View tracker

Nu har jag börjat att vakna upp mitt i natten av mig själv, sen efter det vaknar jag upp ytterligare 3 gånger innan jag verkligen orkar gå upp... vet inte om det är vanligt när man är gravid eller om det är på grund av annat.
Idag blir det nog en lugn dag som vanligt, hjälpa till lite här hemma och tvätta och kanske städa lite i mitt rum. Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Likes

Comments

Nu har jag börjat känna att rörelserna blir till sparkar, så börjar kännas mer som att det verkligen är en bebis där inne nu. Känner så extremt mycket när jag vilar i sängen eller sitter i soffan, i fredags var bebisen väldigt aktiv så det till och med blev lite svårt att sova. Men är ju så fruktansvärt mysigt och obeskrivlig känsla, längtar så mycket tills denna lilla krabaten kommer till min famn.

Likes

Comments

Har nu börjat att få det riktigt jobbigt när jag tex. kollar på Facebook eller Instagram och ser någon lägga ut något ätbart och jag känner direkt behovet att jag MÅSTE ha det nuuu.
Har haft detta ett tag men nu känns det som det är så med allt jag ser, det har gått till den punkten så det börjar bli jobbigt, dels för att jag inte har pengar och inte kan gå hemifrån dom flesta gånger. Även att dom flesta grejer är inte så nyttiga och jag vill inte behöva gå upp så mycket i vikt nu under graviditeten.
Om någon har tips på hur man kan göra för att minska suget så tar jag emot alla förslag!!

Likes

Comments

Har för tillfället ett rent h*lvete då det lutar mot att jag har foglossning, senast jag hade såhär ont i ryggen var nog innan jag opererades för skolios. Som tur var har jag varit hos en sjukgymnast som kan mycket om detta innan jag ens fick detta problem, så vet lite hur jag kan göra för att smärtan inte ska bli för mycket.
Så idag lutar det åt att försöka ta det så lugnt som möjligt, göra några övningar och ta det försiktigt när jag går ut med Love.

Likes

Comments

Det började med att jag hade inte haft min mens på 6 månader men detta tyckte jag inte var konstigt då jag har haft väldigt  oregelbunden mens innan. Men sen började jag känna att mina humörsvängningar blev värre, jag kände att något var fel i kroppen på något sätt.
Jag bokade en tid hos vårdcentralen men då fanns det inte tid förens 1 månad senare, jag ringde då till 1177 för att se om dom kanske kunde veta vad det var och då fick jag frågan om jag gjort ett graviditetstest och det hade jag inte.
Den dagen jag pratade med 1177 så skulle jag ändå in till stan och köpte då ett test.
Jag var nästan 100% säker på att jag inte var gravid då jag tänkte att det iprincip omöjligt.
Så när jag kom hem gjorde jag testet och var helt hundra att det skulle vara negativt men visade sig vara positivt och jag har aldrig varit så chockad i hela mitt liv så brast ut i tårar och visste inte vart jag skulle ta vägen och som tur var har jag stöttande föräldrar.
Men jag var säker på att jag inte ville göra abort då jag jämt varit emot det och hade inte ens tanke på att göra det.
Iallafall så ringde jag och mamma till barnmorskemottagningen och jag fick en tid till barnmorskan och därefter till ett ultraljud för att se hur långt gången jag var, det visade sig att jag var i v. 11 ungefär.
Därefter så har allt gått jättebra, var på rutinultraljudet 20 december och fick reda på att det lutar mest åt en liten flicka men att det var svårt att se och blev beräknad 23 maj.
Idag är jag i vecka 20+1 och kommer uppdatera så mycket som möjligt under denna tiden.

Likes

Comments

Go kväll!
Förlåt för extremt dålig uppdatering men har jobbat och sedan sovit för varit så trött så inte riktigt tänkt på att uppdatera.
Och jaaa, jag fick jobbet!!
Har fått gå bredvid i kassan i 3 dagar nu och nu ska jag gå bredvid i köket i 3 dagar.
Nu ska jag vila upp mig lite för jobbar nämligen i 2 dagar till nu men är iallafall ledig på helgen, yay!

Likes

Comments

Hej igen, sitter just nu och äter lite lunch efter att ha kommit hem ifrån veterinären.
Jag och pappa fick åka dit och hämtat Love som har fått tagit bort 5 stycken mjölktänder som inte velat lossna, han var verkligen inte sig själv när vi hämtade honom, han var helt lugn vilket är extremt ovanligt för min lilla busunge.
Men nu ligger han och sover iallafall, han har nog fortfarande lite narkos i kroppen, han va nämligen lite vinglig och kunde inte stå helt still riktigt.
Så nu får han ta och vila upp sig lite helt enkelt.

Likes

Comments

Godmorgon, ligger just nu i sängen och har precis vaknat av att dom klipper gräs eller något där ute.
Idag har jag faktiskt lite att göra så kommer inte bara sitta och inte göra något utan kommer faktiskt göra vettiga saker som inte händer så ofta tyvärr.
Så ska snart äta frukost och sedan sminka mig lite och kanske göra något med håret för det ser ut som ett fågelbo just nu...
Sen när jag är klar med det blir det nog att jag skickar in lite till arbetsförmedlingen, därefter jobbintervju, så sjukt mycket fjärilar i magen haha.
Så tänkte att nästa uppdatering blir när jag fått reda på om jag har jobb eller fortfarande är arbetslös, som jag förhoppningsvis får reda på idag.
Ha det bäst så länge 😊

Likes

Comments

Idag ska jag bara vara hemma för mig själv, kolla mycket på film och serier, känner att det är en sån dag idag.
Orkar faktiskt inte göra något speciellt idag, vaknade sent & va utvilad men är fortfarande seg i kroppen.
Som ni hör händer det inte så mycket idag, men har faktiskt en rolig grej som händer på måndag.
Ska på jobbintervju!!!😀
Och det är min första intervju som inte är en gruppintervju, så ska bli kul. Men har faktiskt en extra plan om detta jobb inte är något för mig eller om jag inte får det, då ska jag faktiskt gå en utbildning inom service.
Så då kan det nog öppna lite mer dörrar förhoppningsvis.
Men nu ska jag kolla på film eller någon serie.
Ha det bäst så länge 😊

Likes

Comments