FASHION & MY STYLE

Kaupallisessa yhteistyössä: Pierre Robert

Olen pitkään suosinut kerrastoja pukeutumisessani aina kylmimpään aikaan vuodesta. Tapa on saanut alkunsa äidiltäni, joka halusi minun käyttävän lapsena lämpökerrastoa vaatteideni alla. Minulle on tärkeää että pysyn lämpimänä, mutta haluan myös näyttää hyvältä. Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa haluan esitellä teille uuden yhteistyömalliston, johon olen suorastaan ihastunut.


Tyyli-ikoni Hanneli Mustaparta on toteuttanut yhteistyössä vaatebrändi Pierre Robertin kanssa pehmeitä merinovillaisia paitoja ja sukkia sisältävän Hanneli x Pierre Robert yhteistyömalliston. Malliston vaatteet ovat ylellisen tuntuisia ja pitkähihaiset sekä lyhythihaiset paidat sopivat käyttöön aluspaitoina tai ihan sellaisinaan. Hanneli Mustaparran suunnittelema mallisto saa jatkoa tyylikkäille oloasuille myöhemmin lokakuussa.


“New Yorkin ja Pariisin muotiviikkojen aikaan on usein kylmä, mutta pidän itseni lämpimänä hyvin norjalaiseen tapaan pukeutuen villaan. On todella hienoa, että olen päässyt tekemään oman yhteistyömalliston Pierre Robertin kanssa, sillä Pierre Robertin vaatteet ovat kulkeneet mukanani matkoilla jo pitkään.”

Hanneli Mustaparta


Merinovilla materiaalina on yksi suosikeistani ja olen käyttänyt sitä alusvaatteissa paljon. Mikään ei ole mielestäni ihanampaa, kuin pukea lämmin alusvaate villapaidan alle kylmällä säällä. Muotibloggaajana on tärkeää näyttää hyvältä, ja samaa ideaa on myös ajanut takaa itse malliston suunnittelija Hanneli Mustaparta. Malliston tyylikkäitä vaatteita on helppo käyttää sellaisenaan ja yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Miksi suosia merinovillaa?

- Ei kutita
- Pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten
- Joustavaa
- Säilyttää muotonsa aaltomaisen rakenteensa vuoksi
- Laadukasta

Käytättekö te merinovillaisia vaatteita?

Kuvat / Janina Havia @elahblog ja Roosa Mononen @RoosaMononen , editointi / minä

xx Camilla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

FASHION & MY STYLE


What a lovely Autumn morning - despite the moodiness outside. After waking up I switched on the Finnish morning talk-show, I put on my comfy slippers, lit up a candle on my kitchen table and sat down by my computer with a glass of fresh juice. What I love about Autumn/Winter is cozy mornings at home and burning candles. My mornings are clearly more calmer - somehow I know how to enjoy them better during the colder months. During Summer after waking up I am halfway through out the door.

Onpa ihana syysaamu - harmaudesta huolimatta. Herättyäni laitoin Huomenta Suomen päälle (vakkari!), laitoin kotitossut jalkaan, sytytin kynttilän keittiön pöydälle ja siirryin läppärini ääreen tuoremehulasin kanssa. Se mitä rakastan syksyssä ja talvessa on kotoisat aamut kynttilöiden tunnelmassa. Aamuni ovat selkästi rauhallisempia kuin kesällä - jotenkin sitä osaa nauttia aamuista kotona paljon enemmän, kuin esimerkiksi kesällä, kun tuntui että herättyään oli jo toinen jalka ulkona ovesta.


Next week its time for my first work/business trip abroad when I'll be flying over to Gothenburg, Sweden to our Nouw office. Time for trainings and meetings and getting to know each other better since the blog portal of Finland has just launched. We will have a super fun ''kick off'' type of day with our whole Northern country team! I sometimes get questions about my work at Nouw and I work for Nouw as an Editor and I'm ''in charge'' of the Finnish Magazine. But for now, excited for next week!

Ensi viikon alussa koittaa ensimmäinen ulkomaan työmatka, kun lähden Ruotsiin Göteborgiin meidän Nouw-toimistollemme. Luvassa koulutuksia ja palavereita sekä toisiimme paremmin tutustumista, nyt kun Suomi on vasta tullut uutena koko portaaliin. Tulossa ihan super kiva ''kick off'' -tyylinen päivä meidän koko pohjoismaalaisen tiimin kanssa. Saan ajoittain kysymyksiä työhöni Nouw:lla liittyen ja toimin siis bloggaamisen lisäksi toimittajana ja hoidan siis Suomen Magazineä. Mutta, ensi viikkoa innolla odotellessa, sillä silloin on muutakin Nouw-tapahtumaa tiedossa!

Photography @elahblog , Edit / me

jacket / Dixi Coat
knit / LINDEX (similar here, here, here)*
jeans / MANGO
shoes / Adidas (here)*
shades / Ray Ban (here on sale!)*

*adlinks

xx Camilla

Likes

Comments

FASHION & MY STYLE


I get excited about camel every Autumn again and again. Camel is one of the trustiest Autumn colours and seems to never go out fo style each year. The colour styles up a basic outfit and a camel scarf works just as fine on its own to make an outfit ''that something''. I was not planning to shoot this look but we got inspired to shoot on Esplanad with the girls yesterday.! This look looks super good to me and is something I would wear on a day when I feel I want to wear something comfortable.

Today I have a meeting with the Nouw team and later with my colleague @tessb. But now, the first cup of coffee, please!

Joka syksy innostun kamelin väristä uudelleen ja uudelleen. Kameli on yksi luotettavimmista syysväreistä ja se tuntuu toimivan syksystä ja talvesta toiseen. Väri tuntuu piristävän hyvin simppeliä asua ja pelkkä huivikin toimii asun pääkohtana. Tätä asua ei ollut tarkoitus kuvauttaa omaksi postauksekseen, mutta inspiroiduttiin tyttöjen kanssa kuvaamaan eilen espalla. Tämä asu näyttää omaan silmään hyvältä, ja juuri sellaiselta, mitä pukisin ylle vähän mukavuudenhaluisimpina päivinä.

Tänään on luvassa viikoittainen palaveri Nouw-tiimini kanssa ja myöhemmin kollegani @tessb kanssa. Mutta ensiksi päivän ensimmäinen kuppi kahvia, kiitos!

Photography / @RoosaMononen , edit / me

knit / STAY
trousers, shoes / ZARA
scarf / H&M
shades / Ray Ban

xx Camilla

Likes

Comments

Instagram @camillaczakan