Hei, da er jeg tilbake på bloggfronten. Har vært en god del å gjøre i det siste. Har fått meg ny jobb, så nå har jeg begynt å jobbe i Oslo, nærmere bestemt bogstadveien. Det har dermed blitt en del pendling fram og tilbake fra Fredrikstad

I september satser vi å være stasjonert i Oslo! Det blir så spennende og endelig kunne bo i byen. Fredrikstad er en utrolig fin by, men akkurat nå er vi klare for noe enda større. Det å kunne bli inspirert av folk på gata, tas til et helt nytt nivå i Oslo. Der folk ikke er redd for slippe seg litt løs å ta kreativiteten til det uendelige. Det er så mange muligheter og man kan velge i et enormt utvalg av alt, enten det er klær, interiør, mat osv.

De siste dagene har vi feiret min kjære som ble 30 år på mandag. Kost oss med kake og vært ute å spist med herlige venner. Da er det trening som står for tur, noe jeg tror det neste innlegget skal omhandle. Kommer snart oppdatering !

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Da jeg var 6 år lærte jeg meg å strikke av min bestemor, noe jeg er veldig takknemlig for i dag.
Det er noe spesielt med å bære noe du har laget selv. Der som også er morsomt er at du kan lage noe helt særegent som ingen andre har.

I sommer har jeg hatt mange prosjekter på gang, før jeg er ferdig med den ene har jeg begynt på den andre! Det er en god stund siden sist jeg har strikka sist, men siden det har blitt veldig trendy å lage hjemmestrikk var det lett å ta fram pinnene igjen.

Jeg har strikka en bølgegenser i turkis, noe som var veldig morsomt å strikke. Deretter begynte jeg med tonegenseren, som jeg startet å lage i rosa. Da jeg nesten var ferdig med den strikka jeg den i hvit og nå har jeg gjort den ferdig i burgunder også.

Håper det å strikke læres videre og ikke glemmes i framtiden. Jeg skal hvertfall lære mine barn det en dag!

Genser: MADE BY ME
JEANS: WEEKDAY
SKO: SUPERGA

Likes

Comments

Mat

I dag måtte jeg hive meg rundt å lage avokado toast igjen. Har lagd det en gang før, men da hadde jeg ikke alle ingrediensene jeg trengte for å få den siste touchen. Det er veldig enkelt og kjapt å lage og smaker himmelsk godt !

Det du trenger er:
- Grov brød
- Avocado
- Sitron
- Salt og pepper
- Sennepsfrø
- Karri

De to siste ingrediensene er ikke nødvendige, men med på å gjøre den enda bedre!

Det du da gjør er å
1. Toaste brødet
2. Smash the avocado
3. Klem litt sitron over
4. Bland inn salt og pepper
5. Klem utover på en skive og topp med litt karri og sennepsfrø

Likes

Comments

Hverdag

Det er så spennende å lete etter ny leilighet. I går da jeg lette på finn etter noe spennende, kom en leilighet med særpreg opp. Det jeg leter etter er noe med litt sjel noe som ikke er helt likt alt annet. Nesten 90% av leilighetene som ligger ute nå, er med hvite vegger, hvitt tak og hvit kjøkkeninnredning. Det må være litt liv i leiligheten og ikke føles så sterilt. Størrelsen har ikke så mye å si egentlig, bare det er koselig. I Oslo kan man ikke heller forvente å få mange kvadratmeter uten å måtte ut med 20 lapper i måneden.

Akkurat nå er jeg kjempefornøyd fordi jeg har klart å ordnet visning på det jeg ser på som perfekte leiligheten. Den er unik, har et kjempeflott kjøkken, tregulv, farfar fliser på bad og en del av soverommet har murvegg.

Det er veldig vanskelig å få akkurat det man vil ha, men man må bare krysse fingrene og håpe man kommer igjennom nåløyet.


Likes

Comments


Her kommer videoen som jeg lovet, av hvordan min benkpress ser ut. Her med 40 kg, hvor jeg fokuserer mest på teknikk i utførelsen. I starten for et par år siden da jeg begynte med benkpress, så ikke teknikken min slik ut. Jeg hadde ikke krum rygg (spent meg opp) og hadde ikke albuene ned ved siden, men utover. Det er med stor takk til min kjære som har lært meg denne teknikken, noe som jeg synes er mye bedre og mye lettere.

Likes

Comments

Hverdag

I dag har jeg og kjæresten vært i Fredrikstadmarka for å sole oss. Været har vært helt herlig i dag, opp mot 27 varmegrader. Ingenting å klage på med andre ord. Ettermiddagen ble tilbrakt på trening, mangelen på solkrem gjorde at det var lurest å komme seg inn en stund. Det ble en bra økt med knebøy, benkpress, enarms roing, facepull, bootybuilder og rygghev. I morgen kommer det en video av hvordan jeg kjører benkpress. Så følg med !

Likes

Comments

I går var vi på visning i Oslo, siden vi skal flytte til Oslo 1. September.
​Det ble ikke denne leiligheten desverre. Jakten fortsetter dermed og vi må nok på en del flere visninger.

Vi hadde likevel en nydelig dag i varme og solfylte Oslo. Gleder meg til å flytte, sommer i Oslo er herlig.


BUKSE: CARLINGS
TOPP: BRANDY MELVILLE


Likes

Comments

Mat

Noe som jeg gjør stort sett hver morgen er å spise en skål med havregryn. Vet du hvorfor? Havregryn er en av de sunneste kornene i verden. Det er et glutenfritt fullkorn med viktige vitaminer mineraler og fiber. Det er forskning som viser at om du spiser havregryn/havregrøt får du disse helsefordelene:

  1. Havregryn er rik på karbohydrater og fiber, men også høyere i protein og fettinnhold enn andre korn. De har et veldig høyt innhold av vitaminer og mineraler.
  2. Havregryn har et høyt innhold av det vannoppløselige fibre, beta-glucan som har mange fordeler. Det hjelper med å redusere kolesterolet og blodsukkernivåene, fremmer tarmbakterier og øker følelsen av metthet.
  3. Havregryn senker risikoen for hjertesykdom ved å redusere både total og LDL kolesterol nivåene og beskytter LDL kolesterol fra oksidasjon
  4. Havregryn kan forbedre blodsukkernivåene, dette ved det vannoppløselige fibre beta-glucan som forbedrer insulinsensitiviteten og hjelper å senke blodsukkernivåene.
  5. Havregryn hjelper deg med å miste vekt fordi det får deg til å føle deg mettere. Det gjør dette ved å senke ned tømmingen av magen og øker produksjonen av metthetsfølelsehormonet PYY.


Likes

Comments

Mote


Jeg har vært på jakt etter de perfekte treningsneakersene og her er svaret, ADIDAS NMD er det jeg landet på. Etter jeg har lett lenge etter det perfekte par og ikke minst min størrelse, fant jeg disse hos Zalando. De har et veldig bredt utvalg av fine sneakers. Jeg elsker følelsen av nye freshe sko, disse kan jeg virkelig bruke til alt.


Likes

Comments

Mitt navn er Camilla og jeg kommer fra en liten plass i Nord-Norge som heter Buksnes. Min lidenskap er trening og mote, og har jobbet i mange år for kleskjeden H&M.

For litt over et år siden traff jeg min kjære. Ken jobber som personlig trener og han er den mest kunnskapsrike og lidenskapelige personen jeg har møtt. Tidlig i mars fikk vi muligheten til å åpne et treningssenter i Oslo, nærmere bestemt på Bryn. Dette var uvirkelig i starten at vi skulle kunne gjøre noe så stort så tidlig i livet. Allerede i oktober/november skal senteret stå klart, og vi gleder oss veldig.


Her på bloggen kommer jeg til å dele mye fra min treningshverdag, og moteinspirasjon.


Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw