Det er længe siden, jeg har lavet et indlæg - det er der flere elementer, der får skyld for. Jeg er bl.a. lige flyttet til Risskov (SÅ dejligt et sted), og jeg er startet på ungdomsuddannelse igen. Jeg er ikke helt på plads endnu, men det kommer nok hen af vejen. Jeg smider nogle billeder op, når jeg engang har fået lidt styr på indretningen. Jeg tjekkede lige favoritten net-a-porter, og faldt over ovenstående.

KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er det mest farvestrålende menneske, jeg nu engang kender.. men jeg er blevet helt vild med den farvede liner samt øjenskygge, der fembringer en form for artsy feeling. Derudover er jeg blevet helt vild med glitter på ALLE tænkelige måder, specielt på øjenlåg. Længe leve pinterest.

KNUS

Likes

Comments

Der har været utrolig stille på siden på det sidste.. det kommer der nærmere information om senere, men lille update:. Hele min elektroniske familie (bestående af iPhone og MacBook), valgte simpelthen at strejke.. Så nu står jeg lidt på bar bund. Jeg fik dog taget et par billede af mit sidste restaurantbesøg. I forbindelse med et venindebesøg, smuttede vi på Støberiet i Holstebro for at få en bid mad (har selv været tjener dér, da jeg boede hjemme). Og kokkene var SÅ søde at fikse noget lækker vegetarmad til mig, så min aften var fuldført.

KNUS

Likes

Comments

Det er længe siden, jeg har haft så enerverende tømmermænd.. men jeg havde en hyggelig bytur, så jeg klager naturligvis ikke. Jeg håber ikke, at jeres søndag bliver ligeså.

KNUS

Likes

Comments

Jeg har længe overvejet at lave dette post. Bloggen skal nemlig, udover at indebære mode-universet, indeholde en masse personlighed, der vidner om mig som menneske (mine værdier og særtræk). Jeg håber i vil læse med, og lære mig bedre at kende...


Hvad er drømmeuddannelsen for dig?

Jeg har gennem mit korte liv haft MANGE overvejelser ift. uddannelse - designteknolog som min førsteprioritet. Men tidens gang første mig til en anden vej: Jeg blev meget interesseret i det boglige samt det lyriske univers. Jeg har derved brugt min tid på at følge min passion for forfatterskab på højskole og generelt i min fritid. Måske jeg kan forfølge forfatterskab som en sideløbende uddannelse? Jeg har dog svært ved at finde et ståsted ift. uddannelse: sociologi, nordisk litteratur, økonomi etc. (men jeg sænker niveauet lidt, og fokuserer på at gennemføre min ungdomsudd.) Jeg ville elske at arbejde som freelance modeskribent eller lign., det ville være ret nice som et sideløbende studiejob.

Forbliver du i Danmark efter studietiden?

Det kommer stærkt an på, hvad mit fremtidige studievalg bliver. Hvis jeg vælger et økonomisk fagområde, smutter jeg nok til et sted, hvor der er bedre forudsætninger for arbejde. (specielt inden for iværksætteri) Jeg er dog generelt meget glad for skandinavien og deres kerneværdier, så nu må vi se..

Hvad vidner dine interesser om ift. din personlighed?

Jeg er utrolig politisk engageret, og har også haft en lille drøm at stille op for mit tidligere ungdomsparti. Idealist.. er nok det bedste ord at sætte på mig. Jeg brænder for at ændre og revolutionere, men må indse, at alt den refleksion gør mig lidt skør.. Man kan IKKE redde hele den store vide verden ;) Den kunstneriske del af mig, tror jeg, vidner om et reflekterende menneske, der søger budskaber og historie i ALT! Poesien som interesse, vidner om den følsomme side af mig, der fylder mere end jeg aner...

KNUS
Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har altid haft et godt øje til Acne's læderjakker i alle længder og faconer (og nedenstående er ingen udtagelse). Acne er i sin simplicitet et skandinavisk mærke med skandinaviske designs, men det, der gør dette mærke så interessant, er deres måde hvorpå at skabe en kunstnerisk platform, både i deres kollektioner, men således også på deres billeder. Ret anderledes og unikt.

Jeg har været smuttet en tur forbi Acne's hjemmeside og fundet nogle herre lækre genstande. Jeg er vild med det HELE. Èn ting er dog helt sikkert.. jeg bliver nødt til at spare op til den korte læderjakke, da den simpelthen er to die for.

KNUS


Likes

Comments

Contains affiliate links

Så nærmer vi os en ny uge, hvor alt igen kører på højtryk. Jeg har været en del syg i den tilbagegående tid, hvilket har resulteret i mange timer under dynen (hvor er det også bare rart engang imellem) Men infektion i kroppen stoppede ikke mig fra en tur i genbrug, hvor jeg tilfældigvis faldt over denne brune sag. Jeg bør ikke købe flere blazere/jakker, da jeg har milliarder i garderoben, men jeg kan simpelthen ikke lade være ;)

Jeg har fundet et par fine blazere, som jeg forhåbentlig får fingre i en dag. Jeg er HELT vild med den fra isabel marant, den er ret sofistikeret. Det er dog endnu engang i de dyre prisklasser, og jeg skal nok finde et langt billigere alternativ i den nærmeste fremtid.

KNUS


Likes

Comments

Hun sidder denne sene onsdag eftermiddag og kæmper ihærdigt mod de tunge øjenlåg, men en lyst til innovation holder hende vågen. Soundclouds melodier fyrer på højtryk, og hun nynner med på de frodige toner. Her er en tung lugt af cigaretrøg i luften. Det regner stille på ruden, mens hun fortsætter nedenstående indlæg.

Velkommen til universet af mangfoldighed, hvor ungdomstanker og voksentanker mødes. En grænse mellem ungdoms- og voksenlivet. Generelt er hun en smilende pige, der fokuserer på at gennemføre sin ungdomsuddannelse, trods tidligere udmeldelse. Til august starter hun igen på et Handelsgymnasium, hvor hun håber på igen at finde motivationen til at studere.

Udover de faglige elementer, som hun altid har nydt, holder hun af skrivekunst, som hun har forfulgt på højskole og i sin fritid. Derudover har hun brugt sin ungdom på at fejle, rejse sig igen, prøve grænser af, gøre hendes mor forarget, trådt mennesker over tæerne, for at de kunne træde oven på hendes, fortrudt hendes handlinger, været stolt af sine handlinger, haft forfærdelige kærestesorger etc. etc.

Hun gaber tungt og indser, at man intet kan stille op mod kronisk træthed. Hun hvisker farvel og lukker computeren.

Knus

Likes

Comments