Header


Hei dere! Nå har Magne og jeg kommet oss på plass i Reykjavík. Vi bor på samme hotell som for tre år siden, og her trives vi kjempegodt :-) Hotellet ligger så og si midt i handlegaten Laugavegur - så om du er glad i shopping er Room With A View perfekt!

Om litt skal vi dra ut å spise, men først må jeg bestemme meg for hvilken restaurant vi skal dra på. Jeg har nemlig laget en lang liste med restauranter jeg har lyst å prøve!


Ha en fin kveld

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Tenk at noe kan være så lett å lage, og likevel smake så fantastisk! Blåmuggost er genialt å bruke både i pizza, pai, til kylling og hamburger. Og helt sikkert mange flere retter!

Alt du trenger til denne retten er følgende: ♥ Kyllingfilet ♥ Serranoskinke ♥ Blåmuggost ♥ Søtpotet ♥ Salat ♥ Fetaost

Likes

Comments

Julen nærmer seg med stormskritt, og mange har allerede begynt med julebaksten. Min favoritt er pepperkaker, og derfor vil jeg dele oppskriften på verdens beste pepperkaker med dere Når jeg først setter i gang lager jeg mye, men dere kan fint halvere oppskriften om dere ikke ønsker så mye :-)


Ingredienser:

500 gram smør
500 gram sirup
500 gram sukker
4 dl kremfløte

4 ts ingefær
4 ts nellik
1 ts pepper
6 ts bakepulver
1,4 kilo hvetemel


Slik gjør du:

1. Bland smør, sirup, sukker og kremfløte i en kasserolle og gi blandingen et oppkok. Deretter setter du kasserollen til side for avkjøling.

2. Tilsett de tørre ingrediensene og kna deigen sammen. Sett så deigen i kjøleskapet til neste dag.

3. Elt deigen i litt mel på bordet før du kjevler den ut. Jeg foretrekker litt tykke pepperkaker, men her er det smak og behag.

4. Trykk så ut pepperkaker med ulike former, og stek midt i ovnen på 180 grader til de er gyldne.

5. Sleng deg i sofaen og nyt


Likes

Comments

Jeg vet jeg er tidlig ute, men hvem elsker vel ikke jula? Vi har kjøpt verdens søteste juletre, så nå er stemningen i leiligheten magisk Selv julestrømpen er på plass så desember kan bare komme!

I dag er forresten bursdagen min - og den har vært helt super! Jeg har fått mange fine gaver, spist mye god mat og sløvet foran TV'en. Jeg fikk også skviset inn en beinøkt på Stamina, så bursdagsjenta er veldig fornøyd :-) Som om dette ikke er nok fikk jeg kjærestetur av Magne, så 15.-20. desember befinner jeg meg på Island


Nå skal jeg komme meg i seng - håper dere også har hatt en fin dag! Vi snakkes

Likes

Comments

I dag fant jeg noen kjekke isformer på TGR som måtte bli med hjem. De er laget av silikon, som gjør det lett å trykke fram isen og enkelt å rengjøre. Lagde vanlige saftiser i dag, men mulighetene er det bare fantasien som setter en stopper for. Tenker jeg må prøve med smoothie senere :-)

Nå har jeg forresten klart meg uten søtsaker i 34 dager, flink eller hva?! Søtsuget er mer eller mindre borte, og det er så deilig! Det eneste jeg syns er kjipt er den søte lukten av donuts som sniker seg inn i nesa når jeg passerer bakevareavdelingen i matbutikken...

Likes

Comments

Hei dere  I dag har jeg vært på Jekta med svigers mens Magne har vært på jobb. Dro innom Kicks for å kjøpe foundation, og fant den perfekte highlighter'n i samme slengen. Jeg valgte fargen Gleam Glow som skimrer i gull - perfekt om du ønsker en varm look. Løp og kjøp! 

Likes

Comments

Senest i helgen sa jeg til mamma at jeg ikke skulle ha farge i håret før bryllupet - meeeen jeg ombestemte meg... Som dere sikkert har sett på tidligere bilder hadde jeg en stygg ettervekst - den er nå borte! Da jeg bodde i Trondheim og gikk fra lys til "mørk" dro jeg til frisøren, og måtte ut med 2500 kroner. Denne gang tenkte jeg at jeg kunne gjøre det selv, og i værste fall dra til frisøren om det ble mislykket. Jeg kjøpte tre pakker hårfarge på HM og på 1-2-3 var jeg brunette igjen. Resultatet ble minst like fint som hos frisøren, og til 2200 kroner mindre!

Hva syns du?

Likes

Comments

Kom nettopp inn døren etter en bra treningsøkt - ingenting er vel bedre?! Jeg har aldri vært spesielt glad i å trene rumpe og bein, så nå jobber jeg med saken. Har så lyst på en saftig sprettrumpe, haha! Ellers skjer det fint lite om dagene... Heldigvis kommer foreldrene til Magne på torsdag, så det gleder jeg meg mye til! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen før Magne og jeg skal kose oss med en film Vi snakkes!


Likes

Comments

For en fin dag vi hadde i går! Den startet med frokost ute i solveggen - mamma hadde laget egg og bacon til oss Straks vi hadde fått mat i magen dro vi på besøk til bestefar. For bare noen få dager siden hadde han et stygt fall så han var veldig forslått stakar :-( Men det var fint å se han likevel

Straks vi kom hjem fra bestefar dro jeg rett på kafé med ei venninne før turen gikk videre til hytta med mamma og pappa. Jeg og Magne dro ut på havet for å fiske - dere kan tro jeg var gira! Fisk fikk vi også - mange flotte småsei og noen villingsei som vi koset oss med til kvelds.

I dag skal vi å se på det nyeste tilskuddet i familien - Magne har nemlig fått et nytt søskenbarn :-) Videre går turen til besteforeldrene hans før vi setter kursen mot Tromsø. En godt utnyttet helg må jeg si!


Håper dere også har hatt en fin helg. Klem

Likes

Comments

Hei dere! I dag kjørte Magne og jeg hjem for helgen - så nå koser vi oss på Sortland hos mamma og pappa Det har vært helt fantastisk vær i dag, så da vi kom frem fikk vi servert hjemmelagde burgere hos Christina og Fredrik. Marte var også der - det var så fint å se henne igjen! Hun har fått i oppgave å være min forlover, og med den tittelen klarte hun å overtale meg til å vise henne brudekjolen... Den frøkna der altså - sta som et esel!

Håper dere også har hatt en fin start på helgen 

Likes

Comments