Vi har over de seneste 2 uger kørt et projekt på skolen i samarbejde med virksomheden SACKit som laver sækkestole og gadgets som højtaler og høretelefoner. 

Her under ses et udpluk af hans produkter:  

Vores opgave gik ud på at udvikle et nyt produkt som vil passe ind i hans i forvejen produktsortiment.

Det vigtigste element i denne case var at produktet skulle være bæredygtigt.

Vores resultat blev derfor en computerpude som også fungerer som serveringsbakke.

Bakken er lavet af FSC godkendt træ.

Til puden er der brugt økologisk bomuld og rest læder fra hans andre produkter.

Puden er fyldt ud med et lag af kapok for at give den en fast overflade, mens undersiden er fyldt ud med økologiske grønne linser.

Her under kan i se billeder af vores færdige prototype og vores tekniske tegninger af produktet:

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Havde fornøjelsen af at være samlet med 4 af mine bedste veninder igen efter 4 måneders adskillelse forårsaget af et sabbatår hvor de alle har været ude at rejse.

Sikke en fornøjelse at have dem hjemme igen.

Vi kreerede det lækreste tapas bord, som ses herunder på billedet.

Likes

Comments

I et projekt kaldt PBL (Problem Based Learning) skulle vi udvælge en butik (igen fra Herning) og løse et problem for dem.

Vi valgte at gå med Jack and Jones da vi så et problem i at salget på deres Vintage kollektion var ekstrem lille i Danmark sammenlignet med blandt andet Tyskland og deres andre kollektioner.

Af den grund valgte vi at lave en pop up store udelukkende med fokus på deres Vintage kollektion. Vores tanke var at skabe en stemning og oplevelse, derfor integrerede vi en kaffebar i containeren med et lounge område og bar tilknyttet. 

Resultatet deraf kan ses nedenfor.

Likes

Comments

En af de første større opgaver vi blev stillet overfor på 2. semester var i faget Store Design.

Opgaven gik ud på at vi skulle vælge et brand, finde et lokale i Herning city, og deraf udarbejde et store design med fokus på digital integration.

Vi valgte at arbejde med brandet RAINS som primært er kendt for sine regnjakker, og dermed skulle vi komme op med et færdigt storedesign med digital integration som samtidig underbyggede deres værdier.

Resultatet kan ses her under:


Vores resultat blev ovenstående, som er udarbejdet i Sketchup Pro.

Den digitale integration kommer til udtryk flere steder i butikken:

  • Prøverummet hvor der er et indbygget interaktivt gulv og loft så når man træder ind i "boksen" for at prøve regnjakken skabes der en stemning af ex. at gå ude med den i regnvejr eller at stå ved havet hvor det blæser.
  • En interaktiv skærm hvor man kan se alle produkterne på, og bestille de som ikke findes i butikken og få leveret hjem til.
  • En story telling skærm som viser hvordan RAINS produkter bliver fremstillet fra råt materiale til det færdige produkt som kunden ser hænge i butikken.


Likes

Comments