Header

Hej hej på er! Idag är det torsdag vilket betyder att det äntligen är fredag imorgon (min favvo dag hihihi). Dagen idag började klockan halv 10 vilket var skönt men sovmorgon, men trotts det och tio timmars sömn var jag extremt trött. Vårsolen fick i alla fall mig att kämpa igenom mig hela dagen.

Efter skolan skyndade jag mig som en galning till bussen och så otur som jag hade missade jag den. Typiskt. Nu sitter jag hemma och har tryckt i mig choklad och pluggat lite inför ett tal som jag ska hålla på onsdag. Dock har jag väldigt mycket migrän så jag bör lägga undan plugget strax.

Btw så brukar jag då och då få väldigt många frågor angående vilka låtar jag lyssnar på så här nedan har ni några favoriter atm. Puss <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ligger i sängen och avslutade just ett långt samtal med Erik som handlade om allt mellan himmel och jord. Älskar samtal som dessa under sena kvällar på vardagar. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa till sängs.

Idag har jag inte gjort något roligare än att varit i skolan, träffat Mila en snabbis för att låna ut en klänning, gått till psykologen och sedan varit hemma med familjen.

Vi hörs troligen imorgon, puss C

Likes

Comments

Kappa-Tommy Hilfiger// jeans-hunkydory// skor-Primeboots

Just nu sitter jag i skolan och ska snart plugga på lite biologi. Har än så länge haft en lektion på 30 minuter och vår biologilektion var inställd. Alltså återstår bara engelskan idag vilket är jätteskönt!

Bloggade tyvärr inte igår då jag var dödstrött, så trött att jag till och med missade min handbollsträning vilket var så synd. Så ber om ursäkt för det!

See ya xoxo!

Likes

Comments

@hypebae på instagram

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade ganska tidigt idag, redan vid klockan 8:30 men jag låg och drog mig i sängen ett bra tag innan jag gick upp. Planerna för idag är att åka hem till min mormor eftersom hon fyllde år igår. Har inte köpt någon speciell present till henne utan jag vet att hon älskar när jag bakar. Därför gav jag mig på att göra en raw vegan choklad tårta som jag hoppas smakar bra.

Mer än så har jag inga roliga planer, vi hörs av sen puss <3

Likes

Comments