Nå er det veldig lenge siden sist igjen, men ettersom det er ferie og fri, tenker jeg å blogge litt igjen nå som jeg har tid. Sommerferien startet med en tur til Mallorca med familien, noe som var utrolig koselig. En av dagene var vi på en utflukt til Palma de Soller med et gammelt tog gjennom fjellene, og en annen dag dro vi inn til Palma på shopping. Ellers har vi solt oss, badet masse, spist god mat og slappet av. 

De neste ukene i sommer skal jeg jobbe frem til jeg reiser med russebussen til Ios senere i sommer. Jeg gleder meg veldig til enda en uke i solen, og ikke minst til å være masse med jentene.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

...

I dag har det vært strålende sol og mange varmegrader. Jeg fikk skikkelig vår-feeling da det sto 17 varmegrader på temperaturmåleren. Skjønner ikke helt hvordan våren kunne komme over natten, men håper det kommer til å vare en stund fremover.

Jeg har sittet inne og skrevet to skoleoppgaver i hele dag, så jeg har ikke fått vært så mye ute, men likevel har jeg hatt en fin dag. Nå gleder jeg meg masse til enda lysere og varme dager fremover, og håper på å få motivasjonen på topp.

Likes

Comments

...

Asparges med spekeskinke må være noe av det beste jeg vet om. Dett er super godt, og ikke minst enkelt å lage. Jeg lagde dette i forbindelse med magasinet som jeg lager på skolen.

Jeg har også laget horn som jeg tenkte å dele med dere senere.

Likes

Comments

...

Denne helgen gikk plutselig veldig fort. På fredag etter skolen ble det første ordentlige treningsøkt etter et langt opphold etter kyssesyken. Det var veldig deilig å kjenne at motivasjonen gradvis kom, og jeg kjenner jeg er veldig klar for å komme ordentlig i gang igjen. Kvelden ble veldig rolig for å lade opp til en lang jobbdag på lørdagen. På kvelden var jeg ute med noen venninner noe som var veldig koselig.

I dag sov jeg halve dagen før jeg dro for å spise middag hos pappa. Resten av kvelden skal gå til å fortsette på magasinet mitt. 

Håper dere har hatt en fin helg!

Likes

Comments


Nå nærmer våren seg, og som sagt så elsker jeg denne årstiden såå mye. Det er tid for å finne frem de fresheste klærne, og sette sammen kule antrekk. Et innkjøp jeg allerede har gjort tidlig denne våren, er disse super kule skoene fra Superga.

Jeg elsker virkelig sko med høy såle, og disse er helt perfekte! Jeg bestilte mine på Nelly, og vil anbefale dere å gjøre det samme om dere er like glad i sko som det jeg er.

Likes

Comments


​I dag lagde jeg søtpotetfries til magasinet jeg lager i PTF faget på skolen. Jeg dro derfor tidlig hjem fra skolen for å lage mat og fotografere til mat sidene i magasinet. Jeg kommer til å skrive mere om magasinet senere her på bloggen.

Det er sikkert mange av dere som har prøvd å lage dette allerede, men til dere som ikke har det, er det virkelig verdt å prøve ut. 

Det er super godt, og ikke minst mye sunnere enn vanlig fries.

Likes

Comments

Endelig er det fredag! har lengtet så lenge etter helg nå. Søsteren min er hjemme denne helgen, så kommer til å være litt hjemme med henne. Skal også jobbe på lørdag i frisørsalogen, også tenker jeg å være med noen venner på kvelden. Er ingen helg uten å dra ut.

Håper dere alle får en kjempefin helg!

ENJOY

Likes

Comments

Da jeg var i Danmark i vinterferien, så kjøpte jeg denne jakka. Den er veldig stor, dessverre litt for stor, men elsker den selvom. 

Kjøpte den på en butikk i Strøket som jeg ikke husker hva heter, men de hadde veldig mye fint der. 

Likes

Comments

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nå nærmer våren seg, og hva er vel ikke bedre enn å bytte ut klærne i garderoben? Jeg elsker virkelig det, og siden det går mot lysere tider så hvorfor ikke prøve noen nude colours.

Jeg plukket ut noen favoritt klær og litt forskjellige inspirasjonsbilder som dere ser over her.


Likes

Comments

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

For en uke siden var jeg i København med Simen, og tok båten fra Oslo klokken halv fem søndag ettermiddag og hadde en natt på båten. Tidlig mandag morgen var vi i havn i fine Køben, og turen gikk rett til hotellet der vi satte fra oss bagasjen. Vi dro så ut til en liten koselig café som heter Atelier September og tok morgenkaffen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Etter kaffen tok vi turen videre til The Union Kitchen. Der var det utrolig mye digg mat, og jeg endte opp med en avocadosandwich på dansk rugbrød før turen gikk videre til Strøget.

Det ble en del shopping, og ikke minst mange bilder.


Jeg hadde en kjempefin tur, og det blir ikke siste gang jeg besøker den fine byen for å si det sånn

...

​Flere bilder fra Køben kommer senere

Likes

Comments