oh friday let                                          me hug you

Fluffy fur from Pellobello (here)

Ååh så jeg elsker de nye loafersene mine! Jeg bruker de til tross for regnværet som er i Ålesund om dagene, så mye er de elsket hehe... I kveld er det duket for tacofredag og jeg skal ærlig si at jeg gleder meg. Det er så utrolig lenge siden jeg har spist det så nå kjenner jeg at det virkelig er på tide. Vi er noen venninner som skal samles og det blir kjempekoselig ettersom det er en stund siden jeg så de sist.

MEN før jeg skal møte de må jeg ned til sjøen hvor naustet vårt er å dra krabbeteiner. Jeg skal til noen venner i morgen på tapas og jeg har tatt på meg jobben å fikse krabbe til anledningen. Det er jo ingenting som er bedre enn helt fersk selvfisket krabbe. Jeg måtte selvfølgelig få hjelp av snille pappa som kan dette mye bedre enn meg, men jeg må jo være med på det slik at jeg kan si at jeg også har fisket den, hehe..

Jeg får komme meg avgårde, men ha en super kveld dere!

XX

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links
my favorites

Hei fininger og goood fredag - for en deilig følelse at det er helg! Det kjipe er at baby drar til Oslo, men jeg har litt av hvert på agendaen så jeg skal nok kose meg masse med gode venner. Tenkte bare å tipse dere om at Nelly har et stort salg med opp til 70% rabatt på så mye fint. Jeg satt å bladde meg gjennom alt i går kveld og klikket hjem et par favoritter. Sjekk det ut du også HER. Nyt fredagen dere!

XX

Likes

Comments

I går prøvde vi å lage pizza i steinovnen vår for aller første gang, og shiiiit så godt det var. Jeg kan ikke tro at vi har hatt denne ovnen i flere år nå, men aldri prøvd å steike pizza i den. Vi har uten tvil gått glipp av noe.. Men nå kommer jeg nok til å bruke den ofte etter gårsdagens herlige smaksopplevelse. Det skal bli koselig å invitere venner på besøk og sitte ute å kose oss og lage pizza. Det er jo sosialt og kjempekos å ha en slik uteplass hvor vi kan samles. Jeg må begynne å benytte meg mye mer av den. Ovnen varmer også en god del så selv om temperaturen ikke er helt på topp vil vi ikke fryse foran den. Nå skal kvelden nytes med serie i sofakroken. Ha en fin kveld babes!

XX

Likes

Comments

I dag bestemte jeg og mamma oss for å være med pappa på jobb ettersom han hadde et møte 2 timer unna Ålesund. Vi gjorde det hele om til en liten familie roadtrip og det var bare så koselig. Jeg elsker å tilbringe tid med de etter jeg flyttet hjemmefra, og jeg synes det er så viktig å sette av tid til å være med de også når vi ellers ikke ser hverandre så mye gjennom året. Vi kjørte innover mot Stryn og hadde noen stopp langs veien hvor jeg fikk tatt noen fine naturbilder. Altså, Norge er jo bare sinnsykt vakkert med alle fjellene, fjordene, elvene osv. Jeg tar det for gitt, men jeg er jo oppvokst med alt dette rundt meg og blir vandt til det. Jeg skjønner godt hvorfor så mange turister fra hele verden kommer hit for å oppleve det hele selv. Det er rett og slett spektakulært.

Nå skal vi teste ut steinovnen vår for første gang og lage pizza i den, iiiih!! Jeg håper det blir vellykket og gleder meg til å smake. Slenger ut et innlegg i morgen med bilder slik at dere får se resultatet. Håper dagen deres har vært fin babes!

XX

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei fininger og god tirsdag - jeg tenkte å begynne med et fast innlegg i uka hvor jeg tar for meg de fem mest stilte spørsmålene jeg får inn og svare på de. Da får dere bli litt bedre kjent med meg, og ikke minst får svar på det dere lurer på. La ved bilder fra lunsjen min med mamma i dag på Tante Bruun, YUM. Nå skal jeg finne en serie og armkroken til Mads og bare slappe av resten av kvelden. Skal bli godt med litt kvalitetstid i lag etter flere hektiske uker hvor vi ikke har fått tilbragt så mye tid i lag. Ha en super kveld dere!

Hvor er du fra og hvilken dialekt har du?

Jeg er fra Ålesund og snakker sunnmørsk.


Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker Canon Eos M og det er dødsbra! Hadde tenkt å kjøpe nytt, men blir bare mer og mer fornøyd med det så jeg venter en stund med å bytte det ut.


Kan du lage et innlegg om din treningsrutine?

Det kan jeg så absolutt. Jeg er ikke akkurat så veldig kreativ så det går mye i det samme, men jeg har et par dødsbra videoer som jeg kan dele med dere.


Topp 3 makeup favoritter?

Nyx matte lipstick MLS26 Shy (her)

Mac pro longwear nourishing waterproof foundation i fargen NC30 (her)

BareMinerals Ready bronzer i fargen The high dive (her)


Hvor mange tatoveringer har du?

Jeg har 6 stk nå.

XX

Likes

Comments

For en hektisk, men kjempegøy helg det har vært. Fredagen gikk til venninner, vin og en tur på byen, lørdagen til å slappe av og reise til Oslo, og i dag var photoshooten med David Wyke og Escape Hairdressing. For et konsept han kjører og så dyktige mennesker. Anbefaler salongen på det sterkeste. Sjekk ut hjemmesiden deres HER. Det var bare så utrolig koselig å jobbe med han og stylistene så alt gikk etter planen. Bildene ble amazing og skal brukes til et magasin så de får jeg ikke dele før den tid kommer. Men så fort alt er trykket og kommet på plass blir det et eget innlegg med resultatet. Blir spennende å se og ikke minst litt rart å skulle bla opp seg selv i et magasin.

Nå sitter jeg på Gardermoen sammen med Charlotte og venter på å fly tilbake til Ålesund. Så perfekt at hun også skulle hjem samtidig så slapp jeg reise alene. Nå er det bare avslapping som står på planen fremover og det skal bli utrolig deilig. Håper dere også har hatt en fin helg!

XX

Likes

Comments

Nå sitter jeg igjen på flyplassen for å dra til Oslo. Jeg skal på en photoshoot med David Wyke i morgen, og jeg gleder meg bare så masse. Jeg drar tilbake til Ålesund igjen i morgen etter shooten så alt går i ett for å si det sånn. Jeg skal så absolutt ikke klage ettersom jeg får være med på så utrolig mye spennende. Noe som er litt ekstra stas er at fotografen har filmet svært mange av Kendrick Lamar sine musikkvideoer, og i morgen skal han filme meg!! Føler meg litt starstrucked, hehe..

Gårsdagen gikk til flere timer på flyplassen i Bergen og når jeg endelig kom hjem til Ålesund ble kvelden tilbragt med mine fine venninner Trine og Sophie. Vi koste oss med vin, ost og kjeks, og litt for mye skravling. Vi endte selvfølgelig opp på byen og resten er blurry for min del. Formen er meget så redusert i dag så meste av dagen har gått vekk til soving. Håper dere har en super lørdagskveld så håper jeg å dele masse bilder fra shooten i morgen!

XX

Likes

Comments

God torsdag dere! Jeg var så stresset i går når mamma ble operert så jeg måtte få tiden til å gå med litt shopping på Nelly, og jeg er totalt forelsket i kjolen og skoene. Jeg har lenge vurdert å kjøpe Gucci sine svarte loafers med pels inn i, men nå som jeg kom over de på Nelly klikket jeg de raskt hjem. Den kjolen skal bli så fin å bruke i syden når jeg har fått litt farge. Gleder meg som bare det til å komme meg til varmere strøk. Dagen i dag vil gå til masse serie og film ved siden av sykesengen til mamma, og i morgen drar jeg tilbake til Ålesund. Forhåpentligvis kan hun også bli med hjem, men det får vi vite litt senere i dag. Ha en superfin dag girls!

XX

Likes

Comments

Hei fininger - nå sitter jeg på venterommet på sykehuset mens mamma blir operert. Det er en 4 timer lang operasjon så det er bare å smøre seg med tålmodighet og krysse fingrene for alt går etter planen. Det er jo alltid en viss risiko for ulike ting som kan skje så jeg er litt stresset nå som hun ligger der uten at jeg vet noe, men hun er heldigvis i gode hender.

Men nå skal jeg over på et helt annet tema. For noen dager siden tok fremtiden min en helomvending. Etter jeg startet denne bloggen har egentlig hverdagen forandret seg bare mer og mer. Jeg har hatt en plan om å bli Eiendomsmegler og har derfor studert nå 1 år på Handelshøyskolen BI i Oslo. Jeg tok et ganske stort valg for et par uker siden, og nå skal jeg starte på et helt nytt studieløp. Jeg har kommet inn på SoFI, School of Fashion Industry, hvor jeg i 2 år nå skal studere moteindustrien. Jeg ser sånn frem til å starte dere aner ikke. Endelig føler jeg at jeg er på riktig vei, og det er en vei som passer meg så utrolig bra. Mye bedre enn alt annet jeg har vært innom. Jeg prøvde meg på Norges idrettshøyskole etter vgs hvor jeg studerte anatomi og fitness basis, men ble raskt lei og forsto at det ikke var det rette for meg. Eiendomsmegler har jeg tidligere tenk på så det endte med å starte på det løpet ettersom det virket interessant. Jeg har bare mistet mer og mer motivasjonen og følte ikke skolen og de fagene jeg har hatt passet meg slik jeg hadde trodd. Nå står en helt ny hverdag foran meg hvor jeg endelig kan få studere og en dag leve av det jeg virkelig brenner for, altså moteverdenen og alt det den har å by på. Bloggen har bydd på så utrolig mye spennende og arrangementer jeg har blitt invitert til, og det er jeg veldig takknemlig for. Den har rett og slett hjulpet meg på riktig vei. Av og til må man bare innom ulike studieløp før man endelig finner det som passer perfekt, og det er ingenting galt i det heller.

Så til alle der ute som er usikker på hva dere vil, det er aldri for sent å skifte retning. Det viktigste er å gjøre noe du brenner for og trives med. Vi har tross alt så utrolig mange år foran oss i jobb så hvis vi da skal gå dag inn og dag ut å ikke trives vil jo vi rett og slett ikke ha det noe bra.

Jeg har også et utrolig spennende oppdrag i slutten av uken som jeg gleder meg til å fortelle dere om, men det kommer jeg tilbake til, iiih!

Jeg håper dere har en kjempefin dag og jeg setter så utrolig stor pris på alle som følger meg her inne, dere er fantastiske!!

XX

Likes

Comments

Feather jacket from PelloBello (here)

Da er jeg ankommet Bergen og sjekket inn på Haukeland pasienthotell. Heldigvis rakk jeg og mamma å møte Trine for en liten matbit før hun drar til Bali i morgen, jelly much... Nå skal jeg ikke stort annet enn å slappe av resten av kvelden ettersom sykehuset ligger litt utenfor byen. Er ikke stort mye å finne på her. Ha en fin kveld!

XX

Likes

Comments

Instagram@camillakjerstad