Igår fick jag köpt en barnvagn från blocket för ett väldigt bra pris och skick. Jag är väldigt petig med vissa specifika saker och denna vagnen hade dom saker jag kollar mest på. Är så skönt att ha en vagn nu och inte behöva tänka på det mer.
Sen har jag även gjort en checklista på saker man behöver ha och nästan allt är avbockat och känns så bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår kom mamma hem med massa bra saker till bebis när hon va i ullared, är så skönt att ha det stödet från sina föräldrar och vara så lyckligt lottad att dom faktiskt kan hjälpa mig så mycket som dom gör.
Kollade även på barnvagn med pappa och det var inte alls så som man tänkt sig så vi åkte iväg lika fort som vi kom dit typ. Istället passade vi på att storhandla på Coop, då vi hade hyrt bil, och sedan kolla på en möbelbutik som vi båda sätt soffor vi tycker är grymt snygga, men vi kollade tillslut på en annan soffgrupp istället som vi fastnade för riktigt mycket. Får dock se hur det blir med det men var iallafall kul att kolla.

Likes

Comments

Idag fick jag vara hundfri ett par timmar då min syster tog med honom till en hundrastgård lite längre bort än vad vi bor, va så tacksam över detta så jag faktiskt ha lite egentid med mig och bebisen i magen. Jag hann duscha, ha fotvård och nagelvård!! Det var såå skönt att få ta hand om sig själv lite då jag annars inte orkar bry mig om det så mycket, men nu hade jag ju faktiskt tiden för att göra det, så passade på.
Men inte nog med det, imorgon ska jag och Love först träffa min kusin och umgås lite med varandra och därefter kommer hon ta med honom och jag ska gå och klippa mig, ÄNTLIGEN!
Ska bli så skönt att fräscha upp håret lite när man går hemma och knappt brytt sig om håret.

Likes

Comments

Idag fick det bli amerikanska pannkakor till frukost och jag älskar deeet!

Likes

Comments

Jag minns inte senast jag sov igenom en hel natt och vakna utvilad, jag vaknar minst 3 gånger varje natt/tidig morgon. Oavsett när jag lägger mig och hur jag än gör så vaknar jag flera gånger, som tur var så har jag inte något att gå till men får ändå ångest om jag sover för länge. Känns som jag hade kunnat göra flera saker under tiden jag sovit men jag är inte riktigt i form till det som jag också vet, för magen gör det tyngre och svårare att böja sig ner.
Men det är ju så värt det i slutändan.

Likes

Comments

Det börjar närma sig och är bara 100 dagar kvar tills den lille kommer ut! Jag längtar så fruktansvärt mycket!!!

Utöver det glömde jag bort att skriva hur det gick på gravidgruppen och det gick jättebra dock var vi bara 3 stycken, men var väldigt skönt att prata med andra unga mammor hur dom har det med allt. Så man kan prata lite hur allas graviditet är osv.

Likes

Comments

Imorgon är det dags för gravidgruppen och är lite nervös faktiskt, hoppas på att det funkar bra iallafall men kommer självklart uppdatering på det.
Sen får jag se om jag hittar dit då jag inte känner till det området så bra... men det återstår att se.
Utöver detta mår jag bra, har lite problem med sura uppstötningar men det är hanterbart. Jag var även på promenad utan att få smärta i magen vilket var väldigt skönt då det inte händer ofta, men det ska bli så skönt att få kolla upp det på torsdag!!
Lillan i magen verkar också må bra, hon rör på sig som vanligt och man känner när bebisen är vaken eller inte.

Likes

Comments

Idag var jag hos barnmorskan v24+1, fick höra hjärtslag, magen mättes och tog stick i fingret(fy vad jobbigt det var, hatar nålar..) och allt såg bra ut. Fick berätta hur jag haft det sen vi träffades sist och fick då en tid till läkaren på grund av att jag får väldigt ont i magen vid vissa tillfällen.
Men allt annat ser bra ut så är antagligen bara ligamentet.
Fick även förfrågan hur det gått med en gravidgrupp som vart igår och 4 veckor framåt, missade tyvärr tiden igår men ska dit vid nästa tillfälle. Denna gruppen kommer vara för lite yngre så får se hur det går då, ska bli spännande att se hur andra har det och kanske skaffa lite nya kontakter.

Likes

Comments

Var precis inne på en app på mobilen som jag använder och fick se att jag har gått 60% av tiden, går så sjukt fort!
Är i vecka 23+6 idag och jag har endast problem med sura uppstötningar, lite ryggont och smärtan som kommer när magen växer, ibland blir den extrem men som tur var går det över av att vila.
Har även lite problem med trötthet men ska till barnmorskan om två dagar så får se vad hon säger om det då.

Likes

Comments