Jag trivs inte här på nattstad så jag byter tillbaka till min gamla blogg.se adress. http://camorr.blogg.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Adrian och Ninnie är inte direkt lika utseendemässigt men hårfärgen måste jag säga att den är lik. De är ljusa, jag och Jimmy är mörka men i alla fall jag var ljus som liten.

Adrian har riktiga guldlockar. Vi måste få till en klippning men han får panik så fort man nämner det. Man ser knappy hans ögon längre. Häromdagen försökte jag klippa lite på luggen i alla fall men stackarn var helt hysterisk så jag vet inte hur vi ska bära oss åt. En frisör med en bil och en bra muta..

Likes

Comments

Hej!

Sitter och förgyller livet i fikarummet på jobbet just nu. Har en otrolig hemlängtan. Avskyr att jobba kväll.

Bloggandet ligger lite på hyllan. Det händer mycket skit just nu som jag inte orkar skriva om. Det har inget med familjen att göra. Med jobb, skola och allmän tillvaro snarare.

Rasten är visst slut så det är väl bara att gå ut och ställa sig på trucken och fortsätta plocka kollin i 4 timmar till. Lycka!

Jag återkommer snart!

Likes

Comments

Igår vabade jag en timme när jag började kl 14.30 för Ninnie var hängig och jag väntade in att Jimmy skulle sluta och komma hem. Ingen feber men hon kändes ändå varm och bara satt med glansiga ögon. Modersinstinkten sa att hon skulle vara hemma och den hade rätt som vanligt.

Jag slutade klockan 23. Kom i säng i rätt skaplig tid men kunde inte sova. Det är svårt att koppla av när man jobbat. Hjärnan måste varva ner innan det går att få ro. Hade väldigt dryga ordrar igår ickså så jag var slut i kroppen. Klockan var nog närmare 1-1:30 innan John Blund vann. Hann inte sova länge innan Ninnie började skrika. Sen höll vi på hon och jag till 5:20. Hon skrek som värsta brandlarmet och skulle inte sova. Nervsammanbrottet var nära hos mig. Det var nog till och med ett faktum några gånger. När vi väl somnade då 5:20 så vaknade hon med ett illvrål igen klockan 7 och skrek att hennes skor var borta. Då väckte hon även Adrian. S U C K!! Jag är helt förstörd. Max 2.5 timmes osammanhängande sömn efter kvällsjobb. Idag tror jag bestämt det blir vab hela kvällen. Misstänker att det inte blir så mycket sova på dagen heller idag. Inte med prinsessans vrålande. Jag är så trött så jag mår illa. På riktigt.

Kortvarig lycka! 'Kinen' (kaninen) har hon snott av Linus och gjort till sin favorit. 

Likes

Comments

Strax före 3:30 gick jag upp inatt. Nu har jag jobbat i snart 7 timmar och har lunch. Alla vet vad som kan hända när man äter. Jo man blir trött. Så nu när jag satt mig ner och ätit så känner jag en enorm trötthet. Undrar hur jag ska orka de sista 2.5 timmarna. Aldrig mer börja 4 30 säger jag bara. Fy bubblan.

Det bästa av allt. I ca 1.5 timme innan lunch har vi stått stilla och inte kunnat jobba. Känns så himla värt att vi varit här mitt i natten då. Men men. Jag får ju betalt för 1.5 timmes övertid. Jihaa!

Likes

Comments

Blev kallad till ett litet extramöte på en av avdelningarna jag har kompetens på jobbet idag idag. Det räknas med att det ska fraktas ut väldigt stora volymer med pallar ur huset och för att klara volymerna krävs att folk jobbar övertid.

'Kan du börja 04:30 imorgon?' frågade avdelningschefen.
'Ja' Hör jag mig själv säga. Hur fan tänkte jag där?! Vad ska man skylla på att man gör klockan 4:30 en morgon/natt annars? Jag ligger hellre hemma och sover låter inte så bra.

Jaja. En gång kan jag ställa upp. Det blir ingen vana.

Nu blir det definitivt god natt. Helt slut så det lär inte bli några problem att somna. Klockan är strax 20.

Inte ok larmtid!

Likes

Comments

Även om jag fått muntligt besked om att jag har ett E i Matte 2b så är det oerhört skönt att se det svart på vitt.

Kolla längst ner 😀 Nästa helg skriver jag högskoleprovet igen då betygen tyvärr inte räcker till för att komma in. Sen är det bara väntan kvar. Jag behöver alla tummar och tår som kan hållas.

Likes

Comments

Idag har vi varit på bvc på 18-månaderskontroll en månad för sent. Ninnie växer och utvecklas som hon ska. Fick beröm för språket. Ungen pratar ju 4-5 ordsmeningar nu. Snart är hon ifatt Adrian med talet känns det som.

Hon är ingen direkt stor tjej. 10.8 kg och 80 cm lång. Häromdagen sa jag till Jimmy att Ninnie måste ha litet huvud eftersom hon använder samma mössa nu, 19 månader gammal som Adrian gjorde när han var 1 och den är fortfarande lite stor på henne. Huvudet hennes mätte 46 cm nu. Adrians var 46.8 när han var 1. Det säger ju en del. Annars ligger de rätt lika på kurvorna båda två.

Jag tog upp angående hennes stora utstående röda prick hon har på hakan. Vi får ofta frågor rätt ut som låter: 'Men vad har hon på hakan?' Där folk låter lite halvt besvärade. Nu är det väl ok men när hon blir äldre kan man ju hoppas folk tänker sig för och håller käften inför henne.. Så fort hon blir varm så lyser den illrött. Inget hon förmodligen kommer vilja ha när hon blir äldre. Läkaren sa på 1-årskontrollen att det var ett födelsemärke - Live with it, typ. Bvcsköterskan idag förstod min oro. Hon antydde att det såg ut som ett smultronmärke vilket jag inte direkt håller med om. Det är som bäddat för mobbing. Hon berättade att det finns lasermetoder men vi ska se hur den artar sig tills hon blir 3. Hon trodde den kunde blekna. Jag tycker snarare den växer med henne. Men med eller utan den så är hon världens finaste tjej!


Likes

Comments

De där gångerna när Ninnie härjar mellan ca 2:30-6 på natten av oklar anledning. När Adrian sen går upp strax före 7 och strax efter vaknar prinsessan igen och har sovit klart. De gångerna kan jag utan problem hålla mig för skratt. De gångerna kan jag definitivt hålla mig för skratt när jag dessutom vet att jag ska jobba 14:30-22:50..

*spottar, svär och river mitt hår* 😪

Likes

Comments

Tvätthögen är under kontroll. Kylskåpet är påfyllt. Sängar renbäddade och även om jag inte hunnit med någon storstädning så är det inte lika stökigt. Blir dammsuga och tvätta golven imorgon innan jobbet. Dammat och plockat har jag gjort i alla fall.

Nu myser jag och Linus bland all ren tvätt på tork och massa ljus. Oroväckande är dock att han ratar godiset. Inte likt honom..

Tvätt överallt och då har jag ändå tumlat massa. Luktar gott i alla fall.

Likes

Comments