Surfecampen er over og vi har enda en fantastisk uke å se tilbake til. Herregud så gøy!! Og så slitsomt😅Fikk kjenne litt på sår muskulatur (long time no see) etter to surfetimer om dagen i fire dager, meen det ble fort glemt i det vi kom oss ut i vannet og opp på brettet. Følelsen av å surfe inn mot land, for vi kom oss faktisk opp på det brettet, var så digg og ga definitivt mersmak!

Nå har vi kommet til Byron Bay og skal være her til mandag morgen. Etter surf/bootcampen ved Spot X følte vi for å fortsette den spreke trenden, så i dag var det bare å finne frem joggeskoa🏃🏼‍♀️💦Byron er et koselig sted og atmosfæren er selvfølgelig avslappet! Hostellet er skikkelig kult, en blanding av bohemsk og hipsterish stil. Trives bedre og bedre i køyeseng på 10-mannsrom, så nå tror jeg virkelig backpackeren i oss begynner å snike seg frem. Fint det da etter 6,5 uke på tur

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Fredags kveld satt vi oss på båten til Manly, for å besøke Sarah og Tony. Utsikten over Sydney Harbour Bridge og operahuset var helt fantastisk! Kommer ikke over hvor fin denne byen er..

Likes

Comments

​Vi har hatt fire herlige dager i Sydney, og må nok si vi har blitt en smule forelsket i verdensmetropolen. Storbyen har virkelig vist seg fra sin beste side, og det blir nok litt vemodig å dra herifra i morgen. Enda godt vi har nye eventyr i vente - surfcamp next!

Likes

Comments

Noen bilder fra scuba divingen og snorklingen i Great Barrier Reef. For en opplevelse! Hadde store problemer med å laste opp bildene fra go-proen, så fikk dessverre ikke med noen bilder av det fargerike dyrelivet under vann..

Likes

Comments

Gjett hvem som kasta seg ut av et fly i dag tidlig'a?? Shit for en følelse og for en utsikt! Vi har vært så spent på skydivingen siden vi booket billettene, og nå har vi faktisk gjort det! Check✅ Vi fikk filmet hoppene våre, så det blir gøy å vise dere hjemme! #helloprettyface

Siste dagen i Cairns, før vi reiser videre til Sydney i morgen tidlig. Vi har hatt noen herlige dager i varmen, Australia har tatt oss godt imot!

Likes

Comments

Endelig har vi kommet til Australia! Etter tre litt kjølige, men fine uker i Sør-Amerika var det veldig deilig å komme til varme Cairns. Vi har vært her i 4 dager, og er allerede rimelig begeistret over Australia🌞

Mandagen tilbrakte vi til sjøs ved Great Barrier Reef, hvor vi dykket og snorklet. Skal prøve å få lagt ut bilder fra gopro-kameraet, for der var det mye fint å se! Dagen ombord på båten, og under vann, var helt fantastisk. Upåklagelig vær, saltvann og vind i håret ah...Kan bli vant til det her!

Likes

Comments

Okei, middagen i går var muligens høydepunktet vårt her i BA! Bare litt glad i mat da kanskje.

Nicky New York Sushi i Soho Palermo anbefales på det sterkeste. Sushien var nydelig og vi kan vel si det samme ang rødvinen. Etter maten ble vi vist ned i deres hemmelige vinkjeller, som, etter det vi ble fortalt, sønnen til grunnleggeren av restauranten bygde på 1920-tallet. Vinkjelleren ble bygd i skjul, og ble hold hemmelig i lang tid. Members only. Enda et kult sted vi ble overrasket med! En perfekt avslutning på dagen i Palermo, med godt selskap, god atmosfære og noe godt i glasset.

Likes

Comments

Hey there cutiepie🍭

Thursday well spent! Soho Palermo - for et kult sted! Minnet oss veldig om Soho i NY, og det slår aldri feil. Omringet av butikker og utallige freshe, koselige restauranter og cafèer gikk dagen fort. Vi klarte, etter mye om og men, og bestemme oss for et sted å spise lunsj. Vanskelig å velge når utvalget er så stort😅

Det er så gøy å gå rundt og se seg om på slike steder som Palermo. Det er som oftest når man ikke vet helt hva man ser etter, og bare vandrer rundt at man går på de mest koselige og urbane stedene. Vi gikk på så mange perler. En interiør/ost&vin-butikk/restaurant og en gjemt cafè-og interiørbutikk, overfylt med grønne planter, var bare noen av de mange stedene vi kom over. Skulle gjerne tilbrakt enda mer tid i denne delen av byen!

Likes

Comments