Hey hey bloggen :)

Okay, jeg starter med at fortælle lidt om mig selv.

Jeg er 16 år og går i 1.g på handelsgymnasiet i Randers ;) Jeg går på en international linje, Global Studies hedder den. Dette er en sproglig linje, hvor næsten alle mine timer foregår på Engelsk.

Igennem hele mit liv, har jeg altid dyrket meget sport, såsom håndbold, fodbold og en hver anden form for boldsport. Så ja, sport har fyldt meget i min hverdag. Lige nu bliver der bare prioriteret skole, arbejde, min helt igennem fantastiske kæreste Tobias og en gang imellem lidt fitness ;)

Ud over alt dette er jeg bare en helt normal teenager. Som lytter til en masse fantastisk musik, jeg er ikke så vil med skole, jeg vil gerne have den helt perfekt krop, jeg ser en masse kærlighedsfilm osv.

Så hvorfor har jeg egentlig startet en blog?

Altså jeg er selv blevet rimelig optaget i, at følge med på alle de mange fantastiske blogge der nu er. Jeg synes, at det er en fed måde, at komme ud med sin meninger, ideer og kreativitet på (selvom jeg ikke er kreativ!).

Men kort sagt. Tænkte jeg, at jeg ville springe ud i det og hygge mig med at skrive lidt om det, jeg nu interesserer mig for. Og fordi jeg havde lyst til at udforske denne platform.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments