Ny uke, nye muligheter!

God mandag allesammen! Håper starten på den nye uken har vært fin. Jeg for min del kjenner skikkelig på at klokken er stilt. Digg å stå opp og vite at klokken egentlig er 5. Nei uff, håper det går seg fort til.

Helgen gikk så alt for fort, og det fine været som liksom skulle komme så vi ikke så mye til. Men vi fikk tatt oss en tur ut og prøvd bilen til snuppa skikkelig!

Elsker at vi bor rett ved havet og kan gå i bare et par minutter for å finne svaner vi kan mate! Må virkelig gjøre dette oftere, for det er så koselig. Skulle egentlig bare oppdatere litt her før jeg tar kvelden, jeg er som et barn når klokken stilles og blir helt kake.. Haha, så skal prøve å legge meg nå!

God natt ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

1. Hvor gammel er du? Jeg er 21! Blir 22 i November. Glemmer faktisk alltid hvor gammel jeg er og må av ogtil dobbelsjekke det.. Haha, pinliiig.

2. Hvor høy er du? 173 centimeter over bakken!

3. Stjernetegn? Skytten.

4. Når står du opp i hverdagen? Rundt 06:15.. Aaalt for tidlig for et å-menneske som meg.

5. Og i helgene? Det spørs når snuppa våkner, har aldri på alarm i helgene. I det siste har det vært luksus om vi sover til 9-tiden. Så alt fra 07:00-09:00.

6. Favorittsang akkurat nå? Vanskelig! Men akkurat nå må jeg si Helium - Sia.

7. Har du tatoveringer? Ja, jeg har 5 stjerner på håndleddet som representerer mine 5 søsken. Skal ta sleeve så fort som overhodet mulig!

8. Hva var det siste du spiste? Sjokoladeee, yum!

9. Hva var det siste du drakk? Brus.. Haha, hallo sommerkroppen! Neida, er jo lørdag.

10. En hemmelighet om deg? Jeg er en veldig innelukket person. Holder veldig mye for meg selv og det er bare en håndfull mennesker som virkelig kan si at de kjenner meg. Jeg er veldig redd for å ende opp helt alene og er veldig forsiktig med hvem jeg slipper innpå meg, men om jeg først gjør det gir jeg veldig mye av meg selv.

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Rosa.

13. Hva hører du på akkurat nå? The vampire diaries i bakgrunnen.

14. Er det noen du savner? Ååh ja! Så alt for mange.. Savner bestevennene og familien min som bor nordpå. Det tar skikkelig på å ha sine nærmeste så mange mil unna.

15. Favoritt quote?

16. Høy eller lav musikk? Høy! Jeg elsker elsker elsker musikk, og jo høyere jo bedre.

17. Hvor drar du når du er trist?Er aldri trist egentlig. Ganske sært men.. Men jeg vil tro jeg hadde dratt hjem til mamma.

18. Favorittfarge? Lilla!

19. Hvem snakket du med sist? Joakim.

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Et eget hus, haha.

21. Hva var det siste du kjøpte? Mat, mat og mer mat..

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? Kommer du hjem snart?

23. Hva skal du gjøre til helgen? Vel, nå er jo helgen snart over.. Tiden går så alt for fort. Men satser på finere vær i morgen enn det har vært i dag så vi kan dra ut!

24. Drømmereisemål? USA!

25. Hvordan er du som venn? Beskyttende, ærlig og omtenksom. Er ingenting jeg ikke ville ha gjort for vennene mine. Sier ting som de er, og gjør alt som står i min makt for at de skal ha det bra. Uansett hvor mye som må til. Har alltid vært en skikkelig løvemamma når det kommer til vennene mine, haha.

26. Hva kan holde deg våken om natta? Alt for mange tanker i hodet mitt. Jeg har veldig noia for alt, iallefall etter jeg ble mamma. Tanker som: kommer huset til å rase sammen? Har jeg virkelig slått av alt som kan ta fyr? Hva skjer om det begynner å brenne og jeg ikke våkner? Osvosv. Utrolig slitsomt.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? HAHA. Oi så vanskelig! Jeg tror jeg må si Khloe.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Alt for mange.. Vanskelig å holde styr på alt. Greys, The blacklist, Empire, Paradise Hotel ogThe vampire diaries.

29. Hvilken bok leste du sist? Fifty shades of grey,

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Fortsette å stappe i meg snop og se på serie. Ah, helg!

Likes

Comments

Endelig er den her! Nyheten til Daniel Wellington og jeg er forelsket! Er jo ingen hemmelighet at jeg elsker nips og naps og nå har jeg denne skjønnheten i klokkesamlingen min! Den er stilren og den første klokken de har produsert som måler 32mm med en reim laget av rustfritt stål.

Classic Petite heter den og den kommer i flere forskjellige farger, blir sendt verden over og leveringen er lynrask! Du får kjøpt den jeg har her.

Jeg har også vært så heldig og få lov til å dele ut en rabattkode, så om du bruker koden: CamillaS får du 15% på hele nettsiden fram til den 30. April.

Happy shopping!

sponset

#danielwellington #dwclassicpetite

Likes

Comments

Endelig er kjæresten kommet hjem, og livet er bra!
Eller, livet er jo bra uansett da men..


Vi ligger langflat i sofaen begge to og ser litt på tv før vi skal ta kvelden og der er såå koselig! Vi er ganske sliten begge to så jeg gleder meg egentlig bare til å legge meg for å sove.. Føler meg plutselig så gammel..

Ikke glem at du får hele 20% hos mymuse.no med koden camilla20! De har så mye fint og jeg tror jeg blir nødt til å handle mer der snart.

Nå er vi alle superklar for helg, blir vår første helg på en stund med null planer og ikke noe besøk så det blir ganske deilig! Satser på fint vær da så vi kan ta med bilen til N ut og kjøre tur.

sponset

Likes

Comments

God mandagskveld alle!

Håper starten på den nye uken har vært fin!
Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Paradise Hotel på tv'n og godt inntullet i et varmt pledd. Ja, jeg ser på Paradise og jeg syns det er dritartig, haha. Jajo. Her var starten på dagen superfin, hvis man ser bort ifra at min bedre halvdel reiste avgårde før vi var stått opp.. Jeg er så alt for avhengig av å ha han i nærheten at det er ekkelt. Altså, jeg blir skikkelig og oppriktig trist om han ikke sover hjemme hver natt så er jo helt krise når han skal være borte i flere dager.

Er faktisk ganske pinlig, og det er virkelig på tide at jeg blir litt selvstendig og fungerer optimalt selv om han er bortreist, for det er faktisk veldig sjeldent at han er borte. Hadde aldri klart å ha en kjæreste som jobbet borte over lengre tid for å si det mildt! Haha. Går seg nok til etterhvert, håper jeg. For akkurat nå har jeg det ikke så greit.

Tror jeg skal stoppe der før dette blir et innlegg med bare syting, får da finnes grenser.. Her går nå dagene sin gang og jeg er så heldig at når J er borte så lager mamma i stand middag, så vi drar dit om dagene når jeg er ferdig på jobb og har fått hentet snuppa i barnehagen. Heldig jente altså! Så slipper jeg å være helt alene.

Likes

Comments

God kveld!

Dagen har vært akkurat som jeg liker den. Jeg har tilbringt den med de beste menneskene jeg vet om og vi har bare koset oss! Snuppa har allerede sovet en god time og jeg slapper bare av. Er så rart å ikke ha 1000 ting man skal gjøre, eller jeg skal pakke klar klærne hun skal ha på seg i morgen og det hun skal ha med i barnehagen men det er alt..

Har egentlig ingenting å blogge om heller, men jeg får helt noia når jeg ikke oppdaterer her. Er flere som spør meg nesten daglig om hvordan jeg redigerer bildene mine på instagram da, så kan jo skrive et felles svar til alle! Jeg har flere forskjellige apper og jeg redigerer alle bildene mine i forskjellige. Forskjellige måter og jeg har ingen "fasit". Jeg prøver stadig ut noe nytt og jeg ser fram til den dagen jeg "knekker" koden og finner noe jeg blir 100% fornøyd med, for det har jeg ikke enda.

Har ikke fått tatt noe særlig bilder i dag så det blir et gammelt arkivbilde, syns det er så koselig! Elsker virkelig dette puslespillet og det kommer nok til å være gull når snuppa skal lære seg alfabetet!

Nå skal jeg fortsette med å gjøre.. ingenting. Haha, er jo litt godt med sånne kvelder også!
Ha en fin kveld alle sammen, og en fin start på den nye uken i morgen!

Likes

Comments

God lørdag fininger!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen i pysjen og noe godt i skålen (er jo lørdag så) og oi så fin denne dagen har vært!
Det har vært fint vær, ganske kaldt men fortsatt superfint og vi har vært på tivolii! Woho, var artig å se hvor gira N var i forhold til sist, og hun tok sin aller første karusell alene i dag! Hun er plutselig blitt så stor..

Jeg har også fått ryddet, vasket og fikset masse her hjemme så nå er snart alt klart til jeg og snuppa skal være alene hjemme.. Hater når ting ikke er 100% på plass når jeg ikke har noen andre her hjemme, haha. Har liksom nok med å få henne i barnehagen, dra på jobb, hente henne og få ordnet middag osvosv. Altså helt hverdagslige ting, men vil ikke ha masse klesvask og ting som må ordnes i tillegg til alt det andre. Iallefall ikke nå som jeg er så sliten fra før av. Var godt å få det unna iallefall!

Altså, jeg har høydeskrekk og ble svimmel sist vi var på tivoli når vi tok en barnekarusell med N, men i dag bestemte jeg meg for å ta parishjulet. Angret med en gang den startet og jeg ble skikkelig uvel. Satt de første turene opp med øyene lukket og hadde mest lyst å gråte. Gikk bedre og når vi var ferdig var jeg over det verste, men klapp på skuldra til meg! Syns faktisk det var ganske tøft av meg og jeg fikk virkelig gått ut av komfortsonen min. Er ikke det største i verden, men er ganske stort for meg.

Nå skal jeg se på serie og bare slappe helt av, for jeg har ingenting annet jeg trenger å gjøre og det er så sinnsykt godt. Ha en fin kveld allesammen ♥

Likes

Comments

.. så drømmer jeg meg bort til steder jeg vil reise til.

Jeg skjønner ikke hva det er som "feiler" meg. Jeg er så sliten, og jeg klarer ikke å forstå hvorfor. Denne dagen startet dritt for jeg endte jo selvfølgelig med å få migrene på jobb. Noe som ikke akkurat er drømmen da jeg jobber i barnehage der lydnivået er superhøyt hele dagen. Klarte å bite det i meg å holdt ut til jeg var ferdig da, så er jo veldig fornøyd med det.

Jeg har gått lenge å følt at jeg holder på å bli syk, men det slår aldri ut. Jeg er iiskald hele tiden og har på meg 2-3 lag med klær, men det som sliter mest er marerittene. Jeg sliter faktisk noe helt sinnsykt med mareritt og det i seg selv gjør meg utslitt. Har også en lang periode slitt med søvnparalyse og det er like jævlig hver gang. Det gjør jo selvfølgelig noe med meg at jeg aldri får en skikkelig god natt søvn. Jeg legger meg tidlig men det hjelper jo ikke særlig da.. Dette har også gjort at jeg har kontstant ondt i kroppen, plutselig klarer jeg ikke å holde rundt ting eller løfte noe opp og jeg blir like redd for at det er noe alvorlig galt hver gang, selv om jeg vet at det er fordi kroppen ikke fungerer ordentlig når ting er som de er.

Når mange andre drømmer om varme reisemål, late dager på stranden og lite på dagsplanen drømmer jeg om storbyer. Masse mennesker, fulle dager med shopping og utforsking. Kaos rett og slett, organisert kaos. Det å plystre på en taxi, se når gatelysene lyser opp alt når mørket kommer. Å dra til en plass som aldri sover. Det er drømmen og jeg gleder meg sånn til den dagen det skal skje. Så når ting er ille ellers kan jeg drømme meg bort dit, å tenke at en dag.. En dag skal jeg faktisk oppleve det, og det kommer til å bli så jævlig bra.

Likes

Comments

Heihei!

Nå er jeg virkelig klar for helg, og er i skrivende tur på vei i seng men måtte bare oppdatere her først! Utrolig hvor lite tid det blir til alt når man lever et veldig "a4" liv. Utrolig uvant, og sinnsykt godt på samme tid. Vel, uansett! Denne helgen har vi også besøk og det er såå koselig! Så denne helgen blir ekstra bra.

Nå har det jo kommet tivoli til byen, så dit skal vi! Det blir nok kjempekoselig, for vi har ei lita snuppa som elsker fart og spenning og hun er jo en del større nå enn sist vi var så det blir artig å se hvordan hun syns det er. Håper bare så på finvær!

Er også nødt til å ta en shopperunde for lillebabyen min har vokst ut av nesten alle klærne sine.. Stopp tiden litt da, hun var jo nettopp bitteliten.. Off, nei hun gjør meg så stolt hver dag med alt hun gjør og sier så det er sant som dem sier, hver alder har sin sjarm. ♥♥

Nå er jeg nødt til å ta kvelden, god natt alle fine ♥

Likes

Comments

Det er så rart, jeg er så vanvittig lykkelig. Går rundt med sommerfugler i magen hele tiden og føler meg vanvittig bra. Samtidig kjennes det ut som at all motivasjon til både blogg og instagram forsvinner sakte men sikkert. Noe som er ufattelig kjipt for det er noe jeg trives så vanvittig med! Har snakket med så mange koselige mennesker og setter så pris på alle som tar seg tid til å klikke inn på min lille boble her.

På en måte kjenner jeg at jeg kanskje er ferdig. Kanskje det er på tide å legge ned instagram og blogg? Instagram har jeg holdt på med daglig veldig lenge nå, men bloggen har vært litt på siden, og jeg ville gjerne legge igjen litt mer av meg her enn bare det jeg har gjort til nå.

Jeg elsker å skrive, og det er supergøy å ta bilder. Nå venter jeg på et nytt objektiv og etterhvert skal jeg gå til innkjøp av et nytt kamera! Da håper jeg at motivasjonen kommer mer tilbake, for da blir det bedre bilder og noe nytt jeg kan lære meg.

Jeg vil ikke gi meg enda men kjenner virkelig hvor lite timer det er i døgnet nå som jeg jobber fulle dager. Hvert eneste minutt etter vi er kommet hjem alle mann går tiden til jenta i mitt liv, og plutselig er det kveld.

En ny hverdag har gjort at jeg har blitt nødt til å prioritere annerledes (selvfølgelig) og jeg håper jeg finner fort ut hvordan jeg kan balansere alt, for som sagt. Dette er noe jeg elsker å holde på med.

Kom gjerne med tips om ting dere vil se mer av! Både her og på instagram.

Likes

Comments