Hej hallå allihopa!

I torsdags började skolan igen och jag började 2:a året på gymnasiet. Det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och jag fick äntligen träffa min bästa vän efter 10 veckor ifrån varandra. Jag hade allmänt roligt och jag fick även många nya vänner redan första dagen, eller ja, några av dom kände jag sen innan. vi gjorde inte så mycket dom första 2 dagarna, vi fick mest information och satt mest och diskuterade olika saker. Imorgon måndag börjar vi gå efter schemat och jag kan säga så mycket om att jag inte är så speciellt nöjd över mitt schema... Ända jag ser fram emot är typ idrotten och mediakursen, dom andra kurserna kan jag ju gärna få slippa.

Iallafall så börjar skolan på riktigt imorgon. Är redan less på skolan och har 2 år kvar haha... Nu kommer det vara lättare att gå på skolan också när jag vet att dom jag är med respekterar mig för den jag är och att dom alltid finns där för mig när jag behöver hjälp.

Det var någon som ville att jag skulle skriva på bloggen hur jag mår men jag känner inte för att skriva om mitt mående just nu för att jag måste fokusera på mig själv ett tag och verkligen fundera över hur jag egentligen mår och hur mycket jag vill och kan dela med mig av. Jag kan säga så mycket som att jag inte mår så bra just nu helt enkelt och det är för en sak som hände på lovet. Jag kommer inte säga vad som hänt, dels för att jag inte vill dela med mig av precis hela mitt privatliv på internet och sen för att jag inte vill hänga ut någon.

Dom som vet vad som hänt dom har stöttat mig hela sommaren och jag är så galet tacksam för all hjälp jag har fått.

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga nu när skolan har börjat igen men jag ska göra mitt allra bästa för att hålla bloggen uppdaterad.

Kan ju säga att nästa fredag kommer vara en riktigt chill dag. Börjar morgonen med Engelska i 1h 15min och avslutar dagen med arbetstid 1h 20min. Sen efter lunchen så har vi den årliga älgskånkskastningen som vi har varje år när det är älghälga i Svenstavik. Efter den slutar vi. Annars slutar jag 11:40 på fredagar (om jag har skjuts hem vill säga, annars slutar jag kl 14) vilket är så härligt!

Nu ska jag städa rummet och packa!

Ha en fortsatt bra kväll och en bra start på den nya veckan!

Hörs hej!

(några utav mina favoritlåtar just nu!!)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Tre guilty pleasures? Ingen aning

2. När grät du senast och varför? Tidigare i veckan, personlig sak som jag inte vill ta upp på bloggen

3. När kan du vara dig själv till 100 %? När jag är med min allra bästa vän i byn och när jag var med min favorit person på skolan som tyvärr tog studenten nu i sommar.

4. Tre saker du avskyr? Mobbning, lögner och rykten

5. Hur är/var du i skolan? Jag är väldigt blyg i skolan just nu, är inte riktigt mig själv längre/jag var alltid mig själv och ganska flamsig

6. Vad blir du stressad av? Läxor, flera olika ljud samtidigt och stressade personer

7. Hur tror du att andra uppfattar dig? Blyg, omtänksam och utåtriktad

8. Hur uppfattar du dig själv? Omtänksam, blyg, tillbakadragen, att jag vågar vara mig själv (till en viss del)

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam? Vet inte

10. Tre otippade saker om dig själv? Vet inte

11. När känner du dig som vackrast? Vet inte

12. Något du funderar mycket över? Skolstarten av en personlig anledning

Tråkigaste inlägget jag gjort hittills MEN jag kommer göra några sådanna här inlägg i månaden för att ni ska få lära känna mig bättre! Tycker dom är roliga att göra också.

Det var allt för mig.

Hörs hej!

Likes

Comments

Hej hopp!
Ja som ni kanske redan har märkt så är jag SÄMST på att uppdatera! Jag håller verkligen inte det jag lovar och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det men jag har haft det ganska jobbigt de senaste veckorna och motivationen till bloggen försvann totalt..

Jag ska försöka uppdatera minst 1 gång i veckan iallafall för att minst 1 gång om dagen klarar jag inte just nu. Jag måste tänka på mig själv ett tag och ta hand om mig själv tills skolan börjar...

Jag vill ha eran hjälp nu!
Kommentera alla förslag ni har på vad jag kan blogga om för jag har verkligen ingen aning. Om jag ska sitta här och blogga om mitt liv då kommer ni seriöst dö av uttråkning. Jag behöver verkligen eran hjälp nu så min blogg kommer igång igen!! Skriv allt ni kommer på!!

När skolan börjar blir det lättare för mig att se när jag har tid att blogga också men tills dess försöker jag uppdatera er minst 1 gång i veckan.

Ha de bäst!!

Likes

Comments

Herreguuuuud vad jag är dålig på att hålla bloggen uppdaterad...

Iallafall så har jag äntligen fått det efterlängtade sommarlovet, såååå skööönt! (Jobbat i 3 veckor nu därav dålig uppdatering som vanligt!!)

Dom 2 sista veckorna på skolan vara lite speciella. Näst sista veckan var det studentveckan och 2 dagar ledigt. Jag fokuserade på skolan för att bli klar med allt OCH bara vara med min kompis som skulle ta studenten.

Sista veckan var inte så speciell det var mest vanliga lektioner och jag var ledig på fredagen den 16/6 för att min lillebror gick ut 9an!

Jag har iallafall jobbat 3 veckor nu på ett ålderdomshem. Jag trodde att det skulle bli tråkigt MEN jag har haft roligt ändå. Det var många som tog emot mig med glädje och dom blev så glad när man satte sig ner och pratade med dom. Fast det kanske inte är ett jobb för mig så kommer jag sakna dessa människorna ändå.

Resten av sommarlovet ska jag plugga till körkortet, försöka boka mig några körlektioner, åka till stan och vara med vänner. Jag ska njuta allt jag kan av detta sommarlov eftersom att det är mitt näst sista.

Jag och min lillebror har även bestämt oss för att inte följa våra föräldrar på någon semester iår. Jag har varit med på exakt alla semestrar i 17år men jag kände nu att jag hellre stannar hemma. Jag vet dock inte vad jag ska göra när mamma och pappa åker bort men jag kanske drar in till stan med någon kompis.

ÄNDRADE PLANER!

Det blev visst att jag skulle in till stan redan nu på tisdag på ett ärende, är nervös inför detta men men det måste göras! Jag måste försöka få med mig någon in till stan som kan hålla mig sällskap annars kommer jag få panik.

Jag har skrivit på detta inlägget i flera dagar men nu känner jag mig nöjd och avslutar här.

Nu ska jag kila vidare!

Hörs hej!

Likes

Comments

Hej hopp!

Ja vad ska jag skriva? Ni har nog redan märkt att jag suger på att hålla bloggen uppdaterad...

Skolan tar all tid och energi ifrån mig så jag glömmer totalt bort bloggen.

Det är inte alls långt kvar till sommarlov nu, endast 4 veckor (!!), och ni som har det kämpigt i skolan, kämpa in i det sista!! Jag har en inlämning i engelska som ska vara klar på måndag och en en uppgift och ett prov kvar i Naturkunskapen, sen kan man äntligen ta sommarlov utan att tänka på att man ligger efter i något ämne.

Jag har snart gjort mitt första år på gymnasiet och det har varit sjukt spännande och även många nya upplevelser och möjligheter. Jag har fått nya vänner i olika årskurser, blivit bättre på att ta eget ansvar gällande läxor och inlämningar och jag har dessutom blivit säkrare och starkare i mig själv.

I helgen ska jag plugga, städa, tvätta och försöka gå ut och fota lite annars ska jag bara ta det lugnt.

Inlägget blev inte så långt idag men jag har inte så mycket mer att berätta.

Hoppas ni får en bra helg och att ni hittar på något roligt sen!

Hörs hej!

Likes

Comments