Header

Efter att ha haft nailhair i sen i juni någon gång så har jag beslutat mig för att ta ut det imorgon. Men det har inte varit kul att ha haft det i, tvärtom skulle jag nog säga. Inte nog med att det är mycket jobb med nailhair så var jag dum nog att gå till helt fel människa för isättning. Inte nog med att jag efter hennes anvisningar köpt alldeles för några slingor (60 st) vilket inte blir en komplett hårförlängning men sen slarvade hon en hel del också! När hon gjorde det tog det 30 min (ska egentligen ta mycket längre tid). Jag var helt ny på det här området med hårförlängning så jag visste inte så mycket om det t.ex. att man inte ska använda balsam i håret innan isättning vilket man absolut inte ska och jag kan tycka att om man är seriös inom sitt område så ska man informera kunden om det innan (vilket hon inte gjorde) jag är inte säker på om hon själv visste det. Men eftersom jag inte visste så mycket om den här typen av hårförläning så var jag ju nöjd eftersom jag inte visste bättre.

Men nog om isättningen nu till det största problemet. Jag tappade enormt med slingor i flera dagar och tillslut hade alla från sidorna lossnat så det såg ut som jag hade hockeyfrilla nästan och det var inte charmigt. Jag visste att 10 % av slingorna kan lossna men jag kunde inte ens ha utsläppt och vad var då meningen med att ens skaffa det?. Så jag hörde ju såklart av mig till hon som hade satt i håret och hon trodde väl först att jag hade ryckt i det eller att det var håret det var fel på (vilket det inte var). Så jag beställde nytt hår från en annan sida delightfulhair.se och vi bokade in en tid då hon skulle sätta in det nya håret och även det gamla med vaxrefill. Men hon kom inte och hörde inte av sig de dagarna vi hade bestämt och tillslut fick jag nog och gick till en annan.

Och då blev det riktigt bra. Tjejen som fixade andra gången la verkligen tid på det och det tog ca 2 timmar. Hon insåg att det var rätt svårt att sätta i när någon (som uppenbarligen) inte vet hur man gör. Men nu är det alltså dags att ta ut det och det ska bli så oerhört skönt att kunna göra vad man i sitt hår utan att tänka på om fästena syns eller kunna duscha utan att vara rädd för att tappa hår.

Min hårbotten är helt klart förstörd efter det första fiasko jobbet och har nu vissa kalla (små) fläckar i hårbotten, vilket jag innerligt hoppas växer ut igen. Jag kommer förmodligen aldrig mera sätta i nailhair utan om jag vill ha långt så kommer jag antingen använda clips eller bara låta det växa ut.

XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Haft en kanon härlig helg i Stockholm tillsammans med min vapendragare Sandra. Tog in på hotell och bara körde på en helhärlig helg och en massa skratt har det minsann blivit :D. 

Igår drog vi hem och nu är det en nya vecka. Har varit iväg och tränat på gymmet och det kändes skit skönt efter en helg full med alkohol. Vi träffade även en PT som ska hjälpa oss med ett träningsschema som förhoppningsvis kommer gå hand i hand med våra mål :D. Så på torsdag ska vi träffa honom igen och då antar jag att vi även kommer köra igång. 

Så nu släpper jag det förflutna och går emot framtiden, startar ett nytt och mycket bättre kapitel i mitt liv.


XOXO

Likes

Comments

​​Övat hela kvällen på gamla högskoleprov och SVÅRT säger jag bara! Matte delen blir jag totalt förvirrad av så det blir mycket att plugga nu inför den 24 oktober! Jag vet att bara jag övar extremt mycket så kommer det gå topp bra (eller ja, bra iallafall).

Men då tänker jag på filmen Legally blonde. visst det är bara film, men och som jag har tolkat den är att man kan klara allting som man vill, bara man är tillräckligt och med hårt arbete så kommer man långt. 

Men nu är det sovdags för imorgon ska jag damma av den gamla matteboken och repetera lite :).


XOXO

Likes

Comments

​Eftersom jag blev 23 år i somras så fick jag min kallelse till cellprovsundersökning. Och efter att ha skjutit upp det en gång tidigare så kände jag att det var bara att få det överstökat, för hur jobbig eller obehaglig en sån undersökning kan vara så är det en bra sak.

Jag var verkligen skitnervös innan, ni vet när man sitter i väntrummet och man vet att snart är det dags. Jag känner mig verkligen utelämnad och det är ju ganska privat mark dom ska undersöka. I USA har dom ju iallafall en filt eller skynke man får ha över benen så man slipper se eländet, så jag sa det till barnmorskan och fick en filt och det var så mycket bättre. Jag kände mig inte alls lika utelämnad som jag gjort så många ggr förr. Så det är något dom borde införskaffa och sen att borde folk våga fråga efter en sån sak om man tycker att det är obehagligt. 

Själva provtagningen kändes, liksom man känner ju att någon är i ens intima områden med ​en spatel och en mascara borste liknande sak och det kan kännas lite obehagligt men det går snabbt och man känner sig lättad när man väl går därifrån. 

hoppas detta inlägg kan hjälpa någon annan därute som är nervös,


XOXO

Likes

Comments

​Dags att skaffa gymkort nu då. Känner att det kan vara tiden efter sommarens onyttiga leverne. Jag har alltid varit rädd för att gå och träna själv (vet inte riktigt varför) har nog med min ständiga tanke på att jag är rädd för att göra fel, vilket är jätte jobbigt. Men den här hösten handlar om att jag ska bestrida mina rädslor, jag ska över alla dessa hinder som min rädsla består av. 

Så nu ska jag göra mig i ordning för en tripp på stan med Sandra. 


XOXO

Likes

Comments

​Nu så går det framåt. 

Sökt 14 högskolor idag, på olika orter så nu hoppas jag verkligen på att få börja plugga i vår. Men innan dess ska jag gör högskoleprovet så ska börja plugga igen för att få ett så pass bra resultat som möjligt :D, Jag vet att jag kan bara jag vill. 

Men känner verkligen att jag har kommit en bra bit närmare mitt mål och att jag snart är där jag vill vara :D

Likes

Comments

​Valde att ta en riktig lugn helg för att vila upp mig nu när förkylningen har tagit mig i sitt våld. Men just nu vet jag inte om jag gjorde ett bra val. Visserligen är jag genom förkyld men det här är inte ett dugg roligt. Tidigare under dagen hade jag det skit roligt med en massa planeringar och grejer inför vad som komma ska. 

Men nu när jag sitter här och hör rösterna därute från vet jag inte om jag gjorde det rätta valet. 


Får väl ta en tur ut med hunden om en stund och bara chilla. 

Likes

Comments

Igår var jag i väg med Hoffa till Stockholm eftersom han skulle hämta några fiskegrejer och jag kan älska sådana spontana "roadtrips". På hemvägen tog vi en sväng in på Ikea eftersom jag ville köpa en sak till Tyson, men det tog en stund innan jag hittade det jag letade efter, men Tyson var värd det. Vi stannade även på Heron city och åt innan vi drog hemåt.


​Idag har jag träffat Sandra på en kaffe och jag kan säga att den träningsvärk jag har upplevt idag inte har varit ett dugg rolig. Har gått som en och annan pensionär. Tror jag använde alldeles för mycket vikter när jag körde benträningen i tisdags. Så nu blir det sängläge resten av denna dag med Mulan.
​XOXO

Likes

Comments

Igår var en helt okey mysig dag med min bästa, gick på stan och jag hittade äntligen höstjackan som jag så länge letat efter så - hösten nu är du mer än välkommen, för jag är redo. Amanda skulle på personal möte på jobbet och jag skulle jobba i två timmar på cafét, ENSAM! Jag var en aning nervös eftersom det hade varit jätte mycket under dagen. Men början av passet var helt chill så jag hann med disken och torkningen av bordet när en buss kommer :O. Ganska mycket folk trillade in runt 16.00 men fick då ringa till dom på andra sidan så att dom kom och hjälpte mig. Men tyckte att det var lite konstigt att jag skulle behöva vara ensam... Men jag överlevde i alla fall :). På kvällen hängde jag med Amanda till Gymmet och körde lite och bestämde mig definitivt för att skaffa gymkort. Tänkte bli fit for fight denna höst/vinter.

Idag har jag träningsvärk men jag gillart det är då man känner att man har gjort något. Nu ska jag duscha sen blir det en tripp till Stockholm med Hoffa. SEE YOU ALL LATER ;).


XOXO


Likes

Comments

​Ikväll blir det krogen och allt som det hör till ;). Lönehelg och bartömning i hamnen vilket innebär att hösten är på ingång och som alla år innan så är jag inte redo. Har inte hittat den perfekta höstjackan ännu.. Trist.

Men men jag hittar en säkert inom en snar framtid, nu ska jag iaf duscha och göra mig klar inför kvällen :DPUSSELIPUSS

Likes

Comments