Header

Precis som rubriken säger var det precis vad denna söndagen stod för. Igår lite spontant sådär bestämde jag mig för att ta mig ner till Eslöv och överraska Elin som jag inte träffat på ett år. Hur roligt är det inte, de enda som visste var hennes föräldrar och jag fick till och med det bästa tänkbara sätt att överraska henne på genom att väcka henne. Dagen har spenderats i Eslöv, Lund och Landskrona. Skåne är ett underbart landskap, nära till allt och framförallt havet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår vankades det bröllop, men jag tänker inte skriva så mycket om det mer än att de var så otroligt fina och allt vara så himla fint och festen efter var helt i min smak. Istället för att berätta något om bröllopet tänker jag att det får bilderna göra istället.

Likes

Comments

Ikväll blev det lite spontant sådär att åka till Bodafors tillsammans med pappa för att fiska kräftor. Egentligen kände jag mig rätt sliten efter jobbet och hade bara velat sova men efter att sovit i bilen på väg upp och tagit ett dopp i det kalla men ack så klara och fina vattnet vaknade man till liv och kunde sedan fortsätta kvällen som förr. Gjorde i ordning burarna och kastade ut dem för att sedan gå och plocka lite blåbär! Så fridfullt att gå längst vattnet och plocka lite bär! Nu är det dags att kolla hovarna igen och hoppas på fortsatt tur!

Likes

Comments

Idag blev det en heldag tillsammans med underbara Annika och jag har haft en så bra dag tillsammans med henne.

Vi åkte ut till Korrö för att paddla lite kanot och oj vad kul det var och vad fint det var. Jag är helt såld och det var Annika också. Vi hade med oss mat och beslöt oss att stanna lite random och bara njuta av att man flöt fram. Sedan paddlades det vidare med mycket skratt. Man kan säga såhär att vi nästan haft alla väder man kan ha under turen. Som tur var kom regnskuren då vi var på land för att sedan byta plats i kanoten. Blev en mysig stund i skogen i väntan på att regnet skulle avta så att vi kunde ge oss ut igen för att paddla tillbaka.

Nu är man lagom seg och trött imorgon. Men att paddla kanot är verkligen något jag kommer att göra igen.

Likes

Comments

Igår blev det kräftfiske ute hos Ingrids föräldrar ute i Tolg! Så otroligt mysigt med grillning och att gå runt i mörkret för att fiska upp kräftorna. Jag bara älskar att vara ute i naturen.

Likes

Comments

Ibland behöver man bara träna med några fler än bara en själv. Ikväll blev det fredagsfys före fredagsmys.

Det pass som kördes då var ett utav Kayla Itsines pass som tillhör hennes BBG-program. Jobbigt och bra!


Circuit one (7 min x 2)
15 medicine ball squat & press
30 knee ups
40 ab bikes
24 walking lunges

Circuit two (7 min x 2)
10 burpees
15 straight leg sit up
30 weighted step ups
15 push ups

Gör så många rundor du kan under sju minuter av varje pågående cirkel.

Likes

Comments

Mitt internet tog slut när jag var på ön så jag tänkte istället gör att återberätta allt får ni det helt enkelt i bilder.

Likes

Comments

Natten till idag åkte jag över till den underbara ön Gotland. Dagen idag har varit hur bra som helst solat i trädgården, varit ute och cyklat, solat lite mer och hittat underbara stigar att gå och springa. Åh jag önskar att alla dagar blir såhär bra. Jag ska verkligen utnyttja min semester till max!

Likes

Comments

Nu i veckan fick vi reda på om man kom in på de program som man vill läsa till hösten. Jag kom själv in på turismprogrammet och det känns lite smått sådär overkligt. Det kommer nu att bli en helt ny vardag för mig och det måste jag erkänna är både spännande och skrämmande. Det är mycket nu som man inte vet och känner till. Men jag ser fram emot detta. Jag håller också tummarna för att jag kommer in på min reservplats på sjuksköterskeprogrammet, men det återstår att se och jag är glad att jag kom in på ett utav de program jag var intresserad av. Ett annat blev jag struken på då jag kom in på det som var över.

Nej nu ska jag njuta av min efterlängtade semester. Jag ska verkligen se till att bara vara.

Likes

Comments

Det är precis vad vi gjorde på kvällens träning hinderbanan med straff om du inte gjorde ett hinder samt tio boxjump och springa fram och tillbaka över ängen. Detta gjordes i först 12 minuter och sedan nya 12 minuter. Jag var helt slut. Ett tag hade jag till och med svårt att andas för att jag var så trött i kroppen.

Men det blev ett skönt avslut med lite yoga och tänjande av kroppen. Man kanske borde börja köra yoga en gång i veckan ändå. Vi får se hur det blir med det hela.

Likes

Comments