Header

Nå er skolen i full gang, og jeg er mildt sagt stressa. Mange tenker sikkert at barnehagelærerutdanningen er lett, men det er virkelig ikke tilfellet. Selv om pensumet er relativt lett å forstå er det mye av det. Første skoleår har vi rundt 25 bøker i pensum - det er mye mer enn jeg hadde da jeg gikk farmasi. Det hjelper heller ikke at jeg MÅ ha kontroll på alt i livet mitt, for som student har man sjelden full kontroll. Heldigvis syns jeg studiet så langt er kjempeinteressant, og foreleserne er fantastiske!

Forresten har jeg en liten innrømmelse å komme med... Jeg har spist godteri (*kremt*)! Etter nesten to måneder uten søtsaker ble fristelsen for stor. Men jeg er fornøyd likevel, jeg var jo kjempeflink i over 50 dager da!


Nå skal jeg komme meg i seng - blir en lang dag i morgen! Vi snakkes :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I dag fant jeg noen kjekke isformer på TGR som måtte bli med hjem. De er laget av silikon, som gjør det lett å trykke fram isen og enkelt å rengjøre. Lagde vanlige saftiser i dag, men mulighetene er det bare fantasien som setter en stopper for. Tenker jeg må prøve med smoothie senere :-)

Nå har jeg forresten klart meg uten søtsaker i 34 dager, flink eller hva?! Søtsuget er mer eller mindre borte, og det er så deilig! Det eneste jeg syns er kjipt er den søte lukten av donuts som sniker seg inn i nesa når jeg passerer bakevareavdelingen i matbutikken...

Likes

Comments

Hei dere  I dag har jeg vært på Jekta med svigers mens Magne har vært på jobb. Dro innom Kicks for å kjøpe foundation, og fant den perfekte highlighter'n i samme slengen. Jeg valgte fargen Gleam Glow som skimrer i gull - perfekt om du ønsker en varm look. Løp og kjøp! 

Likes

Comments

Senest i helgen sa jeg til mamma at jeg ikke skulle ha farge i håret før bryllupet - meeeen jeg ombestemte meg... Som dere sikkert har sett på tidligere bilder hadde jeg en stygg ettervekst - den er nå borte! Da jeg bodde i Trondheim og gikk fra lys til "mørk" dro jeg til frisøren, og måtte ut med 2500 kroner. Denne gang tenkte jeg at jeg kunne gjøre det selv, og i værste fall dra til frisøren om det ble mislykket. Jeg kjøpte tre pakker hårfarge på HM og på 1-2-3 var jeg brunette igjen. Resultatet ble minst like fint som hos frisøren, og til 2200 kroner mindre!

Hva syns du?

Likes

Comments

Kom nettopp inn døren etter en bra treningsøkt - ingenting er vel bedre?! Jeg har aldri vært spesielt glad i å trene rumpe og bein, så nå jobber jeg med saken. Har så lyst på en saftig sprettrumpe, haha! Ellers skjer det fint lite om dagene... Heldigvis kommer foreldrene til Magne på torsdag, så det gleder jeg meg mye til! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen før Magne og jeg skal kose oss med en film Vi snakkes!


Likes

Comments

For en fin dag vi hadde i går! Den startet med frokost ute i solveggen - mamma hadde laget egg og bacon til oss Straks vi hadde fått mat i magen dro vi på besøk til bestefar. For bare noen få dager siden hadde han et stygt fall så han var veldig forslått stakar :-( Men det var fint å se han likevel

Straks vi kom hjem fra bestefar dro jeg rett på kafé med ei venninne før turen gikk videre til hytta med mamma og pappa. Jeg og Magne dro ut på havet for å fiske - dere kan tro jeg var gira! Fisk fikk vi også - mange flotte småsei og noen villingsei som vi koset oss med til kvelds.

I dag skal vi å se på det nyeste tilskuddet i familien - Magne har nemlig fått et nytt søskenbarn :-) Videre går turen til besteforeldrene hans før vi setter kursen mot Tromsø. En godt utnyttet helg må jeg si!


Håper dere også har hatt en fin helg. Klem

Likes

Comments

Hei dere! I dag kjørte Magne og jeg hjem for helgen - så nå koser vi oss på Sortland hos mamma og pappa Det har vært helt fantastisk vær i dag, så da vi kom frem fikk vi servert hjemmelagde burgere hos Christina og Fredrik. Marte var også der - det var så fint å se henne igjen! Hun har fått i oppgave å være min forlover, og med den tittelen klarte hun å overtale meg til å vise henne brudekjolen... Den frøkna der altså - sta som et esel!

Håper dere også har hatt en fin start på helgen 

Likes

Comments

Da vi flyttet til Tromsø var jeg veldig bestemt på at jeg skulle jobbe, men søkte likevel på ulike studier i fall jeg skulle ombestemme meg. Takk og lov for det! Jeg har nemlig funnet ut at jeg skal studere til høsten likevel, og studiet jeg skal begynne på er barnehagelærer. Jeg er så spent!

//When Magne and I moved to Tromsø I was very determined about getting a job, but i applied to college in case I´d change my mind. Thank God for that! I´ve now decided that I´m gonna study after all, in hopes of earning a bachelor´s degree in elementary education. I´m so excited!


Likes

Comments

For en herlig start på den nye uken! Jeg snakket nettopp med kirkekontoret og kan nå meddele at jeg og Magne skal gifte oss 17.06.17 i Sortland kirke Tenk det er under et år til! Nå som datoen er satt og lokalet er booket kan jeg endelig begynne med invitasjonene - wiih!

// My week is off to a great start! I just spoke to the church office and now I can officially announce that Magne and I are getting married the 17th of June 2017 in our hometown I can´t believe the wedding is less than a year away! Now that the date is set I can finally get started with the invites - wiih!


Likes

Comments

Alle har den, og det skjønner jeg godt! Den er jo så fin  Tok den på meg i går da jeg skulle på kafé med ei venninne, og tror dere ikke hun har samme jakka hun også?! Haha :-) Dere finner den her

Likes

Comments