Ä N T L I G E N(!!) har jag fått tillbaka min telefon som vart inne på lagning. Så nu kan jag börja skriva igen!
Idag har varit en händelserik dag. Det började med att jag var på arbetsförmedlingen och hade lite intervjuer till jobbet.
Efter det mötte jag upp Christoffer när han slutade jobbet. Så gick vi och köpte kuddar till kökssoffan som vi även har klätt nu.
Var även in och handlade en spökblomma och en bomullspinne från binderiet som helt klart är det roligaste stället i stan att handla blommor i.
Till det absolut roligaste på hela dagen var att vi var till banken och kollade lånelöfte inför husköp. Vilket var ett roligt besked. Så nu kan vi leta på riktigt!! Så spännande!

Likes

Comments

Så igår kom dagen jag och Elin har väntat på i tio månader. Justins konsert.
Vi åkte till Stockholm igår morse och gick på stan först i några timmar. Vilket var jättemysigt nu när alla affärer fått in så fina höstkläder. Hittade en stickad tröja på Zara och köpte lite nytt smink på Sephora.
Innan konserten åkte vi till Elins syster en sväng innan vi gick bort till tele2.
Kan ju inte säga så mycket om själva konserten mer än att han är grym och att jag tycker synd om er som inte fick se honom.
Idag väntar ännu en dag med shopping innan vi beger oss hem till Karlstad igen!

Likes

Comments

Något jag älskar är att hitta äldre möbler på säljsidor som är lite egna. De får gärna vara i lite sämre skick så priset är bra och att man får chansen att piffa till möbeln hur man vill själv. Jag får väl tacka min kära sambo, Christoffer för att jag fått öga för möbler som är i behov av lite kärlek, efter att han själv snickrade ihop vårt matsalsbord som blev bättre än jag kunnat drömma om.

Så igår hittade jag en superfin kökssoffa. Christoffer har alltid drömt om en sån så jag har Hållit utkik länge. Har även kollat runt lite på nya men har endast hittat fina för flera tusen vilket jag kände var orimligt. Men så igår, hittade jag en äldre soffa som man kan dra ut (en sån de sov i förr). Den behöver helt klart lite kärlek men är hur charmig som helst. Priset jag gav för denna var 800kr.

Likes

Comments