med en liten dotter som är magsjuk o har feber, då tar jag en slappeklädd dag. händer dock inte ofta men men så får det bli.

Likes

Comments

Gomorron godingar.

det är så kul och se att ni mina läsare, nya och gamla, blivit så många :)

jag har länge och många ggr undra och själv ställt mig frågan,

"-Camilla, varför bloggar du?"

jag ska vara ärlig oh säga, jag har fortfarande inte kommit fram till något vettigt svar. jag tycker det är kul och skriva, fota, dela med mig av mitt liv och se hur andra har det.
Bloggvärlden är en annan värld, en skyddad värld där man egenligen inte måste visa man egentligen är.
Det förklarar kanske allt näthat oxå, eller vad jag tror iaf, det är lätt att sätta sig vid skärmen och skriva ett irriterande och kränkande inlägg/kommentar till vem som helst! oftast så får man inte veta vem personen är, att kränkningarna ibland kan ta väldigt hårt, beroende på hur ens verkliga liv ser ut, den slår nog inte till på många.
det som skrivs i dom flesta bloggar, är ju bara en pitteliten bit av dennes verkliga liv. Hur ofta läser vi om motgångar tex? bråk mellan parter? bråk mellan vänner? andra mörka sidor som bara finns inom dom 4väggarna?

jo skulle man börja yttra sig om negativa sidor och dylikt, då är man såklarT rädd att det ska komma till ens motsida. månaA ggr skäms man och tror att man äR totalt ensam i sitt säte, men så är det inte, jag har sjäLv sett mycket, jag har tagt mig loss från mycket, det är väldigt få och lätträknade personer i min omgivning som verkligen vet hur MITT liv HAR sett ut dom senaste 5åren. PÅ RIKTIGT!
5år kan kanske inte Låta mycket, men det är det, det kan hända otroligt mycket på denna tiden, framförallt hur en person kan förändras. att man en gång varit en personlighet, betyder absolut inte att man kan förändras, formas av omgvingen, bli någon man kanske inte räknat med. men oandrasidan bli nÅgot mycket mer positivt och samtidigt mer försiktig, växa in i ett skal för att gömma det bittra, lära sig att svälja och ta emot slagord eller behandlingar, acceptera motgångarna man möter, men aldrig sluta hoppas och aldrig sluta ge.
jag tycker det är så otroligt ledsamt att folk ska dömma personer efter sitt eget tycke, utan att veta sanningen, utan att ens känna personerna man sprider en massa ryckten om, eller ens hur deras verkliga livsbild ser ut. det är tragiskt att folk har ett så händelsefattigt liv att man måste lägga sin tid på att trycka ner och försöka förstöra för andra för att på något vis känna sig böttre till lags.

SUMMASUMARUM...VRF BLOGGAR JAG?
JO KOR SAGTT, JAG TYCKER DET ÄR KUL ATT DELGE ER EN LITEN DEL AV MITT LIV, PRECIS SOM NI DELGER MIG :)
HA NÅGOT KUL, INSPIRERANDE ATT LÄSA.


HA EN FORTSATT FANTASTISK TISDAG SÅ SKA JAG ÅTERGÅ TILL ATT TA HAND OM MIN MAGSJUKA LILLA DOTTER SOM NYSS VAKNAT

XOXO CC

Likes

Comments

fick en oönskad medresenär i bilens front på väg hem från jobbet igår. RIP mister Hare ❤💖

lika ledsamt blir det och lämna in röda faran hos bildoktorn 😢

Likes

Comments

Planen var att köra dagens träning i backarna med intervallträning, men det regnar och är pissväder....då är det tur att jag med glädje köttar o pressar kroppen med 7minuters appen gånger 4 👊💪

Likes

Comments

Likes

Comments

är nu framdukat, pepparmint te med äppelcidervinäger 💪👊

Likes

Comments