i helga. I helga satte jeg meg i bilen og kjørte til et hotell i Ski. Der møtte jeg noen andre fra jobben, snakket og koste oss på hotellet før vi skilte lag for å få skjønnhetssøvnen vår.Så kom den store dagen på Søndag og det var tid for inspirasjonsdag i Ås. Altså, for en opplevelse! Stå-pels faktor til tusen da man går på scena for å få anerkjennelse for den jobben man har fått, mens salen står og klapper for deg. Og ikke minst at man får klem av flere av de store stjernene i Forever, og at de holder rundt deg og gratulerer deg.

Jeg var på scena ikke mindre enn tre ganger, og for hver gang så ble det færre og færre med meg, og siste gang var vi kun to. Dere kan tro jeg skalv godt da? Og at jeg i tillegg skulle holde den skumle mikrofonen og snakke. Men jeg overlevde og en så stor følelse som man virkelig vokser på senere, spesielt når andre kommer til deg og sier at det var så inspirerende å høre på meg. Hihi, veldig stas!


Litt bilder fra helgen som er fra snapchat.


Den anerkjennelsen man får i denne jobben er virkelig noe alle burde få oppleve altså! Ønsker dere en super fin Onsdag! Jeg må runde av, denne frøkna skal videre på date faktisk 😃


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Om du ser på Forever som en pakke som du har muligheten til å få, så inneholder den så mye fantastisk. I den pakken så finnes det så utrolig mye som absolutt alle kan få - vi snakker bilbonus, sponset ferie, fantastiske kollegaer, nye vennskap, være din egen sjef, for å nevne noe. Og det som er så gøy er at absolutt alle kan bli med i Forever og alle kan oppnå alt, men det kommer så klart ikke på sølvfat som mange tror. Nei, sånn er det ikke. Sett mål, finn ut hva du drømmer om og jobb mot det, det er det som skal til. Men skal jeg fortelle deg noe, det er så gøy når du har et mål å jobbe mot, at du glemmer alt annet som skjer rundt deg!

Og når du gjør nettopp det så blir du å kjent med deg selv. Ergo; enda en ting du kan få i denne Forever pakken. Selv så er jeg en litt sjenert, stille og usikker person. Og for å komme opp og frem i Forever så må man ha litt tro på seg selv, så tenkte at dette var en fin mulighet og en mer “morsommere” måte å utvikle meg selv på enn på kurs der man prater og deler erfaringer. Jeg har mange grunner for at jeg ville starte egen business men jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet at det med selvutviklingen var den største grunnen.


Daglig ser jeg andre i Forever som oppnår sine mål og drømmer. For ikke så lenge siden så var det en gjeng som dro helt gratis til fine Hellas, nå i disse dager så er det ei som får en splitter ny bil og det er ikke en 1960-modell vi snakker da, for å si det sånn - og det er fordi hun har satt seg mål og jobbet mot de. Dere kan tro jeg er misunnelig. Men igjen, disse flotte menneskene har jobbet rompa av seg for å klare det og de har virkelig fortjent det. Og istedenfor å sitte hjemme og tenke at det der kommer jeg aldri til å få til, så er det nettopp nå jeg skal ta frem den indre selvsikkerheten - for jeg vet jeg har det, den er kun godt gjemt - og si til meg selv at en dag så skal jeg være den som er stolt over jobben jeg har bak meg og som da kan sitte på et fly og ha en fantastisk reise foran meg eller som står med nøkkelen i hånda til en ny bil.

For er det en ting jeg vet så er det at jeg ikke angrer et sekund for at jeg tok initiativ og tok kontakt med personen som i dag er min sponsor. Hun som virkelig har troen på meg, hjelper meg og gir meg råd. Hun står på sidelinjen og heier meg opp og frem. Står jeg fast så skal du ikke se så langt før du ser hun sparker meg i rompa.

Jeg har kun jobbet med Forever siden i sommer men allerede vet jeg at dette er noe jeg vil satse på, noe jeg vil jobbe med. Jeg vil fortsette å jobbe mot målene mine, utvikle meg enda mer. I tillegg har jeg blitt kjent med mange flotte mennesker som allerede har blitt en stor del av hverdagen min, og jeg gleder meg så mye til å bli kjent med resten av Forever-gjengen og alt det andre denne reisen har å tilby meg.

Likes

Comments

Innkjøp, Skjønnhet&Mote


Det er noen måneder siden jeg og bror var i Praha nå, skulle ønske man kunne spole tilbake til turen, vi hadde det så koselig. Uansett, der gikk jeg bokstaveligtalt berserk med shopping. Men du, så gøy å handle på sephora, og hvert fall når man nesten får like mange prøver som produkter du selv kjøper.

Jeg hadde jo tenkt å vise dere så fort jeg kom hjem, men det ble visst aldri noe av, og mye av grunnen til det var vel at det ble flytting og pakking etter vi kom hjem. Men nå har jeg fått tatt bilder av noe av produktene og kan endelig vise dere. Det er ikke alt, men om dere er interessert i mer så kan dere si ifra. Hender jeg legger ut noen bilder og erfaringer på snap eller instagram istedenfor blogg, så bare å følge meg der. Står alltid nederst i innlegget hva jeg heter der :-)Too faced - born this way foundation
Estes Lauder - double wear foundation
Too faced - better then sex
Nars - eyeshadow primer
Benefit - hoola bronzer
Make up forever - hd ultra foundation
Make up forever - step 1 primer
Gabriella Salvete - contouring palette
Nix - hd studio finishing powder
Smash box - hydration perfecting powder
Make up forever - hd conceals
Rommel - sculpting eyes
Anastacia - brow powder duo
Make up forever - hd ultra powder


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå er det ny uke på tur og enda en helg er nå bak oss. Hvordan har deres helg vært? Har dere gjort noe spennende eller har dere kun slappet av? 😊

Jeg har begynt å bli forkjølet - typisk det rundt denne tiden av året. Og fordi jeg skal på sykehuset senere i dag så valgte jeg å være hjemme fra jobb Fredag og være inne og borte fra mennesker hele helgen, slik at det ikke blir verre og at timen ikke blir utsatt. Vet ikke å nøye de er med sykdom når det gjelder det jeg skal i dag, men har skjønt jeg skal på operasjonssalen så greit å være så frisk som jeg kan Jeg skal ikke operere, men tenkte jeg skulle fortelle litt hva som skjer i et eget innlegg senere i uken.


Bortsett fra å være forkjølet og pleiet det så godt jeg kan, så vil jeg si jeg har hatt en veldig produktiv helg hvor jeg har fått gjort litt av hvert. I går så brukte jeg store deler av dagen på å planlegge innlegg for de neste ukene og så har jeg fått tatt en del bilder til innleggene.

På bildene ser dere noe annet jeg har fått gjort, nemlig å sette opp enda et møbel fra ikea. Snart så kan jeg vel sette opp disse møblene i blinde, så mange som jeg har skrudd sammen, haha. Men du, hvor stolt jeg er. Treng da ikke noe mannfolk jeg, klarer fint det her alene jeg! Etter jeg flyttet fra dette lille kottet der de fleste av skjønnhetsproduktene lå i bager og til en større leilighet, så har jeg hatt et mål om å få mer oversikt og orden i alt jeg har, så på fredag reiste jeg en spontan tur til Ikea å kjøpte alex skuffeseksjon. I tillegg har jeg kjøpt en del fra ebay faktisk, så gleder meg så til å ordne det her og vise dere.


Hoho.. Sikkert totalt uinteressant for de fleste av dere å se bilder av en skruehaug :p Men det var faktisk av å ta disse bildene min motivasjon til å tenke ut innlegg og bildene virkelig økte drastisk. Verre trenger det ikke å være!


Jeg har selvfølgelig kjøpt inn noen nye godsaker som skal få plass i kommoden, og mens jeg venter på at dette skal komme så får jeg bare vente i spenning og tenke ut hvordan jeg vil ha det i hodet mitt.
Men nå skal frokosten inntas før mamma kommer og vi drar til sykehuset. Ha en super fin Mandag, fine folk!

👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

VeienTilEtBedreLiv


Etter at jeg startet med businessen så har jeg blitt mer bevisst og brukt mer tid på hva mine mål og drømmer er. Der kan jeg jo med en gang si at jeg har slitet litt (mye!), da jeg har null tro på meg selv. Hvorfor i alle dager skal jeg sette meg et mål jeg er bombesikker på at jeg ikke klarer å oppnå?! Vel, det handler om innstillingen og holdningen.
"Er ikke noe vits, jeg får ikke til noe uansett", "jeg duger ikke til noe", "bortkastet tid" osv.. noen som kjenner seg igjen i denne tankegangen?

Med mye øving og med tiden så har jeg sittet litt hver dag og kjent etter hva jeg egentlig drømmer om, hva mine mål med livet her. Og selvom den ikke-troen-på-meg-selv roper og skriker inni meg, så har jeg våget å sette meg mål og drømmer som jeg vil og skal oppnå i fremtiden. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på at jeg kan klare det, men den som ikke våger den vinner heller ikke. Og ved å se at alt som har skjedd på så kort tid, så har troen på meg selv økt sakte men sikkert!


Jeg har lært flere ting når det gjelder dette med komfortsonen, ha troen på seg selv, mål og drømmer.

Jeg gikk på et kurs for en stund tilbake og da snakket jeg med ei om det her med hvorfor det er så vanskelig å endre på noe, også ting som man nødvendigvis ikke liker. Men selvom man egentlig ikke liker det, så er det i en boble hvor man vet hvordan ting er og det er trygghet i det. Og da å gå ut av det som er trygt, det er vanskelig. For man vet jo ikke hvordan ting er utenfor denne boblen. Ser dere hva jeg mener? Etter det så har jeg tenkt mye på akkurat det der. Hvorfor skal det være så vanskelig å endre på noe man overhodet ikke liker? Men jeg ser jo det at selv om det høres helt skrullete ut så kjenner jeg meg veldig igjen.Det er viktig med hovedmål, men å delmål. Tenk deg en trapp der du har hovedmålet ditt på toppen og du må gå trappetrinnene for å komme opp - hvert trappetrinn er et delmål. Du bestemmer hvor mange trinn det er opp, men jo mer detaljert disse delmålene er jo bedre er det!

Når man har satt seg noen mål eller funnet hva man drømmer om, så er det lurt å skrive det ned. Skrive ned så man ser det, gjerne heng det op på veggen så du ser det hver dag som en påminnelse.
En annen ting som er lurt er å finne sitt hvorfor. Hvorfor er akkurat dette målet ditt?

Visste du at det er 80 % sjanse for at målene dine blir oppfylt om du skriver de ned på ark? Om du sier målene dine høyt til noen så er det opptil 90 % sjanse.


Så min utfordring fra meg til deg som leser dette; finn ut hva dine mål og drømmer er for livet. Våg å finn dine drømmer og hev deg over disse tankene om at du ikke duger til noe. Du har kun et liv.

Hvert enkelt menneske her på jorden er verdt mye for noen, vi er alle ulike på hver vår måte og vi har fått utdelt et liv. Kun et liv der vi velger selv hvordan livet vårt skal være. Skal vi da gå hele livet å ikke våge å ha troen på oss selv og ikke leve fullt ut fordi vi frykter at folk skal dømme eller skal vi prøve å gjøre noe med det, finne hva vi drømmer om og leve livet og få drømmene oppfylt? Du har fått utdelt et liv og det ér ditt liv, ingen andres.


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv

Er det rart jeg er stolt?!

Wow, jeg har ikke ord. Det her er så ufattelig gøy at jeg nesten ikke tror det selv. Våknet opp til den beste nyheten jeg kan få angående businessen, tror jeg(?). Nemlig at jeg er nr1 i top retailer i teamet mitt, men jeg er også en god nr2 i hele Scandinavia. Altså, woow!!

Den siste tiden har det skjedd så mye med businessen.. jeg har kommet meg et steg nærmere det store målet, nemlig manager. Kun et skritt unna men jeg er allikevel en stolt assistent manager! Og i dag kom den nyheten! Altså hele Scandinavia da, det er helt fantastisk moro!!


Jeg må være i det beste teamet og de beste menneskene å jobbe med. I dette teamet motiverer vi hverandre og anerkjenner hverandre fra topp til tå. Og det er slik man føler seg verdt og at den jobben man gjør faktisk betyr noe! Det er egentlig helt utrolig hvor knyttet jeg har blitt til mennesker jeg kun har kjent i noen måneder, men vi prater daglig sammen og i det siste har vi hatt skype-møter. Skikkelig business-kvinne føler jeg meg til tider, men vet dere hva? Jeg elsker det og gleder meg til hva fremtiden har å by på!!

Men nå må jeg avrunde her.. et møte står på timelisten om under en time og her ligger jeg i senga og ikke spist frokost enda en gang. EHE!! Jeg droppet vekkeklokken i dag og sov dermed litt lenge i dag. Men det var godt og jeg trengte det mest sannsynnelig!

Ønsker dere en super fin Onsdag, nyt hvert sekund og prøv å se det positive i det som skjer! Alt skjer for en grunn 🌟


👻
Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Hverdag


Har dere sett hvem som er på fremsiden på Nouw eller? Det er faktisk min blogg(!!) med innlegget om det fine smashbox palette. Så utrolig moro!!

Nå er enda en arbeidsuke snart over og snart helg. I morgen er det Oktober og en ny måned er klar for tur! En ny måned med blanke ark, en ny sjanse til å gjøre de neste 31 dagene fine og minnerike. Er det bare jeg som føler at tiden går fortere og fortere for hvor gamlere man blir?


Nå har jeg sittet og tenkt over hva jeg vil, ønsker og mål for Oktober.
Og har veldig lyst å dele dette med dere da vet dere :-)
Hvordan vil du at din Oktober skal bli?


  • Få en orden i den nye leiligheten. Bodd her i litt over en måned og jeg er ikke 100 % fornøyd med hvordan det er her, så det vil jeg få endret på i løpet av kort tid.
  • Spare penger og bli mer økonomisk. Jeg føler ikke jeg har kjøpt så utrolig mye unødvendig, men jeg har flyttet og dermed kjøpt inn ting så da har det så klart gått litt penger. Så fremover så skal jeg prøve så godt jeg kan å stramme inn litt, bruke mindre og spare mer.
  • Treningsrutiner! Jeg har lyst og jeg skal starte å trene i løpet av Oktober! Ikke nødvendigvis treningssenter, men hvert fall turer.. bli mer aktiv, med andre ord.
  • Finne en ny serie å følge med på. Jeg har sett ferdig Orphan Black (anbefales!!) og har dermed ingen serie å følge med på lengre.. og høsten er den fine årstiden man sitter inne å koser seg med film eller serie.
  • Avkobling. Er det ikke pc, er det tv, er det ikke tv så er det mobil.. alltid en skjerm føler jeg det er. Jeg vil bli mye flinkere til å skru av og koble av en stund før leggetid. Sette av en halvtime/time før jeg skal sove, lese i en bok eller fargelegge i noen av fargebøkene som jeg har. Det tror jeg er bra både for hjernen, øynene og søvnkvaliteten.
  • Gå med store strikkegensere og tøfler. Temperaturen senkes sakte men sikkert og hva er vel ikke bedre da enn å bruke tøfler og store gensere på kvelden? Åh, er det noe som er fint med høst så er det at det blir mørkere ute, tenne lys, drikke kakao med store gensere og tøfler. Åh, det er hverdagsglede det!
  • Ta mer bilder. Har blitt veldig dårlig på å ta bilder i det siste. Og høsten er en nydelig årstid å ta bilder av, så det skal jeg absolutt gjøre.
  • Invitere min nærmeste familie på besøk hos meg der jeg lager middag til deg. Jepp! De har enda ikke vært på besøk her jeg bor, så dermed er det å fikse hjemme her og invitere de hit et stort mål.
  • Mindre fast food og mer mat fra kjøkkenet! Er grusomt å si det men det har vært altfor mye av dritt-mat den siste tiden. Her må jeg virkelig skjerpe meg. Sparer mye penger på å lage maten hjemme istedenfor!
  • Bli enda mer aktiv på SoMe! Jeg liker å ta bilder, redigere de og dele på sosiale medier.. tiden har ikke strekt til i det siste, men nå skal det bli ordnings i det og jeg skal bli mer synlig på sosiale medier, og mer aktiv blogger.


​👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Inspo, Skjønnhet&Mote

- Skjerf, støvletter, store gensere, kåper, hatter, skinnjakke, mørkere farger er noe av det
​som dukker opp i hodet på meg når jeg tenker på mote sammen med høst/vinter -


​Litt lag-på-lag klær og det treng jo ikke nødvendigvis se dårligere ut selvom det er mer plagg. Jeg kjenner at inspirasjon er gull verdt og man kan få noen ideer, der er pinterest så perfekt. E-L-S-K-E-R pinterest!!

Jeg har valgt ut seks forskjellige outfits som jeg liker veldig godt. Digger både den kåpen på første bilde men og vesten på nr 3.

Hva forbinder du med mote og høst?
Kunne du tenkt deg å brukt et av disse på bildet?


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments


Hei alle fine folk!
God Mandag, håper dere har hatt en fin helg og første del av Mandagen har vært grei? 😊

I dag syns jeg det var på sin plass med litt sminke-snakk igjen.. tiden går og det er snart to hele måneder siden jeg og broderen var i utlandet og koste oss. Var ikke det forrige uke? Jeg har ikke fått vist dere noe av det jeg kjøpte da jeg var i Praha. Så mye fint og jeg har funnet noen favoritter allerede.. Jaja, det får bli litt senere om dere fortsatt vil se.

Nå tenkte jeg å vise dere et paletten jeg er veldig fornøyd med. Jeg har funnet ut at jeg liker best matte øyeskygger, om jeg i det hele tatt bruker det. Det å finne det perfekte palette der alle er matte, fargene kan brukes sammen og man liker litt alle fargene er noe jeg har lett etter en god stund.Er det ikke fine farger? 😍

Jeg har jo fått meg bil som dere kanskje vet, og vips så er denne frøkna på farten igjen. For en stund siden så var jeg på kicks i en by ikke så langt unna her jeg bor, og da kom jeg over dette palette. Selve merket, smashbox, har jeg ikke så mye erfaring med. Tror jeg har den ene primeren deres om jeg ikke tar helt feil, men bortsatt fra det så har jeg ikke noe erfaring.. men dette palettet var ment for å bli med meg hjem og ganske sikker på at det er dette palettet jeg har lettet etter.

Jeg har vært så treg med å tatt bildene, så jeg har ikke fått prøvd det ut. Men nå som bildene er tatt, gleder jeg meg stort til å sette meg ned å utforske det!

Har du prøvd dette palette?

👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments