Sammen med noen herlige nouw jenter skal vi selge ut masse klær fra garderoben vår til en veldig billig penge i Thorvald Meyers Gate 30 som ligger på Grünerløkka. Bor du i Oslo området ville jeg så absolutt dratt innom for du kan sikre deg noen veldig fine skatter fra både Isabel Marant, Acne, Alexander Wang, Meotine, H&M, Bik Bok osv. Listen er lang på hvilke merker du vil finne på vår pop up shop. Du kan shoppe og kose deg med snacks og god musikk i bakgrunnen. Håper å se flere av dere der!

Søndag 29. oktober // Thorvald Meyers gate 30 // Kl. 13-18

@xanjac 

@karolinesmadal 

@siljeokland 

@TuvaSvare 

@SiljePauline ​

XX

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Antrekk fra topp til tå på alle er fra Le Coq Sportif

Jeg hadde svært lite kjennskap til det franske merket Le Coq Sportif før workshopen vi hadde i går. Nå virkelig elsker jeg merket og klærne deres. Som dere ser over er det sportsklær og den tracksuiten som jeg og @SiljePauline har på oss var love at first sight. Den sitter helt perfekt og var dødsfin. Digger at man kan bruke den offentlig uten at man føler seg som en totalt slask.

Jeg synes historien til Le Coq Sportif er ganske spennende og det ble til i 1882 av Émile Camuset så ta gjerne en titt HER på alt de har gjort opp gjennom årene. Jeg har summert litt under, men listen er alt for lang til at jeg får med alt. Noe jeg synes er veldig positivt med merket er at de alltid har hatt fabrikk i Frankrike. Faktisk samme fabrikk i 135 år. De har full kontroll på hele produksjonen, det er utmerket arbeidsforhold og kvaliteten på stoffet er bare helt fantastisk.

1882

Le Coq Sportif blir til

1929

Kommer ut med sin første katalog og sin første sykkeltrøye

1939

Utvider sitt interessefelt - finner opp sweat suiten - franskmennene kaller den for "the sunday uniform"

1951

Le Coq Sportif blir nå den offisielle leverandøren for sykkeltrøyene til Tour de France

1960

Franske olympiske laget er kledd i Le Coq Sportif under de olympiske leker

2012

Feirer 130 års jubileum - er hovedsponsor og står for Tour de France sykkeltrøyene

XX
Likes

Comments

Innlegget inneholder reklame for Bubbleroom & Arroganz

Jeg virkelig elsker passformen på Arroganz sine badedrakter, og de er bare så basic og enkel i logo. Får lyst til å sette meg på første fly til varmere strøk når jeg blar meg gjennom inspobildene deres. De har lansert en helt ny kolleksjon nå som kommer i november og det er bikini!! Bruk koden iamfirst for å få 15% rabatt på kjøpet. Klikk hjem din favoritt HER!!

XX

A

Likes

Comments

Dr. Martens har åpnet ny flaggship-butikk her i Oslo og jeg er så heldig å få invitere leserne mine til å bli med og feire nyåpningen sammen med meg og mange andre bloggere. Det blir en eksklusiv shoppingkveld med musikk, drinker og hele 20% rabatt på alle høstens nyheter. Har du lyst til å bli med sender du en mail til osa@nouw.com asap for påmelding. Håper å se flere av dere der, og du kan lese mer om eventet HER.

Torsdag 19. oktober kl. 19.00-20.30 i Torggata 23.

OBS 18 års aldersgrense

XX

A

Likes

Comments

Goood mandag dere - for en herlig dag det har vært her i Oslo i dag. Tidligere var jeg på Espresso House i Bogstadveien og nøt en chai latte og så på alle menneskene som gikk forbi. Skikkelig høstvibes. Helgen har vært veldig koselig og den ble avsluttet i Drammen med gode venner, og en ikke fullt så digg søndag. Hode holdt på å eksplodere etter et glass vin for mye. Jeg tok meg faktisk helt bloggfri lørdag og søndag så det ble heller ikke tatt et eneste bilde.

Jeg prøver å oppdater ganske ofte på instagram så følg meg gjerne der under navnet camillakjerstad (HER). Om jeg har noen dager fri her dukker det nok opp et bilde der. Håper helgen deres var fin!

XX

Likes

Comments

Overskriften sier vel alt og jeg sa det også til dere på onsdag og, men jeg er bare så HAPPY. Jeg var innom kontoret til Privatmegleren Park i dag for å signere kontrakt og få litt info, og alt ble bare så virkelig. Jeg jobber der!! Det skal bli så utrolig spennende fremover og jeg gler meg til å gi alt. Ikke minst er det så fint hos de og alle virker utrolig hyggelig noe som gjør alt så mye bedre. Det må jo feires litt nå som det er helg. Nyt fredagen dere!

XX

Likes

Comments

Da er videoen som mange har spurt etter endelig ute. Det er litt dårlig kvalitet, men kameraet mitt et rett ikke slett ikke egnet for filming. Sofaen kommer snart ut for salg ettersom det blir satt inn peis og da passer ikke den inn så det er bare å skrike ut om du er interessert!

XX

Likes

Comments

Jacket & jeans from Zara // Bag from Chanel // Knit from Bik Bok

I går skulle jo Le Coq Sportif komme innom Insp, men grunnet sykdom ble det ikke noe av. Kvelden gikk derfor vekk til filming sammen med @SiljePauline og @henriettehonsrud, noe som var veldig koselig. Ellers skal store deler av dagen gå til å jobbe med skole. Ikke akkurat så veldig gøy, men det må bare gjøres. Føler jeg henger litt etter for det har skjedd så mye siste ukene så jeg må bare step up the game.

OOOG HERREGUD SÅ GLAD JEG ER - jeg fikk bare tidenes beste nyhet i går. Jeg har fått jobb hos Privatmegleren Park og er bare helt overveldet av det hele. Endelig har jeg en betydningsfull jobb og skal gjøre noe jeg virkelig brenner for. Fremtiden min ligger hos de så det skal bli så uendelig deilig å starte. Jeg er så utrooolig glad dere aner ikke!!

XX

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg får støtt spørsmål om hva jeg gjør for å få så shiny og sunt hår så jeg tenkte å dele min hår rutine med dere og hvilke produkter jeg bruker. Spesielt nå som det blir kaldere ute blir håret mitt mye tørrere så det er viktig å pleie det slik at det ikke tørker helt ut. Jeg har også fått en den spørsmål om jeg er naturlig blond og ja det er jeg. Eneste jeg gjør er å ta kaldskyll i det, eventuelt noen kalde striper i slik at det ikke blir gult. Er det noe jeg virkelig hater så er det gulskjær i blondt hår så det prøver jeg å unngå. Man får kjøpt kaldskyll hos frisører så det er noe jeg gjør hjemme. Det er som en kur bare, men sterkere enn produkter du får på f.eks. vita og blå shampoo.

Jeg bruker denne shampoo og balsamen fra L´Oréal som pleier håret mitt og gjør det glatt og frisk, ikke minst dufter de helt nydelig. Lukten sitter i håret lenge også noe som gjør at det føles nyvasket dagen etter også. Love it!

Når håret er håndkle tørket tar jeg Keune sin fukt krem (HER) i tuppene og sprayer i varmebeskytteren fra coco loco i hele håret. Begge de produktene lukter himmelsk og gir fukt og beskyttelse. Jeg føner som regel håret hver dag og for å ikke skade det bruker jeg da varmebeskyttelse.

Ca. én gang i uken eller hver andre uke kurer jeg håret. VIKTIG: ta i kur rett etter shampoo. Om du tar i balsam etter shampoo for så å påføre kur har hårstråene "lukket" seg og vitsen er nesten vekke. Så vask håret med shampoo, tørk med håndkle, påfør kur og la det virke en god stund (gjerne noen timer eller sov med kuren over natta), skyll ut og helt til slutt tar du i balsam hvis du føler du trenger det. Denne fra Schwarzkopf gir meg et silkemykt og skinnende hår.

Denne balsamsprayen er virkelig gull verdt å ha. Håret utsettes for varme, farging og styling som sliter på, men denne hjelper håret å holde seg friskt og levende. Den gir en langvarig beskyttelse og reparerer hårfibrene. Den skal ikke skyldes ut og kan sprayes i håret når du selv trenger en oppfriskning.

Produktene fra Schwarzkopf og Keune fikk jeg hos Vass PR for å teste og de ble med en gang favoritter. De vet virkelig å ta inn riktige produkter av kvalitet for alt jeg får med meg fra de er bare helt amazing!!

Over til noe annet - i kveld er det duket for workshop med Insp og vi får besøk av Le Coq Sportif. Det blir spennende å høre mer om det franske merket og se hva de har å vise frem. Det blir sikkert et eget innlegg om kvelden senere. Ha en super dag dere!

XX

Likes

Comments

speechless

Det er hele 3 uker siden jeg fikk Helene til å dra inn til London på Chanel for å kjøpe denne, og endelig er den min. Jeg har virkelig ikke ord for hvor nydelig den er. Rart hvor mye kjærlighet jeg har for vesker, haha.. Jeg har drømt om å eie en chanel i lang tid så det er litt uvirkelig at jeg faktisk har den her hos meg nå. Jeg valgte å ta den i en litt stor størrelse slik at jeg får plass til en del opp i så dette er størrelse new medium (large fra 2017). De har endra helt på størrelsene på denne modellen så nå heter new medium altså large. Dere kan se forskjellen under på den nye medium og large. Jeg valgte altså den største. Og som dere ser tok jeg også i lammeskinn i stede for caviar. Jeg synes det passer meg bedre å ha en litt shiny glatt en enn caviar som er litt mer røff i utseende. Selv om det er lettere å få riper i lammeskinnet. Jeg skal uten tvil behandle den som en bebiiis!

XX

Likes

Comments

Instagram@camillakjerstad