Hej på er! Har haft ett väldigt långt uppehåll på bloggen, förlåt för de. Nu tänkte jag däremot kika in och berätta lite om ett samarbete med Coconut Splash som jag har fått hemskickat . Detta är alltså en naturlig tandblekning med oil pulling. Produkten är skonsam mot både kroppen och miljön och innehåller endast oljor. Själva behandlingen pågår dagligen i två veckor och går ut på att gurgla oljan i munnen mellan 5-15 minuter. Tänkte börja redan ikväll och sedan återkomma med ett inlägg där jag berättar vad jag tycker om ca två veckor när behandlingen är klar.

Är ni intresserade så hittar ni hemsidan HÄR, köper ni två paket får ni 20% rabatt på Coconut Splash HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon börjar lilla jag jobba på en förskola! Det ska bli väldigt spännande, ser fram emot det väldigt mycket. Så från och med imorgon och ett tag framöver lär jag inte reagera på annat än att bli kallad för fröken, skämt åsido, lär inte reagera på fröken heller. Haha! Vi får se hur detta går, ni får hålla tummarna för mig.

Likes

Comments

Den perfekta polon!! Älskar polos och är väldigt frusen av mig, så denna tröja är perfekt nu till hösten. Hittade den på Chiquelles hemsida och beställde hem den i tre olika färger då jag inte kunde bestämma mig för bara en. Ni hittar tröjorna HÄR

Likes

Comments

Får lite panik av tanken att inte ha något vettigt att göra nu på dagarna. Är typ avundsjuk på er som har en skola som börjar om några dagar. Att få komma in i rutinerna igen. Söker dock jobb för tillfället, men fram tills att jag får något gör jag ju i princip ingenting. Klart det är skönt, men i längden blir det otroligt långtråkigt!

Likes

Comments

Var på Fridays igår och åt middag med Antonio, det var väldigt trevligt.

Likes

Comments

Fick ett ryck och rensade min smink/skräplåda. Slängde hur mycket smink som helst, eftersom det bara ligger där och samlar damm, i princip. Nu ser det rent och fint ut igen, men det lär inte dröja så länge innan den måste rensas igen.

Innan:

Efter:

Tråkigt var det, men väldigt välbehövligt!!

Likes

Comments

+Massa sminkborstar. Införskaffade mig lite nytt nu när jag ändå var på semester. Har aldrig testat någon av dessa produkter tidigare. Sheseidos BB cream har jag däremot hunnit testa lite redan och oj vad bra den är. Tyckte den jag hade innan var bra, men i jämförelse med denna är den gamla bara skräp. Lär fortsätta med denna nyfunna goding ett bra tag framöver nu.

Sheseidos BB cream hittar ni Här // Lancome Grandiose extreme // Lancome Doll eyes

Likes

Comments

Äntligen är jag hemma, dessutom själv. Kan inte bli så mycket bättre. Kom hem två dagar innan resten av familjen, vilken är väldigt skönt. Nu ska jag bara ta de lugnt, har inte några planer alls faktiskt. Förutom att Antonio kommer hit sen, jippiiiiiiiii!!!!!

Likes

Comments

Gjorde som ni vet egen fransförlängning några dagar innan jag åkte till Italien, ja för ungefär 4 veckor sedan, och tog av dom själv igår. Oj vad bra dom satt. Blev verkligen positivt överraskad!! Trodde dom skulle lossna två dagar efter att jag gjort dom, men icke sa nicke. Verkligen en budgetvariant av vanlig fransförlängning. Så gillar du att hålla på fixa och trixa kan jag verkligen rekommendera detta. Allt jag använde kommer från Ardell!!

Likes

Comments

...bikini, som så många dagar tidigare. Min favoritoutfit måste jag nog säga.

Likes

Comments