Skrevet i : Hverdag


Jeg hadde en plan da jeg satt i bilen til Hønefoss i går. Nemlig en tur til frisøren. I Mai klipte jeg meg kort og i sommer klipte jeg meg en gang til for å rette opp og få en frisyre ut av håret som vokser så fort. Etter det har jeg ikke vært hos frisøren og heller tatt yrket i egne hender, noe som er veldig dumt. Jeg tuller ikke når jeg sier at panneluggen minner meg om en trapp, det er så forferdelig. Så i går hadde jeg lyst å spandere på meg selv en frisørtime. Det gikk da ikke, da ingen var ledig den tiden vi var i byen. Allikevel så fikk jeg kjøpt inn noen ting, og selvom jeg så klart ikke har brukt for noe av dette, så er jeg fornøyd.Total control foundation - kr 139 // Primer spray - kr 99
Ultimate eyeshadow palette, warm neutrals - kr 209
Powder foundation, Stay matte but not flat - kr 189


Jeg var sen aldersmessig da interessen til sminke kicket inn, og jeg var nettopp nyoperert så det å slappe av i sofaen med pc og maange sminkevideoer det var høydepunktene på den tiden. NYX var et av de merkene som jeg prøvde først og som virkelig ikke har skuffet meg siden. Produktene er veldig fine og god kvalitet til rimelig pris - nå er det en stund siden jeg har kjøpt inn sminke, så noe er nok ikke helt nytt på markedet. Men vet foundationen er ganske ny, øyeskyggen har jeg sett en stund og hatt lyst på lenge og i går kjøpte jeg den. I tillegg til et pudder foundation og en primer spray. Spennende!

Malekoster i forskjellige størrelser - fra kr 8 til 44


Jeg gikk egentlig bare rundt på kjøpesenteret og ventet på at vi skulle dra, så gikk jeg innom søstrene grene. Jeg gikk gjennom hele butikken og de hadde mye fint (som vanlig!😊), men klarte å ikke kjøpe noe.


Kom så til male og tegne - avdelingen og da var det gjort. Til mitt forsvar så har jeg tenkt en stund å kjøpe inn maleutstyr og ha noe å gjøre når det ikke skjer så mye her på kveldene eller helgene. Dessuten så kan det å male hjelpe med å jobbe med seg selv og få ut følelser så har hatt lyst å gi det en sjanse. Jeg hadde egentlig tenkt å undersøke mer på hva slags utstyr som er bra og som lønner seg å kjøpe for meg som er nybegynner, men det ble det aldri noe av og nå har jeg altså maleutstyr klart til å sette i gang.

Akrylfarger - kr 19 per stk // Lerret 30x30 - kr 36 // Akrylfarge sett 12 stk - kr 40


Jeg aner altså ikke kvaliteten, men prisen kan man hvert fall ikke klage over. Det blir utrolig spennende å prøve, kanskje jeg skal få testet det ut allerede i dag. Hmm..

Uansett må jeg runde av.. nå er det grøt til lunsj her og den gleder jeg meg alltid til. Syns det er så godt! Ha en super Lørdag så blogges vi! Iih, i kveld er det finale i skal vi danse også.. hvem heier du på? Det blir såå spennende 😃

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag


Nå var det godt å slenge seg på sofaen med the famous family på tv-en. Dere vet hvilken familie jeg mener da?!🤪

Endelig helg og den skal virkelig nytes 😍 har du planer for helga?


Hver 14.dag så er det bade-og bytur til Hønefoss fra stedet jeg er innlagt. Så godt og fint å komme seg vekk både for seg selv men også tilbringe tid med de andre pasientene på andre måter enn vi gjør til daglig.

Jeg hadde litt på handlelista over ting jeg ”trengte” 🙈 Men det å ha en liste over ting før turen og ha tid til å tenke over tingene som blir skrevet ned - er noe jeg skal og bør gjøre. Da unngår man hvert fall mer å gå på en smell med impulskjøp. Det virker så bra i øyeblikket, men med tiden angrer man. Planlegging er gull og kan spare deg for mye penger! Er du flink til å planlegge innkjøp?

Det jeg har kjøpt kommer i eget innlegg litt senere. Ellers blir det så rotete! Nå er det litt sent og vil bare slappe av resten av kvelden, så skal få det ut i morgen. Masse godbiter 😃 Kjøpt noe jeg håper jeg kan bruke mye tid på fremover og en annen ting jeg er nysgjerrig er bra. Hihii.. okeei, nok kodesnakking, kikk innom i morgen for å se hva jeg har kjøpt!

Forresten så skriver jeg fra mobilen, første gang tror eg faktisk. Så håper det ser greit ut og ikke blir rart. Lover det ikke blir en vane altså, mye bedre oversikt på data 😊

Nå skal jeg finne frem potetgull og se videre på tv. The Kardashian er typisk program man blir så oppgitt av, at det blir underholdene😛 God helg fine dere 😘

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei og hopp i kvelden!😊

Som jeg nevnte litt tidligere på bloggen så tok jeg opp et brev om noe som gjorde den litt kjipe perioden min bedre. Nemlig ny leilighet!! Wee. Kjempe moro!!

Jeg har virkelig telt ned dagene til Fredag den 10. November når jeg skulle få nøklene. Og dere vet at når man ser frem til noe, så går dagene såå sakte.. typisk, ikke sant?! Dagen kom og jeg fikk overta nøklene og hadde herved nytt hjem. Det var så god følelse da jeg tok heisen ned etter det møtet!

Gårsdagen var egentlig bare et kaos og stress. Tydeligvis så blir jeg så grinete under flytting, det ble jeg i sommer da jeg flyttet og i går var ikke noe unntak. Heh! Brodern som var så snill som stilte opp på kort varsel for hjelp av bæring av tunge møbler, ble vitne til sure og veldig slitne Camilla. Men heldigvis har jeg såpass selvinnsikt så jeg fikk kjørt meg inn på riktig vei igjen og vi rundet av med god tone, heldigvis. Men å bære møbler opp 4.etg (uten heis), kjennes virkelig på kroppen, så å legge seg i går var virkelig magisk. Skritteleren viste over 17000 skritt, så alt tyder på at vi gjorde en god jobb i går!

I dag derimot så har jeg bare slappet av så godt jeg kan i mitt nye hjem, puslet litt og sett på serie. Etter gårsdagen så syns jeg virkelig det var fortjent.

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Når man er innlagt og har mennesker rundt seg 24/7 så er det utrolig godt å bare nyte tiden alene når man kan. Derfor fant jeg ut at jeg skulle dra på kino å se Jigsaw filmen, alene.Jeg digger skrekkfilmer, men føler ikke jeg har funnet noe som virkelig treffer meg, bortsett fra saw-filmene. Nå skal jeg ikke skryte på meg å si jeg har sett alt av skrekk, for det har jeg ikke. Men, saw-filmene er veldig bra og spennende fordi de er ikke bygget opp på lik måte som mange andre, syns jeg. Og da jeg fant ut at en ny kom ut så måtte jeg se den selvfølgelig.

--

"Vi husker alle at den morderiske mesterhjernen John Kramer/Jigsaw (Tobin Bell) tilsynelatende(!) avgikk ved døden i "Saw III", sant?

I seriens åttende kapittel befinner vi oss et tiår senere, når en rekke ille tilredte lik dukker opp og skaper hodebry for politietterforskerne. Drapsmetodene ser ut til å være hentet direkte fra Kramers groteske kokebok, men er ikke han død? Kan det stå en blodtørstig copycat bak? Det gjenstår å se..." - fra filmweb.no

--

Filmen var like bra som de syv andre. En annerledes og overraskende vri. Spenning fra start til slutt, hvor man lever seg inn i filmen. Jeg kjøper alltid med popkorn til kino, men tydeligvis så var filmen så spennende at jeg glemte helt av popkornet, hah! Absolutt verdt å få med seg. Og å se disse filmene på storskjerm er første gangen for min del, og må helt klart si at opplevelsen av filmen ble mye bedre enn om jeg hadde valgt pc-skjerm. Så liker du saw-filmene så dra på kino å se denne om du ikke allerede har gjort det!😃

Nå skal jeg slå av lyset og sove, i morgen vender jeg snuten mot Fekjær igjen. God natt!Liker du skrekkfilmer?

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig


Alarmen ringer og det er ny uke. Helgen er alltid tung, ingenting som skjer, alt er stengt og alle virker som de har noe morsomt å gjøre i helgene. Mens jeg, jeg sitter alene, igjen.

Mandag, og det betyr jobb igjen. Jeg har alt som kan tenkes som en bra jobb. Forståelsesfull sjef som ser og forstår meg, og tilrettelegger for at jeg skal komme meg på jobben. Allikevel så sliter jeg. Hver eneste gang. Hver gang alarmen ringer så roper hele kroppen etter å bare få lov til å bli liggende i senga. Under dyna i det mørket rommet, der hvor ingen ser meg og der hvor jeg føler meg tryggest.

Kjenner det kommer en tåre nedover kinnet mitt, jeg gråter. Igjen.
Det å stå opp og gå ut den døra til den såkalte verden er skummelt. Jeg passer ikke inn der.

Jeg puster fokusert og dypt, tørker tårene og reiser meg opp. Jeg vil ikke, men jeg må. Hver eneste dag holder kroppen meg tilbake, den vil ikke. Hver eneste dag kommer det tanker. Negative tanker om at jeg er ubrukelig og verdiløs. Tanker som snur om hele livet mitt.
Dette er ikke jeg som tenker, det vet jeg. Men når stemmen snakker så er den så overbevisende, du tror på hvert eneste ord.Jeg vil ikke snakke. Jeg vil ingen skal høre stemmen min.
Jeg liker ikke stemmen som kommer når jeg snakker. Hvorfor ser alle på meg?
Jeg kjenner hjerte banker fort, jeg kjenner jeg spenner meg i hele kroppen.
Jeg stammer, får ikke ut et ord.
Folk må tro jeg er dum.
Eneste jeg vil er å ikke være synlig akkurat nå.


Jeg kjenner svetten i håndflaten. Hjerte dunker. Jeg blir svimmel og ør. Jeg får panikk. ser for meg de verste episodene som kan skje om jeg går ut den døra. Hva er egentlig det verste som kan skje? Jeg har da aldri gjort noe galt.

Tankene gir ikke noe mening. Men i disse minuttene så klarer jeg ikke å tenke klart. Det eneste som er i hodet mitt er at jeg ikke passer inn, at selvom jeg vet at jeg ikke har gjort noe så er jeg bare en byrde. Jeg er bare plagsom og til bry. Som at noen er etter meg og ser alt jeg gjør. Å at bare det at folk ser meg er noe som er ulovlig.

Disse minuttene hvor en stemme som jeg ikke kommer fra bare tar over hjernen min. Disse minuttene har blitt til timer, dager og måneder. En stemme som har tatt over kontrollen over livet mitt.

Jeg snur meg å går tilbake til sengen, under dyna, der hvor jeg føler meg tryggest.


Likes

Comments

Skrevet i : Om meg

Hei, så koselig at du kikker innom bloggen min!😃

Jeg heter Camilla, er 27 år og bor utenfor Lillehammer. Livet mitt har hatt mye oppturer og nedturer, men mye erfaringer og lærdom i ettertid.

På denne bloggen så vil jeg dele hva mine erfaringer har lært meg og vise at livet ikke alltid er perfekt, noe jeg syns er viktig med alt presset i sosiale medier i dag. Selvfølgelig vil jeg prøve å holde det positivt men også dele mine mindre positive opplevelser og kanskje nå ut til dere slik at dere blir motivert med det dere måtte slite med. Inni det seriøse, så kommer det også innlegg med anbefalinger som synes er verdt å dele og noe under kosthold har jeg planer om at det blir etterhvert.

Som bloggnavnet ´camillasinverden´ sier - dette er en blogg der jeg viser hvordan det er i min verden på godt og vondt, så bloggen er vel sterk kandidat for kategorien personlig/livsstilsblogg.
Er i en fase i livet hvor jeg prøver å finne meg selv og hvilken vei jeg skal gå videre og dette deler jeg på bloggen.


Håper at du vil følge med meg på reisen videre.

Camilla🌟 Facebooksiden til bloggen 🌟 Snapchat - camiz2

🌟 Instagram - camillasurn 🌟 Change your lifestyle
Likes

Comments


Så deilig. Har nettopp våknet opp etter en (litt sen) powernap, noe jeg virkelilg trengte nå.

De siste ukene har virkelig satt sine spor og dessverre ikke på en positiv måte. Skuffelse, sinne og såret. Jeg har ikke ord, egentlig. I tillegg til episoder med folk som egentlig står deg nær, så har jeg slitet ekstremt med magen.

Har slitet mye med magen så lenge jeg kan huske, det er der det setter seg av nerver, følelser og alt egentlig. Så er ikke helt uvant med det, men de siste ukene har det vært noe spesielt. Helt ut av det blå kan jeg få ekstreme magekniper og mest lyst å legge meg ned å gråte.

Jeg er fortiden innlagt på psykiatrisk senter og skulle egentlig hjem på perm nå i helga, men pga magesmerter så ble det til at jeg måtte dra hjem allerede Tirsdag. I går var jeg da hos legen og fikk unnagjort stort sett av alt jeg hadde tenkt å ta opp, virkelig funnet drømmelegen tror jeg! I tillegg til alle spørsmålene rundt hva det kan være med magen.

I fjor (tror jeg?) så reagerte magen ekstremt på noe medisiner som jeg brukte. For tross at de fungerte så måtte jeg da slutte på de, for det var et mareritt. Vi snakker det ble fest i magen for hvert måltid, for å si det sånn..Uansett, legen tror det kan være irritabel tarm - også kalt IBS. Enda en nedtur.. bruke mer energi (som jeg knapt har) til å sette meg inn i hva det er og gå å tenke på hva man burde spise og ikke spise. Men jeg skal sette meg ned å lage en plan, om det hjelper magen så er det verdt det. Og forhåpentligvis så får jeg mer energi også!

I går skulle jeg egentlig tilbake der jeg er innlagt, men fordi jeg ikke var i form i det hele tatt så fikk jeg utsett til i dag. En del bekymringer ble det også selvfølgelig etter episoden tidligere i uka. På Tirsdag skulle nemlig mamma hente meg fordi jeg orket ikke tanken på å kjøre to timer i den formen jeg var. Uheldigvis så kom det en del snø den natten og det endte med at de kjørte av. Altså, seriøst!! Det går selvfølgelig på min samvittighet, da dette ikke hadde skjedd om jeg i utgangspunktet ikke hadde spurt. For å si det sånn, bilen ble i dag vraket men takk og lov så gikk det bra med mamma ❤

Da jeg i dag skulle reise hjem så sitt jeg utenfor butikken å skulle hente noen pakker (hei wish!!) og oppdaget et brev liggende i bilen som jeg ikke hadde åpnet. Åpnet det og fikk rimelig sjokk.. Iiik!! Jeg reiste umiddelbart rett opp til mamma med største gliset der jeg kjørte med grågull - hehe, bilen min altså. 

Jeg trengte virkelig den oppturen der i alt som har skjedd! Ikke 100% bestemt enda, men på Mandag vet jeg det helt sikkert.
​Så holder det hemmelig inntil videre og blir det så det går min vei, så skal jeg selvfølgelig si ifra 😃​​ 


​Ønsker dere en riktig god helg ❤
​Jeg skal hvert fall kose meg og glede meg til Mandag, hihi.

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig


Skrevet; 18. Oktober 2017


At mennesker i din egen familie kan skuffe deg gang på gang. Det er bare trist å tenke på at man er såpass vandt med alle disse skuffelsene at man ikke blir overrasket over å bli skuffet lengre.

Det at man innerst inne i seg selv vet at man har det bedre uten disse menneskene men også vet at disse menneskene har skapt deg men allikevel ikke klarer å stå opp for sin rolle.

Mennesker som ikke inkluderer deg når ting skjer med andre i familien, selvom de så vet så godt at personen det gjelder betyr så mye.

Det å klare å ikke kjenne på følelsen at man ikke er verdt noe, er vanskelig i slike situasjoner. Men hver gang viser det bare hva slags mennesker de er og at man har det mye bedre uten de.Å ikke finne sin plass i familien eller føle at man ikke passer inn.

At man ikke blir respektert eller satt på lik linje som de andre.

Ikke bli sett og hørt, eller få støtte når man trenger det som mest.

Det er hjerteskjærende.


Likes

Comments

Skrevet i : Forever Living

Skrevet; 30. Mars 2017

God Torsdag, dere!

Nå har det vært litt stille fra denne fronten og det kommer rett og slett av at da jeg kom hjem fra Oslo så kom sykdom her i hus. Jeg har ikke orket noen ting og kun prioritert det jeg måtte gjøre. Nå er jeg heldigvis bedre og skal prøve å komme inn i de vanlige rutinene igjen.

I dag så står vårrengjøringen på planen. Solen har kommet frem, snøen smelter og det er så nydelig om dagen! Da er det greit å vaske vinduer og ha en storrengjøring i heimen. Flere som gjør det rent og pent til våren?Så over til det dette innlegget skal handle om. Jeg har blogget en del om at jeg gikk på C9 og jeg fikk en god opplevelse med det. Dessverre så klarte jeg ikke å gjennomføre det på grunn av at jeg ble syk og dermed ikke klarte å følge programmet, og det er så klart synd. Men jeg skal prøve igjen jeg, og nå er det rett før påsken så dermed så har jeg bestemt meg for å starte når den er over, slik at jeg kan gå på F15 også - og greit å vente til etter ferien, tenker jeg.

Nå får jeg runde av her og kjøre på videre med vaskekosten.. skal få tatt bilde av de nye neglene og vippeextensions, så kommer det bildet av det senere i dag :-)

Ha en super Torsdag ♡

Likes

Comments

Skrevet i : Forever Living

Skrevet; 10. Mars 2017


Hei på dere!

Tid for dag 4.. I går så våknet jeg før vekkeklokka og var klar for dagen. Det er ikke vanlig til å være meg, for å si det slik! Det er så deilig og så godt når dagen starter så positivt!

Dagen gikk til møter på møter, og jeg kjente at kroppen ble sliten utover dagen. Men jeg hadde bestemt meg for at i går etter møtene skal jeg gå på en skitur.

Så for at jeg ikke skulle kjenne så mye på hvor sliten kroppen var og ikke miste motivasjonen jeg hadde, måtte jeg bare gjøre ting hele tiden. Ikke sette meg, ikke kjenne etter, men bare kjøre på.. og jeg er så stolt over at jeg klarte å gjennomføre skituren i går og faktisk klarte å slå rekorden jeg hadde. I helga skal jeg bort, så dermed blir det ikke noe tid til slike ting, så følte jeg måtte. Så nå tar jeg helg med god samvittighet!

Skal innrømme at jeg dro innom butikken å kjøpte meg en boks med cola zero, noe som egentlig er nei på C9. Men i går så fortjente jeg det, og jeg tviler sterkt på at den lille boksen skal ødelegge noe. Når det er sagt så merket jeg at den boksen sto foran meg mye lengre enn den har gjort før, før den ble helt tom. Og når den var tom så var det helt greit, hadde ikke lyst på noe mer og begynte da å drikke vann.

Så tenkte jeg å dele noen ord om hvorfor jeg går på C9. Noen har gode resultater med C9 når det gjelder vekt, selv så føler jeg ikke at jeg har stort behov for det, men jeg hadde ikke blitt lei meg om jeg gikk inn noen cm rundt magen f.eks. Når det er sagt, så har jeg faktisk gått ned 2 kg og jeg har enda ikke fullført disse 9 dagene.

Men hovedgrunnen for at jeg ville på C9 er fordi jeg ville få mer energi og overskudd, helt klart. Jeg sliter så mye med det og det går så utover hverdagen min. Jeg sliter veldig med å finne igjen matlysten min og dermed blir det ikke mye sunt som blir puttet i munnen i løpet av en dag, så når jeg startet på C9 så håpet jeg at det kunne hjelpe meg. Få vekk søtsuget, finne igjen matlysten min og bli mer sunnere i matveien. Bli mer bevisst på kostholdet rett og slett!

Når jeg er ferdig med disse ni dagene så kommer jeg med et innlegg om min erfaring rundt dette og om det har hjelpet meg, men dere får jo en liten oppdatering hver dag så dere forstår kanskje at jeg er fornøyd så langt 😉


Nå skal jeg pakke ned macen og kjøre mot Oslo. Arrangement med Forever står for tur, og jeg skal bo på hotell i helga. Kan ikke bli bedre altså. Ha en super helg dere! ❤


Likes

Comments


Skrevet; 9. Mars 2017Da var endelig dag 3 her og jeg har i dag vært på butikken å kjøpt inn matvarer til gode middager fremover. Dagens middag ble fullkornstortilla med grønnsaker og strimlet kjøtt, fy søren så godt det var. Smakte himmelsk!


Jeg syns virkelig ting går oppover og jeg var redd jeg ikke kom til å få noe ut av det her, men jammen så ser det ut som det virker. Og den lean tabletten som du tar mot søtsuget, den hjelper altså! Jeg har drikket pepsi max omtrent hver dag de siste månedene og etter c9 så har jeg ikke hatt lyst på verken brus, godteri eller annet dritt. Kan være tilfeldig så klart, uansett er jeg super takknmelig!


Likes

Comments