Et lite tilbakeblikk på en av sommerens vakreste kvelder. Pakka teltet og fredagstacoen i sekken, og satte kursen mot Skålafjellet. En av de hittil vakreste solnedgangene jeg har sett, sammen med en flott bukett damer. Lever for dager og opplevelser som det her.

Likes

Comments

Vakre, vakre Italia. Tilbrakte i fjor sommer en ukes tid i koselige Torri del Benaco, sammen med familien. En uke med sol, varme, bading i Gardasjøen, italiensk rødvin, kvalitetstid med familie og slektninger, gelato, mer rødvin og ikke minst pizza og pasta. Hello heaven.

Besøkte byen Verona og fikk tittet litt rundt i Romeo og Juliets kjærlighetsfylte gater. Nord-Italia er fint, og jeg vil se mer! Drømmer om et besøk til Roma, så kanskje det blir et av 2017 reisemål?

Likes

Comments

Ta meg tilbake. Trenger minst en årlig dose med avslappende dager i flotte København. Gå fra den ene koselige cafeen til den andre. Passer meg utmerket. Hadde vært en drøm å få studert i denne byen her. Wishful thinking

Likes

Comments

Det har snart gått en uke siden vi kom hjem fra den store verden. En uke siden vi satte oss på flyet fra Bangkok, med sommerfugler i magen og tusen nye minner. Den første uken hjemme har vært fylt med julekos, etterlengtede møter og klemmer med våre aller kjæreste, juleverksted, julebord, gavehandling og litt jobb. Det er rart hvor fort man kommer seg inn i den normale hverdagen igjen. Å våkne opp til mørket, kjenne kulden utenfor den varme dyna, se isen ligge på bakken ute, og se mørket komme snikende alt for tidlig igjen. Gleder meg allerede til lysere tider. Tenker tilbake på alt vi har opplevd. Tror det vil ta sin tid før jeg klarer å ta innover meg alle opplevelsene og inntrykkene denne turen har gitt oss. En ting er sikkert, disse minnene vil være med meg for alltid.

Likes

Comments