Header

Hverdag, Kjærlighet

Hei dere! Nå er det lenge siden forrige innlegg, så da tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering. Det har skjedd utrolig mye spennende den siste tiden, med både salg av leilighet og kjøp av hus. Men viktigst av alt - jeg har giftet meg! Lørdag 17. juni 2017 ble jeg og Magne kone og mann - og vi er så lykkelige Vi hadde tidenes dag med familie og venner, og natten ble tilbrakt i vårt nye hus på Strand. Føler meg så heldig!

Nå er det forresten bare tre uker igjen til vi drar til Gran Canaria - og der blir vi i tre deilige uker! Gleder meg til late dager på solsengen ass. I mellomtiden er det bare å nyte fine dager som denne. Håper dere har hatt en fin sankthansaften

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Blogg

Se den fine tomatplanten jeg har fått av min gode kollega på jobb - hun er så snill! For mange år siden hjalp mamma meg og søster med å plante gulrøtter i hagen, men siden den gang har jeg ikke dyrket noe som helst. Derfor syns jeg det er utrolig gøy å ha min egen tomatplante - gleder meg til tomatene dukker opp :-)

Vi har forresten besøk av foreldrene, tanta og onkelen til Magne i helgen - så koselig! Vi har tilbrakt store deler av formiddagen i butikker, så nå har Magne endelig funnet seg en dress til bryllupet. Han blir så fin!

Likes

Comments

Hverdag

Det er fredag, plussgrader ute og grillmat i magen - med andre ord en perfekt start på helgen. Magne elsker nemlig å grille så da finværet slo til var han rask med å hente grillen i kjelleren. Se det gliset da!

Så langt har vi ingen planer for helgen, men jeg prøver å overtale Magne til å dra til Bryggejentene i morgen. Det er jo så fint der! Nå som det er under to måneder til bryllupet tenker jeg det er på tide å få litt flere detaljer på plass, inkludert talen min til Magne. Er så vanskelig å oppsummere over 5 år med minner! Meen det får vente til i morgen, for nå skal jeg komme meg på trening.


God helg dere <3

Likes

Comments

Opplevelser

Hei dere! I dag har jeg og Magne vært på Bryggejentene - en butikk som selger interiør, klær, mat og drikke. Jeg har aldri vært der før, så det var gøy å oppleve :-) Da vi hadde fått i oss litt søtt kjørte vi rundt på Håkøya i det fine været. Jeg elsker å kjøre tur, og syns det er kjekt å bli litt bedre kjent med lokalområdene.

I dag sendte vi forresten inn egenærklæring i forbindelse med bryllupet - wiih! Nå begynner ting endelig å falle på plass til den store dagen. Det eneste jeg plages med er å finne på noe gøy vi kan gjøre på bryllupsfesten, så om dere har noen forslag blir jeg veldig glad :-)

Likes

Comments

Bryllup, Hverdag

Hei dere! Nå er det over tre måneder siden forrige innlegg, og mye har skjedd siden da. For det første har jeg sluttet på studiet, og begynt å jobbe. Jeg er nå sekretær på advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, og der trives jeg kjempegodt! Jeg er kun midlertidig ansatt, men det er i grunn perfekt da jeg og Magne skal flytte hjem til Sortland før jul. Gleder meg såå! Vi har begynt å lete etter hus/tomt, men det er ikke så mange fine eiendommer ute på markedet for tiden.

Videre har jeg kjøpt ny brudekjole - jeg var nemlig ikke helt fornøyd med den forrige. Denne gang bestilte jeg time på Brudehuset, og fikk prøvd mange ulike kjoler. Jeg endte opp med en nydelig kjole fra Maggie Sottero, så nå er jeg strålende fornøyd :-)

Jeg har også byttet etternavn - litt tidligere enn planlagt, haha! Jeg leste nemlig på nettet at det var lurt å være tidlig ute, så da jeg sendte inn søknad om navneendring var jeg innstilt på lang behandlingstid. Bare få dager senere fikk jeg epost om at navneendringen var godkjent, så nå heter jeg offisielt Camilla Mørk. Wæh!

Ellers er det ikke så mye å fortelle - dagene går for det meste til jobb, trening og bryllupsplanlegging. Tenk det er under tre måneder til bryllupet! *Hjeeelp*

Likes

Comments


Hei dere! Nå har Magne og jeg kommet oss på plass i Reykjavík. Vi bor på samme hotell som for tre år siden, og her trives vi kjempegodt :-) Hotellet ligger så og si midt i handlegaten Laugavegur - så om du er glad i shopping er Room With A View perfekt!

Om litt skal vi dra ut å spise, men først må jeg bestemme meg for hvilken restaurant vi skal dra på. Jeg har nemlig laget en lang liste med restauranter jeg har lyst å prøve!


Ha en fin kveld

  • 668 lesere

Likes

Comments

Mat


Tenk at noe kan være så lett å lage, og likevel smake så fantastisk! Blåmuggost er genialt å bruke både i pizza, pai, til kylling og hamburger. Og helt sikkert mange flere retter!

Alt du trenger til denne retten er følgende: ♥ Kyllingfilet ♥ Serranoskinke ♥ Blåmuggost ♥ Søtpotet ♥ Salat ♥ Fetaost

Likes

Comments

Mat

Julen nærmer seg med stormskritt, og mange har allerede begynt med julebaksten. Min favoritt er pepperkaker, og derfor vil jeg dele oppskriften på verdens beste pepperkaker med dere Når jeg først setter i gang lager jeg mye, men dere kan fint halvere oppskriften om dere ikke ønsker så mye :-)


Ingredienser:

500 gram smør
500 gram sirup
500 gram sukker
4 dl kremfløte

4 ts ingefær
4 ts nellik
1 ts pepper
6 ts bakepulver
1,4 kilo hvetemel


Slik gjør du:

1. Bland smør, sirup, sukker og kremfløte i en kasserolle og gi blandingen et oppkok. Deretter setter du kasserollen til side for avkjøling.

2. Tilsett de tørre ingrediensene og kna deigen sammen. Sett så deigen i kjøleskapet til neste dag.

3. Elt deigen i litt mel på bordet før du kjevler den ut. Jeg foretrekker litt tykke pepperkaker, men her er det smak og behag.

4. Trykk så ut pepperkaker med ulike former, og stek midt i ovnen på 180 grader til de er gyldne.

5. Sleng deg i sofaen og nyt


Likes

Comments

Hverdag

Jeg vet jeg er tidlig ute, men hvem elsker vel ikke jula? Vi har kjøpt verdens søteste juletre, så nå er stemningen i leiligheten magisk Selv julestrømpen er på plass så desember kan bare komme!

I dag er forresten bursdagen min - og den har vært helt super! Jeg har fått mange fine gaver, spist mye god mat og sløvet foran TV'en. Jeg fikk også skviset inn en beinøkt på Stamina, så bursdagsjenta er veldig fornøyd :-) Som om dette ikke er nok fikk jeg kjærestetur av Magne, så 15.-20. desember befinner jeg meg på Island


Nå skal jeg komme meg i seng - håper dere også har hatt en fin dag! Vi snakkes

Likes

Comments

Mat

I dag fant jeg noen kjekke isformer på TGR som måtte bli med hjem. De er laget av silikon, som gjør det lett å trykke fram isen og enkelt å rengjøre. Lagde vanlige saftiser i dag, men mulighetene er det bare fantasien som setter en stopper for. Tenker jeg må prøve med smoothie senere :-)

Nå har jeg forresten klart meg uten søtsaker i 34 dager, flink eller hva?! Søtsuget er mer eller mindre borte, og det er så deilig! Det eneste jeg syns er kjipt er den søte lukten av donuts som sniker seg inn i nesa når jeg passerer bakevareavdelingen i matbutikken...

Likes

Comments