Header

I skal lige se den her lækre lille skønhed jeg faldt over hos Redbird - den passer perfekt ind i min lille smykkesamling!
Redbird har i øvrigt altid fri fragt på deres smykker, der ud over er Redbird smykker til kvinder, der ønsker lidt selvforkælelse i hverdagen. Så det er jo lige noget for mig!

De valgte brands på deres side udvælges af et team af modebevidste unge, der ved, hvad der rører sig, og hvordan man med den rette ring kan definere sit udtryk på bedste vis. De holder selvfølgelig øje med modens tendenser og tilføjer løbende nye styles, så man altid er opdateret på, hvad der er in i moden.

På den måde sørger de for, at man altid har mulighed for at tilføre dit look de nyeste trends indenfor accessories, til meget fornuftige penge, jeg blev virkelig overrasket over kvaliteten, her får man virkelig valyou for money..


Sponsored by Elisabeth Of Scandinavia & Redbird. 

Likes

Comments

Livskvalitet er at vælge at tage konsekvenserne af sine valg. Vi vælger ikke altid, hvad der rammer os, men vi vælger selv, hvordan vi reagerer på det, der rammer os.. Idag har jeg trykket på PYT knappen! Og kommet vider i mit liv. 

Likes

Comments

..Hey guys, så ramte jeg os weekenden og vil nyde de næste 2 fridage, hvor mine lækre nyheder fra Elisabeth Of Scandinavia skal luftes, samt mine fantastiske nye støvler fra NIBU! Som i jo for 20% på ved brug af rabatkoden: Camillarigmor Jeg har interview med Jyske Vestkysten og ellers et hyggeligt program proppede med kvalitetstid, som jeg glæder mig til at dele med jer. 

Likes

Comments


Det er ikke en hemmlighed, at jeg ikke helt tror på den eneste ene, men 2016 har virkelig været mit år!
 Jeg føler mig virkelig heldig, virker endelig til at jeg kan høste lidt af alt det frugt, jeg har arbejdet så hårdt for at komme i nærheden af.​  Efter jeg fik svaret fra Louis Vuitton, at de ikke kunne skaffe de vinterstøvler jeg gerne ville have.. Havde jeg ikke troet på at, jeg kunne finde noget, som kunne tilfredsstille mit behov hen over vinteren.. men så faldt jeg over NIBU! Det må siges at være kærlighed ved første blik. De kan det hele, både lækker komfort, smukke og ikke mindst vandtætte. En helt perfekt vinter støvle til fornuftige penge! Pssst. Og lige nu får du 20% på dit køb hvis du bruger rabatkoden: CamillaRigmor


Dette indlæg er sponsoreret af Nibu og Smarteyes 💕

Likes

Comments

..idag ringede Frederikke fra Jyske Vestkysten, det viste sig hun faktisk kunne redde min dag! Da hun ønsker at lavet et fint portræt af mig og vise at der også er sandfærdige journalister, som ikke skriver hvad som helst for at få en spændende artikel.. I øvrigt skal jeg have den her super lækre Pelsbluse fra Kopenhagen fur på til photoshooten til mit nye potræt, blusen er lavet i Swakara og designet af Anne Sofie Madsen.

Likes

Comments

Hey Guys.. sikke en uheldig artikel, der er blevet skrevet om mig i magasinet FEMALE, (som i nok har læst længere nede på siden), den er ihvertfald slet ikke i min ånd, og udstiller mig faktisk som en dum ung krøltop.. Heldigvis er der mange af jer, som allerede har dannet et andet billede af mig og anser mig for at være en hyggelig vestjyde, der bare godt kan lide lidt larm i gaden..

Ja jeg går op i mit udseende, livstil og dannelse, men jeg arbejder passivt & ydmygt. Bloggen som mange ved har ændret mit liv markant de sidste 9 måneder, og jeg svæver stadig på en lille lyserød sky. Men ja man lær jo af sine fejl, og det er bare ikke alle der vil en det bedste, måske en dag jeg stopper med at være så fucking blå øjet. Om ikke andet tusind tak for alle de fantatiske bekræftende kommentar og beskeder, i har sendt mig den sidste uges tid.

Likes

Comments

Instagram@camillarigmor