Denna veckan har det varit mycket träning, framförallt för den lille. I onsdags åkte vi iväg och körde tunnelrace där vi brukar vara och träna..denna gången fick båda följa med. Vi körde en bana där det bara var tunnlar med, man startar och avslutar med ett hopphinder, men annars är det bara tunnlar. Är stolt över båda, framför allt för Bagheera då han har haft det väldigt jobbigt med tunnlar förut och nu tar alla.

I torsdags var det kurs för Bagheera och i fredags åkte jag till träningsstället och burtränade Diego. Han var så duktig, måste träna på det mer än vad vi gör. ☺️ efteråt gick vi runt en sjö med två andra hundar och deras ägar, Diego valde att bada lite på vägen runt också!
Igår var det en slapp lördag, idag söndag fick Diego träna nosework och apporten som gick super bra. Så stolt matte, första gången han håller i en apportbock 😀🤗❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det bara en lugn dag..myser i den nya soffan och går på promenader. Imorgon får vi se om Diego har ännu bättre kontroll på sina bakben eller i sim bassängen eller inte..ska bli spännande.
Bagheera vet jag klarar det fint, fint..han är min stjärna där. 🌟
Detta är våran näst sista tillfälle..Sedan får vi se vad som händer.😊

Likes

Comments

I onsdags tränade jag och hundarna lite agility, det gick hyfsat bra. Våran lilla "godis" maskin krånglade hela tiden, så det blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig..så är det ibland. Hundarna var glada..med Diego tränar jag mest runt, det gillar han inte..blir frustrerad och ska nafsa på mina händer, inte så jätte trevligt faktiskt!

 Med Bagheera blev det starter.

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag och helg..imorgon ska jag och Diego åka i väg och köpa mat till både honom och Bagheera. På söndag är det dags för inofficiell agility tävling med Bagheera. Så pojkarna kommer att få en egen dag med matte. Det behöver dem båda två efter att matte har varit dålig och inte orkat träna någonting alls.🐶❤

Likes

Comments

Diego får vara med på första inlägget :)

Igår var jag och hundarna i väg och tränade i hallen där vi bor (i Landvetter) med med några andra.
Diego fick för det mesta vara i buren..som han inte gillade alls. Var lite frustrerad, men jätte nyttigt för honom. Han blev väldigt trött över detta och lugnade ner sig lite i slutet utav träningen.

Bagheera fick träna lite A-hinder, slalom(som inte gick så bra) m.m. Sedan fick Diego springa två varv också såklart ☺🐶❤ båda var duktiga.

När vi kom innanför dörren däckade båda två mer eller mindre.
idag har vi en lugn dag. Imorgon (måndag) är det dags för agilitykurs för Diego igen.

Likes

Comments