Heia!

Forrige uke gjorde jeg noe som for andre kanskje er helt greit og lett, men for meg så trådde jeg et stort steg utenfor komfortsonen. Det var så utrolig vanskelig og ikke lett overhodet, men etter å ha pratet med godjenta mi og fått litt spark i stumpen så gjorde jeg det. Jeg klarte det! Så utrolig deilig følelse etterpå og det var jo ikke så skummelt.


Hvorfor er det så trygt inne i komfortsonen når endringene skjer utenfor og man vet det så godt?


Fordi jeg hadde utsatt dette et par dager og snakket meg selv det, men endelig klarte det - så dro jeg på kjøpesenteret og kjøpte meg en premie. På glitter hadde de 3 for 2 på hele butikken så denne gangen ble det nye smykker og jeg er kjempe fornøyd med innkjøpet!

Likes

Comments


Hei igjen. Da har det plutselig gått en uke - rettelse, 11 dager - siden jeg har vært inne her og skrevet noe. Tiden går jammen meg fort! Neste uke er vi i Mars og vi går mot lysere og varmere tider. Solen titter frem mer og mer, og det går faktisk an å ha vinduet oppe så og si hele dagen uten at man fryser av seg stumpen. Herlig eller hva? Oh yes!Siden jeg har skrevet sist så har jeg vært på møter og slike ting, men jeg har også feiret morsdag og vært sammen med venner.

På morsdagen så reiste jeg og brodern til mamma og tilbringte noen timer der. Vi hadde kjøpt med en super fin blomst som vi fant ut var en type orkide, og i butikken så hadde de lagt ved et koselig skilt der det sto enten glad i deg eller gratulerer. Av en eller annen grunn valgte jeg ut sistnevnte, selvom jeg nå skulle ønske jeg valgte førstnevnte. Men men.. uansett en super koselig dag hvor mamma hadde laget hjemmelaget pizza. Ooh, det var så godt.Samme uka så var jeg på date med ei venninne hvor vi gikk på en italiensk restaurant å spiste, mimret og snakket. Er rart hvor lite tid man får til å møte hverandre når man går på skole, jobber og er opptatt med sine ting. Men da er det en stor trygghet å vite at uansett hvor lang tid det går mellom man ser hverandre så har vi alltid en fin tone! ❤


Hvordan har dere det?Og har dere gjort noe spesielt de siste dagene? 😃

Likes

Comments

Hverdag


Da var det plutselig Torsdag og snart helg igjen.. Turen inn til Oslo på Tirsdag gikk heldigvis greit - dagen startet dog veldig tidlig, men selve bilturen gikk veldig bra.

Det å kjøre i Oslo i seg selv er jo stressende, men i tillegg så gikk ikke legetimen så greit som jeg håpet. Jeg kunne fint fått den beskjeden på telefonen istedenfor å stått opp så tidlig og reist så langt, men men..I går gikk egentlig hele dagen til å kun ta det helt med ro og slappe av. Tar veldig på å kjøre såpass langt, og spesielt da man sto opp kl. 4. Haha, ikke menneskelig vet du! Jeg brukte store deler av dagen i sofaen, under et teppe med en god bok og kopp te. Å ha slike dager hvor man tar en pause fra skjermer er så godt både for kropp og sjel, og ikke minst øynene! 😊Nå skal jeg få fikset meg tilfelle jeg skal til kiropraktoren.. krepperer snart av de skuldersmertene, og usikker på om jeg vil han skal drive å irritere mer, så venter på telefon. Senere i dag skal jeg møte ei venninne av meg, endelig passer det for begge to! Lag dere en finfin Torsdag, dere ❤


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments


En ting jeg vet når det gjelder meg selv, så er det nettopp det at det å stå opp før halv 7 på morgenen e vanskelig nok fra før om jeg ikke skal sette meg ned å skrive innlegg for dere i tillegg. Så i skrivende stund for meg så er det Mandagskveld, - mamma er ankommet leiligheten, cæsar står på og jeg oppdaterer dere mens middagen gjøres klar på komfyren.

Når dette innlegget publiseres så håper jeg at vi er trygt framme på Ullevål og godt i gang med legetimen. *krysser alt for gode nyheter*. Uansett tidlig eller sent oppe, så starter jeg alltid dagen med et glass argi+ og i det siste så har jeg blandet det med fiber, det gir futt og fart og det trenger man når man skal opp tidlig og kjøre bil såpass mange timene!


Ønsker dere en riktig så fin Tirsdag så blogges vi! 😍


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Hverdag, VeienTilEtBedreLiv


Jeg elsker å sitte å bla gjennom mange fine, inspirerende, motiverende bilder på Pinterest. Det er en så fantastisk bra app som har alt mellom himmel og jord.

En annen tibng er jo at du treng ikke å bruke opp lagringsplassen på mobilen til alle de 10´tusen bildene, men istedenfor lager mapper på pinterest appen - genialt, for helt ærlig, det er vel ikke bare meg som lagrer et par bilder når jeg først er i gang, er det vel? Haha..

Har plukket noen som spesielt er inspirerende når det gjelder livet generelt.. og det trenger vi alle en gang i blant, syns nå hvert fall jeg!

Har du noen favoritt quote? 😊

Likes

Comments

Hverdag, Forever Living


Da er det jammen Fredag igjen og en ny uke er snart forbi.. har dere noen planer for helgen?
Selv har jeg ingen store planer, blir nok å jobbe så mye som jeg kan og ellers slappe av.

Men over til det innlegget skal handle om!
Vet ikke om dere har hørt om C9 og F15? F15 er nylig lansert så det kan hende det er nytt for mange. Men begge boksene er to kickstarter som kan hjelpe deg til å endre livsstilen din til en sunnere og gladere jeg. C9 grunnlaget for F.I.T serien, så de fleste starter med den og deretter fortsetter på F15.

Jeg har en egen facebookpage som jeg deler erfaringer, tips og forskjellige ting rundt Forever Living produktene, så om du er nysgjerrig på hva som er i disse to boksene eller lurer på noe annet så sjekk gjerne ut siden min: https://www.facebook.com/CamillaSforever/ . Så håper jeg vi sees der 😊


Så ønsker jeg dere en super fin Fredag og en fin helg når den kommer ❤

Likes

Comments


De siste månedene har motivasjonen min vært så utrolig lav - både når det gjelder trening, kosthold, ja egntlig generelt hele livet. Det er ikke bra overhodet, da jeg kjenner det går over kroppen, smertene kommer tilbake og psyken blir verre.

Og det at man sier at ´det er bare å tenke positivt´- det er bullshit. Det er noe i det og det stemmer jo til en viss grad, men når du føler alt går i mot deg og ingen ting ser ut til å løsne så er det ikke så lett å tenke på det positive når man faktisk ikke klarer å se noe lys.

Jeg tror heller på at man skal se på muligheter og løsninger fremfor begrensninger, men så klart er det noe med at alt sitter oppi hodet, hvordan vi tenker og ser på ting. Kjenner at jeg blir så provosert når folk som ikke er i dine sko og som ikke har opplevd vanskelige ting skal komme å fortelle hvordan du skal oppføre deg.

Uansett, så prøver jeg å leve etter det å se etter muligheter fremfor begrensninger.. Istedenfor å tenke tanker som -skulle ønske?
Hvorfor kan jeg ikke..?
Jeg duger ikke til noe..

Så kan man prøve å snu det om til at nei, okei så er det ikke slik og slik.. men kan jeg komme dit og hva skal jeg gjøre for å komme dit? Du klarte ikke å dra på trening i dag, nei men se på det som en fridag. Alle trenger vi en fridag fra trening. Føler du får å bevege deg så gå en tur til butikken, sett på musikk og dans mens du gjør husarbeid eller ta en økt hjemme i stua.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med det her egentlig, men følte for å skrive noen ord om det og håper det kanskje kan hjelpe noen der ute.Etter at jeg startet som forhandler så har jeg blitt mer bevisst på livet mitt, drømmer og faktisk satt meg mål som jeg kan jobbe mot. Og som jeg nevnte i starten av innlegget så har jeg vært dårlig de siste månedene, ting har virkelig ikke gått min vei og motivasjonen har vært langt nede. Men nå føler jeg ting har snudd og jeg håper så inderlig at ting går rette veien nå. Som en ekstra motivasjon til å starte å trene så kjøpte jeg inn freshe treningsklær og powerbeats forrige uke, så nå er det skjerpings fremover! 💪😃


Likes

Comments


Jeg var veldig dårlig i starten å ta bilder da de var fine og velstelte, så det er grunnen for det første bildet. Der har de sittet på ca 2 uker og det ser ikke særlig pent ut, fysj! Dette var rett før jul og dermed ble fargen så klart en julefarge - men samtidig ikke for mye da jeg ikke liker så veldig knæsje farger på neglene.

Da jeg kom tilbake så fikk jeg veldig skryt av at neglene så veldig fine ut og at de hadde holdt seg såpass godt som de hadde gjort, for tross at jeg har veldig tynne og dessverre neglebiter tidligere. Så det var veldig moro og høre! Denne runden skiftet jeg ut julefargen med en mer hverdagsfarge, da julen tross alt var over og det var på tide med noe nytt. Jeg syns begge fargene var veldig fine på hver sin måte, men jeg ser nå at formen kunne gjerne vært finere.Så var jeg der forrige uke for å få ordna på de etter å ha gått tre uker med de. Igjen så fikk jeg mye skryt og vi bestemte for å kjøre på fire uker fremover nå, så det blir spennende å se hvordan det går. Som dere ser så er fargen mye mer knæsj og formen er mye mer mandelform - noe jeg syns ser mye bedre ut på mine hender.

Jeg hadde tenkt å kjøre på med noe mer nude i fargen denne gangen, men så kom hun som fikset neglene og sa at jeg hadde kledd denne fargen så godt. Brillene mine er ala det samme, så sånn sett så var det perfekt. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle reise derifra med en slik fargen, men på et tidspunkt så ble jeg altså overtalt til å ta denne fargen. Og selvom jeg tenkte et lite sekund at jeg angret, så kan jeg med hånda på hjertet si at det gjør jeg ikke nå.

Den er så nydelig!😍


Likes

Comments

Hverdag, VeienTilEtBedreLiv


Nå er snart dagen jeg har ventet så lenge på.. vel, det er fortsatt en uke igjen. Men det er lite i forhold til alle månende jeg har ventet. Om en uke er jeg på Ullevål og får vite mer om eventuell operasjon, og det kan hende jeg får avslag der, men heldigvis så gjør ikke det noe da jeg har fått bekreftet av en annen lege at han kommer til å operere da. Skal være der ganske så tidlig på morgen, så vi må tidlig fra Lillehammer - heldigvis har jeg selskap fra mamma som vil være med meg.

Det å være såpass ung og ha så mye smerter daglig, skremmer meg veldig. Og det er helt utrolig at jeg har gått daglig med smerter siden jeg var 11(!!) år pga feilbehandling av leger. Det burde ikke vært lov! Heldigvis så hjalp det veldig å skifte ut hofta for noen år siden, men jeg merker det går veldig utover den andre hofta og ikke minst ryggen min. Så for at jeg skal klare å ha en såpass frisk og oppegående kropp så lenge jeg kan, så har jeg da bestemt å operere den andre hofta også. Veldig trist og synd, da hele det operasjonsstyret skremmer meg litt pga fortiden, men for at jeg skal ha et såpass oppegående liv med mindre smerter, så må det til. Heldigvis så har jeg funnet en lege som støtter og forstår, så håper virkelig det her går veien min!

Nå skal jeg på vei til kiropraktoren om en liten time, så imens så tenkte jeg å se en episode av unge lovende. Ønsker dere alle en super fin Tirsdag og prøv å se muligheter fremfor begrensninger - det har jeg lært meg! 😊


Likes

Comments

Hverdag


Som jeg nevnte litt tidlgere så var jeg på Gjøvik en tur for å handle noen julegaver før Jul og da var jeg også veldig spontan og la på negler på en nailbar de har på kjøpesenteret. Det som er annerledes denne gangen enn tidligere jeg har gjort det, er at dette ikke er fysisk en negl de legger på. De bruker rett og slett en gele til neglforlengelse. Og etter det de sier så skal det være mer skånsomt og bedre på neglene våre.Ei venninne bor hos meg for en liten periode og hun ble så fascinert av mine negler og fikk så lyst på selv så da dro vi et par dager senere så fikk hun det å. Herlig å piffe seg opp litt!
Og vi er begge litt neglebitere i perioder, jeg har tynne og dårlige negler som splitter veldig fort - så jeg er så overrasket over hvor godt de sitter. Nå var jeg å fylte på og skiftet farge forrige uke og fikk så mye skryt over hvor lenge og fine neglene fortsatt var etter hele 3 uker, og det er kjempe moro å høre. Så nå er vi så fornøyde og glade begge to her!

Jeg hadde tenkt å ta en litt nude farge, men både venninner og negledamen syns det var kjedelig og faktisk så fikk de overtalt meg til å velge en farge jeg aldri trodde jeg kom til å velge, men jammen så ble jeg overtalt. Skal si det var virkelig utenfor min komfortsone, men vet dere hva? Nå elsker jeg fargen! Nærmere kikk av nye negler og farge kommer senere i uken :-)


Dere som er på snapchat, har allerede fått det med dere. Om du vil ha med deg ting før de kommer på bloggen, så legg gjerne til: camiz2 😃

Likes

Comments