Header

Samarbeid

Sponsede produkter - Ærlige meninger

Jeg er så sykt fornøyd med disse produktene! Denne ansiktsmaska er det skikkelig tak i, og det liker jeg! Man ser at den drar vekk død hud, hudormer og andre urenhet som ligger i porene. Det den gjør er at den renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Den inneholder dessuten beroligende planteekstrakter som hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, slik at huden blir myk og du får reduserte porer. Den fungerer slik at den binder seg til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som da forsiktig trekkes ut av hudens overlate. Masken kan være en smule vond å dra av, siden man har endel små hår i ansiktet.

Men jeg føler det er mye mer effektivt å kunne dra av en ansiktsmaske enn å bare vaske den bort, slik det er med mange andre ansiktsmasker. Dette må være den aller beste og mest effektive ansiktsmaska jeg noensinne har brukt! Man føler seg så fresh etterpå og huden blir deilig og myk.

Inneholder ikke: Parabener, fargestoffer, mineralske oljer eller silikon - Basert på naturlige ingredienser - Produktet er ikke testet på dyr - Den er også vegansk.

Masken skal være på i ca. 25- 30 minutter til den er helt tørr. Jeg anbefaler å ta et såpass tykt lag at man ikke ser huden gjennom den i det hele tatt, da er det lettere å dra av alt samtidig. Bruk fuktighetskremen etterpå for å lukke de nyrensede porene. Både masken og ansiktskremen passer til både damer og menn. Produktene kan kun kjøpes på nett og ikke i butikker, Decrusto sin hjemmeside her.

Denne masken anbefales å bruke 1- 2 ganger i uken for å oppnå en optimal og varig resultat: Nemlig en renere og sunnere hud uten hudormer.

Decrusto Liposome face cream er en fuktighetsgivende ansiktskrem som har masse vitaminer og næringsstoffer som gir huden fuktighet og som gjør den myk. Denne er også raskt absorberende og regenererende. Inneholder ingen parabener og er ikke testet på dyr. Denne bruker jeg hver morgen før påføring av sminke i tillegg til at jeg bruker den etter at jeg har brukt ansiktsmasken, for å lukke porene og gi fuktighet til huden. Jeg liker veldig godt at den tørker så fort inn, slik at jeg kan starte å sminke meg med en gang istedenfor å vente til den har tørket inn. I tillegg er den ikke for fet eller for tynn, den er akkurat perfekt i konsistens! Elsker denne ansiktskremen! Les mer om decrusto sine produkterdecrusto.no.

Jeg anbefaler begge disse produktene. Jeg kunne ikke vert mer fornøyd og jeg elsker når man ser resultater så tydelig på hudpleieprodukter!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Follow me on Instagram: @camilla.cecilia