Header
View tracker

Outfit från förra veckan

Hej på er igen! Kom precis hem från stan där jag lunchade med fina Gabriella, Erik, Moa och Armita (det blev såklart sushi hehe..) och sedan drog vi till ett café på Vasa för att plugga. Lite tråkigt att plugga på ett lov men det blir alltid roligare när man gör det med sina bästa vänner!

Har tyvärr inga roliga planer för kvällen, ville så gärna vara med någon kompis men det tråkiga vädret hindrar mig....

Puss så länge <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vad är ditt dröm yrke?

Författare, älskar att skriva om mina egna känslor, tankar och upplevelser. Dock känner jag en stor prestationsångest.

Vad är din värsta egenskap?

Har ganska många (hehe), men en väldigt dålig sak är att jag är otroligt rädd för att bli dissad. Hatar att känna mig som ett andrahandsval, lämnad eller övergiven för någon annan. Därför har jag en tendens att direkt backa undan om jag känner att någon i mina kompiskretsar är lite mer "tillbakadragen" eller att jag inte vill ta kontakt med andra människor för jag är rädd över att de ska ogilla mig före jag ogillar de. Vet inte riktigt om detta ens var förståeligt hahah..


​Nämn tre saker som gör dig lycklig

​Uppmärksamhet hihhiih, känslan av att känna sig tillräcklig och slutligen att uppnå något man länge strävat efter. 

​Vad vill du uppnå med ditt liv?

Jag hade viljat leva ett liv utan några som helst bekymmer, fatta att leva ett liv där man är lycklig hela tiden, känner noll ångest och ser det positiva i allt. Det vill jag uppnå i mitt liv. Men personligen är det väldigt svårt för mig att vara en sådan person eftersom jag är så instabil. 

Likes

Comments

View tracker

4 utan de låtarna som spelas non stop i mina lurar påväg till och hem från skolan

Måndag är allmänt känt för att inte vara så bra, men tro det eller ej var denna måndagen faktiskt ganska chill. Började dock lite tidigare än vanligt men det var fortfarande lungt. I skolan idag hade vi FN dag vilket var lite långtråkigt men inte alls ansträngande i alla fall. Efter skolan drog jag direkt hemåt för att plugga och nu ligger jag nyduschad i sängen och grubblar över vad jag ska klä mig i imorgon ;).

Ha det bra och godnatt på er!

Likes

Comments

BIG FAVORITE 
KENZO X H&M

​Ingen har väll missat att KENZO och H&M har ett samarbete som släpps den 3 november? Personligen älskar jag den nya kollektionen och jag ska verkligen försöka få tag i den orangea tjocktröjan! 

Likes

Comments

​Bild från förra året

Hej på er! Ledsen för pausen men har verkligen inte haft någon inspiration. Veckan har som alltid gått extremt fort fylld med plugg och prov. Hade egentligen ganska roliga planer denna helgen men tyvärr sket det sig, så jag har inte gjort så mycket mer än att bara varit hemma. Det som måste göras idag är inget roligare än att plugga och förhoppningsvis hittar jag någon saknad vän att göra det med. 

Puss så länge 

Likes

Comments