På helgen ska man ta det lugnt har jag hört, och tanken var så egentligen men får man chansen att komma in och jobba så tar man den. Jobbar lite extra som bageripersonal vid sidan av studierna för att kunna dryga ut kassan lite grann. Alltid lika kul att komma in och jobba eftersom kollegorna är väldigt roliga och det är alltid trevligt att umgås på rasterna. Själva jobbet gick dock mycket ut på att städa idag eftersom det inte var så mycket körning.

Imorgon är det dags för praktik igen och kommer då hålla i min första gruppvägledning, kan ju säga att jag är väldigt nervös över hur det ska gå. Har planerat och fixat med detta sedan jag kom hem och tror inte jag kan förbereda mig så mycket mer, känslan av att jag har missat något ligger fortfarande i bakhuvudet. Kommer jag på det imorgon så blir det till att improvisera lite antar jag.

Har varit lite på latsidan vad det gäller träningen nu ett tag, till mitt försvar så har jag varit förkyld lite till och från men börjar nu känna mig helt frisk igen. Tycker det är passande eftersom det är måndag imorgon så då blir det att ta nya tag med träningen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde för första gången hemmagjord chailatte och unna mig med nu när Christopher är ute och härjar med sina kompisar. Blev inte så bra men är nöjd ändå, med tanke på att jag inte har rätt verktyg för detta hemma. Har idag tagit det väldigt lugnt då jag vaknade med en hemsk huvudvärk som inte verkade vilja ge sig. Efter mycket vatten och lite treo så la den sig iallafall men den ligger och molar. Blev även en sväng på nordstan idag igen för att reklamera den stickade tröjan, hade gått lite maskor i den. Nackdelen och fördelen med detta var att jag hittade lite mer kläder som jag vill ha. Ska se om man kan fixa lite bilder imorgon. ​

Likes

Comments

Träffade upp Christopher i Nordstan efter han slutade jobbet. Det blev ju shopping också eftersom jag helt enkelt kände att jag förtjänade ett par skor jag suktat efter länge, hehe en lite tidig julklapp till mig själv. Köpte även en svart stickad tröja som jag själv tyckte var grymt snygg. Sen blev det middag på Jensens eftersom vi kom fram till att ingen skulle orka laga mat idag. Riktigt mysig kväll tillsammans med min älskling, som tyvärr händer för sällan.

Var ju även på praktik idag och återigen var det en väldigt lugn dag med nästan inga samtal. Det blir ju lätt så när många elever är ute på prao just nu. Men det ger mer tid att ställa frågor och få många tips till gruppvägledningen jag ska hålla. Älskar att vara ute på praktik och känner bara starkare och starkare för mitt kommande yrke. Känns verkligen som jag har funnit min väg i livet just nu, det tog ett par försök innan jag hittade rätt.

Likes

Comments

Andra dagen på praktiken idag och det var en lugn dag vilket var skönt efter den intesiva dagen igår. Efter praktiken åkte jag till Mölndal för att träffa min kära far som fyller år idag. Grattis igen pappa!

Vi tog en sväng på ikea där jag köpte en golvlampa/läslampa, så jag får ordentligt ljus när jag pluggar. Sen gick vi en sväng på jula och där hitta jag en ljusslinga som hamnade bakom sängen. Är själv riktigt nöjd för det blev 10 gånger mysigare i sovrummet med den belysningen. Jag har lagt in bilder på de nya tillskotten, som sagt är riktigt nöjd. Alltid kul med små förändringar i hemmet.


Likes

Comments

Jag kände att jag i mitt första inlägg vill förhålla mig positiv, så jag har väntat ett tag med att börja skriva. Men idag så känner jag mig verkligen toppen och motivationen är på topp, detta på grund av att det har varit en helt underbar dag. Idag var min första dag på den sista praktikperioden i min utbildning, jag fick träffa min handledare för första gången (har bara haft telefon- och mejlkontakt) och jag bara känner att detta kommer bli en grymt rolig praktik. Brukar vara grymt nervös inför praktiker, denna gången kände jag mig snarare självsäker för ovanlighetens skull.

När jag kommer hem så går jag in på csn för att kolla hur det går med min ansökan om studiestöd, har bara väntat i 4 veckor på ett beslut. Till min stora lycka så har jag fått beslutet så snart börjar de komma igång igen, det var verkligen en stor sten som släppte från mina axlar. Nu kan jag äntligen andas ut och slappna av lite grann iallafall.

En grym start på denna veckan och månaden dessutom. Imorgon så fortsätter praktiken kan knappt bärga mig vill få ut så mycket som möjligt av denna praktiken!

Likes

Comments