Header

Kappa-Tommy Hilfiger// jeans-hunkydory// skor-Primeboots

Just nu sitter jag i skolan och ska snart plugga på lite biologi. Har än så länge haft en lektion på 30 minuter och vår biologilektion var inställd. Alltså återstår bara engelskan idag vilket är jätteskönt!

Bloggade tyvärr inte igår då jag var dödstrött, så trött att jag till och med missade min handbollsträning vilket var så synd. Så ber om ursäkt för det!

See ya xoxo!

Likes

Comments

@hypebae på instagram

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade ganska tidigt idag, redan vid klockan 8:30 men jag låg och drog mig i sängen ett bra tag innan jag gick upp. Planerna för idag är att åka hem till min mormor eftersom hon fyllde år igår. Har inte köpt någon speciell present till henne utan jag vet att hon älskar när jag bakar. Därför gav jag mig på att göra en raw vegan choklad tårta som jag hoppas smakar bra.

Mer än så har jag inga roliga planer, vi hörs av sen puss <3

Likes

Comments

Något jag verkligen lärde mig år 2016 är att jag måste ta vara på tiden. Gjorde absolut inget vettigt under det året utom att slösa bort min tid på onödigt folk och saker. Därför har gjort en bucketlist som jag ska uppfylla under 2017 och nedan hade jag tänkt dela med mig av några punkter!

1.

Testa poledance, detta är något jag ALLTID velat göra, sedan jag var 13 år tror jag och därför får 2017 bli året jag gör det på.

2.

Läsa böcker, i alla fall minst två stycken. Vissa kanske tycker att det inte är någonting men för mig som aldrig läser men som ändå tycker om att läsa är det stort. Brukade läsa mycket förr och vill därför komma igång med det igen.

3.

Bada naken i en sjö/hav på sommaren. Har faktiskt aldrig gjort det förr utan bara testat toppless hahha.

4.

Övningsköra!! Har aldrig någonsin testat att köra en bil och eftersom nästa år blir året då jag tar körkort skulle det passa bra att börja redan nu.

5.

Spara till 2000 kr, detta kanske inte heller verkar som något svårt för andra men jag kan verkligen inte hålla i mina pengar. Vill lära mig att inte slösa bort de så fort jag får chansen och inte lägga pengar på onödigheter.

6.

Sist men inte minst, köpa en Balenciaga väska, har vid ett tillfälle haft råd att köpa en helt ny men dum som jag är vågade jag inte köpa den och sedan försvann alla pengar på sushi och andra onödigheter.

Likes

Comments

Hej på er! Idag hade jag min första riktiga skoldag då jag var ledig måndag, tisdag och enbart hade en lektion igår vilket var hur skönt som helst med en mjukstart. Längtar dock redan efter lov och frihet!

Planerna för ikväll är inte roligare än att jag ska plugga på en laboration som skall in imorgon. Hoppas ni har fat en bra dag så hörs vi snart !

Puss C

Likes

Comments