Tur att det finns IKEA i Singapore!!! Där hittade vi allt man behövde till en lyckad kräftskiva. Lagade även Janssons frestelse.

Seriepremiär för Mathildas skollag. Vinst! Mathilda gjorde en bejublad insats! Att de orkar spela i denna värmen.....

Vi åt fantastiskt god mat på en jättemysig restaurang i Changi Village, The Coastal Settlement. Hit kommer vi gärna tillbaka.

Felicia är väldigt duktig på att laga mat och baka! Till middag denna kväll bjöd hon på nybakat bröd och asiatisk köttgryta. Mums!

En mysig kaffestund på altanen är inte fy skam!

Så skönt det är att ha en hemmakväll med alla kära, god mat och dricka!

Det är inte lätt att äta med pinnar... Eller vad tycker ni, Jörgen och Isak?!!!

Singapores egen lövmarknad, Bugis. Ett marknadsområde hyfsat nära stan. Här finns även ett bra shoppingcenter.

Här finns så mycket att titta på så man blir helt förvirrad!!

​En skön vilodag på Sentosa. Samlar energi för en ny arbets/skolvecka.

Vi tillbringade lördagskvällen i Little India. Första gången vi besökte denna delen av staden och vi var helt hänförda av alla intryck. Middag åt vi på Lagnaa och det var fösta gången jag åt indisk mat. Så gott!! Jörgens kompis Rikard gjorde oss sällskap och vi hade en riktigt trevlig kväll.

Tack Felicia för att att du förevigar våra äventyr och för att jag får "låna" dina bilder. Hennes blogg: http://nouw.com/feliciaelina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Nu har våra saker från Sverige kommit! Mysigt med lite hemmakänsla i lägenheten. 

Likes

Comments

Så här vackert är det kvällstid inne i centrala Singapore. Området heter Clarke Quay och är lokaliserat längs Singapore River. Här finns en massa mysiga restauranger och uteställen. Vi tog en båttur och sedan åt vi mexikanskt på Muchos. Jättemysigt!

Söndagen tillbringade vi på detta härliga ställe - Sentosa!

​En dag i lugnets tecken, sol och bad, total avslappning. 

Likes

Comments

​Nu har vi äntligen flyttat in i vår fina lägenhet. Efter timmar på Ikea börjar det likna ett hem. Vi väntar fortfarande på flyg- och båtfrakt. Lägger ut bilder på lägenheten när allt har kommit på plats! 

Idag var en stor dag för Mathilda och Noah. Iklädda sina skoluniformer åkte de med fjärilar i magen till sin nya skola. Nu väntar vi spänt på att de ska komma hem, så att vi får höra hur dagen har varit!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag gick vi upp tidigt för att fixa det sista inför båtfrakten. Lastbilen kom vid niotiden och våra lådor lastades för att fraktas med båt till Singapore. Nu känns det att flytten börjar närma sig! Det känns både fantastiskt spännande och aningen vemodigt. 

Likes

Comments