Contains affiliate links

Jeg har virkelig forelsket mig i statement øreringe, og disse som jeg bruger i indlægget, er blot fra H&M. Jeg har lavet tre forskellige outfits, hvor jeg har prøvet at ramme outfits til forskellige anledninger, og jeg har valgt at bruge tøj fra budgetvenlige brands.

God fornøjelse.

Knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej tøser

Jeg har længe tænkt på at lave en Q&A, men for at kunne gøre det, har jeg brug for jeres hjælp. Hvis I har nogle spørgsmål, som I kunne tænke jer, at jeg svarer på, kan I enten kommentere på dette indlæg eller sende en direct på Instagram:

Instagramprofil: Camillakaaslund

Jeg glæder mig meget til at se hvad i finder på, og så ses vi snart igen knus

Likes

Comments

Hej tøser

Jeg føler, at det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har opdateret jer, med hvad der sker, og eftersom der er sket og snart skal ske en masse spændende ting, synes jeg at I fortjener en lille opdatering.

Påskeferie // Som mange af jer nok også havde, havde jeg i sidste uge påskeferie, og hold nu op hvor var det dejligt at have en helt uge uden skole. Jeg er nu vendt tilbage til skolen, som også er okay, men jeg må nu indrømme, at jeg godt kunne have brugt lidt mere end en uge.

18 års // Lige inden påskeferien blev jeg 18 år.. ja hold da nu helt op.. 18 år og det hele. På selve dagen blev det ikke til det helt store, da jeg skrev opgave, men jeg blev fejret godt og grundigt dagene efter. Du kan f.eks. læse om min fødselsdag HER og mine gaver HER

Gensyns glæde // I påskeferien nåede jeg også et smut til århus, for at være sammen med min veninde Frida. Jeg elsker virkelig når man har de veninder, som man ikke behøver at se i 2 år, men stadig snakker pisse godt sammen med, og sådan har jeg det med Frida. Du kan se min tur til Århus HER

Rejser // Det er snart sommerferie, og jeg har nogenlunde styr på de rejser jeg skal på. Da jeg var i Århus fik jeg tilbuddet fra Frida om jeg ville med hende på ferie til sommer, og sådan et tilbud siger man ikke nej til. Derfor tager vi en uge til Budapest, hvor vi rigtig kan få hygget og solet os.

Udover Budapest skal jeg også til Bulgarien. Jeg har været i Bulgarien før, og det er faktisk et rigtig lækkert sted. Hotellet jeg skal på kan i finde HER , og hold nu op, hvor glæder jeg mig til at komme ned i varmen.

Der er en mere rejse under planlægning, men den må i vente med at høre om.

Kørekort // Ja.. i læste rigtigt. Selvom at jeg er blevet 18 år, har jeg ikke fået taget mig sammen til at tage kørekortet, før nu, og hold nu op hvor er sådan et kørekort da godt nok dyrt, men det er sikkert alle pengene værd.

Skole // Nu til den kedelige del... skolen.. Vi nærmer os så småt læseferien i 2.g, hvilket betyder eksamen og årsprøver.. ikke sjovt.. men heldigvis er det da 2.g jeg afslutter og ikke 1.g.. puha.

Det var lidt omkring de ting, der er sket på det seneste og kommer til at ske, og jeg håber at i vil blive ved med at læse med.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser

Konfirmationerne er lige rundt om hjørnet, og jeg husker tydeligt denne tid i 2013, da jeg blev konfirmeret. Der var ikke særlig lang tid til den store dag, og det var derfor vigtigt at have styr på alting. Kjole, hår, make up, lokation osv. Jeg var til frisøren om morgenen, min kjole var fra Lilly og jeg holdte festen på Hotel Munkebjerg i Vejle, så alt var planlagt og tilrettelagt, og dette resulterede også i en helt fantastisk dag.

Selvom at jeg havde en uforglemmelig dag, kan man godt noglegange, når man ser tilbage på kjole, hår osv. ønske at man, på daværende tidspunkt, havde været lidt mere modebevidst, men lad os bare erkende at Camilla ikke var så modebevidst i 7. klasse. HAHA

Jeg har fundet 3 konfirmationsoutfits, som jeg sagtens, hvis jeg skulle konfirmeres igen, kunne finde på at hoppe i. Dette er et lidt sent indlæg at ligge ud, hvis jer konfirmander skal bruge inspirationen til noget, men heldigvis kan disse outfits også bruges til de kommende studenter i år.

God fornøjelse.


Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

For ca. 1 uge siden blev jeg 18 år, og jeg har de seneste par dage fejret min fødselsdag. Jeg har fået nogle sindsygt lækre gaver, rimelig mange flyttehjemme ting, men er så glad og taknemmelig for alle gaverne.

Jeg synes altid selv at det er mega svært at finde ud af hvad jeg ønsker mig, og jeg finder derfor meget inspiration i, hvad andre ønsker sig, eller har fået, og derfor har jeg også tænkt mig at vise gaverne her på bloggen.

Knus

Likes

Comments

Da jeg tidligere i dag sad og kiggede mine billeder igennem, kom jeg til at tænke over det med altid kun at poste de gode og "instagram" venlige billeder af sig selv. Når man er en offentlig person, som mange faktisk er, vælger man typisk at poste de bedste billleder af en selv, men dette er ikke ens betydning med, at der ikke findes grimme og uheldige billeder af CAMILLAKAAS, for det gør der. HAHA

Jeg har faktisk valgt at dele nogle af disse billeder her på bloggen, for jeg synes selv at det var ret så sjovt at kigge dem igennem. Jeg vil ikke sige at det er forbudt at grine, for nogle af billederne er ret så uheldige.


Jeg håber at I har fået en dejlig start på påsken, og at i nyder det dejlige vejr

Knus

Likes

Comments

Hej tøser

Endelig blev det påskeferie, og hold nu op hvor har jeg dog ventet på denne ferie, da ferien kommer til at bestå af en masse fest, gensyn, fødselsdag og en masse dejlige mennesker. I går blev ferien skudt igang af 3x18 års fødselsdag, og hold da op en aften.

Vi startede aftenen ud, med at tage 10 piger ned og spise tapas og drikke vin på en bar i vejle, der hedder relaxbar, og det var den perfekte start på påskeferien. Det er altid en fornøjelse at være sammen med gymnasietøserne, for ligegyldigt hvad, får de altid en til at komme i godt humør. Der blev, som altid, snakket om alt mellem himmel og jord, og i takt med at der kom mere vin indenbords udviklede samtalerne sig også.

Efter tapas og vin tog vi på Hornsleth i Vejle, hvor vi havde købt bord, og der festede vi så resten af natten.

Igår var en helt igennem fantastisk aften, med skønne mennesker, sjove samtaler og måske lidt for meget vin.. ups

I aften, skal jeg holde fødselsdag for min familie, hvor vi også skal have tapas, så min skønne mor har stået i køkkenet hele dagen, for at kreere det lækreste tapas, og for at være den søde datter, vil jeg hoppe ud i køkkenet og give en hånd med.

Vi ses snart

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Astasylvester.stu er et nyt brand der blev grundlagt i Februar 2017, og eftersom at jeg er faldet pladask for de fede designs, har jeg interviewet kvinden bag brandet, nemlig Asta Sylvester.

I bunden af indlægget er der givet en rabatkode, hvor i sparer fragten på de forskellige styles.

Hvordan opstod ideen med at lave disse fede statement t-shirts?

Ideen opstod i vinterferien 2017, da jeg sad i en bil i næsten 24 timer på vej hjem fra østrig. Når jeg sidder i en bil, nyder jeg virkelig at høre musik og bare lade tankerne "flyve". Jeg får mange mærkelige ideer når jeg sidder sådan og sådan opstod ideen om at lave mine egne designs. Jeg har længe interreseret mig for grafisk design og minnimalistisk kunst, og derfor begyndte jeg at sketche små tegninger i noter på min iphone og lave en plan for hvordan jeg kunne starte mit eget. Jeg har altid synes det kunne være vildt fedt at have sit eget "et eller andet" så ja. Min endelige plan blev at starte på instagram hvor alt stadig foregår, og indtil videre har det været en succes.

Har du lavet nogle fremtidsplaner for dit brand? Nye styles etc.

Nok et langt stykke ud i fremtiden kunne jeg godt tænke mig, at jeg fik mulighed og råd til at lave en reel hjemmeside hvor bestillingerne blandt andet kunne foregå. Der ligger et stort arbejde i at holde styr på bestillinger inde på instagram, og hvis mit salg fortsætter som nu, må jeg finde på noget mere "professionelt", ellers er min plan at lave 5-6 nye designs over sommeren. Det er vigtigt for mig, at jeg kun udgiver designs som jeg er tilfreds med, og derfor vil jeg også holde det på et maxium af 5-6 designs på en "kollektion" hvis man kan kalde det det.

Hvordan afspejles din personlige stil i tøjet?

Mine designs bærer præg af mange forskellige udtryk, og det er især vigtigt for mig, at de ikke bliver for ensartet, men stadig har en slags sammenhæng. Jeg kan godt lide minnimalistiske stregtegninger, og det har nogle af mine designs også været inspireret af, trods at der faktisk er mange detaljer med. Når jeg har lavet et design har jeg bare fået en ide om noget jeg ville synes ville se fedt ud og prøvet mig frem. Derfor er der også meget tilfældighed over det, og det ikke altid jeg selv kan gennemskue hvad tanken bag designet var. Fx. t-shirten med to identiske kvinder som holder en banan ved øret. Den kan virke meget speciel og mærkelig, men det synes jeg er fedt. Jeg har blandt andet fået en kommentar om, hvor nice det er, at det kun er den ene banan der er farvet. Faktisk synes jeg det er super fedt, når man ikke lige kan gennemskue tanken bag, og når der er mulgihed for at skabe flere "tolkninger".


Hvis i kunne være interesseret i at få fat i nogle af disse lækre styles kan i besøge instagram profilen via dette link: https://www.instagram.com/astasylvester.stu/

Brug rabatkoden "Kaas" ved bestilling og i vil spare fragten.

Jeg håber, at I er lige så forelsket i Asta Sylvesters' styles, som jeg er, for hold nu op hvor er de fede.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser

I fredags havde jeg min sidste vagt i BESTSELLER Vejle, og da Vejle by i fredags havde "Ladies By Night", sluttede jeg min sidste vagt af med et brag. Jeg har cirka arbejdet i BESTSELLER Vejle i 1,5 år, og det var derfor ikke helt sjovt at skulle sige farvel til mine søde kollegaer.

Inden jeg mødte ind på arbejde i fredags, nåede jeg også lige at kigge lidt i de forskellige butikker i Vejle, og ja.. jeg nåede som altid også at bruge penge. Hehe

Jeg synes generelt, at der er kommet nogle lækre items frem i de forskellige butikker, og jeg er ret så meget fan af sommerens tendenser.

Jeg har nedenfor linket til mine seneste køb, hvis i skulle være interesseret i nogle af dem.

1//Here 2// Here 3// Here 4//Here

Jeg håber, at I har haft en dejlig dag, og vi ses snart igen.

Knus

Likes

Comments

Nouw Magazine