Header

Kanske inte det vanligast att ha som snacks, men otroligt gott att bara äta sockerärtor sådär. Har du inte testat det, testa det!

Likes

Comments

Söndagsångest vad är det? Idag blev det verkligen en långrunda tillsammans med Anna. Även ifall vädret är extremt tråkigt var det otroligt skönt att göra något vettigt med denna söndag.

Sen får man se om det som sades på rundan blir av eller om det blir mer prat om det bara. Nämner ingenting så får vi se vad som händer här den närmsta tiden.

Likes

Comments

Ikväll var det jag och Mr. Grey i två timmar.

Men först innan den var dags kom fina Ingrid på besök med lite fika. Och de chokladbollarna var nog de godaste jag någonsin ätit.

Alla tjejerna i biosalongen var nog lika fångade av vad som försiggick på den stora skärmen. Jag måste då säga att andra filmen är mycket bättre än den första. Jag ser fram emot att se hur de får till tredje filmen!

Efter filmens gång var det mycket prat om vad vi just hade sett. Jag och Ingrid sade farväl till de andra tjejerna i sällskapet och fortsatte till foodie där vi åt oss mätta. Men jag måste medge att jag är lite besviken. Det fanns tyvärr inte så mycket att välja på då nästan allt var slut och inget fylldes på vilket man tycker att de borde göra då det är buffé.

Ska man summera hela kvällen har det varit en bra kväll även ifall maten inte blev som man tänkt sig. Men jag har fått en dos av min bästa vän och det var vad jag behövde just nu.

Likes

Comments

Efter att inte varit på jobbet på väldigt lång tid bestämde jag mig att nu måste jag dit. Så idag på morgonen drog jag på mig kläderna och tog mig till gymmet.

30 min crosstrainer

20 sek alternating waves
20 sek in & out waves
20 sek seated hip toss
20 sek waves
20 sek power slam
20 sek side-to-side waves


Detta set med battle rope körde jag tre gånger med full styrka och jag kan lätt säga att det kändes riktigt ordentligt!

Har ni tillgång till battle rope tveka inte, för mig har jag en hatkärlek till detta träningsredskap.

Likes

Comments

Ikväll blir det firande av min mamma som fyllde år igår. Hon betyder otroligt mycket för mig liksom alla som ingår i min familj. Familjen för mig är det viktigaste jag har.

Likes

Comments

En perfekt shot till frukost såsom till andra tillfällen.

200g ingefära
1l vatten
1/2 dl honung
3 citroner 

- riv ingefäran och lägg i vatten. Värm på hög värme i 20 min. Den får inte koka! (Vilket jag misslyckad med ibland) 

- sila bort alla bitar och tillsätt sedan honung. Vänta tills ingefäran är under 40 grader. 

- pressa i citronerna i vätskan. Sila en sista gång och häll upp i en flaska. 


Likes

Comments

Dagen till ära fick jag lite blommor av mina älskade föräldrar samt vaniljhjärta utav arbetskollegorna. En annan fin överraskning är att jag kommer att åka tillbaka till Turkiet detta året vid en tid som jag i vanliga fall inte brukar åka iväg på semester, men det ska bli så otroligt skönt.

Likes

Comments

Eftersom jag slutade tidigt idag passade jag på att ta en promenad i Bokhultet. Helt underbart och jag är så otroligt glad över att solen har visat sig i två dagar redan. Detta vill jag absolut ha mer utav!

Likes

Comments

Jag har på känn att denna nya grej som jag fått för mig att jag ska göra inte kommer att vara hela året ut, då jag redan har en kalender kommer det mer bara bli ännu ett ställe att skriva allt som jag har i kalendern redan och det kommer att glömmas bort.

Det blir kul så länge det varar!

Likes

Comments

Idag anmälde jag mig till högskoleprovet! Nu gäller det att börja repetera allt de man lärde sig i skolan och lite till.

Likes

Comments