5 ting man kan bruke 10 000 kr på:

1. Interiør
- Er det noe du har ønsket deg lenge men ikke har prioritert? Kanskje det er for dyrt, eller at det er andre ting som er lengre opp på lista? Men om du hadde vunnet 10 000 kr hadde det plutselig vært mulig! Jeg hadde iallefall gått amok.

2. En reise
- Harrytur til Sverige? En restplass til et litt mer eksotisk sted? En reise til et familiemedlem/en venn som bor langt unna? Med 10 000 ekstra på konto er det bare et lite tastetrykk unna en tur du vil ha! Omså et tilskudd til en dyrere reise som blir 10 000 kr billigere! Jeg hadde reist hjem til Narvik og tatt med mine på harrytur til Sverige, to fluer i en smekk!

3. Klær
- Det er ikke fullt før det renner over? Klær er noe man vel egentlig aldri får nok av, samme med sko i mitt tilfelle. Og vesker! Om jeg hadde vunnet 10 000 kr så kunne jeg jo ha dratt å kjøpt den dyre veska uten dårlig samvittighet etterpå, eller fylt på skosamlingen til meg eller snuppa. (mest sannsynlig snuppa, er mye artigere å handle til henne!)

4. Kjæreste tur
- Litt det samme som punkt 2. Men hvor fint hadde det ikke vært å kunne ta med sin utkårede på en helgetur til en annen by? Sove på hotell, sove skikkelig ut, dra å spise en bedre middag, dra på spa kanskje? Å shoppe litt selvfølgelig! Ta en skikkelig pleiehelg med kjæresten og bare slappe helt av.

5. Sparing
- Har du noen større prosjekter du sparer til? Eller noe du har lyst til å gjøre som gjerne koster litt? Hvor fantastisk hadde det ikke vært å plutselig ha 10 000 ekstra på sparekontoen! BSU eller shoppe-sparekontoen. Uansett hvor man setter så kommer det veldig godt med.Nå kan du faktisk være med i trekningen om 10 000 kr og samtidig være miljøvennlig! Altså, hvor fantastisk er ikke det?!

Ikke trenger du å melde deg på noe, ikke trenger du noen apper eller andre ting som tar plass, det eneste du trenger er tomme kartonger og en tusj! Enklere blir det ikke! Hvordan fungerer det? Jo det er ganske enkelt:

Du tar kartongene dine, melkekartonger etc,
Skyller dem, bretter dem og lager en kube med 7 stk tilsammen (altså 6 brettede kartonger i 1.)
Til slutt skriver du navnet ditt og telefon nummeret ditt på kuben med tusj, leverer det inn og vips så er du med i trekningen! Noe som er nytt nå er at hver eneste kartong er 1 lodd, så nå har du sjansen til å være miljøvennlig med alle kartongene dine, og for hver gang du er det så får du sjansen til å vinne 10 000 kr! Det er virkelig motivasjon i seg selv til å tenke litt mer grønt.

For å finne ut hvor du kan levere inn dine kartonger så kan du sjekke det her


#sponset #grøntpunkt #returkartonglotteriet

Likes

Comments

New year, new me?

Egentlig syns jeg at det er en litt tåpelig ting å si. Altså, jeg mener det at man kan forandre seg til det bedre uavhengig av hvilken dato som står på kalenderen. Man kan fortsatt dra å trene, være snill, jobbe hardt selvom det er den 4. April liksom. Skjønner også at det er kjekt å ha en dato å forholde seg til, det blir jo veldig ofte slik at man detter ut av ting, og da sier "tar det neste uke" for det er enklere å starte med noe på en mandag, istedet for en onsdag. Hvorfor det er slik vet jeg ikke, men jeg har kjent på det selv også.

I år har jeg som alle andre år satt meg en del mål jeg ønsker å nå, ikke uoppnåelige mål som at jeg skal trene 5 dager i uken, slutte å spise godteri helt og legge meg tidlig hver kveld. Rett og slett fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å klare det, mine mål har litt rundere kanter. Som for eksempel at jeg skal spise mindre godteri, det burde jeg vel klare?! haha

Uansett, i år har jeg det samme målet som jeg sa til meg selv en vinterkveld i Februar 2015. Jeg skal være den beste mammaen overhodet mulig for Natalie. Jeg skal gå den ekstra milen hver dag for å sørge for at hun har det bra, jeg skal passe på henne, lære henne rett og galt, lære henne takknemlighet, medmenneskelighet og kjærlighet. Vi har så mye å være takknemlig for og jeg vil vise henne alle de fine sidene i livet. Ja, livet kan prøve å slå deg ned til tider og man blir dritt lei, men det er da man må se på de små tingene som samtidig gjør det så veldig bra.Jeg er så stolt over jenta mi at jeg nesten sprekker, som enhver forelder er over sitt barn. Hun er snill, takknemlig, og en drøm og ha med å gjøre. Ja, hun kan være en ramp til tider og gjøre meg gaal, men slik kommer det alltid til å være!

Nå er det faktisk bare under 2 mnd til hun blir 2 år! Klarer virkelig ikke å fatte og begripe hvor tiden har blitt utav. Hun var jo nettopp såå liten? Jeg vil ikke at tiden skal gå så fort, og samtidig så sakte. På et vis vil jeg bare spole fram tiden til jeg er ferdig utdannet, har kjøpt hus og hund og livet er ganske a4, samtidig vil jeg bare at tiden skal gå kjempesakte slik at jeg ikke føler at den ikke strekker til og at jeg går glipp av alt med Natalie. Altså, nå kan hun telle til 3, plutselig kan hun hele alfabetet før jeg skjønte hva som skjedde. Okei, en liten overdrivelse. Men dere skjønner tegninga.

Har dere noen nyttårsforsett, og har dere klart å holde dem tidligere?

Likes

Comments

GODT NYTT ÅR ♥

Nå er det virkelig lenge siden det har vært noe aktivitet her inne! Det er jo nesten pinlig. Skal prøve å bli bedre! Har så mye jeg har lyst til å gjøre med denne bloggen, men tiden strekker ikke alltid til. Iallefall, siden sist har det gått i ett her hjemme! Jeg hadde bursdag (wohoo), hadde eksamener og så var det juleforberedelser og masse hjemmekos, så da valgte jeg egentlig ganske enkelt å ikke prioritere noe annet enn familien min. Hadde en kjempefin jul og snuppa fikk altså så sinnsykt mye fint! Jeg er så takknemlig og glad for at vi har så mye snille og gode mennesker i livene våre. Tenkte kanskje jeg kunne vise dere julegavene hennes om det er noe dere vil se?


I går var vi innom båten der stefaren min jobber for å spise middag, noe som var superkoselig! Elsker når familien samles og har det fint sammen. I dag reiser den ene storesøsteren min hjem igjen, og jeg klarer ikke å forstå hvor ferien ble av? Skolen begynner snart, snuppa skal tilbake i barnehagen og Joakim har jo egentlig ikke hatt ferie så blir ikke noe forandring der. Kjenner jeg savner å være hjemme med mini, å kunne kose seg masse hjemme, gå på tur, cafe og dra på lekeplassen. Det blir jo aldri særlig med tid til slikt lenger. Vi har jo selvfølgelig helgene, men uansett.

Nå skal jeg faktisk sette meg ned å skrive en plan over innlegg jeg har lyst til å skrive, så det kommer ikke til å bli helt dødt her! Håper alle har hatt en fantastisk jul og nyttårsfeiring og at det nye året behandler dere bra ♥


Likes

Comments

Vi kommer fra den mørkeste delen av galaksen og de skumleste smugene i byen. Vi er fire superskurker som har kommet oss inn til Jollyroom-kontoret for å lage problemer! I løpet av uken er vår eneste oppgave å ødelegge Jollyroom sine priser! Vi er team Blackweek og nå er ingen priser trygge!

Vi har sammen valgt våre favorittprodukter fra Blackweek, og vi skal bo her hele helgen bare for å sikre at prisene holder seg nede. Skynd deg!

alice & fox bokstavlampe


med hilsen,
Darth Vader, Jokern, Harley Quinn och Cruella De Vil


skrevet i samarbeid med jollyroom

Likes

Comments

Wææ, jeg skulle som vanlig dra ut i dag for å sjekke posten, ante fred og ingen fare da jeg plutselig la merke til en svart lapp som hengte på døren.. Hva i alle dager skulle det bety?! Merkelige greier, lurer virkelig på hva vi har i vente nå!


Det jeg vet er at det kommer til å skje noe spennende og stort på jollyroom neste uke!

Følg med!

Likes

Comments

Heihei!

Har vært stille fra den her kanten, men har vært fullt opp her hjemme masse studiekrav som skal leveres, forberedelser til eksamen osvosv. Nå er det snart November (!!) hva i alle dager, hvor ble månedene av?! Iallefall, her i hus er det snart bursdag (wohoo big 21!) farsdag og eksamen, så jeg regner med denne måneden flyr forbi slik som de andre.. Har snart ordnet klart alt til farsdagen, og gleder meg masse! Jeg er så sær på sånne ting, liker alle dager der det er noe uten om det vanlige og har en tendens til å ta helt av. Men det må til det også!Jeg tenkte jeg skulle komme med noen rimelige farsdagsgave tips! Det enkle er ofte det beste, og det blir sagt at veien til en manns hjerte går gjennom magen, så det er faktisk ikke verre enn å bake en kake og lage et kort. Det trenger ikke å være dyrt i det hele tatt. Hjemmelagde gavekort er også en koselig ting å få! De kan inneholde så mye, en middag, barnefri kveld, spillkveld, baking og ja, her er det bare fantasien som setter en stopper! Ikke er det dyrt heller.

Man kan også ta med barnet/barna og lage et fint bilde, maleri eller perle noe fint! Hjemmelagde gaver er noe av det fineste som finnes. Om man ikke er så kreativ så finner man fort mye inspirasjon med et enkelt google-søk!
Også er det jo klassikerne da, undertøy, velværeprodukter og koppen som står "verdens beste pappa" på! Er pappaen i hus veldig glad i kaffe? Ja, kjøp inn noe, pakk det fint inn og plasser i koppen med en sjokolade på si!

Er så vanvittig mye man kan ordne som ikke koster, og etter min mening så er det fineste man kan få er at man gir pappaen litt ekstra oppmerksomhet den dagen. Viser hvor mye man setter pris på han, og tilbringer dagen sammen uten masse forstyrrelser, og koser seg med god mat og kake. Farsdagen handler jo om å sette pris på pappaen, ikke om å kjøpe den dyreste flotteste gaven. Det er jo selvfølgelig helt greit det også om man har mulighet til det, men er langt ifra en selvfølge.

Pappaen her i hus skal få noe han har ønsket seg, og noe andre småting jeg har planlagt, så tror iallefall han kommer til å bli veldig fornøyd!

Nå skal jeg fortsette med studiekravene før jeg henter lillehjertet i barnehagen og tar helg!

Håper alle får en superfin dag


Likes

Comments

Heihei!

Jeg titter bare innom for å vise dere den fine hårpynten snuppa har fått. Nå burde jeg egentlig ha vært i seng for lenge siden, men er utrolig nok ikke trøtt i det hele tatt.. Var ute på eventyr i går og herregud så artig det var! Så dagen i dag har gått til avslapping og en liten tur innom mamma. Natalie begynner å bli syk igjen stakkars.. Håper hun blir bedre, hvis ikke får vi ta en langhelg vi to så hun kommer seg helt! 


 


See alt den fine hårpynten hun fikk i gave hos den lille prikken over i'en da! Snakk om heldig prinsesse altså, herregud så takknemlig og glad jeg blir. Var ikke bare litt nytt til samlingen sin hun fikk akkurat, var jo en helt ny samling, haha! Imorgen skal vi bare slappe av, slik som i dag. Men er vel det helgene er til for? Syns iallefall det er så koselig å bare ta livet med ro og ladde batteriene til en ny uke! Nå skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig siden jeg uansett er våken.

Håper alle får en god natt

Likes

Comments

God kveld!

I dag var den store vaskedagen, og jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg fikk vasket hele huset. Jajo, nei sånn ble det ikke. Ble ferdig med nesten hele andre etasje før klokka ble så mye at jeg måtte hente mini i barnehagen, og tiden etter det har bare gått forbi.. Men! Fikk ordnet en del i garderoben hennes, vasket unna nesten alle klærne, ommøblert litt og hengt opp bilder og slikt så sier meg fornøyd! Del to får jeg ta imorgen når hun er i barnehagen, så er det rent og pent til helgen!

Imorgen skal jeg ut på byen med venninna mi og gurimalla så jeg gleder meg! Haater å være borte ifra N, men gud så godt det er med litt egentid noen ganger. Blir nok å ende med at jeg bare sitter å savner henne, men det går seg nok forhåpentligvis til!


En liten sneakpeek på garderoben til snuppa! Holder enda på å tenke på hvordan jeg skal gjøre det her inne, i teorien skulle hun ha soverommet sitt der, men det er ikke noe rømningsvei så det funker ikke. Skal lage et skikkelig walk in closet der etterhvert tenkte jeg! Sitter å leter etter litt inspirasjon på hvordan det kan gjøres, er ikke barebare da det er litt knødd med veggene der.. Blir forhåpentligvis bra! Akkurat nå er det et walkin til bare N, men når jeg er ferdig blir det til alle sammen! Så nå må vi bare finne ut hvem som skal ha hvordan rom. Vi har jo en del rom her, men det ene er nede og vi vil jo at alle skal være i samme etasje, hadde bare lite lyst til å kvitte meg med lekerommet. Wow, luksusproblem hæ? Men nok om det!

I dag fikk snuppa pakke i posten fra den lille prikken over i'en og jeg vet helt ærlig talt ikke hvem som ble mest glad! Hun skulle ha alt på seg med en gang og var superfornøyd! Det var mammaen også, og så sykt glad for at snuppa mi er så heldig! Skal vise dere alt hun fikk imorgen!

Nå skal jeg ta kvelden så jeg er klar for morgendagen,
Håper alle får en god natt

Likes

Comments

Hola!

I det siste har vi fått handlet inn litt nytt til snuppa sin garderobe, men mangler enda masse.. Gikk igjennom klærne hennes i dag og har faktisk pakket bort nesten halvparten. Shit altså, helt sykt hvor fort hun vokser! Mesteparten er fra helledussen.no, fysøren som jeg digger den nettbutikken! Hver gang jeg har bestilt har pakken vært framme dagen etterpå, er helt fantastisk service og kjapp levering!


Tidenes søteste vest fra H&M! Helt perfekt nå på høsten, og snuppa er bare helskjønn i den!


Fikk ordnet noen nye bodyer fra Hust & Claire også, disse er fra clairekids. En av de fineste butikkene som er her i Haugesund. Elsker bodyene fra Hust & Claire, de holder seg myk og god uansett hvor mange ganger de er vasket og er like fin ny som de er godt brukt, det absolutte favorittmerket når det kommer til bodyer her i hus iallefall!


Ull er gull! Denne har hun fått i gave hos tanten sin og kommer veldig godt med nå i vinter! Denne er også fra clairekids som har masse salg på ull nå!


Leggings til litt varmere dager og byturer! Den med prikker er fra By Heritage et nytt favorittmerke her hjemme og den får du kjøpt hos helledussen.no, og den gule er fra Lindex, ble helt forelsket i fargen, elsker slike farger nå om høsten!


De her klarte jeg ikke å gå forbi, to nye frost gensere til frost-elskeren her hjemme! Hun elsker alt som har med frost å gjøre, så hun måtte jo selvfølgelig få disse her også. De er fra H&M, og det skadet jo ikke at de var på salg heller, haha.


Bukseeer! Hun bruker jo bare joggebukser i barnehagen og når vi er hjemme å slapper av, så hun måtte ha litt påfyll her også da alle de andre var blitt for kort.. Disse er fra Lindex!


Ull, ull, ull! Nå er det jo kaldt og gradene bare synker mer og mer for hver dag så da måtte vi fylle litt på her også, ullen fra Lillelam er den absolutte favoritten her i hus og har vært det fra dag 1. Syns det er så fint, kvaliteten er helt super, den gjør jobben sin, og så klør den ikke noe som er et must siden snuppa har veldig sensitiv hud! Dette er også kjøpt fra helledussen.no.


Bambus! Som sagt har jo snuppa veldig sensitiv hud, så bambusklærne fra Lilleba er som en drøm mot huden! love love looove it, disse er også fra helledussen.no!


Pysjer! Hun har pleid å ligge uten pysj for hun blir såå varm når hun sover, men nå er det blitt alt for kaldt for det, spesielt siden hun alltid sparker av seg dynen.. Så da har hun fått en bambuspysj fra Lilleba som er kjøpt hos helledussen.no og en ullpysj hun fikk hos tanten sin som er kjøpt hos clairekids.


Noe av det jeg ikke liker så godt med vestlandet er at det regner så mye. Så hun har fått et todelt regnsett fra Wheat til de dagene som er litt mer våt enn normalt, haha. Frahelledussen.no.


Okei, gikk nettopp opp for meg at 90% av ytterklærne hennes er fra Wheat.. Men! Gode kvalitetsklær og vi er så fornøyd med alt! Nå har hun fått seg vinterjakke og votter som passer med den og dressene hun har! Dette er også fra helledussen.no.


Bæbæ, enda mer ull fra Lillelam! Får bare ikke nok.. Haha, disse er også fra helledussen.no!

Jeg fikk ikke tatt bilde av alt for en del ligger til vask, men dette var iallefall noe! Om noen har tips til kvalitetsklær som ikke koster skjorta, alt av klær egentlig sett bort fra yttertøy så blir jeg veldig glad!

Nå skal jeg kose meg med litt egentid før jeg skal ladde opp til en ny dag,

Håper alle får en super kveld

Likes

Comments

Heihei!

Den siste tiden har det kommet flere pakker på døren her, og jeg blir (som dere kanskje allerede har fått med dere..) sykt glad hver gang, haha! Har også fått fylt på i garderoben til snuppa, fant jo ut at hun nesten ikke passer noen av klærne sine lenger, så må til innkjøp av enda mer. Nå er også barnehagebildene på tur, og jeg gleder meg sååå til de kommer! Mamma kom hjem fra høstferie nå på søndag og hadde med seg et helt lass med rammer så jeg endelig kan få hengt opp posterne våre slik de burde henge, wiii! Tenkte jeg kanskje skulle få til en housetour når ting kommer mer på plass om det er av interesse?


​Den ene pakken som kom inneholdt alle disse fine skoene her fra Bisgaard og jeg er helt forelsket, har jo maks skodilla og jeg tror det har smittet over på mini, hun er helt betatt av det nederste paret og skal ha de på seg hele tiden, og det er ikke en overdrivelse engang! Skal lage et innlegg om alle parene etterhvert! 

Skal få tatt bilder av de nye tilskuddene til garderoben hennes også, nå har jeg plutselig litt flere timer til overs så nå har jeg den perfekte mulighet til å få ordnet så masse! Mye artig som skjer for tiden, og nå går vi jo på slutten av året også, så håper jeg blir ferdig med alle prosjektene mine før det nye året starter! 

Håper alle får en superfin kveld 

sponset

Likes

Comments