Fineste @TuvaSvare ble 22 år i går, og for en feiring. Vi koste oss skikkelig hele kvelden og endte opp på byen til slutt. Det var super god stemning og herlige venner. Jeg sov helt til klokken 14 i dag, og det trengte jeg virkelig. Formen var heldigvis på topp så i dag har jeg faktisk ryddet og vasket ned hele leilighet. Deilig å få julevasken unna. Håper dere og har hatt en fin helg!

XX

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Tror jeg har besøkt vinterland i spikersuppa tre-fire ganger nå på bare en uke. Men koselig er det jo. Får skikkelig julestemning.

XX

Likes

Comments

For en koselig tur vi hadde - til tross for noen uforutsette hendelsen hadde vi det så gøy sammen i denne fine byen. Perfekt bursdagsfeiring. Nå er det tilbake til hverdagen med jobb og eksamen, men det er jo desember i morgen så jeg klager ikke. Jeg virkelig elsker førjulstiden med koselige julefilmer, bake pepperkaker og nedtellingen til den 24. Håper dere har en fin kveld babes!

XX

Likes

Comments

En veldig koselig lørdag som ble avsluttet på Olivia sammen med familien. Jeg virkelig elsker pizzaen de serverer! Jeg har bursdag på onsdag så det var en tidlig feiring sammen med mine nærmeste siden jeg ikke ser de på dagen min. Da befinner jeg meg nemlig i London, og det ser jeg veldig frem til. I dag skal jeg og Helene bare gå oss en tur i sentrum for så og avslutte det hele på Tatakii i kveld. Nyt søndagen dere!

XX

Likes

Comments

For en fantastisk kveld vi hadde i går - vi var hjemme hos Otto som driver Why Not, og jeg har ikke annet å si enn wow! Huset hans var helt fantastisk fint. Han har virkelig gjort en bra jobb der. Vi hadde det så koselig og maten var nydelig. God stemning fra start til slutt. Jeg hadde eksamen i dag så jeg måtte passe litt på alkohol inntaket, men vi ble i meget godt humør hele gjengen.

Eksamen i dag gikk faktisk bra og jeg har en god følelse, heldigvis. Mamma og pappa kom også i går kveld så når jeg var ferdig med eksmen dro vi til byen for litt shopping. Kvelden skal tilbringes i sofakroken og en film på skjermen. Nyt fredagskvelden!

XX

Likes

Comments

For en koselig kveld vi har hatt - vi tok eventet med Days Like This hos Nodee Sky i dag og det var bare super kos. Lett servering av deilig sushi og en utrolig bra presentasjon av designeren fra brandet. Jeg elsker samholdet som vi Insp-jentene begynner å få nå som vi kjenner hverandre litt bedre. De er bare helt herlig å være sammen med og jeg kan virkelig ikke vente til julebordet vi skal ha på torsdag. Kommer til å savne alle nå som vi snart går ut i juleferie.

Jeg kom akkurat inn døren etter en veldig lang dag så nå skal jeg bare slappe av med serie i sengen til jeg sovner. I morgen er det forelesning kl 08 noe jeg gruer meg veldig til. Er ikke vandt til å gå ut av døren såpass tidlig, og nå som det er så fryktelig kaldt ute blir alt ti ganger verre. Heldigvis er eksamen på fredag og etter den kan jeg ta det litt med ro før neste som ikke er før i 21. desember. Nå skal jeg finne en serie og kose meg. Håper har hatt en fin start på uka!

XX

Likes

Comments

My pretty babes

God mandag dere - beklager så mye for dårlig oppdatering her inne siste ukene. Det har vært så mye på to do listen, jobb og skole så jeg har bare ikke hatt tid. Nå begynner det å roe seg litt og jeg skal prøve å bli flinkere. Det har vært en koselig helg sammen noen herlige jenter, og i går endte vi på byen. Formen var heldigvis på topp i dag så da tok jeg, Sunniva og Adelina en tur til spikersuppa og julemarkedet som er der. Altså, jeg fikk skikkelig julestemning av å være der. Hele konseptet er så gjennomført og ikke minst veldig fint laget til.

Denne uken skal jeg

Mandag

Hele dagen skal gå til eksamensforberedelse ettersom jeg har jus og eiendomsmegler eksamen på fredag.

Tirsdag

Jeg skal på jobb fra kl 09-17 og videre går turen rett til Nodee Sky for event med Insp og Days Like This. Det blir masse god mat og hyggelig stemning sammen med Insp jentene. Du kan faktisk være med på eventet sammen med oss. Alt du trenger å gjøre er å publisere et antrekksbilde inne på Insp appen innen i kveld klokken 20 så trekker vi en heldig vinner i kveld.

Onsdag

Samme som mandag vil denne dagen bli tilbragt sammen med bøkerne og en tur innom BI.

Torsdag

Det er siste innspurt før eksamen så jeg må opp tidlig og forberede meg. På kvelden skal jeg på julebord sammen med Insp og Why Not noe jeg gleder meg veldig til. Tipper det blir super kos. Vi skal hjem til Otto (Why Not) og der har han leid inn kokker som skal lage middag til oss, hvor kult er ikke det egentlig. Mamma og pappa kommer på kvelden og blir hele helgen også. Perfekt avslutning på uken.

Fredag

Det er duket for eksamen så jeg blir sittende på BI fra kl 09-14. Etter det skal jeg rett hjem for å ta helg sammen med mamma og pappa, og det blir bare så koselig. Vi tar oss nok en tur til sentrum for å kikke litt og finne en koselig restaurant på kvelden. Jeg har bursdag 29 november så vi skal feire litt den helgen sammen siden de ikke ser meg på selve dagen.

Lørdag

Rusle rundt i sentrum, kjøpe inn masse julepynt til leiligheten min og bare kose med sammen med mams og paps.

Søndag

Har ingen planer så jeg får se hva som skjer. Skal hvert fall tilbringe all tid sammen med mamma og pappa til flyet deres går tilbake til Ålesund.

XX


Likes

Comments

Det er helt sykt at vi er i november allerede, men det er faktisk helt greit ettersom det er min favoritt måned. Jeg føler det akkurat var semesterstart og august. Tiden har virkelig gått alt for fort. Det er flere grunner til at det er min favoritt måned og en av de er bursdagen min den 29 november. Jeg virkelig elsker bursdagen min og det at den dagen er kun min, hehe.. Det skal bli en utrolig fin måned. Jeg reiser vekk også på en liten tur til London, og jeg gler meg som bare det!! Jeg reiser sammen med Sunniva og jeg vet det kommer til å bli en minnerik tur. Vi har det alltid så gøy sammen og finner på de rareste ting. Blir nok noen dager fylt med latter og masse god stemning. Vi bestemte oss hovedsakelig for å reise fordi Bryson Tiller har konsert og vi får billetter av crewet. Showet de hadde her i Oslo var bare så bra, og de sier det skal bli mye større og kulere der så jeg ser virkelig frem til det. Eneste kjipe med november og desember er selvfølgelig eksamenstid, men da er det utrolig deilig å ha en slik tur å se frem til og ikke minst bursdagen min hvor jeg skal koble helt av. Jeg vet det har vært dårlig med oppdatering her inne, men det er bare en måned fylt med masse jobbing og eksamenslesing. Det blir førsteprioritet akkurat nå. Så jeg gler meg virkelig til det er ferdig og jeg kan komme sterkere tilbake. Det blir mye joggis, håret i en tut og nesa ned i boka noe som ikke er super interessant. Men det er ikke lenge igjen til ferie. Håper dere nyter dagene. Jeg ser hvert fall frem til julemarked, snø og koselige gater her i Oslo. Ha en super dag!

Likes

Comments

Hei fininger - det er søndag og jeg har ikke gjort annet enn å slappe av og tilbragt kvelden med Trine. Jeg er hjemme i Ålesund i helgen og det hele var veldig spontant. Jeg bestemte meg fredag en time før flyet gikk så jeg hadde virkelig dårlig tid. Men det har vært en herlig helg hjemme, og det er alltid super kos å få se mamma og pappa igjen.

Jeg fikk også noen godbiter fra Vass PR på fredag og jeg gler meg veldig til å teste ut Cosmica sin cc cream. Tusen takk for herlige produkter og ikke minst favoritten min, Swiss Clinic dry mask. Nyt søndagskvelden dere!

XX

Likes

Comments

I kveld var jeg på en workshop sammen med Mac Cosmetics og Insp, og i samarbeid med de er jeg så heldig å få gi noe tilbake til mine herlige lesere. Premien er en time sammen med en mac makeup artist og produkter fra de. For å delta må du:

1. Last ned appen "Insp" i appstore
2. Følg meg på Insp: camillakjerstad
3. Følg meg på instagram: camillakjerstad

XX

  • Tips

Likes

Comments

Instagram@camillakjerstad