Header

Posted i: Jul

Julen sig nærmer ...

Hej kære læsere.

Her kommer en lille hyggelig (og utrolig nem og hurtig!) jule DIY, som man enten kan hænge på træet selv, eller give til bedsteforældrene eller lignende.

Pynt op til jul med personlige julekugler. Jeg var en tur i Panduro igår, hvor jeg faldt over disse smarte kugler, som du kan åbne på midten, Indeni er der så en gennemsigtig plade, hvorpå du kan sætte dit eget billede. Jeg printede nogle billeder ud af Louis i den ønskede størrelse og voila! Nemmere bliver det ikke. Jeg købte noget pynte sne som kom i bunden af kuglerne, så det giver lidt spil i dem. Det var super hyggeligt at sidde med, mens julemusikken spillede ud af højtaleren.

Mulighederne er uendelige med disse kugler... Du kan også komme billeder af din hund, kat, kæreste eller dig selv ;-) det spicer ligesom julen lidt op.

Flere ting coming up - Rigtig god mandag til jer.

Knus Camilla

Link til julekugler fra panduro:

http://www.pandurohobby.dk/Catalogue/50-Skab-dekorer/5060-Dekorationsmateriale/506068/1/102173-Delbar-julekugle-O6-adskiller


Dog har jeg set, at man kan købe nogle tilsvarende i Flying Tiger. I en to-pak.

Likes

Comments

Posted i: Personlig

Dette blogging er helt nyt for mig, og hvis der allerede skulle sidde en nysgerrig læser derude, så bær over med mig; jeg skal lige i gang. Jeg har i lang tid gået og tænkt, at jeg gerne ville oprette en blog, men har ikke vist, hvordan jeg skulle gribe mit indre kaos an, så det kommer ordentligt ned på papir. Det ved jeg stadig ikke, men nu prøver jeg.

Min blog vil komme til at handle om min verden, set igennem mine øjne. Mit perspektiv, mine holdninger, mine drømme. Lige nu er min verden mest fyldt af min mand og mit barn. Men jeg har også nogle bedste veninder, som jeg elsker at bruge tid på. Dog fylder min lille familie det meste af min tid, og det vil denne blog - i hvert fald til at starte med - bære præg af. 

Jeg følger selv trofast en del bloggere, som jeg synes er både søde, sjove og dygtige på tasterne, som gladeligt deler ud af deres liv. Og jeg vil forsøge at gøre det ligeså godt. Det vil blive en blandet landhandel om både nyt og gammelt, men jeg håber, at jeg vil kunne bringe en lille følelse frem i nogen af jer med nogle af mine indlæg; og hvis det lykkes, så er jeg mere end tilfreds. Der vil primært komme indlæg om mine kreative idéer, både i forhold til boligen, til børn og til en selv, men også personlige indlæg om drømme, job, uddannelse, søvnløse nætter... Kort sagt alt det, der fylder min hverdag. 

Jeg håber at du vil læse med og følge min rejse ind i bloggens land. Og kom gerne med kommentarer om godt og skidt - det kan jeg lære en masse af. 

Knus Camilla


Likes

Comments