God Torsdag, dere!

Nå har det vært litt stille fra denne fronten og det kommer rett og slett av at da jeg kom hjem fra Oslo så kom sykdom her i hus. Jeg har ikke orket noen ting og kun prioritert det jeg måtte gjøre. Nå er jeg heldigvis bedre og skal prøve å komme inn i de vanlige rutinene igjen.

I dag så står vårrengjøringen på planen. Solen har kommet frem, snøen smelter og det er så nydelig om dagen! Da er det greit å vaske vinduer og ha en storrengjøring i heimen. Flere som gjør det rent og pent til våren?Så over til det dette innlegget skal handle om. Jeg har blogget en del om at jeg gikk på C9 og jeg fikk en god opplevelse med det. Dessverre så klarte jeg ikke å gjennomføre det på grunn av at jeg ble syk og dermed ikke klarte å følge programmet, og det er så klart synd. Men jeg skal prøve igjen jeg, og nå er det rett før påsken så dermed så har jeg bestemt meg for å starte når den er over, slik at jeg kan gå på F15 også - og greit å vente til etter ferien, tenker jeg.Nå får jeg runde av her og kjøre på videre med vaskekosten.. skal få tatt bilde av de nye neglene og vippeextensions, så kommer det bildet av det senere i dag :-)

Ha en super Torsdag ♡


👻Snapchat : camiz2

💻 Facebook : blogg >her! > business >her!

📷 Instagram : camillasurn

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Forever Living, Hverdag


God kveld! En veldig sen oppdatering fra denne jenta.. i skrivende øyeblikk står melodi grand prix på i bakgrunnen, sminken som er tatt av og joggebuksa på, og godt plantet i senga å oppdaterer dere etter en givende dag.

I dag har jeg nemlig vært på inspirasjonsdag med kollegaer. Blitt kjent med andre som jobber med Forever, foredrag og annerkjennelse av jobben man gjør. Jeg elsker det, og det er så gøy! I morgen er det å sette seg i bilen og kjøre hjem igjen etter en veldig koselig helg. Merker at jeg ikke er helt i god form også, så jeg tenker at jeg runder av nå og slapper av med mgp før jeg skal sove.

Fortsatt god helg, dere <3👻Snapchat : camiz2

💻 Facebook : blogg >her! > business >her!

📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv

Hei på dere!

Tid for dag 4.. I går så våknet jeg før vekkeklokka og var klar for dagen. Det er ikke vanlig til å være meg, for å si det slik! Det er så deilig og så godt når dagen starter så positivt!

Dagen gikk til møter på møter, og jeg kjente at kroppen ble sliten utover dagen. Men jeg hadde bestemt meg for at i går etter møtene skal jeg gå på en skitur.

Så for at jeg ikke skulle kjenne så mye på hvor sliten kroppen var og ikke miste motivasjonen jeg hadde, måtte jeg bare gjøre ting hele tiden. Ikke sette meg, ikke kjenne etter, men bare kjøre på.. og jeg er så stolt over at jeg klarte å gjennomføre skituren i går og faktisk klarte å slå rekorden jeg hadde. I helga skal jeg bort, så dermed blir det ikke noe tid til slike ting, så følte jeg måtte. Så nå tar jeg helg med god samvittighet!

Skal innrømme at jeg dro innom butikken å kjøpte meg en boks med cola zero, noe som egentlig er nei på C9. Men i går så fortjente jeg det, og jeg tviler sterkt på at den lille boksen skal ødelegge noe. Når det er sagt så merket jeg at den boksen sto foran meg mye lengre enn den har gjort før, før den ble helt tom. Og når den var tom så var det helt greit, hadde ikke lyst på noe mer og begynte da å drikke vann.Så tenkte jeg å dele noen ord om hvorfor jeg går på C9. Noen har gode resultater med C9 når det gjelder vekt, selv så føler jeg ikke at jeg har stort behov for det, men jeg hadde ikke blitt lei meg om jeg gikk inn noen cm rundt magen f.eks. Når det er sagt, så har jeg faktisk gått ned 2 kg og jeg har enda ikke fullført disse 9 dagene.

Men hovedgrunnen for at jeg ville på C9 er fordi jeg ville få mer energi og overskudd, helt klart. Jeg sliter så mye med det og det går så utover hverdagen min. Jeg sliter veldig med å finne igjen matlysten min og dermed blir det ikke mye sunt som blir puttet i munnen i løpet av en dag, så når jeg startet på C9 så håpet jeg at det kunne hjelpe meg. Få vekk søtsuget, finne igjen matlysten min og bli mer sunnere i matveien. Bli mer bevisst på kostholdet rett og slett!

Når jeg er ferdig med disse ni dagene så kommer jeg med et innlegg om min erfaring rundt dette og om det har hjelpet meg, men dere får jo en liten oppdatering hver dag så dere forstår kanskje at jeg er fornøyd så langt 😉


Nå skal jeg pakke ned macen og kjøre mot Oslo. Arrangement med Forever står for tur, og jeg skal bo på hotell i helga. Kan ikke bli bedre altså. Ha en super helg dere! ❤


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments


Da var endelig dag 3 her og jeg har i dag vært på butikken å kjøpt inn matvarer til gode middager fremover. Dagens middag ble fullkornstortilla med grønnsaker og strimlet kjøtt, fy søren så godt det var. Smakte himmelsk!

Jeg syns virkelig ting går oppover og jeg var redd jeg ikke kom til å få noe ut av det her, men jammen så ser det ut som det virker. Og den lean tabletten som du tar mot søtsuget, den hjelper altså! Jeg har drikket pepsi max omtrent hver dag de siste månedene og etter c9 så har jeg ikke hatt lyst på verken brus, godteri eller annet dritt. Kan være tilfeldig så klart, uansett er jeg super takknmelig!

👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv


Da er den andre dagen over, og jeg syns dette går overraskende bra. Det er tydelig både i heftet og fra erfaringer fra andre, at de to første dagene er de tøffe og dermed er den vanskeligste tiden over for denne gang.

For min egen del så var den første dagen absolutt tøffest. Jeg syns dag 2 ikke var så utfordrende heldigvis, så det virker som om kroppen er blitt vant med dette fortere enn jeg forventet. Jeg har en sjokolade i kjøleskapet, og overraskende nok så har jeg ikke lyst på den i det hele tatt, det er helt sjukt til å være meg!! Haha. Vet ikke om det er tilfeldig eller det har noe med C9 å gjøre, men jeg går jo på lean som skal få vekk sukkersuget, så kan være den som hjelper.

Som sagt så syns jeg dag 2 var grei. Kjente ikke så mye på sulten som dag 1. Jeg hadde en del møter osv å drive med, så kan ha noe med det å gjøre da jeg var såpass opptatt til å ikke kjente på hvordan kroppen var og reagerte.
I morgen kan man begynne å spise litt mer igjen til middag, så gleder meg veldig mye til det.
Først og fremst, hva inneholder pakken:

  • Forever ultra shake i vanilje eller sjokolade
  • Forever Lean
  • Målebånd
  • Forever Fiber
  • Forever Aloe Vera Gel


Så, tenkte jeg å snakke litt om hva egentlig C9 er.

C9 er en komplett pakke som passer for deg som vil gi kroppen din en rens og kickstart. Den har virkelig blitt populær etter at den kom ut for ca 2 år siden. Det er en av bestselgerne til Forever Living og det selges ca 10.000 av pakken - og det kun i Skandinavia!

C9 er grunnlaget i Forever F.I.T.-programmet og vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg.

C9 gjennomføres på 9 dager. De to første dagene så skal kroppen bruke det lageret som allerede er oppspart og dermed bli omstartet. Derfor skal du kun ha i deg kosttilskuddene og shake som følger med. Fra dag 3 så skal du spise flere kaleroier.

Boksen kommer med et heftet som gir deg gode mat- og shakeoppskrifter som er laget for C9. Heftet gir deg motiverende ord for hver dag, et skjema der du kan notere fremgangen, tips til trening som passer og en friliste med oversikt over frukt og grønnsaker som du kan spise med måte utenom måltidene.

Kan komme med mer utdypende innlegg med mer informasjon om det er interessant :-) Bare å si ifra, så fikser jeg det!

👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv


Da er første dag unnagjort.

Som jeg nevnte i går så startet jeg på noe som jeg håper kan hjelpe meg til et bedre og aktivt liv. Og det jeg brått bestemte meg for i helga er altså C9 fra forever living. Hva dette er og hva det går ut på, kommer jeg tilbake til - men det er min første runde og jeg er super spent.

Jeg har valgt å dele mine erfaringer rundt disse dagene, her på bloggen. Det velger jeg å gjøre fordi da har jeg et sted jeg kan fokusere på, og det er lettere her å utdype og skrive litt lengre tekster.Jeg våknet og var veldig sliten, hadde veldig lite lyst å sto opp. Sliter veldig mye med energinivået mitt, noe som er en av grunnene for at jeg ville gi C9 en sjanse. Hvorfor og mine tanker rundt denne avgjørelsen, tenkte jeg å komme tilbake til i et annet innlegg senere i uka.

Ved 14-tiden så begynte jeg å kjenne på sulten, litt tung i hodet. Var såpass sulten og uvel så bestemte meg for å dra på butiken å kjøpe noe fra frilisten. Det hjalp veldig på og ting ble mer stabilt. Var å kjøpte meg vekt også, da man skal måle og veie seg dag 1, 3, 6 og 9. Så da fikk jeg endelig målt og veid, og notert det i boka.

Kjente flere ganger at jeg hadde lyst å droppe ut, men jeg klarte den første dagen bra vil jeg si selv, og gleder meg til fortsettelsen.


Har du erfaringer med C9? 😊

Likes

Comments


God Mandag! Har dere hatt en fin helg?

Tenkte jeg skulle starte uken med å dele noen bilder fra gårsdagen. På Lørdagen så hoppet jeg i bilen å kjørte til kjøpesenteret her jeg bor å kjøpte meg nye ski faktisk. Så jeg mannet meg og opp bestemte meg for at i går da skulle jeg dra på fjellet å ta en skitur.Så i går våknet jeg, pakket sekken og kjørte oppover til dit jeg skulle. Akkurat passe temperatur, fine løyper og fornøyd frøken. Så hvem har sagt man ikke kan kose seg alene? Jeg kunne helt klart fått med meg noen om jeg brukte energi på å spørre noen, men den egentiden er så viktig og jeg koste meg faktisk veldig mye!

Slitsomt og tungt skal jeg innrømme at det var, men det er jo så utrolig god mestringfølelse å sette seg inn i bilen etter å ha en slik tur bak seg og at det i det hele tatt ble gjennomført. Og nye klær og ski gjorde definitivt motivasjonen høyere til denne turen. Det er den første skituren på altfor lang tid, men det kommer absolutt ikke til å være den siste. Jeg har planer om at disse skiene skal hjelpe meg mot et mer aktivt liv og jeg gleder meg til neste skitur allerede.

Nå er jeg klar for en ny og fin uke, og jeg har denne Mandagen startet med noe annet som jeg håper kan hjelpe meg mot et mer aktivt og bedre liv. Mer om det kommer i morgen, så stay tuned! ;-)


Likes

Comments


Heia!

Forrige uke gjorde jeg noe som for andre kanskje er helt greit og lett, men for meg så trådde jeg et stort steg utenfor komfortsonen. Det var så utrolig vanskelig og ikke lett overhodet, men etter å ha pratet med godjenta mi og fått litt spark i stumpen så gjorde jeg det. Jeg klarte det! Så utrolig deilig følelse etterpå og det var jo ikke så skummelt.


Hvorfor er det så trygt inne i komfortsonen når endringene skjer utenfor og man vet det så godt?


Fordi jeg hadde utsatt dette et par dager og snakket meg selv det, men endelig klarte det - så dro jeg på kjøpesenteret og kjøpte meg en premie. På glitter hadde de 3 for 2 på hele butikken så denne gangen ble det nye smykker og jeg er kjempe fornøyd med innkjøpet!

Likes

Comments


Hei igjen. Da har det plutselig gått en uke - rettelse, 11 dager - siden jeg har vært inne her og skrevet noe. Tiden går jammen meg fort! Neste uke er vi i Mars og vi går mot lysere og varmere tider. Solen titter frem mer og mer, og det går faktisk an å ha vinduet oppe så og si hele dagen uten at man fryser av seg stumpen. Herlig eller hva? Oh yes!Siden jeg har skrevet sist så har jeg vært på møter og slike ting, men jeg har også feiret morsdag og vært sammen med venner.

På morsdagen så reiste jeg og brodern til mamma og tilbringte noen timer der. Vi hadde kjøpt med en super fin blomst som vi fant ut var en type orkide, og i butikken så hadde de lagt ved et koselig skilt der det sto enten glad i deg eller gratulerer. Av en eller annen grunn valgte jeg ut sistnevnte, selvom jeg nå skulle ønske jeg valgte førstnevnte. Men men.. uansett en super koselig dag hvor mamma hadde laget hjemmelaget pizza. Ooh, det var så godt.Samme uka så var jeg på date med ei venninne hvor vi gikk på en italiensk restaurant å spiste, mimret og snakket. Er rart hvor lite tid man får til å møte hverandre når man går på skole, jobber og er opptatt med sine ting. Men da er det en stor trygghet å vite at uansett hvor lang tid det går mellom man ser hverandre så har vi alltid en fin tone! ❤


Hvordan har dere det?Og har dere gjort noe spesielt de siste dagene? 😃

Likes

Comments

Hverdag


Da var det plutselig Torsdag og snart helg igjen.. Turen inn til Oslo på Tirsdag gikk heldigvis greit - dagen startet dog veldig tidlig, men selve bilturen gikk veldig bra.

Det å kjøre i Oslo i seg selv er jo stressende, men i tillegg så gikk ikke legetimen så greit som jeg håpet. Jeg kunne fint fått den beskjeden på telefonen istedenfor å stått opp så tidlig og reist så langt, men men..I går gikk egentlig hele dagen til å kun ta det helt med ro og slappe av. Tar veldig på å kjøre såpass langt, og spesielt da man sto opp kl. 4. Haha, ikke menneskelig vet du! Jeg brukte store deler av dagen i sofaen, under et teppe med en god bok og kopp te. Å ha slike dager hvor man tar en pause fra skjermer er så godt både for kropp og sjel, og ikke minst øynene! 😊Nå skal jeg få fikset meg tilfelle jeg skal til kiropraktoren.. krepperer snart av de skuldersmertene, og usikker på om jeg vil han skal drive å irritere mer, så venter på telefon. Senere i dag skal jeg møte ei venninne av meg, endelig passer det for begge to! Lag dere en finfin Torsdag, dere ❤


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments