vardag

Hej

På dem senaste dagarna jag och mina kompisar varit på ganska många restauranger och ätit mycket god mat.

Så jag tänkte dela med mig lite bilder som jag då har tagit. Älskar att fota mat!

Tycker det ser så sjukt gott, plus att allt var extremt gott också!


Imorgon är det sista dagen här i Frankrike så på tisdag åker jag hem. kommer sakna värmen men det kommer också vara skönt att komma hem.

//Camilla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardag

Hej

Tänkte bara säga att om ett tag åker jag till arlanda för att sen åker jag till Frankrike!

Jag får se hur det blir med inlägg denna vecka kan ha dåligt Wi-Fi där så jag får se helt enkelt.

Men annars ses vi om en vecka<3

Likes

Comments

vardag

Hej

Igår jobbade jag från 12.00 - 19.30.
Det var en lung dag så det fanns inte så mycket att göra helt enkelt.
Men efter jobbet hade mamma bokat bord på en restaurang som heter Carlssons. Jag tog en hamburgare igen alltid lika gott med hamburgare!

Nu idag ska jag hem till Stockholm och vara där i ca 2 dagar. För att på tisdag åker jag till Frankrike med mina kompisar och ska vara där i en vecka. Så får se hur set blir med bloggen, jag kanske lägger ut lite bilder. Men annars blir det semester.

Är så sjukt taggad på Frankie!

Likes

Comments

vardag

Igår var jag, min syrra och brorsa i Visby. Vi var där mest för att hitta finkläder till en begravning vi ska gå på, det är ljus klädsel så jag hittade en kort jumpsuit som är mörkblå med vita prickar (från Cubus). Sen på Indiska hittade jag ett par svarta pösiga byxor.

Sen gick vi till ett café/restaurang som heter Fiket. mycket fräst och mysig där med många alternativ av mat. Jag valde en clubsandwich. På den var det: kyckling, sallad, gurka, avkoda, tomat, bladspenat, vitlöksdressing, en vattenmelon och två bröd skivor. Väldigt mättande.

Likes

Comments

vardag

Hej

I lördags var jag på en restaurang Fårögården med min familj. Vi var där förra året också, det är väldigt mysigt där och de har väldigt god mat.

Förra året åt jag en hamburgare vilket jag också åt denna gång. Hamburgare är så sjukt gott kan äta det hela tiden. Men det var lite Skillnad med maten denna gång. I år var det ingen sallad på och såsen var lite ändrad. Men som sagt var den god och jag gillade den mycket. Det blev ingen efterrätt för mig då jag blev så mätt.

Imorgon ska jag jobba kl. 12.00.

Jag vill få upp ett inlägg om hur mitt sommarjobb är och lite vad jag gör under dagen när jag jobbar.

Sen vill jag också skriva ett inlägg som kallas What I eat in a day. Har sett massa såna videos då på Youtube men jag tänkte att jag kan skriva om det istället.

Hoppas ni får en trevlig kväll<3

//Camilla

Likes

Comments