For en helg! Kjæresten min og jeg var så heldige at vi fikk festival billetter til Findings av faren til Erik Magnus. Vi dro inn til Oslo fredag ettermiddag for å først spise middag og ta noen øl, før vi gikk til Bislett Stadion for å se på Alan Walker, Julie Bergan og de andre artistene som spilte den kvelden. På lørdagen dro vi også først en tur for å spise på Homan Bistro i Bogstadveien, og jeg har aldri smakt noen sååå gode søtpotet fries som det det var der, så jeg anbefaler virkelig å ta en tur dit! Etter en god lunsj dro vi til Bislett Bislett stadion for å få med oss Matoma, Dj Snake, Ina Wroldsen og til slutt Karpe Diem.

Det har vært en veldig bra helg!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God ettermiddag! I dag har Eivor bursdag og fyller 19 år, så vi har vært en liten tur i Asker og feiret henne og spist lunsj. Det ble en liten hunde-date, ettersom hun hadde med hunden til bestemoren sin og jeg hadde med lille Chico. I går kveld var noen venninner og jeg i leiligheten hennes og overrasket henne med ballonger og kake da hun kom hjem fra jobb for å feire henne.

Da jeg våknet i dag var det grå himmel og regn i luften, så etter en god lunsj nå, så skal jeg bare slappe av inne resten av dagen med et varmt pledd rundt meg og en stor kopp te i hånden.

Ha en fin dag videre!Likes

Comments

Noen bilder fra gårsdagen da jeg var i Oslo med Johanne. Vi var først en tur på The Juicery og spiste før jeg skulle fylle på vippene mine. Det er utrolig digge Acai bowls der, så det anbefales å dra dit en tur om du ikke har vært der før. Senere gikk vi en liten tur i Bogstadveien og så på litt klær før turen gikk hjem igjen. Jeg kjøpte meg en olajakke på tilbud som var superkul og som jeg tenkte å vise dere senere.

Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Kjole/Zara

Noen andre bilder fra forrige helg på Tjøme. De siste dagene har vært litt travle i og med at jeg har jobbet en del, men i dag har jeg fri! Jeg skal derfor en tur til Oslo og spise lunsj med en venninne og for å fylle på vippene mine. Det er strålende sol ute, så jeg skal prøve å nyte været mens det enda er sommer og varmt i luften.

Likes

Comments

I helgen var jeg en tur på Tjøme på kjæresten min sin hytte. Vi dro nedover fredag kveld og var der til søndag ettermiddag. På lørdagen var det stort selskap på hytten med lammegrilling av to store lam, sanger på trekkspill og god stemning til langt på natt. På dagen tok vi en liten tur ned til sjøen med valpen, tok noen bilder og koste oss i solen.

Likes

Comments

For litt over en uke siden dro kjæresten min og jeg ned til Kragerø for å se på noen valper. Det var en familie som hadde fått to valpekull med rasen "tibetansk spaniel", og ettersom jeg har ønsket meg en slik hund så lenge, bestemte vi oss for å dra ned og se på de. Da vi kom dit var det fire valper igjen, og jeg ble helt forelsket i denne ene valpen, så vi bestemte oss der og da for å kjøpe denne valpen. Vi har nå en nydelig guttevalp som heter Chico, og jeg gleder meg masse til alle turene og opplevelsene vi kommer til å få med han fremover.

Likes

Comments

//noen bilder fra sommerferien

Nå er det alt for lenge siden jeg har blogget, så nå tenker jeg det er på tide å starte igjen. I løpet av det siste året har jeg fullført VGS, og jeg skal nå starte på friåret mitt. Jeg har prøvd lenge å finne ut hva jeg skal gjøre i dette friåret ved siden av jobben min, og jeg tenkte derfor at det å starte å blogge igjen hadde vært gøy.

Det siste året har gått veldig fort, og det er utrolig mye som har skjedd. Det har blant annet vært russetid, noe som var veldig gøy, men også veldig slitsomt. Jeg har også jobbet masse, fått med ny kjæreste og kjøpt valp. Nylig var kjæresten min og jeg på ferie på Rhodos, noe som var utrolig koselig. Vi var blant annet på stranden hver dag, leide en liten "beach buggy" som vi kjørte rundt og oppdaget øya med, var ute og spiste hver kveld, og sist men ikke minst koste oss masse. Jeg har også tatt min første tatovering!!

Nå gleder jeg meg masse til å blogge igjen og ta bilder, ettersom det er noe jeg er veldig glad i å gjøre!


Likes

Comments