Header

Jag ska göra det, jag ska stå högst upp på pallen och ta emot första pris. Jag ska göra resan för mig och ingen annan. Det är min fight och jag ska vinna den.

Det är de tankar som går i mitt huvud just nu. Min största fight kommer att vara mot sockret. Under en tid nu har jag lyckats jobba upp ett sockerberoende, men nu ska det väck! Att utkämpa två fighter på en gång bör jag klara av. Sockret ska bort och träningen ska det bli mer struktur på än någonsin förr. Nu är jag redo på riktigt nu kör vi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kass det är precis så min kondition är just nu! Jag märker det bara tydligare och tydligare för var gång jag är ute och springer. Men jag ger mig inte den ska bara bli bättre!

Ikväll på pt-träningen var det just kondition vi körde. Upplägget nedan körde vi om och om i 25 minuter.

Springa ett varv runt fotbollsplan
• 10 burpees
• 15 thrusters

Nu efter mat och dusch blir det en oplanerad promenad tillsammans med Johanna och sen tackar jag för mig denna dag.

Likes

Comments

När cirkusen är i stan får man passa på att hälsa på djuren tillsammans med min lilla prinsessa. Hon är så gullig och har så många frågor om djuren. Lyckan och kärleken som finns för djuren är helt underbar. Snart får man nog hänga med henne när hon ska rida osv. Intresset finns där det ser man.

Likes

Comments

Det är precis vad jag ska göra nu! Jag ska springa och springa. Dagen startades med en löptur med Johanna och Qvittra. Jobbigt för mig med väldigt dålig kondition men otroligt skönt och roligt man fick verkligen mersmak på det så att säga.

Likes

Comments

Jag hoppas innerligt att vädret fortsätter att vara såhär. Man blir piggare och gladare och allt känns bara så mycket lättare. Jag vet att jag är mer en sommarmänniska än vinter men så fort solen är framme gillar jag nog varje årstid lika mycket. Nu säger vi hej till våren och hoppas att den stannar ett bra tag för jag vill ut och springa mer än vad jag gjort tidigare.

I måndags kväll blev det väldigt spontant att jag gick till bokhultet för att springa. När jag väl är hemma igen och kollar på klockan ser jag att det är sådär halv nio. Att det fortfarande var ljust ute vid den tiden var så underbart. Visst solen var påväg ner, men jag fick det finaste löprundan någonsin.

Likes

Comments

Mums, kan det finnas något godare som är så pass enkelt. Var dock ett tag sedan jag åt det senast men är så glad att jag gjorde mig några idag.

Likes

Comments

Idag fick kettlebells köra slut på oss. Kul men kämpigt i sina stunder.

Turkish get up
Knäböj
Knäböj med framåt rodd
Löpning med två kettlebells 5 min x 3

Likes

Comments

Efter gårdagens mördarpass blev det idag att testa något nytt SH'BAM. Som det alltid är när det kommer till dans i träningsform tar det sin tid innan man kommer in i rätt flow. Det är definitivt något som jag kommer att göra igen då jag vill utvecklas inom just den träningsformen plus att det är så grymt kul. Hade leendet på läpparna hela passet som var 45 min.

Likes

Comments

I'm alive! Det är precis så jag känner nu efter två 30 minuters les mills pass. Första passet var cx och därefter grit strenght. Jag kan säga såhär att man kände i båda passen att man levde. Jag är nöjd med min insats och känner att jag kan absolut ligga i soffan och bara slappa resten av kvällen. Återstår att se ifall man kommer upp ur sängen imorgon.

Likes

Comments

Påskfirande på jobbet och därefter påskfika med mamma, pappa och Mira. Nej jag klagar då inte. Nu laddar vi om för CX och GRIT

Likes

Comments