Jeg har i dag klippet min kære veninde Jacquline. Jeg har klippet hende i en solid form. men fronten diagonalt tilbage.

- Flaginddeling
- Horisontale inddelinger på baghovedet og diagonale inddelinger tilbage i fronthåret
- naturlig fald i friserings retning
- fingerstilling skal være parallel med min inddeling.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I design, skulle vi lave en designanalyse af et produkt fra vores salon. Jeg valgte vores glødelampe.

Produktet, bliver brugt til at give lys, og i dette tilfælde et hyggeligt lys, for at skabe varme og hygge.

Størrelsen på dem er små, for at der er plads til dem, evt. i et hygge hjørne. De er lette, og er lavet af glas, med en pærer indeni. Glasset er gennemsigtige, og har derved ikke en farve. men ledningen er sort og lavet af plastic.

Den er fremstillet på maskine, man kan få produktet både i en billig og dyr udgave, hvilket også bestemmer kvaliteten af produktet. De tager ikke hensyn til miljøet.

Likes

Comments

Jeg har via. disse tre farveharmonier, prøvet at skabe 3 forskellige stemninger.

Softness: Er stille og rolige farver som giver et lyst og en afslappende stemning. Nogen behaglige farver, som jeg selv kunne finde på at bruge i min indretning, og den brune farve giver lidt varme, som jeg godt kan lide.

Sommer: Der er lidt knald farver som den gule og grønne. som rigtig symbolisere sommer, solen skinner, og det grønne springer ud. Også har jeg valgt en mere rolig farveharmoni, i midten, for at skabe noget ro, hvilket man os har om sommeren, hvor man for ferie og kan slappe af.

Romantisk: Der har jeg valgt nogen rødlige farver, da jeg synes det er romantisk, da hjerter er røde, roser er røde. mange symbolisere bare rød med kærlighed.

Likes

Comments

Jeg har som mit årti valgt 50'erne. Og det har jeg fordi jeg synes det årti passer godt på mig selv, og det jeg fandt mest interessant. Det er det årti for kvinderne klædte sig mest stilfuldt, og piger gik fra kjole til bukser. Det årti hvor unge blev mere selvstændige.

På de to øverste billeder har vi mine skitser af hvordan jeg forstillede mig min model skulle ende med at se ud. Jeg havde en ide om blande Grease looket med pin-up girls, også give det et pust af moden i dag.

Nedenunder har vi et billedet af mit mordboaord, og hvordan min model så ud inden style-ingen gik i gang.

De to sidste billeder kan i se resultatet af min årti styleing, som jeg selv er meget tilfreds med. Det gik over alt forventing, og blev meget bedre end jeg havde regnet med. Jeg ville sagtens kunne tage min model, og smide hendes billedet ind i mit moodboard, så jeg er tilfreds.

Min design proces:

Først ville jeg kun lave en pin-up curl, men via. min proces fandt jeg ud af at det var mere klædeligt med to, da det gav mere fylde, også lagde jeg pin-curlerne på skrå, for at følge hovedets form. også lagde jeg curlen ned omme bagi. Jeg lavede en trekant bag på hovedet med curler, for at give god volume på bag hovedet. Jeg ville rigtig curle hele håret op, men valgte at bruge varm ondulation til resten, for at krøllerne ikke blev så spændstig. og det gav håret et mere naturligt look.

- først skulle hun have læder jakke på, for at give dette Grease look. men valgte i stedet en cowboy jakke, fordi det er meget moderne den dag i dag. og i 50'erne, gik kvinderne fra kjoler til bukser. bland andet jeans.

Likes

Comments

På billedet til venstre har vi vores målgruppe til vores salon. Vi gik efter målgruppen 20-50 år, med en lidt over middel indkomst. men alle er selvfølgelig velkomne. Vi er en meget fancy salon, som holder os opdateret på det nyeste nye.

Billedet til højre, er vores moodboard. Vi har valgt lidt kolde billeder med en smule varme. hvilket også er det udtryk vi vil ha frem i salonen. med vores moodboard, vil vi vise hvad der kommer til at være i salonen, og hvilken stemning. hvis man tog vores moodboard ind i salonen, kunne man sagtens se lighederne.

På billedet i midten, ser i vores skitser og ideer til hvordan vores salon skulle/kunne se ud. vi tegnede lidt frem og tilbage. Men fandt en løsning, som vises på billedet 1. Vi har Valgt at stille disken lige ved indgangen for at byde folk velkommen lige når de kommer træder ind af døren. ventepladsen er lige ved siden af, med en reol med salg af produkter lige ved siden af, for at få folks opmærksomhed på produkterne. overfor har vi området hvor vi udfører vores arbejde, vi har valgt at placere spejlene og stolene på denne måde, for at få mere plads. Vi har valgt en skille væg mellem "klippestedet" og vaskepladsen. bevidst for at alle føler sig helt tilpas med at sidde og blive vasket ved vasken, hvor man til tider kan se en smule sjov ud, med dobbelthage osv. ved vaskene har vi vores farve station, hvor vi blander farve osv. Også væk fra "klippestedet" for at kemien ikke når kunderne. I de to aflukkede rum har vi toilet, og personale rum.

Likes

Comments

Fredag aften har jeg tilbragt tiden sammen med min bedsteven.. vi ville lave lidt spas og prøve nogen krøller af.. Disse krøller er lavet med en make-up pensel og et glattejern. Man deler håret op i baner, også tager man passe for passe.. passen snorer man rundt om make-up penslen, ud fra sig selv, for at give volume.. og wola, så er der krøller. og de blev super fine!


Likes

Comments

Jeg har valgt baggrunden som symbolisere vinter/istid, fordi jeg elsker julen, og den familie hygge der er omkring den. Jeg er meget familie menneske, så jule tiden, betyder meget for mig. oveni det synes jeg vinter er ubeskrivelig smuk, når der først ligger sne.

Så har jeg valgt at C'et er et håndtegn, fordi jeg godt kan lide god humor og synes også selv jeg besidder en god humor. så har jeg to champagneglas, fordi jeg er en livsnyder, jeg elsker god mad og hygge. og oveni det kan jeg godt lide at tage i byen og fyrre den af, og have det sjovt med mine venner.

Mit citat er "born to be free" fordi jeg er mig selv, og der er ingen der skal bestemme over mig - jeg er fri, og lever livet fuldt ud :)! Jeg har valgt farven gul til skriften for at skille sig ud fra det andet hvilket jeg også synes jeg gør både personligt og udsendes mæsigt.

Likes

Comments

Her er 3 forskellige ideer til langhårs opsætning, som fx. kan bruges til konfirmation, nu hvor tiden er her ;-)

- Den første, der laver jeg en skilning fra højre øjenbryn og op i håret, ca to centimeter lang, skal skilningen være. så laver jeg en inddelingen som et C, hele vejen ned til nakken i venstre side. så tager jeg forhåret og laver lige små inddelinger og enten fletter eller laver snoninger. så tager man fletningen/snoningen og tager 1 til 3 hår og hiver op i fletningen, husk og trække ud i fletningen efterhånden, til sidst vil det se sådan ud som på billedet. nederest har jeg lavet en Chanel knude.

Så har vi opsætning 2, Der har jeg fønnet håret op, sådan det kan blive flot ren friseret. Så laver jeg en hestehale, den placerede jeg i midten, diagonalt fra hagen. Så krøllede jeg hestehalen, og derefter hev jeg lidt i krøllerne og arrangerede dem, som jeg ville have dem, og satte det hele sammen med hårnåle. simple as that :)

Så har vi den sidste opsætning, den "berømte" sløjfe. jeg tager alt for håret tilbage i en hestehale. hestehalen placere jeg hvor jeg vil ha sløjfen skal sidde. Derefter deler jeg håret i 3. og toupere det. så tager jeg de to yderste passere og former det rundt og lidt spids i enderne, og sætter det fast med hårnåle. derefter tager jeg den sidste pas'se i midten og sætter fast rundt om sløjfen, gerne lidt løst, for at kunne se den. også hænger resten af passen ned som sløjfebånd.. det kan man evt, krølle lidt igen.. håret der hænger er krøllet og ren friseret :)

Likes

Comments

Chanel, Chanel, Chanel

Vi har i dag arbjedet med Chanel knuder.

Denne knude, laves ved at man først føner håret tilbage og føner det helt glat. derefter laver man en hestehale nede i nakken, der skal være 2 fingre fra nakken og op til hestehalen. herefter toupere man hestehalen let, og vender hestehalen op over hovedet. tager en elastik med to hårnåle i, og sætter i sådan elastikken sidder over hestehalen. herefter hænger man hestehalen ned over den nye elastik. herefter sætter jeg håret fast med hårnåle sådan det former en knold. og sætter så hårnåle fast i siderne til sidst.


Pease out

Likes

Comments

Jeg har i dag haft min første permanent model.

kundens ønske: let krøl

Væskevalg: Dulcia 1
Spolevalg: hudfarvede

Først vaskede jeg hans hår i shampooen til permanent, for at afrense. derefter havde han brug for en førbehandling, hvor jeg brugte Loreal presifon advanced. Herefter begyndte jeg og rulle op, jeg brugte murstens oprulning, påførte væsken. Ventede i 15 min. hvor jeg derefter skyllede ham ved vasken i 10 min. Påføre neutraliserings væske, ventede 5 min - pillede spoler ud, påførte igen og ventede 5 min mere. Derefter stylede jeg ham med voks i fugtigt hår, og lod ham lufttørre, for at få krøllerne til at sidde sin form fra vådt hår af.

Jeg glemte at tage et før billedet - desværre. men der var hans hår helt glat, lagt tilbage.

Likes

Comments