Tänk det var väldigt länge sen jag var till tandläkaren, jag fick nån kallelse men lyckades boka om tiden sen blev den inte upp skriven och sedan bortglömd i vardagen då den tandläkaren jag har haft finns en längre bit i från mig, har juh flyttat sen jag bodde hemma hos pappa och behöver kolla efter ett nytt ställe. Här är ett nytt ställe som har sina kliniker i Stockholm och Göteborg http://www.aquadental.se/ kika in.

När jag var liten så var jag ofta hos tandläkaren, jag hade en sån där tandställning i gommen som satt fast i tänderna längst bak, har för mig att den gjorde så att mina hörn(vampyr) tänder skulle få plats att växa ut i många år och även dragit 2 eller 4 tänder, så jag har aldrig haft problem med att gå till tandläkaren men sist jag var dit på besök är första gången någonsin jag verkligen fått ont och den tandläkaren fick mej och inte vilja gå dit igen. Hon spola rent mellan tänderna och vid tandköttet å fasen va ont, men kan vara för att jag hade inflammation i tandköttet. Men nästa gång får det bli en annan tandläkare och även närmare min lägenhet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej det var ett tag sen jag skrev ett inlägg här på bloggen,  men jag har haft fullt upp med flytten till nya lägenheten och åkt på olika sjukan så varit hemma från jobbet och kurerat mej så gott det går ^^. Men i morgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet känns verkligen skönt och få igång vardagen igen.

Här hemma i nya lägenheten börjar det bli bra och de flesta saker är på sin plats.  Några väskor och kartonger är kvar att plocka upp, bilder kommer :).

Åh jag har så mycket planer och drömmar som jag hoppas att jag kommer kunna uppfylla,  mer om det sen :) 

Va med pojkvännen ut en sväng på kvällen. Jag provade stå på brädan men gud har juh ingen balans XD

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Startar den sena morgon/lunchtid med några koppar kaffe och sätter i gång en tvättmaskin.  Ledig idag och har inte några speciella planer då det inte är så fint väder och jag är absolut ingen vinter människor så kommer hålla mej inne och fixa med lite tvätt,  smycken och plocka i lite lådor eftersom vi snart ska flytta.  11 dagar kvar tills vi får nyckeln :D kan fortfarande inte fatta att vi fick den där lägenheten mitt i stan uppepå butikerna.  Mer centralt kan man juh inte komma.

Likes

Comments

Vardag

Fick hem min Tom box idag. Det är min andra box och det är skit kul att få hem när man har den tråkiga och jobbiga veckan i månaden ^^ Detta fick jag i denna box.
- handkräm från Nonique
- facescrub från Anatomicals
- Lipbalm från Burt's Bees
- choklad från Anthon berg

Och tamponger såklart, ^^

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Nu var det väldigt länge sen jag skrev, saknar att kunna skriva av mig om tankar och grejer. Det har hänt ganska mycket i mitt liv sen jag sist skrev, jag har blivit förlovad med min älskade pojkvän som jag snart varit tillsammans med i ett år. Och den 1 februari får vi nyckeln till våran helt egna första lägenhet mitt i stan :D så jäkla härligt att få lite större. Jag har även fått fast jobb på ett äldreboende som jag verkligen trivs. Men jag har mina funderingar att starta upp mitt smyckes märke på hobby nivå, jag som älskar att sitta och pyssla mer om det kommer :)

Likes

Comments

Många har nog framtidsplaner och drömmar om att köpa sitt drömhus. Jag sj älv skulle vilja ha ett stort hus med 4 sovrum, 2 badrum, ett stort kök med köksö och stor matplats/allrum/vardagsrum. I mitt dröm hus finns det 2 plan, och källarvåningen skulle jag vilja ha plats för hemmabio rum, ett gym, spaavdelning med bubbelpool och bastu och toa med tvättstuga. En fin infart till garage med parkeringsplatser, fin gård med varanda till huvudentrén och på baksidan av huset en stor uteplats med tak och en pool :D

Igaraget skulle jag vilja ha plats för 2 bilar och plats för att kunna tex byta däck, fast inte jag kan sådant men att någon kan komma hem och hjälpa en med det och plats för stort förråd^^. Även värme så att bilarna är varma under vintern och slippa skrapa rutorna. Någon gång i framtiden så vill jag verkligen köpa eller bygga mitt drömhus :D

Dubbelgarage med pulpettak

Här är ett exempel på hur ett garage jag skulle kunna tänka mej till mitt drömhus, då ska även garaget vara så att man kan gå in i huset igenom det. Melbygarage.se har massa olika former och ideer till de som vill bygga garage intill sitt hus eller vid bostadsområden. Så om ni har planer för garage gå in och kika där :)

Likes

Comments

När jag var yngre så brukade vi ha insamlingar till klassen för att kunna åka på olika klassresor och även när jag var med i olika idrottsföreningar, vi sålde antingen kakor, strumpor för att få in pengar till resan eller lägret. Jag tycker det är en bra grej att lära sig i tidig ålder att tjäna pengar för att sedan göra något kul som en klassresa, Känslan av att tjäna ihop sina egna pengar och köpa vad man vill är så sjukt kul och otroligt viktigt tills man blir äldre och behöver jobba för att få ihop sina pengar, men kanske till lite tråkigare saker som räkningar och hyra. Men det är juh så livet är, jobba för att betala hyra och mat. ^^.


Kommer även ihåg när jag sålde mina första jultidningar, man gick där och knackade dörr och hoppades att de vill köpa något. Man var så ivrig för att få ihop en extra egen slant över veckopengen och även så fick man välja en eller flera roliga saker beroende på hur mycket man sålde för. För klassresan i lågstadiet så sålde jag kakor och kolor, det blev lyckat då många i släkten köpte och jag knackade dörr, eftersom alla i min klass kämpade så kom vi iväg på klassresan. Om ni har ett lag eller klass som behöver tjäna pengar till lägret eller resan så kolla in påwww.kakservice.se och läs mer om hur man enkelt kan tjäna pengar till klassen eller förening.


Idag har jag lärt mig mycket av just de sakerna med att sälja jultidningar eller kakor, i gymnasiet hade jag och 2 andra UF-företag och har sedan dess velat blivit egen företagare och lärt mig otroligt mycket inom företagande och tjäna pengar. Man kan alltid nå dit man vill bara man jobbar hårt, jag går just nu i skola och jobbar 80%, så jobbet och skolan tar mycket av min tid men när jag är klar med skolan så ska jag ta mej en riktigt funderare om jag vill starta upp ett hobbyföretag till en början, då jag älskar att sitta å pyssla ihop smycken

Likes

Comments

Vardag

Nu håller jag på och får ingång hemsidan och smyckestillverkning mer och mer, det går sakna men säkert framåt. jag har nu skaffat mig en ny instagram som heter SmyckenbyCamilla och även Facebook sida som jag nyss bytt namn på så inom några badar heter den också som instagram kontot. ska även byta namn på min webshop när jag får tid ^^ pluggar och jobbar då jag gör det jag hinner om dagarna :)

har lite planer men jag går sakta framåt och får se vad som händer med min lilla hobby :D

Likes

Comments

Vardag

godkväll.
har så något spännande på gång som gäller träning och hälsa, jag har bestämt mig får att ta upp träningen igen efter sjukskrivningen och allt annat. och detta kommer få mej en riktigt skjus :) mer info kommer när allt är klart. Men i morgon börjar det :))

Likes

Comments