Vi kommer fra den mørkeste delen av galaksen og de skumleste smugene i byen. Vi er fire superskurker som har kommet oss inn til Jollyroom-kontoret for å lage problemer! I løpet av uken er vår eneste oppgave å ødelegge Jollyroom sine priser! Vi er team Blackweek og nå er ingen priser trygge!

Vi har sammen valgt våre favorittprodukter fra Blackweek, og vi skal bo her hele helgen bare for å sikre at prisene holder seg nede. Skynd deg!

alice & fox bokstavlampe


med hilsen,
Darth Vader, Jokern, Harley Quinn och Cruella De Vil


skrevet i samarbeid med jollyroom

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Wææ, jeg skulle som vanlig dra ut i dag for å sjekke posten, ante fred og ingen fare da jeg plutselig la merke til en svart lapp som hengte på døren.. Hva i alle dager skulle det bety?! Merkelige greier, lurer virkelig på hva vi har i vente nå!


Det jeg vet er at det kommer til å skje noe spennende og stort på jollyroom neste uke!

Følg med!

Likes

Comments

Heihei!

Har vært stille fra den her kanten, men har vært fullt opp her hjemme masse studiekrav som skal leveres, forberedelser til eksamen osvosv. Nå er det snart November (!!) hva i alle dager, hvor ble månedene av?! Iallefall, her i hus er det snart bursdag (wohoo big 21!) farsdag og eksamen, så jeg regner med denne måneden flyr forbi slik som de andre.. Har snart ordnet klart alt til farsdagen, og gleder meg masse! Jeg er så sær på sånne ting, liker alle dager der det er noe uten om det vanlige og har en tendens til å ta helt av. Men det må til det også!Jeg tenkte jeg skulle komme med noen rimelige farsdagsgave tips! Det enkle er ofte det beste, og det blir sagt at veien til en manns hjerte går gjennom magen, så det er faktisk ikke verre enn å bake en kake og lage et kort. Det trenger ikke å være dyrt i det hele tatt. Hjemmelagde gavekort er også en koselig ting å få! De kan inneholde så mye, en middag, barnefri kveld, spillkveld, baking og ja, her er det bare fantasien som setter en stopper! Ikke er det dyrt heller.

Man kan også ta med barnet/barna og lage et fint bilde, maleri eller perle noe fint! Hjemmelagde gaver er noe av det fineste som finnes. Om man ikke er så kreativ så finner man fort mye inspirasjon med et enkelt google-søk!
Også er det jo klassikerne da, undertøy, velværeprodukter og koppen som står "verdens beste pappa" på! Er pappaen i hus veldig glad i kaffe? Ja, kjøp inn noe, pakk det fint inn og plasser i koppen med en sjokolade på si!

Er så vanvittig mye man kan ordne som ikke koster, og etter min mening så er det fineste man kan få er at man gir pappaen litt ekstra oppmerksomhet den dagen. Viser hvor mye man setter pris på han, og tilbringer dagen sammen uten masse forstyrrelser, og koser seg med god mat og kake. Farsdagen handler jo om å sette pris på pappaen, ikke om å kjøpe den dyreste flotteste gaven. Det er jo selvfølgelig helt greit det også om man har mulighet til det, men er langt ifra en selvfølge.

Pappaen her i hus skal få noe han har ønsket seg, og noe andre småting jeg har planlagt, så tror iallefall han kommer til å bli veldig fornøyd!

Nå skal jeg fortsette med studiekravene før jeg henter lillehjertet i barnehagen og tar helg!

Håper alle får en superfin dag


Likes

Comments

Heihei!

Jeg titter bare innom for å vise dere den fine hårpynten snuppa har fått. Nå burde jeg egentlig ha vært i seng for lenge siden, men er utrolig nok ikke trøtt i det hele tatt.. Var ute på eventyr i går og herregud så artig det var! Så dagen i dag har gått til avslapping og en liten tur innom mamma. Natalie begynner å bli syk igjen stakkars.. Håper hun blir bedre, hvis ikke får vi ta en langhelg vi to så hun kommer seg helt! 


 


See alt den fine hårpynten hun fikk i gave hos den lille prikken over i'en da! Snakk om heldig prinsesse altså, herregud så takknemlig og glad jeg blir. Var ikke bare litt nytt til samlingen sin hun fikk akkurat, var jo en helt ny samling, haha! Imorgen skal vi bare slappe av, slik som i dag. Men er vel det helgene er til for? Syns iallefall det er så koselig å bare ta livet med ro og ladde batteriene til en ny uke! Nå skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig siden jeg uansett er våken.

Håper alle får en god natt

Likes

Comments

God kveld!

I dag var den store vaskedagen, og jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg fikk vasket hele huset. Jajo, nei sånn ble det ikke. Ble ferdig med nesten hele andre etasje før klokka ble så mye at jeg måtte hente mini i barnehagen, og tiden etter det har bare gått forbi.. Men! Fikk ordnet en del i garderoben hennes, vasket unna nesten alle klærne, ommøblert litt og hengt opp bilder og slikt så sier meg fornøyd! Del to får jeg ta imorgen når hun er i barnehagen, så er det rent og pent til helgen!

Imorgen skal jeg ut på byen med venninna mi og gurimalla så jeg gleder meg! Haater å være borte ifra N, men gud så godt det er med litt egentid noen ganger. Blir nok å ende med at jeg bare sitter å savner henne, men det går seg nok forhåpentligvis til!


En liten sneakpeek på garderoben til snuppa! Holder enda på å tenke på hvordan jeg skal gjøre det her inne, i teorien skulle hun ha soverommet sitt der, men det er ikke noe rømningsvei så det funker ikke. Skal lage et skikkelig walk in closet der etterhvert tenkte jeg! Sitter å leter etter litt inspirasjon på hvordan det kan gjøres, er ikke barebare da det er litt knødd med veggene der.. Blir forhåpentligvis bra! Akkurat nå er det et walkin til bare N, men når jeg er ferdig blir det til alle sammen! Så nå må vi bare finne ut hvem som skal ha hvordan rom. Vi har jo en del rom her, men det ene er nede og vi vil jo at alle skal være i samme etasje, hadde bare lite lyst til å kvitte meg med lekerommet. Wow, luksusproblem hæ? Men nok om det!

I dag fikk snuppa pakke i posten fra den lille prikken over i'en og jeg vet helt ærlig talt ikke hvem som ble mest glad! Hun skulle ha alt på seg med en gang og var superfornøyd! Det var mammaen også, og så sykt glad for at snuppa mi er så heldig! Skal vise dere alt hun fikk imorgen!

Nå skal jeg ta kvelden så jeg er klar for morgendagen,
Håper alle får en god natt

Likes

Comments

Hola!

I det siste har vi fått handlet inn litt nytt til snuppa sin garderobe, men mangler enda masse.. Gikk igjennom klærne hennes i dag og har faktisk pakket bort nesten halvparten. Shit altså, helt sykt hvor fort hun vokser! Mesteparten er fra helledussen.no, fysøren som jeg digger den nettbutikken! Hver gang jeg har bestilt har pakken vært framme dagen etterpå, er helt fantastisk service og kjapp levering!


Tidenes søteste vest fra H&M! Helt perfekt nå på høsten, og snuppa er bare helskjønn i den!


Fikk ordnet noen nye bodyer fra Hust & Claire også, disse er fra clairekids. En av de fineste butikkene som er her i Haugesund. Elsker bodyene fra Hust & Claire, de holder seg myk og god uansett hvor mange ganger de er vasket og er like fin ny som de er godt brukt, det absolutte favorittmerket når det kommer til bodyer her i hus iallefall!


Ull er gull! Denne har hun fått i gave hos tanten sin og kommer veldig godt med nå i vinter! Denne er også fra clairekids som har masse salg på ull nå!


Leggings til litt varmere dager og byturer! Den med prikker er fra By Heritage et nytt favorittmerke her hjemme og den får du kjøpt hos helledussen.no, og den gule er fra Lindex, ble helt forelsket i fargen, elsker slike farger nå om høsten!


De her klarte jeg ikke å gå forbi, to nye frost gensere til frost-elskeren her hjemme! Hun elsker alt som har med frost å gjøre, så hun måtte jo selvfølgelig få disse her også. De er fra H&M, og det skadet jo ikke at de var på salg heller, haha.


Bukseeer! Hun bruker jo bare joggebukser i barnehagen og når vi er hjemme å slapper av, så hun måtte ha litt påfyll her også da alle de andre var blitt for kort.. Disse er fra Lindex!


Ull, ull, ull! Nå er det jo kaldt og gradene bare synker mer og mer for hver dag så da måtte vi fylle litt på her også, ullen fra Lillelam er den absolutte favoritten her i hus og har vært det fra dag 1. Syns det er så fint, kvaliteten er helt super, den gjør jobben sin, og så klør den ikke noe som er et must siden snuppa har veldig sensitiv hud! Dette er også kjøpt fra helledussen.no.


Bambus! Som sagt har jo snuppa veldig sensitiv hud, så bambusklærne fra Lilleba er som en drøm mot huden! love love looove it, disse er også fra helledussen.no!


Pysjer! Hun har pleid å ligge uten pysj for hun blir såå varm når hun sover, men nå er det blitt alt for kaldt for det, spesielt siden hun alltid sparker av seg dynen.. Så da har hun fått en bambuspysj fra Lilleba som er kjøpt hos helledussen.no og en ullpysj hun fikk hos tanten sin som er kjøpt hos clairekids.


Noe av det jeg ikke liker så godt med vestlandet er at det regner så mye. Så hun har fått et todelt regnsett fra Wheat til de dagene som er litt mer våt enn normalt, haha. Frahelledussen.no.


Okei, gikk nettopp opp for meg at 90% av ytterklærne hennes er fra Wheat.. Men! Gode kvalitetsklær og vi er så fornøyd med alt! Nå har hun fått seg vinterjakke og votter som passer med den og dressene hun har! Dette er også fra helledussen.no.


Bæbæ, enda mer ull fra Lillelam! Får bare ikke nok.. Haha, disse er også fra helledussen.no!

Jeg fikk ikke tatt bilde av alt for en del ligger til vask, men dette var iallefall noe! Om noen har tips til kvalitetsklær som ikke koster skjorta, alt av klær egentlig sett bort fra yttertøy så blir jeg veldig glad!

Nå skal jeg kose meg med litt egentid før jeg skal ladde opp til en ny dag,

Håper alle får en super kveld

Likes

Comments

Heihei!

Den siste tiden har det kommet flere pakker på døren her, og jeg blir (som dere kanskje allerede har fått med dere..) sykt glad hver gang, haha! Har også fått fylt på i garderoben til snuppa, fant jo ut at hun nesten ikke passer noen av klærne sine lenger, så må til innkjøp av enda mer. Nå er også barnehagebildene på tur, og jeg gleder meg sååå til de kommer! Mamma kom hjem fra høstferie nå på søndag og hadde med seg et helt lass med rammer så jeg endelig kan få hengt opp posterne våre slik de burde henge, wiii! Tenkte jeg kanskje skulle få til en housetour når ting kommer mer på plass om det er av interesse?


​Den ene pakken som kom inneholdt alle disse fine skoene her fra Bisgaard og jeg er helt forelsket, har jo maks skodilla og jeg tror det har smittet over på mini, hun er helt betatt av det nederste paret og skal ha de på seg hele tiden, og det er ikke en overdrivelse engang! Skal lage et innlegg om alle parene etterhvert! 

Skal få tatt bilder av de nye tilskuddene til garderoben hennes også, nå har jeg plutselig litt flere timer til overs så nå har jeg den perfekte mulighet til å få ordnet så masse! Mye artig som skjer for tiden, og nå går vi jo på slutten av året også, så håper jeg blir ferdig med alle prosjektene mine før det nye året starter! 

Håper alle får en superfin kveld 

sponset

Likes

Comments

Vel, halloo!

Holy for en uke det har vært! Har vært ute av døren hjemme tidlig på morgenen og når jeg har kommet hjem i halv 6/6 tiden har det gått i ett med kvalitetstid med favorittjenta mi også har jeg sovnet når jeg har lagt henne, haha.. Så har faktisk ikke hatt noe tid til overs what so ever. Har merket det både på instagram og her, jeg hater når jeg ikke får oppdatert slik jeg vil. Iallefall på instagram, men slik blir det når du ikke er hjemme hele dagen og når du kommer hjem er det nesten mørkt ute, blir ikke akkurat så mye bilder da. Uansett, nå er jeg tilbake, og holder på å gjøre klart flere innlegg til dere! Er en del wants og gavetips som blir å komme i disse dager, er jo snart farsdag og jul så forhåpentligvis finner dere tipsene mine gode!


For en liten stund siden kom det pakke i posten fra jollyroom som inneholdt tidenes søteste dukkeseng

Du finner et større utvalg av dukkesenger med tilbehør hos jollyroom! Butikken som virkelig har alt. 

Nå skal jeg få gjort unna noe husarbeid, alt for mye som har blitt utsatt denne uken da ingen egentlig har vært særlig mye hjemme. 

Håper alle får en superfin dag 

innlegget er skrevet i samarbeid med Jollyroom

Likes

Comments

Hola!

I dag var postmannen min beste venn, så teit som det høres ut. Helt sykt hvor glad jeg blir av slike overfladiske ting, men bra vi alle er forskjellig! Iallefall, i går(!!) ble det sendt en pakke fra elinesgaver.no, en pakke som inneholdt noe jeg har siklet etter sååå lenge! Noe som egentlig var gått ut av produksjon og i dag fikk jeg hentemelding! Hvor sykt er ikke det? Elsker når man ikke trenger å vente i årevis på pakker, men den her leveringen tok kaka!


Det som kom i dag var de aller fineste konglene fra Lene Bjerre! 😍 materialistisk lykke til tusen! Er så vanvittig glad for at jeg ikke kjøpte dem til skampris på finn da alle skulle utnytte at det ikke kom til å bli produsert fler, det lønte seg til slutt! Ååh jeg er så glad og de her skal stå fint å pynte på stua vår 👌 Tuusen takk til elinesgaver for super service, og lynsnar levering!

Happy mama today! Alt går så bra for tiden, snuppa trives i barnehagen, det er høst og ja. Livet smiler! Har enda masse fine pakker jeg venter på, og gleder meg til å vise dere alt! Nå skal jeg gjøre meg klar for studiekveld før jeg legger meg slik at jeg er uthvilt til imorgen. Storesøsteren min kom nemlig på overraskelsesbesøk i dag!! Shit så glad jeg ble, hadde ikke forventet å dra på besøk til mamma for å møte henne i døren, så vi skal finne på noe skøy imorgen!

Håper alle får en superfin kveld

Likes

Comments

Hola!

Shit, tenk at vi er i oktober allerede. Går så vanvittig fort det her, snart har jeg bursdag, så er det jul og like etter det har jeg en 2-åring i hus! Plis stopp tiden litt da. Haha. Denne helgen har vært så sykt koselig, vi har vært masse ute og sammen med Mimmi og snuppa hennes, og i dag har faktisk Mimmi bursdag! Woho, så jeg har tilbringt dagen med henne og når jeg hentet snuppa i barnehagen dro vi til dem å spiste.


Har vært ganske dårlig med oppdatering fra den her kanten, men slik blir det med skolearbeid, og en ellers så ganske full timeplan. Blir forhåpentligvis bedre snart, har innsett at jeg må gå til innkjøp av en planlegger for å klare og holde full oversikt over alt som skal skje, haha er ikke barebare å bli eldre..

Uansett! Akkurat nå har jeg to konkurranser gående! Den ene kan du vinne en VITA eos lampe, den ligger både her på bloggen og på instagram (@camillasolliee) om du deltar begge plassene har du enda større vinnersjanse! Den andre avluttes imorgen og der kan du vinne barnehagepakken fra lykkeligsomliten, den inneholder en hudkrem og en kuldekrem som jeg allerede har skrevet om her på bloggen. Den finner du på instagram!

Håper alle får en fin kveld 

Likes

Comments