FASHION & MY STYLE


Postauksen piti tulla julkiseksi jo aamulla, mutta onneksi ei ole maailmanloppu julkaista tämä nyt illalla! Viikonloppuni oli kirjava monella eri tapaa. Nauroin vedet silmissä lapsuudenystävien kanssa iltaa viettäessä, tuli itkettyä surullisista uutisista, tunsin jännityksen tunnetta lentolippuja katsellessa tammikuuksi... ja tunsin myös viikonlopun aikana onnistumisen tunnetta. Tunteiden kirjoa tosissaan, mutta nyt on aika taputella viime viikko pakettiin ja kohdistaa katse uuteen.

5 AJATUSTA UUTEEN VIIKKOON:

#1 ''Älä käytä energiaa siihen, että yrität saada ihmiset pitämään sinusta. Tosiasia on, ettei kaikkia voi miellyttää. Parasta on siis tehdä omaa juttua täysillä, välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat!''

#2 ''Voit olla ihan mahtava ilman että olet täydellinen.''

#3 ''Ole tyytyväinen siihen, mitä sinulla on, äläkä ajattele mitä haluaisit, että sinulla olisi.''

#4 ''Aloittaaksesi jotain, lopeta jutteleminen ja rupea tekemään.''

#5 ''Yksi menestyksen avaimista: Tee pyydetty työ aina 110%, eikä vain 100%.''

Ihanaa viikkoa jokaiselle teistä! xx

Photography / Roosa Mononen, Edit / me

blazer, shirt, bag / ZARA
shoes / ZIGN
jeans / MANGO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

LIFESTYLE


Bongasin hetki sitten Saran blogista hauskat kysymykset, joihin myös itsekin teki mieli vastata.

Mitä...

...teet juuri nyt? Istun työpisteelläni kotona, juon aamukahvia ja katson sivusilmällä telkkarista Lydia Elise Millenin uusinta vlogia.

...on päälläsi? Mustat leveälahkeiset housut Lindexiltä ja valkoinen sifonkipusero Mangolta. + kotitossut!

...ostit viimeksi kaupasta? Fetaa, salaattia, gluteenitonta leipää, banaania ja turkkilaista jugurttia.


...olet tehnyt tänään?
Kello näyttää vasta 10.55, mutta olen tänään jo suoriutunut näistä tehtävistä: käynyt suihkussa, pedannut sängyn, syönyt aamupalaa, vastannut muutamaan työviestiin ja keittänyt kahvia.

...olet syönyt tänään? Leipää ja kahvia.

...päivän ohjelmaasi kuuluu? Kaksi tapaamista iltapäivällä, kodin siivoamista, kaupassa käyntiä ja illalla tyttökavereiden treffaamista.


...on To Do -listallasi?
Pakollinen kaupassa käynti ja toinen pakollinen eli kodin siivoaminen viikonloppua varten. Miten jätän nämä aina viime tippaan?!

...hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut? Hyvää että treffaan illalla muutamia super kivoja tyyppejä ja aamukahvi maistuu tänään super hyvältä. Huonoa on sateinen ilma ja se, että missasin aamutreenini tänään huonosti nukutun yön jälkeen (syytän siis väsymystä :-D).

Photos of me / Roosa Mononen, edit / me

xx Camilla

Likes

Comments

FASHION & MY STYLE


This week has flown by so fast that I can't believe its yet again another Sunday and time for a new week. This week will be so exciting since we are launching the Finnish Nouw Magazine ahh!! I hope you're as excited as I am...
This look is from recent weeks and it might just be the last summery outfit I'll be posting for a while. One thing I didn't notice before looking at these photos was that those trousers gave me a visible camel toe.....Didn't really think of that haha... #neveragain These things happen. At least its not showing in the photos.

Viikko on mennyt ohi ihan hujauksessa ja saa todeta taas olevan sunnuntaissa ja valmiina uuteen viikkoon. Tuntuu että syksyn tulo ylipäätään tuli todella nopeasti, kun on melkein paniikissa kaivanut kaapin perältä neuleet käyttöön ilman nopeasti kylmetessä. Olen itse kuitenkin super innoissani tulevasta viikosta, kun Suomen Nouw Magazine vihdoin launchataan teknisten hankaluuksien jälkeen ahh!! Toivottavasti olette yhtä innoissani kuin minä...
Tämä asu on muutaman viikon takaa, ja todennäköisesti viimeinen kesäinen asu jonka tulen postaamaan hetkeen. Yksi juttu mitä en huomannut kuin vasta näitä kuvia selatessa, oli että nuo päällä olevat housut antoivat todella huomaavan kamelinvarpaan meikälle....Enpäs ajatellut tuota, haha! Sainpahan hyvät naurut kuvat nähtyäni. #neveragain Noh, näitä sattuu. Onneksi pystyin valitsemaan kuvat joissa se ei näy.


Gotta say that I really loved this look! I loved the fresh look of the shoes matched with the blue shirt. Hope I can re-create this look soon and make it more autumnal...

Pakko sanoa että sydän löi tälle asulle kovaa. Pidin hirmuisesti valkoisten slig back-kenkien ja sinisen kietaisupaidan raikkaasta yhdistelmästä. Toivottavasti pääsen uudelleen luomaan tämän asun sopimaan syksyyn...


Have an super week! x

Photography / Janina Havia, elahblog, edit / me

jacket, trousers, shoes / ZARA
shirt / H&M

Likes

Comments

Instagram @camillaczakan