Många har nog framtidsplaner och drömmar om att köpa sitt drömhus. Jag sj älv skulle vilja ha ett stort hus med 4 sovrum, 2 badrum, ett stort kök med köksö och stor matplats/allrum/vardagsrum. I mitt dröm hus finns det 2 plan, och källarvåningen skulle jag vilja ha plats för hemmabio rum, ett gym, spaavdelning med bubbelpool och bastu och toa med tvättstuga. En fin infart till garage med parkeringsplatser, fin gård med varanda till huvudentrén och på baksidan av huset en stor uteplats med tak och en pool :D

Igaraget skulle jag vilja ha plats för 2 bilar och plats för att kunna tex byta däck, fast inte jag kan sådant men att någon kan komma hem och hjälpa en med det och plats för stort förråd^^. Även värme så att bilarna är varma under vintern och slippa skrapa rutorna. Någon gång i framtiden så vill jag verkligen köpa eller bygga mitt drömhus :D

Dubbelgarage med pulpettak

Här är ett exempel på hur ett garage jag skulle kunna tänka mej till mitt drömhus, då ska även garaget vara så att man kan gå in i huset igenom det. Melbygarage.se har massa olika former och ideer till de som vill bygga garage intill sitt hus eller vid bostadsområden. Så om ni har planer för garage gå in och kika där :)

Likes

Comments

När jag var yngre så brukade vi ha insamlingar till klassen för att kunna åka på olika klassresor och även när jag var med i olika idrottsföreningar, vi sålde antingen kakor, strumpor för att få in pengar till resan eller lägret. Jag tycker det är en bra grej att lära sig i tidig ålder att tjäna pengar för att sedan göra något kul som en klassresa, Känslan av att tjäna ihop sina egna pengar och köpa vad man vill är så sjukt kul och otroligt viktigt tills man blir äldre och behöver jobba för att få ihop sina pengar, men kanske till lite tråkigare saker som räkningar och hyra. Men det är juh så livet är, jobba för att betala hyra och mat. ^^.


Kommer även ihåg när jag sålde mina första jultidningar, man gick där och knackade dörr och hoppades att de vill köpa något. Man var så ivrig för att få ihop en extra egen slant över veckopengen och även så fick man välja en eller flera roliga saker beroende på hur mycket man sålde för. För klassresan i lågstadiet så sålde jag kakor och kolor, det blev lyckat då många i släkten köpte och jag knackade dörr, eftersom alla i min klass kämpade så kom vi iväg på klassresan. Om ni har ett lag eller klass som behöver tjäna pengar till lägret eller resan så kolla in påwww.kakservice.se och läs mer om hur man enkelt kan tjäna pengar till klassen eller förening.


Idag har jag lärt mig mycket av just de sakerna med att sälja jultidningar eller kakor, i gymnasiet hade jag och 2 andra UF-företag och har sedan dess velat blivit egen företagare och lärt mig otroligt mycket inom företagande och tjäna pengar. Man kan alltid nå dit man vill bara man jobbar hårt, jag går just nu i skola och jobbar 80%, så jobbet och skolan tar mycket av min tid men när jag är klar med skolan så ska jag ta mej en riktigt funderare om jag vill starta upp ett hobbyföretag till en början, då jag älskar att sitta å pyssla ihop smycken

Likes

Comments

Vardag

Nu håller jag på och får ingång hemsidan och smyckestillverkning mer och mer, det går sakna men säkert framåt. jag har nu skaffat mig en ny instagram som heter SmyckenbyCamilla och även Facebook sida som jag nyss bytt namn på så inom några badar heter den också som instagram kontot. ska även byta namn på min webshop när jag får tid ^^ pluggar och jobbar då jag gör det jag hinner om dagarna :)

har lite planer men jag går sakta framåt och får se vad som händer med min lilla hobby :D

Likes

Comments

Vardag

godkväll.
har så något spännande på gång som gäller träning och hälsa, jag har bestämt mig får att ta upp träningen igen efter sjukskrivningen och allt annat. och detta kommer få mej en riktigt skjus :) mer info kommer när allt är klart. Men i morgon börjar det :))

Likes

Comments

sitter ute på balkongen och pysslar lite med musik på i fin vädret. så jäkla skönt ute :D. kika in på hemsidan, där finns ett nytt armband man kan beställa :)
csljewelry.webnode.se

Likes

Comments

Vardag

godmorgon!
Inte sovit en blund i natt, svårt å varva ner efter jobbet och nu är jag lite för van att bara vaken sent på nätterna och sova länge på morgonen då jag bara jobbar kväll efter sjukskrivningen så va lite nervös att jag inte skulle vakna av klockan haha ^^. satt och pyssla ihop lite armband häromdagen, blev riktigt nöjd :) sparade ett själv och 2 hade jag tänkt sälja :) intresserade? mejla millan2@hotmail.com eller kommentera så kontaktar jag dej. 39:-/styck inkl frakt.

Likes

Comments

Vardag

godmorgon!

det blev en ganska lugn kväll igår, jag och pojkvännen umgicks med några vänner och hade trevligt men blev så trött vid 1 tiden så fick lov och gå hem så jag fick sova ^^ idag ska jag ha en riktigt slö söndag och bara ligga på soffan och se på tv tror jag haha, kanske städa lite ^^

Likes

Comments

Hej, nu är de så här att jag håller på att öppna en webshop där jag kommer tillverka smycken och sälja på hobbynivå :) kommer även va med lite bloggisfynd med kläder och andra saker.

kopiera länken :)
http://csljewelry.webnode.se/

Likes

Comments

Vardag

godmorgon!
blev ingen uppdatering igår, hade lite och göra så glömde helt bort det hehe. ringde en salong och frågade om de behövde folk där eftersom jag är under utbildning till fransstylist så skulle de va skit kul och vara på salong och jobba och utvecklas :) får se hur det blir med det. Var på en intervju också, sökt hemtjänst jobb på 50% ungefär, så jag hoppas dom hör av sig snart så jag får prov jobba :) Är så peppad och taggad till livet å framtiden. hoppas jag når mina mål.
idag ska jag prova på något so. jag tror är riktigt kul :D ska prova på poledance. får se om jag lyckas ta nå bilder sen.

Likes

Comments