View tracker


Tidligere denne måneden så dro jeg til Gjøvik for å få fikset ferdig de siste julegavene. Det fikk jeg gjort og i tillegg så ble jeg julefin på neglene også. Veldig spontant, men føler meg så mye finere og feminin da jeg har lengre negler. Fargen på neglelakken ble så klart en nydelig burgunder farge, da julen trossalt var rundt hjørnet.

I dag skal jeg tilbake og få fikset de igjen. Og nå som julen er over så har jeg da så klart tenkt å bytte ut med en annen farge på neglelakken. Men hvilken er jo det store spørsmålet da? Som dere ser under her så er jeg veldig glad i brune og lilla toner.. men er jo så mange fine i forskjellige toner. Jeg har tatt bilde slik de er nå og så skal jeg få tatt da det er ferdig, så skal dere få se resultatet 😃

I mens kan dere kose dere med disse fine neglene 😊
Går du for naturlige negler eller liker du å bruke neglelakk?

👻Snapchat : camiz2 // 📷 Instagram : camillasurn

💻 Facebook : blogg >her! > business >her!


Likes

Comments

View tracker

VeienTilEtBedreLiv, Hverdag

Godt nytt år alle sammen! Tenk at det er 2017. Et år er nå lagt bak oss og et helt nytt år er startet. 365 blanke dager som vi kan gjøre til hva vi vil.

Dessverre får vi ikke kontrollert alt i dette livet, men vi kan jobbe med det mentale. Vår tankegang og dermed hvordan vi takler og ser på det som måtte komme mot oss. Nå mener jeg ikke å si at det er feil å være lei seg, frustrert eller sint, langt ifra. Det er en del av det å være menneske og følelser, men jeg tror dere forstår hvor jeg vil.


Jeg har hvert fall bestemt meg for å virkelig jobbe med det mentale, få en sterkere psyke. Det har jeg forsåvidt gjort en stund, men har lyst å gi enda mer gass nå. Det er noe med at man får mer motivasjon når det i morgen er en ny uke men det er jammen også et nytt helt år.

Med dette prosjeket så har jeg veldig lyst å inkludere bloggen også. Har savnet veldig å skrive, ta bilder og dele hverdagen min og andre ting med dere. Jeg har kjent litt på det at jeg er ikke så komfortabel med å være altfor personlig av meg, men samtidig så har jeg veldig lyst å ikke bare skrive om "dette har jeg gjort i dag..." og slenge med et bildet. Men faktisk bruke bloggen til noe nyttig. Og det er da dette prosjektet kommer inn. I morgen skal jeg starte på lavkarbo igjen, har nå fått beskjed om at jeg har IBS og vil dermed gi lavkarbo en sjanse for å gjøre hverdagen min bedre med det.. håper det virkelig hjelper. I tillegg skal jeg starte å trene, og den 16. Januar skal jeg teste ut C9 og FIT-programmet. Og jeg gleder meg kjempe masse! Så har en del planer på gang.

Ellers så håper jeg dere hadde en fin nyttårsfeiring i går, uansett om det ble fest elelr en rolig kveld 😊 Selv så hadde jeg en alene-kveld der jeg koste meg veldig godt alene. Og ja, jeg valgte det helt selv så er ikke ute etter noe sympati. Det er viktig å tenke på seg selv og kjenne etter hvordan man har det, og i går så var det mest riktig for meg å være alene.

I morgen er det tid for jobb igjen. Jeg sliter en del med angst og diverse, så kjenner det kan bli utfordrene. Oppsummering av jula mi kan egentlig beskrives med et ord: soving. Jeg har sovet altså så mye i jula.. ja, okei ikke så mye. Men har liksom sovet til 13-15 nesten hver dag, med andre ord snudd helt om på døgnet. Så jeg håper så inderlig jeg klarer å legge meg i kveld og er opplagt i morgen tidlig. Sluttet å høre vekkeklokka å serru.. hoff!

Nå skal jeg runde av her og så skrives vi igjen om ikke lenge. Ønsker dere en finfin Søndag videre, fininger! ❤

Likes

Comments

View tracker

VeienTilEtBedreLiv


Snart er et år over og et nytt står for tur! Et nytt år og nye muligheter. Et år som inneholder 365 blanke dager, et år der du kan gjøre forandringer på livet ditt, lære deg nye ting, fokusere på det positive og leve livet ditt for det fulle.

2016 er snart over og kanskje det ikke var helt det året for deg, men da er det fint å tenke på at dette året er over om kun få uker og du får en ny sjanse med et nytt år som du kan gjøre til ditt år.

Selv føler jeg at 2016 har vært et både og - år for meg. Jeg har tatt valg som har endret livet mitt til det positivet, det har vært utfordringer men som jeg har klart å komme sterkere ut av. Jeg har lært masse og jeg vil påstå jeg har utviklet meg og blitt en sterkere person.

Nå som året er snart omme så har jeg store planer om å fortsette denne reisen til neste år også. Jeg har fått påvist at jeg mest sannsynnelig har IBS - en magesykdom som jeg kanskje må leve med resten av livet. Dette er en ganske så kjip nyhet å få, da jeg føler jeg har nok å stri med fra før. Men da er det viktig å prøve å ta i mot den beskjeden på en positiv måte og ikke la seg knekke av det, rett og slett prøve å gjøre det beste ut av det. Og jeg vet at mange spiser lavkarbo med den utfordringen, og det er noe jeg har tenkt å gjøre selv.


Om du har fulgt bloggen min en stund så vet du kanskje at jeg har gått på lavkarbo før og har en kategori som lyder samme navn. Og denne håper jeg at jeg kan fylle opp med masse gode oppskrifter når det nye året kommer 😊


Ellers har jeg tenkt å starte å trene igjen og ta bedre vare på seg selv. Med kostholdet på plass så vil jeg å at trening skal komme tilbake. Det var en periode jeg var så flink som sto på, og jeg vil ha en sånn god periode igjen! Det er viktig å ta vare på kroppen sin og det har jeg vært utrolig dårlig på, så nå er det på tide med skjerpings!


Jeg kjenner at jeg er veldig klar for det nye året. Jeg har mange planer og mål, så jeg er klar for å legge dette året bak meg og starte et helt nytt et!


Hvordan har ditt 2016 vært? :)

Likes

Comments


Hei!

Nå er det stund siden jeg har skrevet inne her.. mye som skjer om dagen og mange nye inntrykk. Til dere som har meg på snap (camiz2) så vet dere allerede at jeg var på en langtur i helga. I helga satte jeg meg i bilen og kjørte til et hotell i Ski. Der møtte jeg noen andre fra jobben, snakket og koste oss på hotellet før vi skilte lag for å få skjønnhetssøvnen vår.Så kom den store dagen på Søndag og det var tid for inspirasjonsdag i Ås. Altså, for en opplevelse! Stå-pels faktor til tusen da man går på scena for å få anerkjennelse for den jobben man har fått, mens salen står og klapper for deg. Og ikke minst at man får klem av flere av de store stjernene i Forever, og at de holder rundt deg og gratulerer deg.

Jeg var på scena ikke mindre enn tre ganger, og for hver gang så ble det færre og færre med meg, og siste gang var vi kun to. Dere kan tro jeg skalv godt da? Og at jeg i tillegg skulle holde den skumle mikrofonen og snakke. Men jeg overlevde og en så stor følelse som man virkelig vokser på senere, spesielt når andre kommer til deg og sier at det var så inspirerende å høre på meg. Hihi, veldig stas!


Litt bilder fra helgen som er fra snapchat.


Den anerkjennelsen man får i denne jobben er virkelig noe alle burde få oppleve altså! Ønsker dere en super fin Onsdag! Jeg må runde av, denne frøkna skal videre på date faktisk 😃


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

View tracker

Om du ser på Forever som en pakke som du har muligheten til å få, så inneholder den så mye fantastisk. I den pakken så finnes det så utrolig mye som absolutt alle kan få - vi snakker bilbonus, sponset ferie, fantastiske kollegaer, nye vennskap, være din egen sjef, for å nevne noe. Og det som er så gøy er at absolutt alle kan bli med i Forever og alle kan oppnå alt, men det kommer så klart ikke på sølvfat som mange tror. Nei, sånn er det ikke. Sett mål, finn ut hva du drømmer om og jobb mot det, det er det som skal til. Men skal jeg fortelle deg noe, det er så gøy når du har et mål å jobbe mot, at du glemmer alt annet som skjer rundt deg!

Og når du gjør nettopp det så blir du å kjent med deg selv. Ergo; enda en ting du kan få i denne Forever pakken. Selv så er jeg en litt sjenert, stille og usikker person. Og for å komme opp og frem i Forever så må man ha litt tro på seg selv, så tenkte at dette var en fin mulighet og en mer “morsommere” måte å utvikle meg selv på enn på kurs der man prater og deler erfaringer. Jeg har mange grunner for at jeg ville starte egen business men jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet at det med selvutviklingen var den største grunnen.


Daglig ser jeg andre i Forever som oppnår sine mål og drømmer. For ikke så lenge siden så var det en gjeng som dro helt gratis til fine Hellas, nå i disse dager så er det ei som får en splitter ny bil og det er ikke en 1960-modell vi snakker da, for å si det sånn - og det er fordi hun har satt seg mål og jobbet mot de. Dere kan tro jeg er misunnelig. Men igjen, disse flotte menneskene har jobbet rompa av seg for å klare det og de har virkelig fortjent det. Og istedenfor å sitte hjemme og tenke at det der kommer jeg aldri til å få til, så er det nettopp nå jeg skal ta frem den indre selvsikkerheten - for jeg vet jeg har det, den er kun godt gjemt - og si til meg selv at en dag så skal jeg være den som er stolt over jobben jeg har bak meg og som da kan sitte på et fly og ha en fantastisk reise foran meg eller som står med nøkkelen i hånda til en ny bil.

For er det en ting jeg vet så er det at jeg ikke angrer et sekund for at jeg tok initiativ og tok kontakt med personen som i dag er min sponsor. Hun som virkelig har troen på meg, hjelper meg og gir meg råd. Hun står på sidelinjen og heier meg opp og frem. Står jeg fast så skal du ikke se så langt før du ser hun sparker meg i rompa.

Jeg har kun jobbet med Forever siden i sommer men allerede vet jeg at dette er noe jeg vil satse på, noe jeg vil jobbe med. Jeg vil fortsette å jobbe mot målene mine, utvikle meg enda mer. I tillegg har jeg blitt kjent med mange flotte mennesker som allerede har blitt en stor del av hverdagen min, og jeg gleder meg så mye til å bli kjent med resten av Forever-gjengen og alt det andre denne reisen har å tilby meg.

Likes

Comments

Innkjøp, Skjønnhet&Mote


Det er noen måneder siden jeg og bror var i Praha nå, skulle ønske man kunne spole tilbake til turen, vi hadde det så koselig. Uansett, der gikk jeg bokstaveligtalt berserk med shopping. Men du, så gøy å handle på sephora, og hvert fall når man nesten får like mange prøver som produkter du selv kjøper.

Jeg hadde jo tenkt å vise dere så fort jeg kom hjem, men det ble visst aldri noe av, og mye av grunnen til det var vel at det ble flytting og pakking etter vi kom hjem. Men nå har jeg fått tatt bilder av noe av produktene og kan endelig vise dere. Det er ikke alt, men om dere er interessert i mer så kan dere si ifra. Hender jeg legger ut noen bilder og erfaringer på snap eller instagram istedenfor blogg, så bare å følge meg der. Står alltid nederst i innlegget hva jeg heter der :-)Too faced - born this way foundation
Estes Lauder - double wear foundation
Too faced - better then sex
Nars - eyeshadow primer
Benefit - hoola bronzer
Make up forever - hd ultra foundation
Make up forever - step 1 primer
Gabriella Salvete - contouring palette
Nix - hd studio finishing powder
Smash box - hydration perfecting powder
Make up forever - hd conceals
Rommel - sculpting eyes
Anastacia - brow powder duo
Make up forever - hd ultra powder


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå er det ny uke på tur og enda en helg er nå bak oss. Hvordan har deres helg vært? Har dere gjort noe spennende eller har dere kun slappet av? 😊

Jeg har begynt å bli forkjølet - typisk det rundt denne tiden av året. Og fordi jeg skal på sykehuset senere i dag så valgte jeg å være hjemme fra jobb Fredag og være inne og borte fra mennesker hele helgen, slik at det ikke blir verre og at timen ikke blir utsatt. Vet ikke å nøye de er med sykdom når det gjelder det jeg skal i dag, men har skjønt jeg skal på operasjonssalen så greit å være så frisk som jeg kan Jeg skal ikke operere, men tenkte jeg skulle fortelle litt hva som skjer i et eget innlegg senere i uken.


Bortsett fra å være forkjølet og pleiet det så godt jeg kan, så vil jeg si jeg har hatt en veldig produktiv helg hvor jeg har fått gjort litt av hvert. I går så brukte jeg store deler av dagen på å planlegge innlegg for de neste ukene og så har jeg fått tatt en del bilder til innleggene.

På bildene ser dere noe annet jeg har fått gjort, nemlig å sette opp enda et møbel fra ikea. Snart så kan jeg vel sette opp disse møblene i blinde, så mange som jeg har skrudd sammen, haha. Men du, hvor stolt jeg er. Treng da ikke noe mannfolk jeg, klarer fint det her alene jeg! Etter jeg flyttet fra dette lille kottet der de fleste av skjønnhetsproduktene lå i bager og til en større leilighet, så har jeg hatt et mål om å få mer oversikt og orden i alt jeg har, så på fredag reiste jeg en spontan tur til Ikea å kjøpte alex skuffeseksjon. I tillegg har jeg kjøpt en del fra ebay faktisk, så gleder meg så til å ordne det her og vise dere.


Hoho.. Sikkert totalt uinteressant for de fleste av dere å se bilder av en skruehaug :p Men det var faktisk av å ta disse bildene min motivasjon til å tenke ut innlegg og bildene virkelig økte drastisk. Verre trenger det ikke å være!


Jeg har selvfølgelig kjøpt inn noen nye godsaker som skal få plass i kommoden, og mens jeg venter på at dette skal komme så får jeg bare vente i spenning og tenke ut hvordan jeg vil ha det i hodet mitt.
Men nå skal frokosten inntas før mamma kommer og vi drar til sykehuset. Ha en super fin Mandag, fine folk!

👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn


Likes

Comments

VeienTilEtBedreLiv


Etter at jeg startet med businessen så har jeg blitt mer bevisst og brukt mer tid på hva mine mål og drømmer er. Der kan jeg jo med en gang si at jeg har slitet litt (mye!), da jeg har null tro på meg selv. Hvorfor i alle dager skal jeg sette meg et mål jeg er bombesikker på at jeg ikke klarer å oppnå?! Vel, det handler om innstillingen og holdningen.
"Er ikke noe vits, jeg får ikke til noe uansett", "jeg duger ikke til noe", "bortkastet tid" osv.. noen som kjenner seg igjen i denne tankegangen?

Med mye øving og med tiden så har jeg sittet litt hver dag og kjent etter hva jeg egentlig drømmer om, hva mine mål med livet her. Og selvom den ikke-troen-på-meg-selv roper og skriker inni meg, så har jeg våget å sette meg mål og drømmer som jeg vil og skal oppnå i fremtiden. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på at jeg kan klare det, men den som ikke våger den vinner heller ikke. Og ved å se at alt som har skjedd på så kort tid, så har troen på meg selv økt sakte men sikkert!


Jeg har lært flere ting når det gjelder dette med komfortsonen, ha troen på seg selv, mål og drømmer.

Jeg gikk på et kurs for en stund tilbake og da snakket jeg med ei om det her med hvorfor det er så vanskelig å endre på noe, også ting som man nødvendigvis ikke liker. Men selvom man egentlig ikke liker det, så er det i en boble hvor man vet hvordan ting er og det er trygghet i det. Og da å gå ut av det som er trygt, det er vanskelig. For man vet jo ikke hvordan ting er utenfor denne boblen. Ser dere hva jeg mener? Etter det så har jeg tenkt mye på akkurat det der. Hvorfor skal det være så vanskelig å endre på noe man overhodet ikke liker? Men jeg ser jo det at selv om det høres helt skrullete ut så kjenner jeg meg veldig igjen.Det er viktig med hovedmål, men å delmål. Tenk deg en trapp der du har hovedmålet ditt på toppen og du må gå trappetrinnene for å komme opp - hvert trappetrinn er et delmål. Du bestemmer hvor mange trinn det er opp, men jo mer detaljert disse delmålene er jo bedre er det!

Når man har satt seg noen mål eller funnet hva man drømmer om, så er det lurt å skrive det ned. Skrive ned så man ser det, gjerne heng det op på veggen så du ser det hver dag som en påminnelse.
En annen ting som er lurt er å finne sitt hvorfor. Hvorfor er akkurat dette målet ditt?

Visste du at det er 80 % sjanse for at målene dine blir oppfylt om du skriver de ned på ark? Om du sier målene dine høyt til noen så er det opptil 90 % sjanse.


Så min utfordring fra meg til deg som leser dette; finn ut hva dine mål og drømmer er for livet. Våg å finn dine drømmer og hev deg over disse tankene om at du ikke duger til noe. Du har kun et liv.

Hvert enkelt menneske her på jorden er verdt mye for noen, vi er alle ulike på hver vår måte og vi har fått utdelt et liv. Kun et liv der vi velger selv hvordan livet vårt skal være. Skal vi da gå hele livet å ikke våge å ha troen på oss selv og ikke leve fullt ut fordi vi frykter at folk skal dømme eller skal vi prøve å gjøre noe med det, finne hva vi drømmer om og leve livet og få drømmene oppfylt? Du har fått utdelt et liv og det ér ditt liv, ingen andres.


👻Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments

Forever Living, Hverdag, VeienTilEtBedreLiv

Er det rart jeg er stolt?!

Wow, jeg har ikke ord. Det her er så ufattelig gøy at jeg nesten ikke tror det selv. Våknet opp til den beste nyheten jeg kan få angående businessen, tror jeg(?). Nemlig at jeg er nr1 i top retailer i teamet mitt, men jeg er også en god nr2 i hele Scandinavia. Altså, woow!!

Den siste tiden har det skjedd så mye med businessen.. jeg har kommet meg et steg nærmere det store målet, nemlig manager. Kun et skritt unna men jeg er allikevel en stolt assistent manager! Og i dag kom den nyheten! Altså hele Scandinavia da, det er helt fantastisk moro!!


Jeg må være i det beste teamet og de beste menneskene å jobbe med. I dette teamet motiverer vi hverandre og anerkjenner hverandre fra topp til tå. Og det er slik man føler seg verdt og at den jobben man gjør faktisk betyr noe! Det er egentlig helt utrolig hvor knyttet jeg har blitt til mennesker jeg kun har kjent i noen måneder, men vi prater daglig sammen og i det siste har vi hatt skype-møter. Skikkelig business-kvinne føler jeg meg til tider, men vet dere hva? Jeg elsker det og gleder meg til hva fremtiden har å by på!!

Men nå må jeg avrunde her.. et møte står på timelisten om under en time og her ligger jeg i senga og ikke spist frokost enda en gang. EHE!! Jeg droppet vekkeklokken i dag og sov dermed litt lenge i dag. Men det var godt og jeg trengte det mest sannsynnelig!

Ønsker dere en super fin Onsdag, nyt hvert sekund og prøv å se det positive i det som skjer! Alt skjer for en grunn 🌟


👻
Snapchat : camiz2 // 💻 Facebook : blogg >her! > business >her! // 📷 Instagram : camillasurn

Likes

Comments