Psykisk ohälsa

Vet ni vad? Jag är trött, så jävla trött. Trött på att behöva känna som jag gör, trött på att behöva skriva det här och trött på att läsa liknande inlägg på bloggar, facebook och instagram. För saker som denna ska inte behöva skrivas och pratas om - för alla borde få kunna må bra i sin egna kropp, oavsett.

Det enda jag känner, förutom att jag är så jävla trött på det här, är att jag inte orkar bry mig något mer. För jag vill inte ha ångest över min kropp något mer. Jag vill inte känna att jag behöver skyla eller dölja min kropp pga osäkerhet. Så vet ni vad jag tänker göra? Jag tänker sluta med det. Från och med nu tänker jag acceptera min kropp och vara glad över att den gör det den ska. Den tar mig dit jag vill, tillåter mig att känna både fantastiskt fina och hemska saker och den fungerar utmärkt, precis som den ska.

Så nu tänker jag sluta se ner och hata på min kropp och försöka älska den istället. Det kanske inte blir lätt, men jag ska försöka i alla fall. Och det önskar jag att ni andra också gör, försök älska era kroppar. Hatet tar oss ingenstans, men det gör kärleken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments