Hej

Det var en tag sen jag var här. Men nu känner jag att min långa paus är över.
Jag har saknat lite att skirva vilket jag gillar, men också för att min kompis typ tvingar mig att skriva här.

Jag kommer inte skirva lika mycket om min häst längre eftersom som jag snart ska lämna tillbaka henne.

Snart är det sommarlov och efter det börjar jag gymnasiet, jag längtar så mycket. Och då kommer jag att skirva väldigt mycket om det.
Jag kommer också skirva om vad som händer i vardagen, och sånt jag gillar.

Hoppas ni kommer gilla det jag skirver om!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tankar

Jag tar nu en paus från bloggen kanske ni har märkt det då jag inte har laggt upp något. Vet inte heller hur lång pausen kommer bli

Men jag har just nu ingen lust att blogga längre och jag tycker det börjar bli lite tråkigt. Sen har jag så mycket med skolan, massa läxor och det börjar bli lite stressigt. Och jag är ju i stallet varje dag och kommer hem ganska sent och då vill jag helst bara sova och inte orkar blogga.

Men vem vet kanske börja blogga nästa vecka eller om några månader.

Likes

Comments

Luxdefux, Träningar/tävlingar

Hej, idag blir det träning 18.00 Kanske lite sent men jag tycker mest det kommer bli mysigt. Har köpt godis så kan äta det på bussen för jag har varit sugen på lösgodis i månader men aldrig köpt det, men nu har jag det.

Det blir nu dressyr träning idag har inte haft dressyr lektion på så länge så vi får se hur det blir. Men ska försöka rida dressyr lektion en gång i veckan. Jag kommer nog skirva hur träningen var imorgon för jag tror jag kommer komma hem sent i kväll.

Likes

Comments

Dagens , Vardag/skolan

Idag är det då fredag och slut på denna sköna vecka när vi har slutat före lunch varje dag. Så nästa vecka börjar det en ny vecka med långa dagar. Men på onsdag nästa vecka ska vi ut och vandra men skolan och vi ska vandra på Ekerö där jag åker varje dag.

Nu är jag på väg till stallet ska nog rida barbacka i ridhuset igen fast då med ett schabrak för Lux fäller så otroligt mycket nu.  Kommer komma hem runt 16.00 tiden för tar 12.47 bussen så är tidigt i stallet.

Jag kanske skriver hur det gick när jag kommer hem.

Likes

Comments

Fun facts, Tankar

Något jag verkligen vill testa på är taekwondo har blivit helt bessat av det. Det finns en kanal på Youtube som heter K tigers och instagram jag följer och där lägger upp bland annat covers på kpop låtar fast mer i taewondo stilen och träningar.

Det finns en speciell video från deras kanal som jag kollar på jämt för det är så fascinerande att kolla på, plus att jag vill testa på det. Så jag sökte upp om man kan testa på det här i Stockholm och man kunde vilket man kan. Men jag vet inte om jag kommer hinna det för jag har ju en häst att ta hand om så det blir ett litet problem. Sen sökte jag upp om det var försent att börja träna taekwondo om man är 15 år men det var det inte. Det stod också att man inte behövde vara vig eller sånt för det tränar man upp där.

Men jag vill verkligen testa på det någon gång.

(Här nedan är den videon som jag är helt besatt av)

Likes

Comments

Fun facts

Här kommer det en lista om lite olika saker som @sirilinden gjorde och jag tyckte den såg roligt ut att göra.

5 saker

Jag alltid har i mitt kylskåp:

Mjölk

Cesardressing

Ost

Smör (bregott)

ägg

Jag brukar säga:

Same

Varför!?

Typ

Wow

Asså

Jag älskar att göra:

Lyssna på musik

fotografera min katt

Rida Lux

Måla i små detaljer

Kolla serier

Jag brukar äta:

Chocklad

Kyckling

Flingor

bananer

Rostbröd

Jag vill bli bättre på:

Få bättre självförtroende

Träna

Att göra mina läxor

Testa på nya saker

Dansa

Jag vill göra innan året tar slut:

Skaffa mig en kpop tröja/album

Få Lux att hoppa en hel hoppbana

Resa någonstans

Få ett A/B i når ämne

Börja tro på mig själv

Jag klara mig inte utan:

Mobilden

Min familj/vänner

Pengar

Hörlurara

Mat

Jag drömmer om:

Att få en till katt

Träffa mitt favorit kpop band

Få mitt drömjobb

Testa på taekwondo

Gå på en kpop konsert

Likes

Comments

Dagens , Vardag/skolan

Måndag: slutar 12.20 dressyr ute eller inne.

Tisdag: slutar 12.10 uteritt eller hoppa över lite små hinder.

Onsdag: slutar 12.10 lite jogging på utevolten.

Torsdag: slutar 13.00 vilodag för Lux

Fredag: slutar 12.20 uteritt/jogging på utevolten.

Lördag: uteritt.

Söndag: promenad eller dressyr på utevolten.

Ni kanske undrar varför jag slutar så tidigt denna vecka är för att vi har utvecklingssamtal och då slutar vi vid lunch varje dag eller 13.00

Likes

Comments

Luxdefux, Träningar/tävlingar

Hej igen, idag blev det uteritt. Det var inte den bästa uteritten som vi har haft. Lux var extremt jobbig och envis gjorde lite som hon ville.
Så därför är frågan om Lux just nu testar vem som bestämmer. Och Jag tror hon gör det men det ska bli jag som bestämmer.

Detta blev ett kort inlägg men ville lägga upp något. Just nu är jag på middag hos några kompisar.

Likes

Comments

Luxdefux, Träningar/tävlingar

Hej, runt 9.00 tiden körde pappa ut mitt till stallet då jag skulle ha hopplektion 10.15, för en tjej som heter Ella. Jag har hoppat för henne förut när jag stod på ridskolan och jag tycker hon är jättebra, så jag fortsätter rida för henne.

Så hur gick det på lektionen idag?
Det var markarbete idag så vi travade först över bommar sen hoppade vi lite. Lux är ju inte så van att hoppa så hon sprang förbi några hinder ibland och sen blir hon väldigt stark. Men vi travade över hinderna och i mellan dem så blev det lite galopp.

Ett hinder så var ett kryss men ett litet högre kryss, hoppade vi men efter det började hon bocka så jag trillade av. Jag trillar av mycket nu haha. Det gick bra tror dock jag kommer få mer ont imrogon. Men jag hoppade upp igen och körde en gång till och då gick det bra.

Vad ska jag tränna på?
Jag ska träna på att trampa ner med hälarna i stigbyglen så jag inte står på "". Sen ska jag träna på att luta mig tillbaka över hinderna, så att jag sitter rakt i ryggen.

Jag tyckte Lux kämpade på bra idag och jag med<3

Likes

Comments

Luxdefux, Våran resa, Träningar/tävlingar

Hej, som titeln säger så tar skolan just nu typ över mitt liv. Det är jättemånga läxor och prov som kommer att komma plus nånga presentationer framför klassen vilket jag hatar. Så det här med att skriva efter träningar på bloggen går inte såbra, för jag kommer hem och sätter mig och gör läxor sen sova.

Men till träningen idag, jag på utevolten det gick inte alls bra i början hon ville inte alls samarbeta med mig och var envis och ville åt ett helt annat håll en vad jag ville. Men det kan också bero på att jag var inte så fokuserad och trött. I slutet började jag foukusera mer och Lux ville entligen samarbeta så då blev hon jättefin, jag fick henne i from och hon arbetade bra med sina bakben, vilket jag vill att hon gör.

Imorgon då blir det hopplektion/mararbete det ska bli riktigt roligt har inte hoppat sen jag fick hem henne efter sommaren, så är väligt taggad. Dock tror jag Lux kommer vara väldigt pigg och ha mycket energi men det är nog bara bra<3

Likes

Comments