Header

Halløj søde læsere.. så er jeg checket ind på weekendens første hotel, nemlig Bella Sky, da jeg jo skal flyve til Oslo imorgen tidlig. Hvis du har lyst til at følge mine dage helt tæt, skal du klikke ind forbi min Instagram, der opdatere jeg løbende min historik live med billeder & video. I dag skal jeg bla. til østers aften i Torvehallerne, og imorgen står den på Grand Hotel, Michelin besøg & fantastisk spa hygge.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej sweeties, så er der lige en lille opdatering fra mig, jeg rejser jo til Oslo på Fredag, hvor jeg skal nyde lidt spa på Grand Hotel hele weekenden.. men først har lige nogle møder i det store København, med bla. der herlige folk fra Klarlund, også skal jeg have hentet min fantastiske army parka hos Melange de Luxe så jeg kan holde varmen i det kolde Norge..!
Ugens højde punkter må helt klart være mit nye lækre Panerai ur & køb af billetter til Californien, som jeg skal besøge her hen over julen.

Likes

Comments

Idag har jeg fået de fineste spejl negle hos Eleonora i farven Field Fox, de er utrolig elegante og har den perfekte mandel shape. Meeeen nu skal i høre jeg fik lige til snuset mig, at hun har et super fedt Shellac tilbud som jeg tænkte at mine følgere fra trekantsområdet kunne nyde gavn af.

Tilbuddet gælder Tirsdag d. 13/12: 1 farve shellac inkl. let tilfiling af naturnegl for kun 199kr.. Mød op uden produkt på neglene. Tilbydes desværre ikke til svære neglebidere.


Bookes HER eller på 61664174


OBS: der skal betales ved reservering. Pengene gives ikke tilbage i tilfælde af aflysning inde for 48 timer inden behandlingsstart.

Pssst. Dette indlæg er sponsoreret.

Likes

Comments

Så er det snart for alvor Champagne tid igen. Årets højdepunkt for Champagne drikkerne! Jeg har lavet en lille fin Champagne guide, som kan hjælpe med at få styr på hvilken slags bobler du skal skåle det nye år ind med.

Vi skal lige have slået en ting fast! Champagne er ikke bare Champagne fordi det er en mouserende vin.
Champgange skal komme fra området fra Champagne i Frankrig, for at kunne hedde Champagne.
Alt mousernede vin uden for området Champagne, er navngivet anderledes. I Frankrig hedder det Cremant, i Spanien hedder det Cava og i et land som Italien hedder deres form for ''Champagne'' Spumante.

Der ud over er det også lidt vigtigt at man sætter sig ind i hvilket former for tørhed eller sødme man fortrækker, hvis vi holder os til Champagne er det produceret så ledes at doseringen af sukker efter den sekundære fermentering er udslagsgivende for sødmen af champagnen. Der går fra brut zéro/brut natural, som er sukkerfri, over til brut (), extra sec (ekstra tør), sec (tør), demi-sec (halvtør) til doux (sød).

Den traditionelle champagne var væsentligt sødere i gamle dage, end den champagne, der primært drikkes i dag. Den sødeste version kaldtes/kaldes Gout Americain.


Mine favorit Champagnehuse er nøje udvalgt, efter så mange år i branchen har jeg smagt lidt af hvert, og det er klart den bedste vej frem i Champagne verdenen, da der faktisk findes over 100 champagnehuse og over 15.000 mindre vingårde i Champagne-regionen. De har tilsammen op mod 350 km² jord med druer, og hvor der er over 10.000 ansatte. Så det er bare med at komme igang.


Dog har jeg lidt cravings for Rosé Champagne i øjeblikket, og lige til info kan grundvinen til en rosé champagne fremstilles på to måder. Enten laves den ved en sammenstikning af rødvin og hvidvin, eller også fremstilles den af modne blå druer, som fjernes fra drueskallerne efter kort tids maceration/udblødning. Vinen er typisk sart laksefarvet og meget aromatisk, derfor er den også en fantastisk ledsager til mad. Grundet stor efterspørgsel er priserne på rosé Champagne ganske høj. De huse jeg syntes er de bedste producenter hid til er klart: Ruinart, Krug, Perrier-Jouët, Armand de Brignac, Veuve Clicquot, Dom Pérignon og Piper Heidsieck, men jeg har mange huset at skulle smage på endnu.

Håber at det har givet jer et lille indblik i at Champagne er mere end bare bobler på flaske og hvad i skal gå efter nu når i skal købe ind til den store aften..

Likes

Comments

Endelig har jeg fundet en Vippedame 'eleonora ' som er fuldstændig fantastisk, aldrig fået så gennemført en behandling, skyllet øjne og selv vælge imellem flere forskellige styles, hvordan jeg vil have designet mine vipper. Det hele var bare så utrolig professionelt og nærværende..

Mine vipper er blevet mega smukke og tætte, aldrig oplevet så fint et resultat. Det er tydligt at fornemme at det er høj kvalitet og testet produkter, som i øvrigt ikke er testet på dyr, der ud over har hun heller Ingen produkter lavet af dyr (fx mink vipper).. Hendes priser er fornuftige og er pjattet med den hyggelige atmosfære der omgiver en i butikken, virkelig et besøg værd! - Og det bedste af det hele er at jeg kan få ordnet mit hår under samme tag, da de er 3 erhvervs kvinder som er gået sammen om en butik.

Det vil sige at jeg har mulighed for at besøge den skønne frisør bølgelængde som uden tvivl er den bedst tekniske firsør, der har skaffet mig de vildeste resultater nogensinde, og jeg ligner altid en milion når jeg går ud af hendes butik. Det er ret praktisk for mig og min ret hektiske kalender, så jeg kan time det hele på samme dag.


Likes

Comments

Hey Guys, så er jeg labdet i Kbh igen og klar til at nyde et par dejlige dage her over. - Idag har jeg været nede og få fingerne i de lækreste vinter jakker fra Melange de Luxe en i natur & en i militær med Pink pels.

Senere på dagen skal jeg ned og besøge Copenhagen Stylebar hvor jeg skal have lavet lækre nye CND klør, følg med på IG @CamillaRigmor og se hvor vilde de bliver.
Nåååre ja også har jeg da lige et lille møde med en hipster dude på PONY! Bliver så godt med noget lækkert mad.


MY FAVORITE PARKA HUBBA BUBBA!

Likes

Comments

I aften starter min fantastiske GIVEAWAY for alle ur elsker i anledning af BLACK FRIDAY !!! På min Instagram..
I samarbejde med @watchfelt ❤️ Her kan du vinde et valg fri ur til værdi af 1495kr 👍🏼

Det endte du skal gøre er at skrive en kommentar under billedet på min IG - om hvilken et ur du drømmer om og tag gerne en ven/veninde som kunne bruge et lækkert nyt ur. ⌚️

Husk at følg med hos @watchfelt & @CamillaRigmor 😘

I øvrigt får du lige nu 20% på shoppen ved brug af Rabatkoden: Rigmor20 - den er gældende frem til Cybermonday midnat (Mandagen efter Black friday) .. så smut ind forbi www.watchfelt.dk og køb dine julegaver i fred og ro.

Vinderen trækkes d. 25/11 ! 🎁
#watchesforladies #watches #sponsored

Likes

Comments

Instagram@camillarigmor