​Idag har det mest gått tid till att kolla vilka vinterdäck och fälgar man ska ha i vinter till bilen. Tillslut blev det från bythjul.com och påläggning i Tyringe. 

Sen har jag suttit i telefon kö för att fixa hemförsäkring till lägenheten och när jag satt och väntade passade jag på att adressändra så man har det oxå gjort.

Efter lunchen tog jag en promenad på ca 45 minuter i kylan och solskenet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det en ledig dag, den tillbringade jag hos frisören och på Väla och IKEA.

Gick för första gången till en frisör i Ängelholm där jag kommer att bo om 1 månad. Slingade håret, noppade ögonbrynen och färgade dem. När vi skulle skölja av färgen så fick jag en väldigt possitiv överraskning då de hade rygg massage i stolen.

Efter 2 och en halv timme hos frisören så tog jag bilen till IKEA i Helsingborg och och åt lunch, då blev de traditionella IKEAS köttbullar med mos. Sen blev det en lång tur på IKEA och kolla möbler till nya lägenheten. Hade kollat på nätet vad jag skulle kunna tänka mig att ha, blev några som fall bort nu när jag såg de i verkligheten och några som jag var osäkra på som jag blev säker på tillslut. Nu hoppas jag bara att dessa möbler finns om 1 månad.

Igår spöregnade och idag är de inte ett ända moln på himlen, nu är det verkligen höst på riktigt.

Likes

Comments

Idag har jag varit och fått mer akupunktur i smärtlindrande syfte för mitt vänster knä som aldrig vill bli bra. Nu håller vi tummarna för att denna dosen tar igen.

Igår fick jag reda på att man måste se var man går för när jag skulle gå till jobbet och byta om så halkade jag på trappan och slog mig ordentligt, det var det jag lärde mig den dagen.

Nu blir det en stor kopp kaffe och Rederiet för att vila så mycket som möjligt så jag kan jobba ordentligt i helgen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Att ta hand om sin hy är väl något som jag aldrig riktigt har gjort tidigare utan det har varit när jag haft en sminkperiod. Då är jag väldigt noga med att sminka av mig ordentligt och då har jag bättre hy än någonsin. Just nu har jag varit ur en sminkperiod under hela sommaren och jag har inte varit så finnig som denna sommaren på nästan 7 år skulle jag tro.

Jag har alltid haft mycket finnar som inte har velat ge med sig. Blev till och med mobbad för det på högstadiet men valde att inte ta det vidare då jag tyckte att finnar har alla men olika mycket och jag brydde mig inte då hur jag såg ut mer än att jag skulle se sportig ut. Jag brydde mig aldrig om att vara populär eller snygg, bara jag fick ha min friidrott i fred och mina få vänner som jag hade när mig att dom var där. Idag finns det bara en av dem kvar och det var min första vän jag fick när jag började skolan och det är jag väldigt glad för att vi fortsatt hålla kontakten.

Nu ska jag berätta om mina produkter som jag har börjat att använda för att få ordning på min hy. Jag har hittat apotekets sortiment Ren hud, det är den som passar min hud bäst av allt jag har testat på under alla år med finnar (över 10 år, tiden springer).

Djuprengörande ansiktstvätt (lätt parfymerad) Denna köpte jag enbart för att Ansiktskrubb (oparfymerad) var slut, men byter till skrubben när ansiktstvätts flaskan är slut vilken den snart är. Detta öppnar porerna och tar bort hudpartiklar som inte ska vara där.

Sen tar jag Djurrengörande ansiktsvatten (oparfymerad). Denna rensar porerna och stänger dem så inget fett kommer in där.

Sen på morgonen tar jag Återfuktande ansiktsgel (oparfymerad) denna gör huden len, fin och återfuktad så jag inte blir så röd. På kvällen tar jag en Djupintensiv natt creme (oparfymerad) som ungefär gör samma som dag gelen men har en mer sammandranage effekt på porerna.

Sen en gång i veckan (den dagen jag är ledig) använder jag Djuprengörande ansiktsmask (oparfymerad) allt frö att få en känsla av att jag tar hand om mig själv..

Alla produkter vill jag ha oparfymerat då jag jobbar inom vården och där är det svårt att ha saker parfymerat pga att alla ska vara välkomna och tåla sjukhus miljön.

Dessa produkterna rekommenderar jag starkt till dem som har provat många olika dyra varianter, följer man bara och tar det på allvar så funkar dessa billiga produkter super bra, aknen försvinner och huden blir mycket lenare på köpet.

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har det hänt mycket igen. Jobbat som sjuksköterska i lite mer än 3 månader nu och det är både upp och ned. Men jag gillar det då man aldrig vet vad som händer mer än att det blir det man gör det till.

Idag har det varit fint väder även om det har varit lite regn och kalla vindar. Skönt att det varit fint väder då man har varit ledig i helgen men nästa vecka blir det 6 dagars vecka med torsdag som den ända lediga dagen.

Jag tog mig friheten att ta ett bad i eftermiddag och då njöt jag samtidigt av att se filmen Hitta Nemo på Netflix, var så länge sedan jag såg den och nu är man så stor att man klarar av att se den på engelska.

Jag har även blivit faster i sommar till en liten söt och go pojke.

Nu blir det Rederiet på SVT play, synd att sådana program inte håller idag.

Likes

Comments

Hej igen!
Nu var det länge länge sedan jag skrev ett inlägg. Under tiden har jag både lyckats att ta examen som sjuksköterska, börja nytt jobb, fått legitimationen samt börjat att flytta från min lägenhet och bor nu hos mina föräldrar igen tills jag hittar en bostadsrätt närmre där jag jobbar (har just nu ca 40 min bil färd till och från jobbet).

Det kommer att komma inlägg om hur min examen var med lite bilder och mer om hur det är att vara sjuksköterska. Det jag kan skvallra om är att jag på mina 3 första veckor har gått ned 2 kg och då har jag inte direkt tänkt på vad jag stoppar i mig eller tränat utan bara gått ca 8000 steg på varje arbetspass.Likes

Comments

Idag vaknade jag till snö kaos. Kristianstad är inte bra på att skotta snö, särskilt inte kl. 6 på morgonen.

Nu är jag helt slut efter ca 2 timmars promenad bara för att komma till och från något, samt ett pass Step.

Nu ska jag diska, duscha och kommer nog sov gott tills klockan ringer 05,40.

Sen efter praktiken blir det att ta tåget till Perstorp för att spendera helgen där.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Blir bara ett kort inlägg idag.

Har pluggat och sett snön bara ösa ner. Känns fel att ha gjort vid cyklen för att kunna cykla mellan sjukhuset och min lägenhet men med all denna snön går det ju inte att cykla så får promenera imorgon vid 6.

Känner bara att kunde det inte vara vinter i jul så behöver det ju inte komma nu heller :(

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Idag har det varit en intensiv dag.
Började med att gå ca 20 minuter till sjukhuset för att vara på introduktion inför mina 8 veckor på MAVA. Mycket information och praktiska saker på kort och samtidigt. Tror jag kommer att gå vilse imorgon när jag ska hitta i kulverten och att lyckas gå av hissen på rätt våning kan bli svårt då jag har noll lokalsinne.
Tänkte att jag skulle kolla lite saker på datorn ikväll men den har valt att strejka typiskt.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Då var det söndag igen, gud vad tiden går fort nu!
Imorgon blir det introduktion till min praktik då jag ska vara på CSK på avd MAVA i 8 veckor. Ska bli sjukt spännande. Så ni får följa med mig och mina tankar om och kring praktiken och delproven som är kvar.

Bestämde med mamma idag och vi ska hjälpas åt med att laga mat till Klippan amatörernas ljusstöpning på lördag vilket passar bra då jag inte har praktik i helgen.

Nu blir det att kolla på så ska det låta och se kristdemokraternas partiledare i ett forum jag aldrig trodde jag skulle få se (röstar inte på KD).

Hoppas alla haft en trevlig helg och får en bra ny vecka
#nouw30daychallenge

Likes

Comments