Camilla Reberg

Hei alle sammen!

Ny video på kanalen min er ute, sjekk ut mitt siste innkjøp som jeg gjorde i går! Husk 1080phd

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

T o  s e n d  a  l e t t e r  i s  a  g o o d  w a y
t o  s h o w  t h e  l o v e  y o u  h a v e  f o r  a  f r i e n d

Hei alle sammen!

Den siste tiden går skremmende fort og jeg føler jeg har oppdatert dere veldig lite på det som har skjedd den siste tiden. Store deler er vel fordi det aller meste jeg har vært på ikke har tillatt et kamera og da blir det ganske vanskelig og skrive et innlegg om opplevelsen når jeg ikke i samme slengen kan vise dere den.

På lørdag var jeg i hvert fall på kino, noe jeg ikke har vært på år og dag. På forhånd hadde jeg bestilt tre billetter til filmen Dunkirk sammen med Malin og Andrea. Utrolig bra film for dere som synes andre verdenskrig er et spennende tema, for meg falt den rett i smak og hele filmen er en sekser for meg med tanke på hvor lite dialog det er i filmen. Dunkirk er basert på en sann historie noe som for meg gjør filmen enda mer spennende. Uansett, før filmen fikk jeg en konvolutt av Andrea, med beskjed om og åpne den når jeg kommer hjem. Var så heldig at bestemor kom og hentet meg etter filmen, siden det var så sent. Så da jeg kom hjem hev jeg på meg kose klærne mine, før jeg åpnet konvolutten hvor det stod Camilla i sølvfarge.

Jeg tror helt ærlig at jeg ikke klarte å lese tre ord før tårene allerede trillet nedover kinnet mitt, jeg er så følsom for sånt og det varmer meg innerst inn og gjør meg så utrolig glad når jeg får slike gode ord fra de som betyr mest for meg. Det er vanskelig og forklare hvor mye jeg setter pris på slike ting da det så og si er de aller nærmeste som vet hvordan jeg har det ellers og som derfor vet hvor mye slikt betyr for meg. Men når jeg så uklart 80-90% av det Andrea hadde skrevet til meg, så sier det litt, haha! I brevet så stod det alt fra at jeg var tøff til at jeg er omtenksom til at hun ønsket meg masse lykke til. Virkelig et brev jeg setter så utrolig mye pris på!

Likes

Comments

M y  p h o t o  d i a r y

♥ 1. Spiste på en amerikansk inspirert diner, følte meg plutselig en del av Riverdale, haha! // 2. Ut på tur med mamma og Mira på Frosta // 3. Stargate, Ne-Yo og Alan Walker under Olavfestdagene i Trondheim // 4. Robbie Williams konsert med mamma // 5. Fine solskinnsdager på hytta // 6. Middag 74m (?) opp i luften // 7. Elsker Coca Cola genseren min fra #bikbok // 8. Nok en herlig solskinnsdag med Malin på Marinen // 9. Solnedgang sett fra sjøkanten på Brattørkaia ♥

Noen ganger oppdaterer jeg Instagram oftere enn det jeg gjør her, så om du er interessert i og følge meg så legg til: @camillareberg ♥

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I går hadde jeg ikke mye tid til å blogge da hele dagen gikk så utrolig fort og jeg måtte ordne meg osv til konserten jeg skulle bli med mamma på. I mai kjøpte jeg og mamma to billetter til Robbie Williams' The Heavy Entertainment Show Tour i Granåsen. Mamma har vært en utrolig stor fan av han siden hun var ja, sikkert min alder eller yngre, jeg vet ikke, men veldig lenge i hvert fall. I fjor hadde Bruce Springsteen konsert i Granåsen og i år var det stjernen Robbie. Det er andre året Granåsen arrangerer noe sånt og jeg må si at jeg blir utrolig happy når så store sangere kommer til Trondheim i stedet for Oslo, no offense Oslo!

Så om du følger meg på Instagram (@camillareberg), så du sikkert at jeg var til stede. Det var en utrolig bra konsert, Robbie er virkelig en entertainer på scenen (han lever opp til "Let Me Entertain You") og gir en fantastisk energi til publikum. Jeg er ikke en like stor fan av han som mamma, men jeg digger noe av musikken hans, både gamle og nye, derfor er jeg veldig takknemlig for at jeg fikk være med. Jeg elsker konserter og om jeg blir spurt om å bli med på andre konserter så blir jeg gjerne med, uansett hvem det er, nesten! Tar det som en opplevelse. Dessverre, som dere vet, er det ikke lov med kamera på slike arrangementer så jeg fikk ikke tatt noen bilder utenom de videoen jeg la ut på snapchat og bilde jeg la ut på Instagram! Uansett, både jeg og mamma stor koste oss og det gjorde meg så godt at jeg fikk oppleve mamma så glad, hun lever nok lenge på denne opplevelsen.

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Jeg vet jeg for litt siden hadde et innlegg hvor jeg svarte på litt spørsmål angående meg, slik at dere kunne bli litt mer kjent med hun som sitter bak denne bloggen. I dag lastet jeg opp min første youtubevideo som også heter "Bli kjent med meg". Her svarer jeg på mer casual spørsmål enn hva jeg gjorde på blogginnlegget her om dere vil lese det på nytt!

Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du vil abonnere på kanalen min! Du vil egentlig få alt mulig av videoer jeg kommer på og får lyst til og lage, om det så skulle være challenger, tags, vlogger, VS, travel videoer, ferie videoer osv, altså alt som faller meg inn. HUSK Å SETTE PÅ 1080p!

Likes

Comments

I ' m  a c t u a l l y  m o v i n g

Hei alle sammen!

For en uke siden satt jeg på stua med mamma og pappa og bestilte hotell og flytur til England! Jeg skal jo studere i Cornwall og for og si det sånn så er det ikke bare, bare og komme seg dit heller, haha. Første stopp blir en overnatting i London, noe jeg ikke klager på haha. Dagen etterpå drar vi i rett tid til Cornwall med toget fra London, hvor neste hotell venter. Vi var faktisk ganske heldige med og få oss et hotellrom da det begynte å bli ganske fult på alle hotellene der nede.

Det var ikke før etter alt hadde blitt bestilt at jeg innså at det nærmer seg mer og mer. Det ble plutselig litt mer realistisk at jeg skal gjøre dette og flytte så skremmende langt unna! Skummelt og spennende i samme slengen kan man godt si, haha. Det å bo og studere i England har vært en drøm i 7 år og det er ingen tvil om at jeg skal nyte disse tre årene fult ut samtidig som at jeg skal jobbe ræva av meg for å gjøre det best mulig. Jeg kan rett og slett ikke vente, men jeg håper også at tiden hjemme går litt saktere for jeg vil ikke at det skal komme for fort på meg. Jeg har tross alt venner og familie jeg kommer til og savne noe fælt i starten.

Jeg skal forresten begynne opp på youtube igjen, hadde vært utrolig hyggelig om du ville abonnere og evt. komme med tips om hva du vil se på kanalen min: Camilla Reberg.

Likes

Comments

B a c k  t o  s u m m e r  p a r a d i s e

Hei alle sammen!

Du innlegg på rappen, ikke verst! Er vel fordi jeg i går ikke fikk blogget for jeg var ganske sliten og ville egentlig finne sengen, pluss at det var ganske sent, ikke at dette er så mye bedre heller da, haha!

I dag gikk turen til Marinen med Malin, må være den fineste dagen i Trondheim hittil i sommer; skyfri himmel, syngende fugler, temperatur på sikkert over 30 i sol og 20 i skyggen. Vi møttes i byen og handlet inn til en liten koselig piknik før vi vendte snuten på Marinen hvor det var massevis av folk og massevis av skumle, alt for nærtflyvende måker... Vi koste oss masse med jordbær, kjeks, drikke og potetgull og sommerlisten min på Spotify. Jeg kunne ligget der og pratet enda lengre enn det vi gjorde hadde det ikke vært for at jeg måtte dra jeg for og spise middag.

Jeg anbefaler virkelig alle kommende studenter, turister eller flyttende mennesker til og besøke Marinen på en slik solskinnsdag som vi hadde i dag, er så utrolig nydelig der. Nå er jo Trondheim generelt veldig fint når solen skinner, men du får virkelig sommerfølelsen av å se alle smilende mennesker som flirer, har det gøy og griller, mens du sitter på et pledd, med samtaler gående og sommersangene spilles gjennom høytaleren du har tatt med deg på det grønne gresset som preger det meste av den plassen! Virkelig et must om du enten flytter hit fast, er turist eller student.

Likes

Comments

A  d a y  w i t h o u t  s u n s h i n e  i s  l i k e,  y o u  k n o w,  n i g h t

Hei alle sammen!

Etter en alt for mange dager med regn her i Trondheim, tittet solen endelig fram og viste seg fra sin beste side. Rundt sju/åtte tiden i går dro Julie og jeg ned til Brattørkaia for og nyte den herlige solnedgangen ved Trondheimsfjorden! Vi satte oss på noen steiner i sjøkanten og koste oss, mens vi enten slappet av eller snakket om litt forskjellig. Vi snakket blant annet litt om turen vi har tenkt oss på i løpet av neste års sommerferie, noe både hun og jeg allerede ser fram til.

Det ble dessverre kaldere og kaldere etterhvert som solen ble lavere og jeg fikk derfor ikke tatt de bildene jeg ville av solnedgangen, det var uansett ikke vits i å vente da irriterende støvkorn har kommet inn på sensoren eller en eller annen plass inn i kameraet mitt, som igjen ødelegger bildene mine nå helt forferdelig mye. Så de bildene som ble veldig fine, måtte jeg bare slette, for de støvkornene var skikkelig ille, tror ikke de har vært så ille før nå, sad story of a photographer! Fikk heldigvis noen bilder av gårsdagen, aldri feil med litt stemningsbilder.

Likes

Comments

M y  b e s t f r i e n d  i s  t h e  o n e
w h o  b r i n g s  o u t  t h e  b e s t  i n  m e

Hei alle sammen!

Dagen i dag har gått så utrolig fort, jeg måtte stå opp i åtte tiden slik at jeg var klar til feieren kom. Hadde forberedt meg på at han skulle komme innom og sjekke, men viste seg at det gjorde han ikke så egentlig kunne jeg sovet mye lengre, tough life! Jeg lagde meg havregrynsgrøt før jeg ordnet meg for og møte Julie.

Julie er ene bestevenninnen min og i dag hadde vi satt av en hel dag med hverandre så vi kjørte litt rundt omkring i Trondheim. Tok med meg kameraet slik at jeg fikk tatt noen bilder for bloggen og for å friske opp litt, snart studerer jeg jo foto daglig, som jeg gleder meg! Julie og jeg har i hvert fall kost oss masse, selv om været snudde totalt i løpet av dagen. Håper på flere slike dager, har savnet bare meg og henne, og det og i det hele tatt være med henne. Nå sitter jeg plantet i sofaen hjemme og skal spise hjemmelaget pizza!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Dere husker sikkert at jeg for en stund tilbake, eller for 2 og en halv uke siden, fylte 20 år. I dag ganske mange dager og uker senere "feirer" jeg den sammen med bestemor og Kåre, mamma, pappa, Monica og Vegard. Jeg vil egentlig si at det er mer et besøk, enn en feiring, men siden bestemor også fylte år i løpet av disse ukene, så slår vi to fluer i en smekk og kjører på med en ferien uansett, haha.

Mamma har derfor stelt i stand et av mine favoritt kaloribomber, Pavlova, og vaniljemuffins. Jeg skal i hvert fall ikke klage, det er lov og kose seg i ny og ned, er det ikke? Når alt dette er sagt, så har været ikke vært på trøndernes sin side de siste dagene, noe som også har ført til at jeg har sett episode, på episode, på episode, av serier. Livet med og bo midt i landet! Jeg ble faktisk up to date med Black Mirror i dag og har begynt og se Riverdale, som, tro det eller ei, allerede er på favorittlisten min etter 2 episoder. Jeg er ganske kresen på serier, så hvis de klarer og catche meg så fort, så har de gjort en super jobb, ingen tvil om det. Om du ikke har sett den, yes, du vet hva jeg skal si, så vil jeg anbefale den til deg, Netflix har virkelig slått til med gode serier den siste tiden.

Likes

Comments