Shopping

Avverkat ännu en ledig dag. Måste ändå säga att jag har saknat att va ledig. Till skillnad från när jag alltid jobbade 6 dagar i veckan, ibland mer. Jag och Nathalie hade passat på att boka in varsin tid på Aqua Spa där vi gjorde permanent fransböjning + färgning och ögonbryns fix. Så fick prova vaxa brynen för första gången, fransböjning var också något nytt. Det var lite obehagligt men de sved inte så mycket. Värst var väl att ligga ner och blunda i cirka 45-60 minuter! Men Aja, jag är då nöjd med resultatet. Vloggade även det, men kan se om jag får till några bilder.

Efter det så drog vi på Society café och åt varsin macka. Drack islatte, babblade och bara tog de lugnt. Oskar kom även förbi och vi köpte någon grej till vår 20 årsdag, vi fyller år den 17 och 18, så de börjar närma sig. Vi ska fixa ballonger, sangria, veganska jelloshots osv. Blir skitkul! Därefter for vi på Body shop och vi fick hem massa grejer, vi var där i cirka 1 timme och babblade med dom som jobbade där om typ alla deras produkter haha! Sen drog jag förbi gymmet en sväng, redigerade lite sen så ska jag gå och lägga mig snart. Jobbar bara 8-14 imorgon så de känns mer än okej.

Här är produkterna jag fick med mig hem, kanske ska fixa en review på dom?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Shopping

Ledig dag. Känns väl både bra och mindre bra. Jag hade sovmorgon till 9 ungefär, sen klev jag upp, gjorde lite frukost. Vloggade samtidigt så det kommer väl komma upp en video inom en snar framtid.

Gymmade, åt på matmarknaden med mamma och krigade mig genom regnet. Så tog inga bilder, istället har jag en liten bild på det ja köpte i tisdags när jag var på stan med Celina och Jonathan. Just nu slökollar jag bara Youtube innan jag ska hämta upp E och N. Är så hungrig redan!

Nya Lumene förpackningarna är ju to die for! Köpte bara ett translucent puder, en duschkräm från Ritulas och en ny mascara.

Likes

Comments

Vardag

Goddagens! Började morgonen med att ligga och dra mig ett tag. Kände då att ångesten kom lite smygandes, men jag bestämde mig för att försöka strunta i den och istället gå upp och göra frukost. Därefter for jag till gymmet, körde att bra pass för axlarna. Fick massor av energi mitt i passet och även efteråt så känner jag fortfarande av den.

Väntar nu på att börja jobba, var i rätt god tid så sitter bara och tar de lugnt nu. Jobbar till 8 så tror att jag bara ska ta det lugnt efter de. Är ledig imorgon men tror det blev så att jag ska äta middag med Nathalie & Emma.❣️ Därefter kommer förhoppningsvis Jonathan hem så ska jag spendera helgen med honom om de blir som vi planerat, därefter far han tillbaka upp i norr. Blir mer och mer spänd att se hur de går med lägenheten som jag och Jonathan sökt. Vi får veta i oktober tror vi!

Likes

Comments

Text

Hej & välkomna till min nya blogg! Kände att de var dags för en nystart, med tanke på hur länge jag haft min förra blogg.
Cirka 5 och 1/2 år ändå, det är inte fy skam de inte. Jag vart plötsligt inspirerad att skaffa en ny blogg, där jag satt i min pojkväns bil, körandes hem från gymmet. Hoppade in i duschen, tog lite mat & började fundera på vilken bloggportal jag skulle välja. Har sett att Nouw kommit upp oftare och oftare. Så tänkte att jag skulle prova och börja om på nytt. Det känns skönt!

En bild på mig & honey ♡

Likes

Comments