Header

Söndag, vilket också innebär att vi har en helt ny vecka framför oss!

Hoppas er helg varit bra, min har mest bestått av plugg inför mitt samhällsprov som äger rum imorgon och jag är jättenojig över att det inte ska gå bra. Men jag får helt enkelt hoppas på det bästa.

Kramiz

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Frukost och plugg på Espresso House på Linné

Likes

Comments

​Godmorgon på er! Vaknade redan klockan 8 av mig själv idag vilket alltid är lika skönt, älskar att ta vara på dagen och inte sova bort den. Gårdagen var inte så mycket roligare än skola och plugg. Efter skolan drog jag direkt till stadsbiblioteket och pluggade kemi och matte i 4 timmar. Tyvärr måste även sådant göras på en fredag. Men jag unnade mig en påse naturgodis så jag klarade mig ;). 

Planerna för idag blev tyvärr inställda, hatar när det händer. Men antagligen ska jag dra in till stan och hitta något mysigt fik att plugga på. Livet som naturare hahah. Till kvällen hoppas jag i alla fall på något lite roligare med fina vänner. 

Puss C  

Likes

Comments

Detta var jag klädd i igår. Älskar verkligen skinn och tycker att det är extra snyggt när man varierar i färg. Äntligen kom även mina adidas superstars till användning, tycker de är så coola speciellt till skinnbyxor. 

Likes

Comments

Äntligen torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon, min favorit dag på veckan! Idag började jag så sent som 11.40 och slutade klockan 3 med ett spanska prov som gick så mycket bättre än jag trodde. Sedan åkte jag direkt in till stan och träffade min kära vän Erik. Vi pratade och skrattade som vanligt om allt mellan himmel och jord över en talkrik sushi. Alltid lika mysigt! Sedan drog jag direkt till tandläkaren, det gick som vanligt väldigt bra där. 

Just nu ligger jag i soffan och tar en paus från allt pluggande och ska snart ta ett varmt bad vilket var så länge sedan. Bästa sättet att avsluta en vardag på! 

Puss C

Likes

Comments