Vädret är inte underbart men det är semester ändå! Bada näck i kallbadhuset i Malmö, spela kubb, läsa böcker, äta mat, åka på utflykt och hänga hängmatta är vad ni kan skåda av ovanstående bilder.

Jag har kust avnjutit två kantarellnackor med färsk sallad från landet. Nu har solen gått ner, vildsvinen betar väl på ängen, jag äter linschips och Bonnie har börjat kissa i soffan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första doppet avklarat
Utelek med Bonnie
Älgåskådning i solnedgången
Smultron till frukost
Vildsvinssafari
Frukost i solen
Påväg till Malmö i bil utan AC
The semester has started

Likes

Comments

Soligt väder. Bonnie får vara ute en liten stund men det är jobbigt för hon hoppar upp i bilar och i träd och jag blir en orolig mamma som ropar på henne hela tiden. Nu har jag jobbat 8 av 12 dagar i streck innan vacayyyy.

Tips:
Igår tog jag en snus på ena sidan och en läkerol (alltid salmiak!!) på andra. Gott. Några smakkombos ni vill tipsa om? Oj nu blev det plötsligt en ämnesstöld från Rix morgon zoos (hur fan skrivs det? Är det alltså ett zoo som menas?) morgonprogram häromdagen. Har tydligen börjat lyssna på det nu förtiden. Ett tips som togs emot då var bl.a grillchips på Hawaiipizza. Ska nog inte testa men ni kanske vill. Hejdå

Likes

Comments


Yeeey!!!!! Efter att ha skickat in lite arbetsprover hit och dit till hösten så kom jag nu in på en skrivarkurs!
Grattis till mig!!

Så nu kan jag och Bonnie vara hemma hela hösten och leka skrivarlya.

Likes

Comments

Råkade skriva lite fel innan när jag gjorde lite omvärldsbevakning på potentiella restauranger att besöka imorgon (OBS hatar Jensens. Är endast ute efter uteservering för att beskåda Eva Eastwood) 


Annan vanligt förekommande felstavning: Camillajill@hormail.com. Hade lätt skaffat hormail om den plattformen fanns.

Likes

Comments

The weekend has offered lots of guests and ok skoja ska inte skriva på engelska. Har fått besök av pappa med en dunk hembränt. Sofie och Ch tog in på hotell Tärby och grillade, spelade spel och invigde vår nya gästmadrass. Och Bonnie har blivit tamare, socialare, keligare och busigare.

Nu ska jag tydligen smörja in Viktors träningsvärkta ben och sen ska jag fortsätta nedräkningen på 12 arbetsdagar i sträck.

Om ni undrar vart jag befinner mig så är det bara kolla snapchat-kartan.

Likes

Comments

Senaste kamerabilderna kan ni skåda här ovan. Blommor, BFFs, balar, boskap och Bonnie.

Godnatt!

Likes

Comments