Dagen har varit väldigt lugn, Christoffers mamma & mormor var här tidigare idag och fikade vilket var supermysigt!
Därefter åkte vi en sväng till Nässjö och handlade lite, trots en oönskad omväg på vägen dit.
Nu ska vi laga mat, blir ungstekt potatis/morot/rödlök tillsammans med lövbiff. Sen spenderar vi resten av kvällen i soffan till en serie.

Likes

Comments

Veckan som gått har varit så stressig att det skrikigt om det.
Men idag äntligen gick jag på välförtjänt ledighet som för mestadels kommer spenderas med Christoffer.
Kommer snabbt under onsdag-torsdag åka till Halmstad åt Lottakåren och rekrytera lite annars ser det ut att bli ganska lugnt.

Dagen idag gick långsamt framåt, gjorde sista muntliga redovisningen för veckan, datan krascha & cykeln blev stulen.
Fick ändå träffa Christoffer efter 12 dagar vilket gjort saker mycket bättre men ett lov är exakt vad jag behöver just nu.

Likes

Comments

Får nästan ångest av att bara tänka på kommande vecka, full med prov, muntliga tal, läxor och inlämningar. Enbart för att så mycket som möjligt ska vara klart innan lovet nästa vecka.

Dagen har bestått av att städa mitt rum, nu när jag har två rum så är det uppenbarligen betydligt enklare att lägga undan kläder över allt mm. Men nu så, dammsugit, fixat i hallen, satt upp ett brickbord som jag fick med hem igår.

​Ska dock antingen fixa en ny bricka eller måla den vit så det passar in bättre på rummet. 

Gårdagen var bra, spenderade kvällen med Sara & Fredrika på Rådhuset och sedan Pinchos där vi med nöd och näppe kom in för vakten. Men det blev en liten rätt & en drink innan jag tog tåget hem. Välbehövligt att träffa vänner och prata lite skit ibland. 

Likes

Comments

Spenderar dagen i Skövde hos syster med mor mm. Blir en lugn helg inför kommande skolvecka!

Likes

Comments

Hemkommen efter en helt vanlig skoldag utan något utöver det vanliga.

När jag kom hem dock så var det inte bara ett paket som väntade i brevlådan utan även en sååå fin bukett. Fick ett samtal under lunchen där de frågade när jag var hemma för att jag hade ett bud som väntade.

Med andra ord, så även när han är 120mil bort på andra sidan Sverige så lyckas han dra mattan under fötterna och känna mig så sjukt älskad. Kunde inte fått en finare kille vid min sida. ❤

Likes

Comments

Tog en kväll av från allt plugg idag, vilket var väldigt skönt då man bara kunde slappna av och ladda för nya tag imorgon.

Men jag hann baka med mor, lite som jag ska ha med till skolan imorgon, då vi är en klass som fikar ganska mycket.. Lockade även mitt hår i hopp om att de ska hålla sig tills imorgon då jag gärna går upp runt en halvtimme innan vi börjar så är det skönt att inte behöva anstränga sig så mycket, haha!


Likes

Comments

Jag försöker på nytt, det är mycket i skolan & ganska händelselöst utöver det. Tyvärr!
Men ska ge det ett försök!

Likes

Comments

Brukar få frågan om det inte blir för mycket. Allt det jag gör på helgerna, skolan på vardagarna och plugg på det.
Det är mycket och stressigt, men jag kan inte ge mer än mina 100%. Sen så har jag nu dock (10år senare) börjat hitta bättre studietekniker och hoppas på det.

Men vad jag gör på helgerna är min fritid, mitt lugn & något jag älskar. Sen så är det otroligt skönt med en helg hemma ibland med vänner och familj.
Under lovet v.44, så blev det för mycket, så jag avbokade helt enkelt allt och vilade. Slutade med att jag satt uttråkad de sista dagarna men jag måste erkänna, även om det tar emot, att även det är skönt ibland!

Likes

Comments

Precis suttit och kollat igenom bilder från där allt en gång startade. Och bilden här är från just den veckan.

När jag kollar tillbaka på de här snart tre åren så ser jag vilken resa det är som jag har gjort och hur jag har utvecklats, inte bara som en individ utan även som kamrat, ledare & person i sig. Även om man inte ser det utifrån så var jag väldigt osäker, precis som många andra 15åriga tjejer är idag. Hur nervös jag var när man klivit av färjan på Gotland och skakigt går fram mot de två grönklädda tjejerna som jag tyckte så coola & självsäkra ut när det stod där. Oc även idag är de några av de personer jag ser upp till mest i organisationen.

Inte bara har lottakåren gett mig vänner för livet, kunskaper & meriter, upplevelse och så mycket mer. De har gett mig en hel värld med möjligheter och mest av allt öppnar upp den här världen där alla möjligheter finns.

När jag i helgen satt som representant för Lottakåren på HKV PROD/FRIV's ungdomskonferens så insåg jag vad det är jag faktiskt är en del av. Och jag insåg också vad det är som jag verkligen vill göra och arbeta med.
Vår frivilliga ungdomsverksamhet inom organisationerna är ett så otroligt viktigt koncept som måste synas och nå ut till fler för så mycket nytta det ger. Och vad kul man har, om inte annat.

Jag har gjort en väldigt resa, som verkligen inte är slut än. Jag har planer för kommande år och vet fullt ut vad jag vill göra och vilka mål jag vill uppnå.
Och med kontakter, stöd & förtroende så vet jag att jag inte bara kan nå de mål jag har. Jag kommer även kunna arbeta förbi dem och göra exakt vad jag vill. För det är ingen annan än jag som sätter mina begränsningar.

Jag har gått från luftpistol till AK4, från motoroverallen till uniform (överdragskläder för de petiga). Jag har gått från att vara en osäker tjej med noll koll på vad hon vill till att idag veta vad jag vill och hur jag ska uppnå.

Jag älskar mitt liv idag trots stress, prestationsångest och allt som kommer där till. Men idag är jag älskad, av familj, pojkvän, vänner. Jag har stöd av de runt omkring & inget kan sätta stopp för det som jag vill åstadkomma. Idag är jag ungdomsansvarig, Mpower-ambassadör inom några veckor, jag har träffat folk jag inte hade träffat & mitt nätverk sträcker sig över hela Sverige nedifrån Skåne upp till Norrland, bort till Stockholm & tillbaka. Önskar att fler tog chansen upplevde detta innan det är försent!

Likes

Comments