Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Likes

Comments

God kveld fra sofa kroken! Da var det fredag og helg, denne fredagen har vært såå etterlengtet da vi skulle levere en stor eksamens oppgave idag. Men siden jeg stort sett har fri hver fredag har jeg hatt tidlig vakt på treningssentre idag, så helt fri er det ikke! Etter jobb idag ble det plutselig en spontant tur til Sverige så kom nettopp hjem! Skal bare ta det med ro resten av kvelden før jobbing igjen morgen. Ha en fin helg dere!

Likes

Comments

Våknet ved 8.30 i dag og var helt lys våken. Så denne morgnen har jeg fått gjort så mye, ryddet kjøkkenet, gjort yoga, spist frokost, dusjet og nå skal jeg starte og fikse meg før jeg skal på jobb. Og gjøre yoga er forresten noe som er helt nytt for meg men det er veldig avkoblende. Var for noen dager siden ute og kjøpte meg en treningsmatte, så nå skal jeg begynne å gjøre litt øvelser på morgningen. Blandet vann med jordbær og sitroner, så blir det litt bedre enn og bare drikk rent vann.

Ha en fin dag x

Likes

Comments

Heihei! idag har jeg en hjemmedag igjen, prøver å få unna litt skolearbeid. Har fått sikkelig dilla på avokado brødskiver, så lagde meg det til en god lunsj og fikset litt hjemme i stua! Nå venter en ny episode av Home and Away. Ha en fin dag alle

Likes

Comments

Elsker strandpromenader, sand mellom tærne mens solen går ned utover horisonten. Oj så poetisk det der ble!

Photos from Fraser island, verdens største sandøy!


Likes

Comments

Hver gang jeg trener så hører jeg alltid på denne spillelisten, den oppdateres hver uke og inneholder over 100 låter dere finner den her HER. Jeg har også lagd en liste som jeg bruker til løping, for da trenger jeg noen låter som girer meg sikkelig opp den finner dere her.

Likes

Comments

Idag våknet jeg med masse energi, har endelig kommet igang med treningen igjen! Spiste frokost og dro til treningssenteret idag tidlig, var veldig deilig og trene tidlig så har man hele dagen til å gjøre noe annet, i tillegg er det jo veldig lite folk tilstede på dagen også. Nå er det lunsjtid,. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Litt detaljbilder fra rommet mitt, har hatt det ganske hvit og enkelt en god stund. Skulle gjerne gjort noen forandringer snart, men vet ikke hva. Syns innredning er så gøy.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw

Instagram @camillareian