Hverdag

God kveld!

Tenkte jeg skulle kikke innom å skrive litt.. nå har det gått noen dager siden sist (igjen!!). Faktisk noen uker, huff.. Dagene går virkelig unna. Jeg har tenkt å sette meg ned å planlegge litt rundt innlegg, er en del som har skjedd og skal skje fremover.

Men nå er jeg akkurat kommet hjem fra butikken og kjøpt inn litt godt til mgp som starter straks. Veldig moro at Norge har kommet så langt, det er jo en veldig bra sang syns jeg. Jeg har virkelig troen på at de kommer langt, så får vi se om de når helt til topps i kveld.
Jeg har skrevet ut skjemaet og skal virkelig engasjere meg, så det her blir super moro!


// random bilde fra hotell i Ski

Flere som skal se på MGP i kveld og heie på Norge?

Ønsker dere uansett en fortsatt fin helg og kos dere masse, så skrives vi 😄

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Denne Tirsdagen så langt har gått til total avslapping. Kom hjem i går etter å ha vært i Oslo siden Fredag, veldig mye følelser og oppleveser på kort tid. I tillegg mye kjøring, så var en veldig sliten frøken som la seg i senga i går kveld.

Livet er dessverre sånn at man noen ganger må ta de tunge veiene for at ting skal bli bedre, og det at noen rundt deg gruer seg og har det vondt - det er så tungt. Men tross omstendighetene så har vi hatt en fin helg så godt vi har kunnet, har vært på ´we love the 90´s show´ på Lørdagen, noe vi har gledet oss til i mange måneder. Kjempe koselig og nye minner ble laget!

Etter å ha vært såpass mye sosial de siste dagene og ting har skjedd omtrent hele tiden, så merker jeg det veldig på både kropp og hodet. Det er egentlig litt slitsomt at jeg må lade opp og slappe av i noen dager etter noe sosialt skjedd, men heldigvis så er det ikke ofte det er såpass mye som skjer på få dager. Jeg har nevnt jeg skal skrive litt om hva som skjer om dagen i livet mitt, hva jeg egentlig driver dagene med og har det. Det kommer i morgen, holder på å skrive! :)Men tilbake til helga.. Har da ligget på hotell i helga og skulle egentlig hjem Søndagskveld. Men så ble det såpass sent og jeg var passe sliten, så dermed ble det en natt ekstra på hotell for å lade batteriene for siste innspurt hjem. Sengene var gode på begge hotellene og innmari godt å få frokost servert, men jammen meg var det godt å komme hjem til egen seng i går også, det må jeg nå bare si!

Som noen av dere vet kanskje, så er jeg forhandler hos Forever Living. Noe jeg stortrives med, virkelig! Forrige Tirsdag så hadde jeg min første temakveld, noe som var både skummelt men veldig morsomt også. I helga fikk jeg en telefon om spørsmål om å starte med tuppeware. Så det her blir så innmari moro og kombinere de to sammen tror jeg ikke skal være noe problem! :)

Nå må jeg fortsette med det tapte arbeidet jeg har lagt til side, så jeg blir ferdig med det før jeg skal reise. Skal besøke mamma en kjapp tur før jeg skal sitte barnevakt for ei søt snuppe i kveld.

Ha en fortsatt fin Tirsdag, dere! ❤

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle starte med å dele bilder jeg legger ut på snapchat, her på bloggen. Hvor ofte det kommer det vet jeg ikke, men ser at slike innlegg så får man virkelig opp øynene for hvor mye rart man legger ut.
Men jeg har blitt veldig glad i snapchat og er blitt mye mer aktiv der. Under er en liten oversikt over noe jeg har lagt ut i det siste! :)Følg meg gjerne på snapchat - camiz2 👻

Likes

Comments


Det er Mandag, ny uke og Påske! 🐤

Jeg har akkurat tatt en beslutning og gitt beskjed om det. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hvordan ting er og hva som skjer i livet mitt, så det kommer mer om det i det innlegget.

Har dere noen planer i ferien? Selv skal jeg ta det veldig rolig, være med famile og venner. Bestejenta mi kommer til Lillehammer i morgen, og skal så klart tilbringe så mye tid som går med hun ❤ Har helt glemt å nevne det på bloggen, men den 22. April så skal vi to på we love the 90´s i Telenor Arena, og det har virket som en evighet til, men nå er det kun 12 dager igjen!! Æææ.

I det siste har vært iskaffe uansett jeg har sett føler jeg, og jeg har egentlig aldri vært glad i kaffe så trodd iskaffe ikke var noe for meg. Men så ville jeg gi det en sjanse og den under her, den er ikke for søt og ikke for kaffe-lignende i smaken. Helt perfekt spør du meg! Skummelt for lommeboka. Men jeg har blender og tenkt at istedenfor den lille der, så kan jeg spare penger og eksperimentere å finne min favoritt på den måten. Deler når den blir oppdaget 😊👻Snapchat : camiz2

💻 Facebook : blogg >her! > business >her!

📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments


God Torsdag, dere!

Nå har det vært litt stille fra denne fronten og det kommer rett og slett av at da jeg kom hjem fra Oslo så kom sykdom her i hus. Jeg har ikke orket noen ting og kun prioritert det jeg måtte gjøre. Nå er jeg heldigvis bedre og skal prøve å komme inn i de vanlige rutinene igjen.

I dag så står vårrengjøringen på planen. Solen har kommet frem, snøen smelter og det er så nydelig om dagen! Da er det greit å vaske vinduer og ha en storrengjøring i heimen. Flere som gjør det rent og pent til våren?Så over til det dette innlegget skal handle om. Jeg har blogget en del om at jeg gikk på C9 og jeg fikk en god opplevelse med det. Dessverre så klarte jeg ikke å gjennomføre det på grunn av at jeg ble syk og dermed ikke klarte å følge programmet, og det er så klart synd. Men jeg skal prøve igjen jeg, og nå er det rett før påsken så dermed så har jeg bestemt meg for å starte når den er over, slik at jeg kan gå på F15 også - og greit å vente til etter ferien, tenker jeg.Nå får jeg runde av her og kjøre på videre med vaskekosten.. skal få tatt bilde av de nye neglene og vippeextensions, så kommer det bildet av det senere i dag :-)

Ha en super Torsdag ♡


👻Snapchat : camiz2

💻 Facebook : blogg >her! > business >her!

📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Forever Living, Hverdag


God kveld! En veldig sen oppdatering fra denne jenta.. i skrivende øyeblikk står melodi grand prix på i bakgrunnen, sminken som er tatt av og joggebuksa på, og godt plantet i senga å oppdaterer dere etter en givende dag.

I dag har jeg nemlig vært på inspirasjonsdag med kollegaer. Blitt kjent med andre som jobber med Forever, foredrag og annerkjennelse av jobben man gjør. Jeg elsker det, og det er så gøy! I morgen er det å sette seg i bilen og kjøre hjem igjen etter en veldig koselig helg. Merker at jeg ikke er helt i god form også, så jeg tenker at jeg runder av nå og slapper av med mgp før jeg skal sove.

Fortsatt god helg, dere <3👻Snapchat : camiz2

💻 Facebook : blogg >her! > business >her!

📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv

Hei på dere!

Tid for dag 4.. I går så våknet jeg før vekkeklokka og var klar for dagen. Det er ikke vanlig til å være meg, for å si det slik! Det er så deilig og så godt når dagen starter så positivt!

Dagen gikk til møter på møter, og jeg kjente at kroppen ble sliten utover dagen. Men jeg hadde bestemt meg for at i går etter møtene skal jeg gå på en skitur.

Så for at jeg ikke skulle kjenne så mye på hvor sliten kroppen var og ikke miste motivasjonen jeg hadde, måtte jeg bare gjøre ting hele tiden. Ikke sette meg, ikke kjenne etter, men bare kjøre på.. og jeg er så stolt over at jeg klarte å gjennomføre skituren i går og faktisk klarte å slå rekorden jeg hadde. I helga skal jeg bort, så dermed blir det ikke noe tid til slike ting, så følte jeg måtte. Så nå tar jeg helg med god samvittighet!

Skal innrømme at jeg dro innom butikken å kjøpte meg en boks med cola zero, noe som egentlig er nei på C9. Men i går så fortjente jeg det, og jeg tviler sterkt på at den lille boksen skal ødelegge noe. Når det er sagt så merket jeg at den boksen sto foran meg mye lengre enn den har gjort før, før den ble helt tom. Og når den var tom så var det helt greit, hadde ikke lyst på noe mer og begynte da å drikke vann.Så tenkte jeg å dele noen ord om hvorfor jeg går på C9. Noen har gode resultater med C9 når det gjelder vekt, selv så føler jeg ikke at jeg har stort behov for det, men jeg hadde ikke blitt lei meg om jeg gikk inn noen cm rundt magen f.eks. Når det er sagt, så har jeg faktisk gått ned 2 kg og jeg har enda ikke fullført disse 9 dagene.

Men hovedgrunnen for at jeg ville på C9 er fordi jeg ville få mer energi og overskudd, helt klart. Jeg sliter så mye med det og det går så utover hverdagen min. Jeg sliter veldig med å finne igjen matlysten min og dermed blir det ikke mye sunt som blir puttet i munnen i løpet av en dag, så når jeg startet på C9 så håpet jeg at det kunne hjelpe meg. Få vekk søtsuget, finne igjen matlysten min og bli mer sunnere i matveien. Bli mer bevisst på kostholdet rett og slett!

Når jeg er ferdig med disse ni dagene så kommer jeg med et innlegg om min erfaring rundt dette og om det har hjelpet meg, men dere får jo en liten oppdatering hver dag så dere forstår kanskje at jeg er fornøyd så langt 😉


Nå skal jeg pakke ned macen og kjøre mot Oslo. Arrangement med Forever står for tur, og jeg skal bo på hotell i helga. Kan ikke bli bedre altså. Ha en super helg dere! ❤


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments


Da var endelig dag 3 her og jeg har i dag vært på butikken å kjøpt inn matvarer til gode middager fremover. Dagens middag ble fullkornstortilla med grønnsaker og strimlet kjøtt, fy søren så godt det var. Smakte himmelsk!

Jeg syns virkelig ting går oppover og jeg var redd jeg ikke kom til å få noe ut av det her, men jammen så ser det ut som det virker. Og den lean tabletten som du tar mot søtsuget, den hjelper altså! Jeg har drikket pepsi max omtrent hver dag de siste månedene og etter c9 så har jeg ikke hatt lyst på verken brus, godteri eller annet dritt. Kan være tilfeldig så klart, uansett er jeg super takknmelig!

👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv


Da er den andre dagen over, og jeg syns dette går overraskende bra. Det er tydelig både i heftet og fra erfaringer fra andre, at de to første dagene er de tøffe og dermed er den vanskeligste tiden over for denne gang.

For min egen del så var den første dagen absolutt tøffest. Jeg syns dag 2 ikke var så utfordrende heldigvis, så det virker som om kroppen er blitt vant med dette fortere enn jeg forventet. Jeg har en sjokolade i kjøleskapet, og overraskende nok så har jeg ikke lyst på den i det hele tatt, det er helt sjukt til å være meg!! Haha. Vet ikke om det er tilfeldig eller det har noe med C9 å gjøre, men jeg går jo på lean som skal få vekk sukkersuget, så kan være den som hjelper.

Som sagt så syns jeg dag 2 var grei. Kjente ikke så mye på sulten som dag 1. Jeg hadde en del møter osv å drive med, så kan ha noe med det å gjøre da jeg var såpass opptatt til å ikke kjente på hvordan kroppen var og reagerte.
I morgen kan man begynne å spise litt mer igjen til middag, så gleder meg veldig mye til det.
Først og fremst, hva inneholder pakken:

  • Forever ultra shake i vanilje eller sjokolade
  • Forever Lean
  • Målebånd
  • Forever Fiber
  • Forever Aloe Vera Gel


Så, tenkte jeg å snakke litt om hva egentlig C9 er.

C9 er en komplett pakke som passer for deg som vil gi kroppen din en rens og kickstart. Den har virkelig blitt populær etter at den kom ut for ca 2 år siden. Det er en av bestselgerne til Forever Living og det selges ca 10.000 av pakken - og det kun i Skandinavia!

C9 er grunnlaget i Forever F.I.T.-programmet og vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg.

C9 gjennomføres på 9 dager. De to første dagene så skal kroppen bruke det lageret som allerede er oppspart og dermed bli omstartet. Derfor skal du kun ha i deg kosttilskuddene og shake som følger med. Fra dag 3 så skal du spise flere kaleroier.

Boksen kommer med et heftet som gir deg gode mat- og shakeoppskrifter som er laget for C9. Heftet gir deg motiverende ord for hver dag, et skjema der du kan notere fremgangen, tips til trening som passer og en friliste med oversikt over frukt og grønnsaker som du kan spise med måte utenom måltidene.

Kan komme med mer utdypende innlegg med mer informasjon om det er interessant :-) Bare å si ifra, så fikser jeg det!

👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv


Da er første dag unnagjort.

Som jeg nevnte i går så startet jeg på noe som jeg håper kan hjelpe meg til et bedre og aktivt liv. Og det jeg brått bestemte meg for i helga er altså C9 fra forever living. Hva dette er og hva det går ut på, kommer jeg tilbake til - men det er min første runde og jeg er super spent.

Jeg har valgt å dele mine erfaringer rundt disse dagene, her på bloggen. Det velger jeg å gjøre fordi da har jeg et sted jeg kan fokusere på, og det er lettere her å utdype og skrive litt lengre tekster.Jeg våknet og var veldig sliten, hadde veldig lite lyst å sto opp. Sliter veldig mye med energinivået mitt, noe som er en av grunnene for at jeg ville gi C9 en sjanse. Hvorfor og mine tanker rundt denne avgjørelsen, tenkte jeg å komme tilbake til i et annet innlegg senere i uka.

Ved 14-tiden så begynte jeg å kjenne på sulten, litt tung i hodet. Var såpass sulten og uvel så bestemte meg for å dra på butiken å kjøpe noe fra frilisten. Det hjalp veldig på og ting ble mer stabilt. Var å kjøpte meg vekt også, da man skal måle og veie seg dag 1, 3, 6 og 9. Så da fikk jeg endelig målt og veid, og notert det i boka.

Kjente flere ganger at jeg hadde lyst å droppe ut, men jeg klarte den første dagen bra vil jeg si selv, og gleder meg til fortsettelsen.


Har du erfaringer med C9? 😊

Likes

Comments