Idag fick det bli amerikanska pannkakor till frukost och jag älskar deeet!

Likes

Comments

Jag minns inte senast jag sov igenom en hel natt och vakna utvilad, jag vaknar minst 3 gånger varje natt/tidig morgon. Oavsett när jag lägger mig och hur jag än gör så vaknar jag flera gånger, som tur var så har jag inte något att gå till men får ändå ångest om jag sover för länge. Känns som jag hade kunnat göra flera saker under tiden jag sovit men jag är inte riktigt i form till det som jag också vet, för magen gör det tyngre och svårare att böja sig ner.
Men det är ju så värt det i slutändan.

Likes

Comments

Det börjar närma sig och är bara 100 dagar kvar tills den lille kommer ut! Jag längtar så fruktansvärt mycket!!!

Utöver det glömde jag bort att skriva hur det gick på gravidgruppen och det gick jättebra dock var vi bara 3 stycken, men var väldigt skönt att prata med andra unga mammor hur dom har det med allt. Så man kan prata lite hur allas graviditet är osv.

Likes

Comments

Imorgon är det dags för gravidgruppen och är lite nervös faktiskt, hoppas på att det funkar bra iallafall men kommer självklart uppdatering på det.
Sen får jag se om jag hittar dit då jag inte känner till det området så bra... men det återstår att se.
Utöver detta mår jag bra, har lite problem med sura uppstötningar men det är hanterbart. Jag var även på promenad utan att få smärta i magen vilket var väldigt skönt då det inte händer ofta, men det ska bli så skönt att få kolla upp det på torsdag!!
Lillan i magen verkar också må bra, hon rör på sig som vanligt och man känner när bebisen är vaken eller inte.

Likes

Comments

Idag var jag hos barnmorskan v24+1, fick höra hjärtslag, magen mättes och tog stick i fingret(fy vad jobbigt det var, hatar nålar..) och allt såg bra ut. Fick berätta hur jag haft det sen vi träffades sist och fick då en tid till läkaren på grund av att jag får väldigt ont i magen vid vissa tillfällen.
Men allt annat ser bra ut så är antagligen bara ligamentet.
Fick även förfrågan hur det gått med en gravidgrupp som vart igår och 4 veckor framåt, missade tyvärr tiden igår men ska dit vid nästa tillfälle. Denna gruppen kommer vara för lite yngre så får se hur det går då, ska bli spännande att se hur andra har det och kanske skaffa lite nya kontakter.

Likes

Comments

Var precis inne på en app på mobilen som jag använder och fick se att jag har gått 60% av tiden, går så sjukt fort!
Är i vecka 23+6 idag och jag har endast problem med sura uppstötningar, lite ryggont och smärtan som kommer när magen växer, ibland blir den extrem men som tur var går det över av att vila.
Har även lite problem med trötthet men ska till barnmorskan om två dagar så får se vad hon säger om det då.

Likes

Comments

Nu har jag börjat att vakna upp mitt i natten av mig själv, sen efter det vaknar jag upp ytterligare 3 gånger innan jag verkligen orkar gå upp... vet inte om det är vanligt när man är gravid eller om det är på grund av annat.
Idag blir det nog en lugn dag som vanligt, hjälpa till lite här hemma och tvätta och kanske städa lite i mitt rum. Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Likes

Comments

Nu har jag börjat känna att rörelserna blir till sparkar, så börjar kännas mer som att det verkligen är en bebis där inne nu. Känner så extremt mycket när jag vilar i sängen eller sitter i soffan, i fredags var bebisen väldigt aktiv så det till och med blev lite svårt att sova. Men är ju så fruktansvärt mysigt och obeskrivlig känsla, längtar så mycket tills denna lilla krabaten kommer till min famn.

Likes

Comments

Har nu börjat att få det riktigt jobbigt när jag tex. kollar på Facebook eller Instagram och ser någon lägga ut något ätbart och jag känner direkt behovet att jag MÅSTE ha det nuuu.
Har haft detta ett tag men nu känns det som det är så med allt jag ser, det har gått till den punkten så det börjar bli jobbigt, dels för att jag inte har pengar och inte kan gå hemifrån dom flesta gånger. Även att dom flesta grejer är inte så nyttiga och jag vill inte behöva gå upp så mycket i vikt nu under graviditeten.
Om någon har tips på hur man kan göra för att minska suget så tar jag emot alla förslag!!

Likes

Comments