Hverdag, Foto

Hei alle sammen!

Det er helt utrolig hvor fort dette semester har gått, dette året. Synes det var i går at vi gikk inn i det nye året og at jeg flyttet ned til Cornwall for bachelor graden min, haha. Det har vært litt av et år som jeg så absolutt ikke kommer til å glemme med det først. I dag leverte jeg inn min aller første innlevering, som var basert på og gjøre en kritisk anmeldelse av fire bilder innenfor temaet natur, landskap og dyr, basically bilder som har med faget å gjøre. Jeg fokuserte på det utrolig triste som skjer i Arktis, nemlig issmeltingen og dens påvirkning på dyrelivet. Skremmende og utrolig trist å lese om, i hvert fall når man går inn i dybden på det.

Ellers har jeg egentlig gjort en siste lille finpuss på portfolioen min, notatboken og mount boards'ene før jeg i morgen klokken 10:40 skal levere de inn for vurdering og karakter. Herregud, i morgen skjer det, i morgen leverer jeg inn mitt aller første "prosjekt" og jeg kan endelig ta juleferie, det er både skummelt og spennende å tenke på. Senere på dagen har jeg en liten plan med Mathea, hvor vi blant annet skal til Asda for og handle inn litt mat og drikke til den utrolig lange togturen på fredag. Fem og en halvtime med tog som drar fra Falmouth kvart på sju om morgenen! Det blir litt av en tur, haha. Skal jeg være ærlig så gleder jeg meg til å stå opp tidlig og reise, fordi jeg reiser til noe jeg har gledet meg lenge til! Nå skal jeg lage meg litt mat og se episode 13 av Jul i Svingen og så skal jeg sikkert pakke det siste jeg har igjen, fordi morgendagen blir stappet full med andre ting.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen!

I dag er det andre søndag i advent, som betyr bare 2 søndager til til jul! Julaften havner faktisk på en den fjerde søndagen i advent i år, noe som er annerledes enn de tidligere årene. Uansett, jeg får ikke akkurat "feiret" skikkelig advent her, så jeg og Mathea tok en tur inn til Falmouth i dag for og bare ha litt tid med hverandre! Har ikke fått mye tid sammen da vi begge har hatt hver våre ting og jobbe med. Rundt klokken 1300 tok vi bussen ned til Falmouth og gikk litt rundt i gatene. Ble litt paff da vi fant ut at det var en eller annen slags julehistorie som foregikk gjennom hele gaten, virket som de gikk gjennom hele historien til Jesus fødsel, har faktisk ikke aning hva som skjedde, noe med Jesus var det hvert fall.

Når vi hadde gått litt i gatene, bestemte vi oss for og ta en god og velfortjent lunsj. Vi endte opp på en restaurant kalt for Palacio Lounge. De hadde en helt fantastisk god Chicken, Bacon & Avocado salat, om du en gang reiser til Falmouth for en eller annen grunn burde du svippe innom og bestille den, rett og slett delicious. Under lunsjen fikk vi snakket mye om litt forskjellige ting, hvordan det blant annet har gått for hverandre og innleveringene og at vi blant annet drar hjem allerede førstkommende fredag. Vi begge gleder oss kjempe masse og kan ikke vente til vi sitter med snuten vendt mot hjemlandet vårt. Tiden har godt så utrolig fort og jeg gleder meg utrolig masse til og se familie og venner hjemme i Norge igjen.

Likes

Comments

Hverdag, Foto

Hei alle sammen!

Det har vært en god stund siden sist nå (er ganske aktiv på instagram: @camillareberg), den siste tiden har godt til å jobbe med alle innleveringene vi har. Vi har bare fem innleveringen, men det er fem ganske så store. Så det resulterte i mye bildetakning, redigering og printing. forrige helg bestemte Dalia og jeg at vi skulle sitte sammen og jobbe med innleveringene. Så på på onsdag hadde vi et lite juleverksted, eller, jeg liker og kalle det for det, fordi vi hørte på julemusikk, spiste kjeks og jobbet med hver våres ting (Jeg jobbet med portfolio og Dalia med mount boards, på mandag blir det omvendt, hehe). Jeg ligger ganske godt an med alt sammen, jeg trenger bare å printe ut det jeg har skrevet og få bildene på mount boards og jeg er helt ferdig.

Når alt dette er sagt så det er bare en uke til jeg reiser hjem til Norge igjen og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg reiser veldig tidlig på fredag neste uke, så siden deadlinen er den 15.desember, samme dagen jeg reiser hjem, er jeg nødt til og levere inn dagen før! Ellers er det ikke så mye mer som skjer på skolefronten i hvert fall, noe som betyr at bloggingen blir litt enklere igjen. Nå sitter jeg og hører på julemusikk og skal gjøre meg klar for en treningsøkt, senere i dag blir det julemiddag med etasjen, i morgen har Amelia bursdag, så da skal vi ut å spise, men det er også fordi vi har lyst til å ut og spise med etasjen, og søndag skal jeg vaske klær, møte Mathea og forhåpentligvis begynne å pakke som smått. Wohoo, bare sju dager til jeg reiser hjem til jul!


Likes

Comments

Hverdag

Hei og hopp alle sammen!

Long time, no see! Jeg er stuck med fem store innleveringer fortiden og har absolutt ikke hatt sjans til å oppdatere dere på hva som skjer her nede. Denne uken har vi hatt en såkalt reading week, som går ut på og egentlig legge ekstra tid og jobb i innleveringene dine, men man kan også på en måte se på det som en høstferie, hihi. Jeg hadde en overnattings tur til Dartmoor fra tirsdag til onsdag, så to av dagene gikk til det, men ellers har jeg jobbet litt ekstra med innleveringene. Jeg prøver og ta det skritt for skritt, men stresset er der og det sliter på hodet og resten av kroppen...

Uansett, i dag har vi hatt pancake Sunday. Det er ikke en greie i England, men det var noe vi på etasjen hadde litt lyst og gjøre for å samle alle sammen og være sosiale, haha. Vi fikk dessverre ikke med oss alle, men koselig var det likevel. Gode pannekaker hvor jeg prøvde en halv pannekake med golden syrup, ikke min greie i det hele tatt, jeg prøvde også en pannekake med nutella, jordbær, banan og krem, farlig godt folkens, ellers spiste jeg som en vanlig nordmann, med enten blåbærsyltetøy eller sukker, ikke noe bacon, sad face emoji. Utrolig koselig og nå kan jeg så absolutt ikke vente til å prøve britisk julemiddag i desember, det blir spennende!


Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen!

Det er ikke første gang jeg sier dette til dere, men dagene går så utrolig fort her og jeg har som regel alltid noe og gjøre om det er å være sosial eller jobbe med skole! Jeg har rett og slett ikke hadd tid til å blogge, noe som også tilsvarer at dere ikke kan forvente at jeg blogger hver dag for det er ganske vanskelig. Tenkte derfor at jeg bare skulle oppsummere denne helgen veldig kort for dere.

Denne helgen har vært helt super, tok helg på onsdag og sto opp veldig tidlig på torsdag for å møte Isabel og Molly slik at vi kunne gå til The Hide og ta bilder sammen. The Hide er en plass for oss MNHP studenter som vil komme close-up til ekorn, kaniner, fugler etc. Fikk noen gode bilder som jeg mest sannsynlig kommer til å dele på Instagram'en min: @/camillarebergphotography og facebooksiden min: Camilla Reberg Photography. På fredag endte jeg opp med og gå ut med mine flatmates + noen venner av Zach. Det ente opp med at jeg fikk litt for mye av det gode og har fått smerter i kneet jeg har operert i, det er forhåpentligvis ikke noe ille som har skjedd, krysser fingrene dobbelt!

I går dro jeg til Truro med Amelia og Mathea bare for å komme oss bort fra campus. Det var en veldig koselig tur med været på topp og en liten shopping runde på Primark, ops! Man kan aldri få for mye av klær, eller? Haha! Kvelden smyget seg sakte men sikkert inn over Penryn og jeg og Amelia bestemte oss for og se filmen "Little Miss Sunshine". Veldig koselig film! I dag tok jeg og Amelia, fordi ingen andre hadde tid, toget inn til Falmouth Town og gikk ned til stranda, Gylly Beach. I forhold til været i går, var været i dag overskyet og tåkete, men sånn er det på kysten, hvert fall her nede. Alt i alt, en super helg, hvor jeg håper at kneet blir bra igjen!

Likes

Comments

Hverdag, Foto

Hei alle sammen!

Dagen i dag startet klokken 10, da jeg er så heldig og ikke ha skole denne fredagen. Bestemte meg derfor for å lage meg ristet brød med speilegg mens jeg så på Gotham. Etter jeg hadde spist tok jeg fram research boken og field boken min for å lage en forside på de, slik at jeg kan separere de, haha. Etter det tok jeg turen ned til obeservasjonsstedet mitt, som dere kan se på panoramabildet! Når det er sagt så lurer dere kanskje på hva jeg mener med observasjonssted. De aller fleste vet hva det å observere betyr, altså studere og skrive ned. I faget Biodiversity and Habitat skal vi ha et observasjonsted hvor vi skal sitte ned, uten kamera, og skrive ned det vi ser, hører, føler og lukter rundt oss. Jeg tok med kameraet denne gang, men tok bilder før og etter observeringen, på grunn av bloggen. Samtidig fikk jeg noen gode bilder.

Det og observere har nesten blitt en ny hverdagsfavoritt og jeg elsker vært eneste sekund jeg sitter og skriver ned omgivelsene rundt meg. Du synes kanskje det høres utrolig kjedelig ut, tro meg, det syntes jeg også når jeg hørte det første gang, men det er utrolig avslappende og man får på en måte flykte litt unna sin egen A4 verden. Hvis du noen gang har tid, noe du burde ha, så vil jeg anbefale og ta en halvtimers/timers tur ut til en av dine favorittplasser i nærheten og bare slappe av, observer om du vil eller om det skulle være tanker, meninger eller en vanlig dagbok, skriv ned. Utrolig herlig!

Nå skal jeg se å få laget meg litt mat, garantert se mer Gotham og så skal jeg prøve ut treningssenteret med Amelia og Emma senere i kveld. Har jo tross alt et medlemskap der for 6 måneder hvor jeg har fri tilgang på utstyr og forskjellige klasser, så dette skal jeg så absolutt bruke så ofte jeg kan!

Likes

Comments