Bluse - Ganni // Bukser - Only // Øreringe - hjemmelavet // Taske - Rough Studios // Sko - Zara

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

At gå med blazer er begyndt at komme på mode igen, og især i de seneste modeuger, var der mange bloggere samt designere, som troppede op i blazere til diverse shows.

Jeg er selv lidt splittet omkring min holdning til blazerens comeback, men hvad synes I.
Kunne du finde på et tage blazeren i brug igen?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sommerskoene er så småt ved at komme frem i butikkerne, og jeg synes virkelig, at der er lavet mange fine i år. Jeg er helt vildt med den bohemiske stil iform af loafers, og jeg er sikker på, at par 3 eller 7 bliver tilføjet til min sko samling inden så længe.

Likes

Comments

Contains affiliate links

I foråret og om sommeren er der, for mit vedkommende, altid flere lejligheder til at hoppe i festtøjet. Der er bla. konfirmationer, bryllupper, studentergilder osv. Problemet er dog altid, at jeg ikke ved hvad jeg skal tage på.

For det første skal det ikke være alt for overdressed, for det andet skal det være behageligt, og for det tredje, så skal det altså også være fedt/flot/lækkert osv.

Af errfarring har jeg fundet ud af, at det oftest kan betale sig at vide hvad man skal have på til den kommende begivenhed, for det er altså en dårlig start på festen, hvis man starter i en tøjkrise.

Nedenfor har jeg samlet 3 outfits, som jeg sagtens kunne finde på at hoppe i til forårets begivenheder, og jeg håber, at de kan hjælpe jer, hvis i nogle gange oplever de samme stressede situationer, som jeg inden en fest.

God fornøjelse

LADY IN RED
CLASSIC WITH A TWIST
GIRLY STREET STYLE

Likes

Comments

I morgen d. 14/3/17 fylder mig søster 21 år, og vi har idag fejret hende for min fars familie. Vi var nede og spise sushi, på Barsushi i Vejle, og det var virkelig lækkert. I morgen aften får vi så min moders familie på besøg til kaffe og kage, så der er mere at se frem til.

Jeg vil nu kravle under dynen og evt. sætte en god film på, på netflix, da det er tiltrængt efter en lang mandag.

Jeg håber at I har haft en dejlig dag

Knus

Likes

Comments

Dagen i dag, har stået på ren hygge, og eftersom min dag har været god, har jeg valgt at dele den med jer.
Jeg håber at i vil læse med!

Min dag startede med skole, som sædvanligt, men dagen i dag var nu ikke noget at stresse over. 3 moduler, som var lige til at overskue.

Jeg fik fri fra gymnasiet kl. 13.35 og tog derefter ned i byen med min skønne veninde Signe. Vi fik shoppet en lille smule, jeg købte en jakke, og hun købte et par sko. Signe bruger seriøst børnestørrelse i sko, og selvom man ofte anser det som værende en negativ ting, kan det en sjældent gang også være positivt. Et par sko i min størrelse, der normalt koster 900 kr, købte hun til 200 kr, bare fordi hun har små fødder. Jeg er jaloux!

Senere på aftenen tog min søster, mor og jeg i biografen, for at se La La Land, og hold nu op hvor var den god. Inden jeg havde set filmen, havde jeg hørt en masse godt om den, og derfor var mine forventninger høje. Jeg må ærligt indrømme at filmen lever fuldt op til mine forventninger.

Jeg har nu krøbet mig under dynen, med Netflix ved min side og en varm kop kaffe i hånden.

Jeg håber at I har haft en dejlig dag.
Knus

Likes

Comments

1// STUDIETUR TIL FIRENZE

Om ca. 1,5 uge rejser jeg til Firenze sammen med min gymnasie klasse på studietur, og vi skal være i Firenze i ca. 1 uge. Vi skal på museer, kunstudstillinger, vingårde og en masse andre ting, som jeg ser meget frem til.

2// FØDSELSDAG

Om præcis en måned fylder jeg 18 år, og denne dag er noget som jeg har set frem til længe. Jeg har valgt at holde fødselsdag for min familie få dage efter min fødselsdag, hvor vi skal have tapas og lækkert vin. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal holde for mine venner, men mon ikke jeg finder på et eller andet.

Jeg sidder netop i disse dage og skriver min ønskeseddel, og dette er sværere end som så. Hvis I har nogle ideer til ønsker, tager jeg med glæde imod dem, for jeg er næsten på bar bund.

3// SOMMER

Selvom jeg ikke gider at indrømme det, ihvertfald ikke overfor særlig mange, så betyder årstiden virkelig meget for mit humør og min energi. Da jeg i vinterferien var i Barcelona med 3 af mine veninder, kunne jeg virkelig mærke, hvor meget jeg savner sol og sommer. I Barcelona på dette tidspunkt kunne vi gå uden jakke og jeg glæder mig simpelthen så meget til, at sommeren begynder i Danmark.

4// REJSER

Jeg elsker virkelig at rejse, og derfor kommer det sikkert ikke bag på jer, at jeg virkelig ser frem til rejserne i sommerferien. Vi har endnu ikke fastlagt hvad vi skal i sommerferien, men en ting er sikkert, og det er at vi skal ud og rejse. Vi har snakket om at tage en storbysferie, hvor vi starter i Hamborg, dernæst Amsterdam og til sidst Paris. Nu må vi se hvad det ender med, men til udlandet skal jeg bestemt.


Dette er tingene, som jeg ser virkelig meget frem til, og jeg håber, at I kunne lide at læse med. For mig er det virkelig vigtigt at finde nogle ting at se frem til, for hvis man gør det, er de svære ting i ens hverdag lidt nemmere at komme over, nu hvor der er spændende ting i vente.

Mandagsknus

Likes

Comments

Jeg tog i slutningen af Januar 2017 udfordringen op af NOUW, som lød på at blogge 30 dage i streg. Inden de 30 dage begyndte, skulle man kort fortælle om sine forventninger til udfordringen, og nu da de 30 dage er gået, har jeg valgt at fortælle jer om mine oplevelser med at blogge 30 dage i streg.

For mit vedkommende har februar været en måned, som er gået sindsygt hurtigt, og jeg kan slet ikke forstå at jeg rent faktisk har klaret udfordringen fra nouw. Da jeg i slutningen af januar skrev indlægget, hvor jeg fortalte om mine forventninger til konkurrencen, havde jeg aldrig troet at tiden ville gå så hurtigt, men det har den.

Grunden til at jeg valgte at melde mig til konkurrencen, var fordi jeg gerne ville udvikle mig som blogger, og dette har jeg opnået. Jeg har fået en bedre ide om hvad det skal sige at være blogger, fundet ud af hvad man skal skrive og ikke skrive og ikke mindst opdaget hvor meget det kræver at blogge hver evig eneste dag.

Jeg har været rigtig glad for at have deltaget i NOUW's udfordring og jeg ser frem til en ny tid på bloggen, hvor nye spændende projekter, tanker og ideer vil blive offentliggjort.

Knus // Camilla Kaas //

Likes

Comments

Nouw Magazine