Liadalsnipa, et fjell med mye klyving. Der er ikke det høyeste fjellet jeg har vært på, heller langt i fra, men det er en del klyving oppover her, som gjør det vanskelig å bestige. Værtfall når man ikke er så veldig høy.

Der vanskligeste og mest luftige punktet på hele turen er her, jeg fikk meg opp, men til og med jeg som ikke har høydeskrekk hadde litt nerver her. Sikkert pga at jeg har dødsangst. Tråkker man litt feil her eller sklir, så er det 3-400 meter rett ned.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Min aller første tur på fjellet Heidskredhornet. Tok det som en treningstur i solen etter jobb. Dette tror jeg har vært den varmeste dagen hittil i år, og det sier litt. Sånn ca 27grader.

Likes

Comments

Når jeg er ferdig med ferie kommer alltid fineværet. Så jeg var på jobb fra 10-19 som frisør denne dagen, og hadde nesten ingen kunder, fordi ingen kommer å klipper håret den første dagen med sol og varme på 1mnd.

Så jeg var veldig klar for å gå denne kveldsturen etter jobb. Vi gikk i Kalvedalen, som er en veldig fin og lett tur.

Likes

Comments

Siste fridagen min på de neste 19 dagene var på Tirsdag, så jeg var fast bestemt på at jeg skulle på topptur nesten uansett vær.

Så da fikk jeg med meg en kompis og vi gikk på Dalegubben på Sæbø. Da vi nærmet oss toppen kom vi opp i ganske tett tåke, og der var snø, så vi såg ingenting og var tenkt til å snu.

Heldigvis møtte vi noen folk som hadde gått opp, og sa de hadde laget noen gode spor i snøen, så det var bare å følge de oppover. Er litt skummelt med sånne turer når du aldri har vært på plassen, og ikke engang vet hvor toppen egentlig er.

Likes

Comments

Restutisjonsdag. I dag har jeg bare vært en kort tur pø Brekkeheida, det er så deilig å komme seg ut, selv om været ikke er på topp.

I går var jeg forresten hos frisøren og fikk ordnet meg litt flere striper, før jeg dro videre på fest. For det er viktig å feste en gang i blandt.

Likes

Comments

Fakta: Det var en gang en mann som falt ned her, utrolig nok overlevde han, fordi det var mye snø som tok av for fallet.

Ørsta sentrums høyeste fjell, besteget nok en gang. Men klarte ikke å slå min 2 år gamle rekord. Det får bli neste gang, når jeg forhåpentligvis ikke har gangsperre før jeg begynner på turen. Det er det samme som å si, ja takk jeg ønsker melkesyre hele veien.

Likes

Comments

I hele dag har det vært tåke her, men nå i kveld så lettet det endelig! Lysten til en fjelltur ble bare enda større da. Fikk med meg en venninde og hennes hund, da min hund var på tur med min mor.

Likes

Comments

...når du har gode klær.

Jeg er inne i min siste ferieuke, og skulle så gjerne ønske at det var sol og varme. Men den gang ei. Da mine ferieplaner bestod stort sett av å gå fjelltur og være ute, så er jeg glad jeg har mye godt nok utstyr.

Likes

Comments

I dag har det vært litt varmere, så jeg våget å ta på meg shorts. Men så er her selvfølgelig kald vind, så endte opp med å dra på hennes å kjøpe en enkel cardigan å ha på også. Vi har vært ute på moloen i Sopot, der vi kjøpte oss sorbet.

Midt på dagen ca, dro vi på Thai maj massasje, som var nr 1 på tripadvisor. Og ja, de var flinke der, men for meg som har tatt en del massasje på Bali, så vet jeg at det kunne vært bedre.

Til kvelden dro vi inn i gamlebyen Gdansk, det er helt utrolig å tenke på at mange av bygningene er 400 år, men litt kjedelig at der var bare resturanter å ikke noen spennende butikker.
Vi spiste på resturant Tawerna, der var omtrent ingen andre folk der, noe jeg synes var rart for maten var kjempe god, og plasseringen helt super.

Likes

Comments

Jeg er nå endelig på en ferietur, eller langhelg i Sopot. Vi hadde i planene at det skulle være litt varmere her, sånn vi kunne ligge på stranden å sole oss. Men da blir det mer tid til shopping og sightseeing. I morgen skal vi en tur inn til Gdansk å se om jeg får kjøpt meg noen nye treningsklær.

Paul Walker, i ekte voksfigurstyle.

Likes

Comments