Åh vad jag är trött på att vara gravid nu!!
Mina fötter har svullnat som bara den, vilket gör att alla mina skor blir tajta vilket gör att jag får humörsvängningarna och börjar gråta..
Sen att man inte har en regnjacka eller kofta som passar gör det inte bättre..
Och att min hund måste ut också & att det är typ enda gångerna på dygnet som jag kommer ut och får luft gör det ännu mer frustrerande.. för man vill ju faktiskt ut.
Så nu var min mamma underbar och tog ut honom medans jag försöker lugna ner mig..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kan inte förstå att det bara är 1 månad kvar till bf idag.
Som mina dagar brukar se ut nu så blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, vila så mycket jag kan och gå ut med hunden. Sen självklart försöka hjälpa till lite här hemma.

Igår gjorde faktiskt jag middag hemma och blev tacopaj då jag gjort det innan(när jag inte var gravid) och tyckte att det var en lätt rätt att göra.
MEN det var jätte jobbigt igår, fick jättemycket hjälp av pappa och fick humörsvängningarna osv.. får bli att vänta att laga mat till familjen efter man är gravid istället och hjälpa till med småsaker nu.
Nu när vi ändå är inne på humörsvängningar också, inga ord säger jag bara, det är såå jobbigt! Blir irriterad utav ingenting, tar ut det över andra och mår sedan skit för det. HEMSKT!!

Likes

Comments

Idag fick jag komma ut lite ifrån lägenheten och ha lite tid med min kusin, vi tog en fika på espresso house och därefter kollade lite i H&M efter några tröjor som man kan ha när man ammar. Hittade ingen sådan tröja direkt.. Men fick en go fika och bra snack med min kusin, var även väldigt skönt att komma iväg lite.

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån barnmorskan, skrivit in mig hos bvc, lyssnat på hjärtat osv.
Pratade om mina förvärkar jag hade igår på morgonen och fick sagt att om det sätts igång nu är det ingen fara, bebisen har fixerat sig mer nu, magen har sjunkit, så bebis kanske kommer tidigare?
Men ska inte ha för stora förhoppningar och tänker fortfarande att jag kommer gå över tiden men har börjat få känslan att det inte kommer vara så.
Vi får se vad som händer helt enkelt, men är så spännande och se när bebis kommer nu!

Likes

Comments

Åh fy säger jag, vaknade imorse runt halv sju av fruktansvärda kramper i magen som till en början inte var så farligt, men sen blev det värre och värre, antagligen extrema förvärkar, men blev så sjukt jobbigt med smärtan att jag bara ville skrika ut och gråta.
Dom värsta smärtorna varade i 10-20minuter(tidsuppfattningen va lite sisådär) och allt som allt varade de i 1,5 timme ungefär. Tillslut fick jag sova lite till och som tur va ska jag till barnmorskan imorgon så får se vad hon säger också.

Likes

Comments

Idag är jag i vecka 34+4, har fått något enormt sug för piggelin, så ett paket måste vi ha hemma och äter minst 4 per dag.. Min hy är så extremt dålig just nu och har påverkats väldigt mycket denna graviditet, tyvärr.
Jag har än så länge gått upp 11kg, så kanske inte är en så stor bebis där inne hehe.
Bebis rör på sig extremt mycket och börjat känna "stötar" neråt och mycket sparkar mot revben, lite obehagligt måste jag säga att det är.
Men känns så overkligt att om 1 månad och 1 vecka är jag på mitt beräknade datum och det ska bli så spännande att se när bebis vill komma ut. 🌸

Likes

Comments

Ja som titeln lyder så önskar jag er en glad påsk!
Eftersom jag inte kommer vara hemma idag så gjorde jag en tårta igår på ett recept jag fick utav unga föräldragruppen, ska likna en påskhare, vet inte riktigt hur jag lyckades med det men lite söt blev den. Jag själv önskar att det skulle vara lite mer smak i den men är nog perfekt att göra till sina barn.

Likes

Comments

Nu är spjälsängen uppe och såhär blev slutresultatet, är så nöjd!!!

Likes

Comments

Nu är allt till spjälsängen inköpt och nu fattas bara amnings grejer, imorgon ska pappa hjälpa mig att sätta ihop spjälsängen och jag tänkte bädda den redan när den är klar, självklart kommer uppdatering på hur den ser ut när det är klart.

Om man ska prata lite om hur jag mår så långt in i graviditeten så är det förvånansvärt bra, fått lite förvärkar, sover sisådär på nätterna och hormoner som leker lite med mig, tycker det är oerhört skönt att det är så lite jobbiga delar just nu, väldigt tacksam för det!!

Sen om man ska prata om nätterna, vaknar otroligt lätt och imorse vaknar jag utav åska och hur det lyses upp i mitt rum, det var precis vid oss här hemma och jag tycker det är jättefint att kolla på men när man ska sova vill jag sova haha.

Likes

Comments

Igår var jag på torget och fick inhandlat lite saker till bebis. Filtar, mössor, strumpor, kofta osv.
Är 1,5 månad kvar och längtar så mycket till bebis kommer nu!!

Sen blir det äntligen IKEA imorgon, som jag längtat!!! Man känner hur allt blir verkligt nu, att bebis snart är här.

Likes

Comments