Snart somnar jag ståendes. Klockan 5 i morse gick jag upp för att förbereda inför Risk 2:an. Jag var vid kungsporten vid 6 på morgonen och vi var inte tillbaka förens halv 2 på eftermiddagen.

Som ni förstår har jag börjat jobba natt och jag känner nästan att det hade varit bra att även ta ledigt denna natt. Visst fick jag "sovit" lite innan jobbet, men låt oss inse. När jag är hemma är klockan 6 och jag kommer att ha vart uppe i 25h. 6673563421​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan 6 imorse fick jag en känsla av att något var fel. Jag öppna elevcentralen och såg att jag bokat in en körlektion idag klockan 13:50 med en annan körskollärare än den jag hade i tisdags. Visst, världen går inte under, men hade bara haft en lektion med Pär och skulle nu byta? Resterade bokningar var med Pär, det var bara denna idag, en lektion, som var "fel".
(Jag vet nu i efterhand att jag borde sätt det. För det första, när jag skulle boka fler lektioner med Pär så stod inte ens hans namn i rutan, utan Anders och för det andra så lär Pär bara ut personbil och Anders både personbil och moped.) Har ni ingen aning om vad jag just snacka om, så är det inte hela världen. Ganska onödig information ;)
Trots detta så hade tanken inte slagit mig tidigare att det var "felbokning" och jag kunde heller inte avboka eftersom det måste ske klockan 13:00 dagen innan.
I "förtvivlan" ringde jag älskling och fråga om det ens gick att byta mellan lärare så och han trodde inte det skulle vara några som helst problem. Jag sa då att det kanske helt enkelt var meningen att det skulle bli fel.

Och visst kan jag intyga det! Jag kände mig en aning tryggare i Anders sällskap och jag satt med ett leende på läpparna under hela körturen.

P.S.
Målningen går framåt. Det är tufft med så mycket detaljer, men otroligt kul!

Likes

Comments

Idag har jag skrivit in mig hos Arbetsförmedlingen, men ska inte höra av mig till dem förens v.41, eftersom det finns en chans att jag kanske fått anställning på ett jobb då.
Väntan kommer bli lång, men jag får ta och bita i.

Idag fick jag höra om målarböcker för vuxna och jag har alltid varit intresserad av att måla, så det fånga min uppmärksamhet. Det ska vara lugnande, få bort stress och även få högra hjärnhalvan att jobba lite.
Mitt störta problem är att jag aldrig varit ett fän av färger, men jag känner redan nu att jag börjat komma in i det.
Rekommenderar för er som gillar att måla, men kanske inte att måla på egen hand.

Likes

Comments

Ibland kan man känna att allt kommer att lösa sig och det är först, igen, när man stöter på hinder som man börjar minnas hur lätt det var att ge upp.
Vi är inte ensamma om att ha det svårt till och från här i livet och vad har jag att bekymra mig över? Livet har knappt tagit sin början.
Jag blir lätt lite nedstämd när saker inte går så lätt som jag tänkt mig, men samtidigt så borde jag inte klaga, skulle jag inte få ett jobb, så har jag iallafall tak över huvudet, en familj som älskar mig, ett husdjur med världen största hjärta och en underbar pojkvän. Jag skulle inte byta ut det mot något annat i hela världen!

Likes

Comments

Är det konstigt när jag tycker det är minns lika varmt i Sverige som USA? Visst, jag går med långbyxor och hade på mig en jacka, men jag håller på att dö av värme. Nästan så att jag tar på mig kortbyxor och linne igen.

Alldeles strax ska jag ut och köra för imorgon ska jag ta min första körlektion. Tror att det kommer vara en utav de läskigaste dagarna i mitt liv.
Jag har "rätt" många körlektioner bokade här framöver tätt, tätt inpå varandra. Vi får väl se när körkortet blir avklarat.

Likes

Comments

Då var det dags att åka hem. Flyget går om 2 timmar, klockan 10 på kvällen här, och vi landar i Norge klockan 2 på dagen. Allt har gått fint hittills och det står att flyget är i tid. Nu får vi hoppas på att det håller sig så två timmar framöver.

Likes

Comments

Vi besökte The world's most largest Hard Rock Café.

Och har upplevt The Blue Man Group show.

Likes

Comments

Likes

Comments