Vaknade alldeles försent idag och dessutom på fel sida. Tycker det känns extra jobbigt när alla ens vänner fick sommarlov idag men själv har jag en vecka och två prov kvar. Anyways när jag vaknade kom Nika hem till mig och vi åt tillsammans samtidigt som vi bara snackade om allt och inget. Sedan drog vi till Allum. Jag brukar egentligen aldrig vara där men kände för att gå dit och bara kika en snabbis. Fick tyvärr inte med mig något därifrån...

Kvällens planer är mys med brorsan och eventuellt plugga, puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej så ända sedan jag såg första hela säsongen av Gossip Girl var jag fast i staden New York. Storstaden, miljön, människorna, alla skyskrapor och tusentals möjligheter. Jag har fått turen att få världens bästa födelsedagspresent av mina föräldrar: en språkresa till min drömstad!

Jag ska alltså åka helt själv till andra sidan jorden nästa vecka och bo och umgås med folk från hela världen i två veckor, hur sjukt? För mig känns detta overkligt. Om jag ska vara ärlig har jag inte tänkt på det så mycket eftersom jag inte riktigt fattat att jag ska dit. Jag är lite orolig för flygresan eftersom jag är flygrädd men annars känns allt lugnt. Jag är inte så orolig över det sociala eftersom jag har lätt för att snacka med folk om jag känner för det men jag hoppas verkligen att jag kommer klicka bra med någon där.

Jag kommer att åka med EF språkresor och bo på ett camups en liten bit utanför city. Den kursen som jag valt heter allmän kurs och innebär att en pluggar ca 2-3 timmar dagligen, så det passar mig perfekt. Åhh är så taggad men det finns även så mycket som måste fixas nu innan resan så är lite smått stressad...


Likes

Comments

Trots att jag är typ sist i Sverige med att få sommarlov så är det otroligt skönt att jag har varit i princip ledig hela veckan. Hade dock en viktigt lektion i onsdags men utöver det har jag pluggat och umgåtts med vänner. Denna torsdagen har jag ägnat till att plugga mitt favorit ämne (not) fysik. Känner inte en enda människa som faktiskt tycker att detta ämnet är kul eller i alla fall ok.

Imorgon är det enligt mig den bästa dagen på veckan, nämligen fredag! Jag är ledig och ska därför försöka få så mycket gjort som möjligt. Bland annat gå till banken och skaffa ett till bankkort, plugga, umgås med Nika och min kära lillebror. Hörs imorgon :)

Likes

Comments

HEJ!!! Det var ett tag sedan jag bloggade (som vanligt...).

Jag hade i alla fall tänkt att försöka få upp vanan att blogga nu under sommaren, både för mig själv att kolla tillbaka på och för mina vänner. Just nu har de flesta av mina kompisar sommarlov vilket är skönt för dem, själv slutar jag om mer än en vecka och har två prov kvar att skriva. Sen har jag sommarlov och det ser jag verkligen fram emot. Jag har inte så mycket planerat förutom att resa och jobba, men är övertygad om att denna sommaren kommer bli den bästa!!

Så vad har hänt sedan sist jag bloggade? Jag åkte till min lägenhet i Alanya under påsklovet, pluggat som en dåre, haft mysiga middagar i solen med vänner och familj, spontan klippt mitt hår (30 cm!!) och varit på summerburst.

Är så taggad på att dagligen börja blogga igen och dela med mig av mina vardagar till er! Puss

Likes

Comments

Hejzaaaan! Att det redan är april (!!) är bara så sjukt att ta in. Minns liksom fortfarande nyår som om det skulle varit igår ahahah. Aja vaknade klockan 8 och gick ut på en promenad i dimman med mina favvo låtar i lurarna (bla HUMBLE. !!!!) innan jag startade dagen min. Väl hemma pluggade jag på spanska vilket är det ämnet jag tycker minst om och lite anatomi. Efter det hade jag ett PMS psykbryt och sedan träffade jag lite vänner som fick mig att tänka på annat. Vi gick bland annat till shelta sneaker market där de hade allt från supreme till palace till nike. Blev helt kär i ett par skor men de var ej i min storlek så fick tyvärr ej med mig något.

Annars mår jag helt OK, är stressad och har ångest över skolan och har extrem resfeber eftersom jag åker till vår lägenhet i Alanya snart och jag hatar att flyga. Såklart ska det bli skönt att byta ut regn mot över 20 grader men känslan av att sitta på ett flyg i fyra timmar skrämmer mig.

Juste !! Jag har funderat på att ha en frågestund här på bloggen, skulle det vara intressant?

Puss så länge <3


Likes

Comments