Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don´t complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. don´t bury your toughts, put your vision to reality

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har i flere år vært veldig opptatt av moteverdenen, og er en stor veske entusiast. Det er min greie og en lekker veske piffer alltid opp antrekket som kanskje ellers er litt basic eller enkelt. Men å shoppe slike designervesker er jo ikke akkurat billig, og noe ikke alle har mulighet til å gjøre heller. Det krever sparing, men uansett hvor dumt noen kanskje synes det er så er det faktisk min prioritet når det kommer til sparing. Det er å ha råd til den Louis Vuitton eller Givenchy vesken som står på ønskelisten. Jeg synes også det er spennende og gøy å ha noe å spare til, og ikke minst følelsen jeg sitter med i det jeg kjøper vesken og får den i posten. Det er ren lykke for meg. For et par måneder siden kom jeg over en nettside som heter TheRealReal (HER) og dette er uten tvil himmelen for oss som er på utkikk etter designerskatter. Her finner du alt fra vesker, sko, klær osv. til en litt rimeligere pris enn hos designeren. Jeg kan faktisk sitte i timesvis å bla med gjennom alle kategoriene og bare sikle etter alt det fine de har. Det er også selvfølgelig ekte vare alt du finner hos de. Er du på jakt etter designer sko, veske, et klesplagg osv. så anbefaler jeg at du tar en titt innom de for å se om de har det du er ute etter. Du kan spare deg alt fra noen hundre til tusenlapper.

Psst! Går du via min personlige shoppelink når du besøker de får du $25 i avslag - http://fbuy.me/f-z9R

XX

Likes

Comments

I'm in love - altså, Ålesund er bare så utrolig vakker og jeg er så glad for at jeg kan kalle det for min hjemby. Ikke bare at det er en så fin by, men det er også en fantastisk plass å bo og vokse opp i. Mine nærmeste og fineste mennesker er herfra så det å reise hjem er like koselig hver gang, og det er så trist dagen jeg skal tilbake til Oslo. De som kjenner meg vet hvor hjemmekjær jeg er, og man kan vel egentlig si at jeg har bodd nesten like mye i Oslo og Ålesund gjennom året som har gått. Jeg skal så absolutt ikke klage når jeg har mulighet til å dra så mye frem og tilbake når jeg selv vil, og jeg vet at mamma og pappa også er veldig glad i å få meg hjem såpass ofte!

Det er fredag og jeg har absolutt ingen planer for dagen, noe som er veldig deilig. Det blir nok en bedre middag med familien etterfulgt av sofakroken og en film. Nyt kvelden dere!

XX

Likes

Comments

For et fantastisk vær - jeg la meg rett ut på verandaen i det jeg sto opp, og resten av dagen har blitt tilbragt ute. Rettere sakt ved naustet vårt som ligger bare rett nedenfor huset vårt. Det er uten tvil lite som er bedre enn sjømat, og da spesielt krabbe, reke og hummer. Pappa satt ut mange teiner i går så det ble selvfølgelig servert selvfisket sjømat. Vi er faktisk så utrolig heldig som har mulighet til å gjøre slikt, og alt takket være flinke pappa. Ferskere middag får man faktisk ikke. Kvelden skal nytes med et glass vin i hånden og godt selskap!

XX

Likes

Comments

For en fantastisk fin dag - vi dro på en liten familieroadtrip for å vise Isabella det fine landskapet vi har her i Norge, og ikke minst de fantastiske fjordene innover mot Geiranger. Hun er fra Italia, men bor i England sammen med Helene så dette er jo virkelig spektakulært for henne å se. Vi tok først turen til Trollstigen, og deretter kjørte vi inn til Geiranger hvor vi spiste en deilig lunsj og knipset masse bilder. Den naturen vi har her er jo faktisk bare helt unik og ekstremt vakker. Jeg har selv aldri tatt meg tid til å besøke slike plasser til tross for at jeg har bodd i Ålesund hele livet så det var egentlig en opplevelse for min del også. Dette skal jeg uten tvil gjøre flere ganger.

Håper dere har hatt en fin tirsdag!

XX

Likes

Comments

Endelig er siss kommet hjem, og vi startet denne mandagen med litt trening utendørs. Her i Ålesund har vi noe som heter Fjellstua som er et serveringssted på fjelltoppen Aksla, og her finner du også den fineste utsikten utover hele byen. Du kan kjøre opp hit, men det er også laget til med trapper opp (418 trinn). Det er en super treningsøkt hvor jeg legger til jogging videre innover på turstien etter jeg har nådd toppen. Det er så mye mer motiverende og deilig å legge treningen utendørs enn inne på et senter. Fine byen vår!

XX

Likes

Comments

Funfunfun - som nevnt tidligere kom Trine og Adrian til Ålesund på fredag, og vi hadde bare en helt perfekt kveld. Etter middag bestemte vi oss for å sette oss i jacuzzien, og når det ble litt for varmt tok vi turen ned til sjøen med den nye flamingoen. Det var bare så utrolig gøy og ikke minst forfriskende. Overraskende nok var det faktisk ikke så kaldt heller i sjøen, deilig!

I går hadde jeg min årlige sommerfest på naustet hvor vi samlet de som er hjemme for sommeren, og det ble en vellykket kveld. Det ble desverre ikke knipset så mange bilder, men jeg oppdaterer alltid story på sosiale medier når jeg er ute så følg gjerne med der. Nyt søndagen dere!

Snapchat - cammii1 // instagram - camillakjerstad


XX

Likes

Comments

For en koselig kveld med noe godt i glasset og fine Jenny. Vi bestemte oss for å ta noen glass vin hos henne og senere gikk turen videre på byen. Altså, se så fint hun har det og den fine utsikten. Koste oss skikkelig der ja. Formen har vært passe redusert i dag etter en drink for mye, men vi hadde det uten tvil veldig gøy. Nå kommer endelig Trine og kjæresten hennes Adrian, så blir det middag og jacuzzi. Gler meg så mye til å se bestii igjen. Ha en fin fredag babes!

XX

Likes

Comments

the chef

En koselig dag blir avsluttet med en nydelig biffmiddag sammen med familien, og det smakte bare helt fantastisk. Noe av det beste jeg får servert er uten tvil en god biff med deilig tilbehør, og i kveld var alt bare helt perfekt. I dag sto faktisk hele familien for matlagingen, men det er alltid pappa som styrer det hele, selvfølgelig. Han er så flink å lage mat og serverer alltid så mye godt og spennende når jeg er hjemme. Om bare noen dager er Helene (søster) også hjemme noe som skal bli så koselig. Det er ikke noe som er stort bedre enn når hele familien er samlet. Hun skal også ha med seg Isabella som jeg ser veldig frem til å møte. Jeg kjenner at humøret og dagene er helt på topp, og jeg har bare så mye gøy og spennende som kommer. Livet smiler rett og slett. Ha en super kveld dere!

Forresten, mamma har startet blogg noe som er så koselig. Skjekk den ut HER!

XX

Likes

Comments

Hvor fantastisk er det ikke å være hjemme når man får servert en så god og enkel middag hos mormor og morfar. Det er slike retter som jeg aldri kommer på å lage selv i Oslo, men da er det ekstra kos å komme hjem og få "skikkelig" mat. Jeg lager aldri selv typisk norsk husmannskost, og før jeg flyttet hjemmefra var jeg så utrolig lei av slik mat og satt ikke pris på det. Men nå som jeg aldri får det lenger er det noe av det jeg ser frem til når jeg skal hjem. NAM!

Dagene går til avslapping og jeg nyter bare det å være hjemme, og ikke minst være hos jentene mine som jeg ikke ellers ser så ofte. Denne uken skal brukes til å lade opp til lørdag og en veldig hyggelig sommerfest hos meg. Håper dere også nyter ferie til de som har det!

XX

Likes

Comments

Instagram@camillakjerstad