Vakre, vakre Italia. Tilbrakte i fjor sommer en ukes tid i koselige Torri del Benaco, sammen med familien. En uke med sol, varme, bading i Gardasjøen, italiensk rødvin, kvalitetstid med familie og slektninger, gelato, mer rødvin og ikke minst pizza og pasta. Hello heaven.

Besøkte byen Verona og fikk tittet litt rundt i Romeo og Juliets kjærlighetsfylte gater. Nord-Italia er fint, og jeg vil se mer! Drømmer om et besøk til Roma, så kanskje det blir et av 2017 reisemål?

Likes

Comments

Ta meg tilbake. Trenger minst en årlig dose med avslappende dager i flotte København. Gå fra den ene koselige cafeen til den andre. Passer meg utmerket. Hadde vært en drøm å få studert i denne byen her. Wishful thinking

Likes

Comments

Det har snart gått en uke siden vi kom hjem fra den store verden. En uke siden vi satte oss på flyet fra Bangkok, med sommerfugler i magen og tusen nye minner. Den første uken hjemme har vært fylt med julekos, etterlengtede møter og klemmer med våre aller kjæreste, juleverksted, julebord, gavehandling og litt jobb. Det er rart hvor fort man kommer seg inn i den normale hverdagen igjen. Å våkne opp til mørket, kjenne kulden utenfor den varme dyna, se isen ligge på bakken ute, og se mørket komme snikende alt for tidlig igjen. Gleder meg allerede til lysere tider. Tenker tilbake på alt vi har opplevd. Tror det vil ta sin tid før jeg klarer å ta innover meg alle opplevelsene og inntrykkene denne turen har gitt oss. En ting er sikkert, disse minnene vil være med meg for alltid.

Likes

Comments

One night in Bangkok, eller to, ble vårt siste stopp på vår tre måneders lange reise. Dagene startet på takterrassen hvor solsenga sto klar. Fredag kveld sjekket vi ut utelivet i Bangkok, CE LA VI innfridde enda en gang. Sky train til Siam Paragon, ett av tre gigantiske shopping malls, ble en del av lørdagens aktivitet. Sentrene og butikkene var så store at vi druknet litt i det hele. Fant ut at to timer definitivt ikke var nok til å komme oss gjennom et hav av butikker. Gøy å gå rundt og se på kaoset da.

Dagens lunsj - nydelig acai bowl og quinoa/mango salat. Bare å finne frem smoothieblenderen når jeg kommer hjem, smoothie bowls where you at.

Vår siste kveld i Bangkok ble tilbrakt på Scarlett Restaurant. Pappa Rønningen slo til med tre-retters og maten innfridde mildt sagt. Så utrolig god mat, vin og atmosfære. Perfekt avslutning på et uforglemmelig eventyr.

Bangkok by night

Likes

Comments

Store deler av vår siste dag i Krabi ble tilbrakt ute på havet og vi fikk endelig besøkt Phi Phi Islands. Første stopp var Bamboo Island - en nydelig liten øy med hvit sand og krystallklart vann. Hadde ikke hatt noe imot og tilbrakt hele dagen her.

Kunne sittet ved vannkanten og sett utover det nydelige, klare blå havet til evig tid. Kommer til å savne det her. Får rusle ned til sjøen hjemme, når savnet blir for stort, å  drømme meg tilbake hit igjen.

Fikk tatt turen innom Maya Bay før snorkling og mer bading sto for tur. Maya Bay var fint, men etter en liten stund var stranda full av turister (inkludert oss sjæl) og da mister det hele litt sjarm. Hadde vi bare hatt stedet for oss selv - det hadde vært no det.

Upåklagelig utsikt fra båten. For en nydelig natur vi hadde rundt oss. Thailand, du er fin.

Enda en fin dag ute på det store hav var omme. Kan si vår siste dag i Krabi ble utnyttet til det fulle. Båttur og øyhopping etterfulgt av massasje og en nydelig middag.
Last stop Bangkok!

Tre dager i den crazy hovedstaden sto for tur. Vår siste dag i Bangkok har allerede kommet og i natt starter den lange reisen hjem. Uvirkelig å tenke på reisen vi har lagt bak oss, og at dette faktisk er slutten på vårt, hittil, livs eventyr. Skal bli godt å komme hjem i armkroken til mor og far, men kjenner jeg meg rett kommer nok reiselysten snikende alt for fort igjen. Nå roper magen etter mat. Begynner å bli en smule lei av loff, nudler og ris til frokost nå, men så er det ikke lenge til grovbrødet og brunosten står på bordet heller. Sola har allerede tittet frem, så det blir nok noen timer ved bassengkanten i dag og. De skal virkelig nytes.

Likes

Comments