Matilda Djerf HER er en svensk blogger som er mye på farten. Jeg har følgt bloggen i bare en måneds tid, og hun er uten tvil blitt min absolutte favoritt. Bildene er inspirerende og hun er bare så vilt pen!

Janni Deler HER har vært en favoritt i flere år nå. Hun er også svensk, men bor i Monaco for øyeblikket. Hun tar dødsbra bilder og reiser verden over noe som gjør bloggen hennes veldig interessant. I tillegg lager hun også vlogger og de er bare SÅ bra. Jeg elsker hver gang det kommer ut en ny!

Kristin Sundberg aka byKiki HER er en super søt og nydelig fin blogger fra Sverige. Dette er også en blogg jeg har fulgt i flere år nå, og hun gir mye inspirasjon gjennom bildene sine. Hun er også en del ute å reiser noe som gjør innleggene ekstra spennende å lese!

Tina Maria HER er en dansk blogger som jeg har fulgt i et halvt år nå. Hun blogger om mote og skjønnhet, og har så utrolig mange fine og kule outfit. Hun ble nylig mamma så oppdateringene har vært noe dårligere siste tiden, men det er jo bare forståelig!

Maria Kragmann HER er også en dansk blogger som jeg har fulgt i litt over et halvt år nå. Bloggen har fokus på alt fra reising, skjønnhet, mote og interiør. Perfekt mix. Hun har også så mye fine klær og outfit som jeg får inspirasjon fra. Hadde ikke takket nei til garderoben hennes. To die for!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Photo: @goldencoat // @ronjaslar - instagram // insp_love - instagram

Altså, jeg må bare starte med å si hvor fantastisk denne dama er! Jeg tror faktisk ikke jeg har møtt en så energisk og positiv person noen sinne. Hun kan virkelig å tale for seg. Jeg var som nevnt tidligere på workshop med Insp Love forrige uke hvor jeg møtte andre jenter som driver med blogg, vlogg eller instagram. Triana kom også innom for å introdusere oss for hennes nye bikini- og undertøyskolleksjon, og shoote noen bilder. Hun er virkelig en dame med guts og har så mye inspirerende på hjerte. Hun snakket en del om det å være usikker på seg selv og generelle problemer som jenter ofte har med seg selv. Det er så utrolig viktig å elske den man er og kroppen man er født i. Å gå rundt å være ulykkelig dag inn og dag ut på grunn av formene sine, det ekstra fettet, nesen sin, eller hva enn det måtte være, skaper en helt forferdelig energi for den det gjelder. Hos enkelte går det langt ut over helsen fordi de ikke er fornøyd med sitt eget utseende, og det er så trist å se på for de rundt. Ikke minst for personen selv som må leve med de tankene og følelsene hun har om seg. Man må elske seg selv før man kan elske noen andre. Klarer man det vil jeg si man kan kalle seg lykkelig.

Kolleksjonen til Triana (som er utrolig fin) er basert på både sexy og komfortabel. Ofte når man handler undertøy som er over gjennomsnittet pent og sexy, er det ikke alltid like behagelig å ha på. Her ligger fokuset hennes. Det skal passe alle kroppstyper, sitte dødsbra, være sexy og ikke minst komfortabelt å ha på. Bh-ene er uten spiler og merkelappene er så små at de ikke merkes. Som Triana sa, hvorfor velge mellom sexy og komfortabelt? Da måtte hun bare designe sitt helt eget merke slik at man kan få begge deler. Gå inn å ta en titt HER!!

XX

Likes

Comments

Bitchn´ Brows feirer ny hjemmeside med 50% rabatt på alle produkter ut dagen. Sminken setter seg virkelig så godt og varer helt til jeg selv tar den bort. Bitchn´ Brows er en serie brynsprodukter utviklet for det skandinaviske utseendet. De har implementert rike, kalde farger med et hint av varme, slik at alle farger kan kombineres. På denne måten kan du designe din egen farge enten du er lys eller mørk. Produktene fungerer i tillegg perfekt som øyenskygge & kajal. Jeg bruker deres brow kit og det er uten tvil det beste jeg har prøvd, så gå inn HER og test ut produktene du også.

XX

Likes

Comments

God morgen og god tirsdag - akkurat nå sitter jeg å skriver eksamen på Hasle og hjernen jobber på høygir, men oppdatering her inne blir det uansett. Jeg og mamma hadde oss en skikkelig shopping runde i går hvor vi fikset noe småtteri til leiligheten, litt klær, og jeg har endelig fikset meg kamerastativ, ENDELIG!! Det skal bli så deilig å ikke være avhengig av en annen person når jeg skal ut å ta bilder eller filme. For en frihet det skal bli. Innlegget fra Insp Love X Triana er klart så det kommer litt senere i dag, stay tuned dolls!!

XX

Likes

Comments

GOOOD MANDAG DERE! En svært kjedelig dag til nå må jeg si. Har vært på skolen for å få unna noen eksamensforberedelser, og nå sitter jeg egentlig bare å venter til mamma ankommer Oslo. Jeg skal møte henne for en liten shoppingrunde og spise oss en god middag, så koselig. Senere på kvelden blir det siste innspurt med eksamenslesing før dagen i morgen. Enda et steg nærmere ferie, woho. Jeg venter fortsatt på bildene fra kvelden med INSP Love og Triana, så stay tuned guys. Håper jeg får de til kvelden slik jeg får delt alt med dere i morgen. Ha en super dag!

Følg meg gjerne på snapchat: cammii1 // instagram: camillakjerstad for litt oftere updates gjennom dagen!!

XX

Likes

Comments

God søndag - for en lat dag jeg har hatt til nå. Jeg sov litt for lenge og har tilbragt hele dagen til nå i morgenkåpa. Det er kjempe fint vær ute så jeg må vel få på meg noe annet veldig snart og komme meg ut. Jeg burde egentlig få jobbet litt med statistikk som er min neste eksamen, men motivasjonen er helt på bunn.. Jeg vil bare ut å nyte solen, ikke sitte inne å regne oppgaver. Godt ferien er rett rundt hjørnet.

Jeg ser faktisk veldig frem til en ny uke, og det er ikke ofte jeg bruker å gjøre på en søndag. Da vil jeg at helgen skal vare evig. Mandager er ikke akkurat min favorittdag, MEN jeg skal møte mamma i morgen og en av mine beste venninner Kristin skal sove her mandag til tirsdag. Etter jeg flyttet til Oslo har jeg sett den herligheten så alt for lite.. Hun har tilbragt mye tid i Barcelona, og vi har vært hjemme i Ålesund på helt forskjellig tider... Det skal bli så koselig å se hverandre igjen selv om det bare er for et kort visitt. Uansett, håper dere har en strålende dag!

XX

Likes

Comments

Contains affiliate links

Blouse from Zara / Scarf from Holzweiler / Jeans from Gina Tricot / Boots from Acne / Bag from Louis Vuitton / Sunglasses from Dolce & Gabbana (here)

Nå har jeg endelig kommet meg inn døra hjemme og er klar for en rolig lørdagskveld med ikke stort annet enn en film og noe godt å spise. Dagen har gått vekk til forskjellige ærend rundt om i byen, og det er deilig å få de krysset av to do listen. Jeg er ekspert på å utsette ting som skal gjøres, og da er det så utrolig kjedelig når jeg plutselig sitter der med en alt for lang liste på hva som skal gjøres... Uansett, jeg håper dere har hatt en fin lørdag så langt og en enda finere lørdagskveld!!

XX

Likes

Comments

God morgen dere - jeg våknet med en skikkelig søndagsfølelse, men humøret gikk raskt til topps når det gikk opp for meg at det er lørdag. Dagene går helt i surr nå som jeg ikke har forelesninger lenger, og hver dag føles i grunnen ut som helg for min del. Jeg skal vel egentlig ikke klage på det. Som jeg nevnte i går har det vært en hektisk uke og dårlig blogging, men nå skal det bli litt mer rutine og planlegging fremover. Jeg tenkte bare å titte raskt innom for å si hei og ønske dere en super dag!

XX

Likes

Comments

Jeg ble helt sjokkert når jeg gikk ut av døren tidligere i dag i svart outfit og fjærjakke. Jeg kikket ut og det var igrun ganske grått så da kledde jeg meg deretter. Svetten rant som bare det og gradestokken viste over 20 grader. Jeg hadde det faktisk helt forferdelig og følte meg så dum der jeg gikk. Alle andre var kledd i sommerklær og der kommer jeg gående som en eskimo. Jeg sendte raskt melding til M og ba han fyre opp den bitte lille grillen vår så fikset jeg grillmat og øl. Det er så deilig å vite at vi har mange slike dager i vente. Håper dere har en fin fredagskveld!

XX

Likes

Comments

TAKE ME AWAY...

Hei fininger! Beklager så mye for ekstremt dårlig blogging denne uken.. Dagene har gått i ett sett og jeg har virkelig ikke hatt et eneste ledig minutt til å hverken tatt bilder eller fått skrevet noen innlegg. Jeg skal skjerpe meg fremover. 17. mai er vel overstått og for en fantastisk fin dag det var i godt selskap. Det var min første 17. mai i en ny by, og til tross for at den ikke ble feiret med min kjære som dessverre tok på seg jobbing denne dagen, ble den vellykket. Nå er det mye morro som står på planen fremover som jeg lover å ta dere med på. I går var jeg på workshop med INSP Love og møtte mange herlige jenter som driver med blogging, youtube og instagram, og ikke minst fineste Triana Iglesias. Innlegg fra kvelden kommer senere.

Nå sitter jeg bare å drømmer meg vekk i gamle bilder fra varmere strøk.. Jeg lengter så fryktelig etter sol, varme og reising jeg kan nesten ikke vente. Jeg har ikke store planer for sommeren helt enda, men en uke til syden med M er i hvert fall bestilt. Det skal bli så deilig å ligge rett ut på stranden og jobbe med fargen. Jeg håper jeg kan få booket meg en tur til en eller annen plass, men vi får se hva sommeren bringer.

Det er fredag og etter en hektisk uke skal denne dagen brukes til avslapping. Skjønneste Medo, som er en herlig liten pomeranian som jeg bruker å passe inn i mellom, skal sove over hos meg til i morgen. Vi skal nyte fredagskvelden i sofakroken. Håper alle norske lesere har hatt en kjempe fin 17. mai!!

XX

Likes

Comments

Instagram@camillakjerstad