Beauty | Interior | Fashion | Lifestyle - By Camilla Cecilia Berentzen

Sminke, hår og hudpleie

____________________________________________________________________________________________________________________________


GHD Platinum - Azores Serena Pearl


____________________________________________________________________________________________________________________________Kan virkelig anbefale denne! Den blir oppvarmet og klar for bruk på null, komma niks. Selve rettingen av håret tar også utrolig kort tid. Den er fin å se på. Den skal skade håret mindre enn andre rettetenger, noe som er vanskelig for meg å si om den gjør eller ikke. Men jeg har iallefall hatt sunnere, tykkere og finere hår nå det siste året enn jeg har hatt noen gang tidligere. Jeg vet ikke om denne er med på å bidra til det, men det vil jeg absolutt tro.

Cirka samtidig som jeg startet å bruke denne rettetanga, begynte jeg også å bruke hår-vitaminer og dyrere og bedre omtalt hårpleie- produkter. Så jeg tror nok at disse tre faktorene til sammen utgjorde forskjellen. Jeg er iallefall helt overbevist om at denne rettetangen hadde mye å si på den forbedringen. Rettetangen er sponset, og jeg har tidligere skrevet et innlegg om den her. Når jeg skrev om den sist, så hadde jeg jo nettopp startet å bruke den. Nå som jeg har brukt den i litt over et år, så følte jeg at det var på tide med et oppdaterings- innlegg om den siden jeg hadde litt flere erfaringer å dele med dere nå.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Klær, sko og tilbehør, Samarbeid
- Summerdress from New Look and armcandy from Bjørklund - 


Se det nydelige armbåndet da? Jeg fikk det i posten i går fra Bjørklund, det er fra kolleksjonen Frost. Frost er inspirert av det nordiske, kalde klimaet som gir smykkene enkle, rene og skinnende flater. Jeg er iallefall helt forelsket i dette armbåndet, og det er så mye fint i den kolleksjonen. Jeg har flere flotte ting fra Frost å vise dere, som jeg sikkert viser i løpet av uken. For et dårlig vær det har vert de siste dagene, rett etter disse bildene var tatt, begynte det å hølje ned.Sommerkjole New Look / Høyhæler Footway (sponset) / Halskjede ByBiehl (sponset) / Armbånd Bjørklund (sponset)


Likes

Comments

Klær, sko og tilbehør


Jeg har ikke funnet Daniel Wellington klokken min på lenge, og i går når jeg ryddet så Vipps - der var den! Jeg må snart få kjøpt ny reim til den, har så lyst på enten svart eller brun skinnreim. Klokken fikk jeg i bursdagsgave av pappa når jeg ble 22. Dere, er det bare meg eller har høstværet allerede kommet? Huff, føler meg ikke klar til å vinke farvel til sommeren helt ennå og jeg er ihvertfall ikke klar for høst. Nå har jeg besøk av søsteren min Julie, hun kom i går og skal bli til torsdag. Vi vet ikke helt hva vi skal finne på, men vi vurderer å gå på kino i dag. Men vi snakkes dere, Håper dere får en fortsatt fin dag!


Likes

Comments

Klær, sko og tilbehør


Kåpe Lånt av mamma

Topp Even & Odd

Jeans HM

Belte Bik Bok

Solbriller Mint & Berry

Smykke ByBiehl (sponset)- A L L . W E . H A V E . I S . N O W -- Black And White -

Hei og god mandag! Håper dere har hatt en fin start på uka? Jeg har hatt en skikkelig rolig dag med ingenting på tapetet, bare slappet av og hatt en søndag nr. 2. Hehe! I morgen kommer kanskje lillesøster på besøk og skal bli her i noen dager, det gleder jeg meg til. Jeg er ikke så god på å ta antrekks-bilder ennå, jeg har jo bare gjort det 'en gang tidligere, så dere får være tålmodige med meg og ha lave forventninger. Ikke det at jeg kommer til å legge ut antrekks-bilder så ofte, men jeg har lyst til å begynne å gjøre det av og til. Men slapp av, beauty skal fortsatt være hovedtema! Men jeg har lyst til å legge mer vekt på mote og interiør enn det jeg har gjort tidligere her på bloggen. Jeg elsker kåpa jeg har på meg på bildene! Det har jo begynt å bli litt kjøligere ute nå og da har jeg gått masse med denne i det siste. Dette har vert favoritt kåpa høst etter høst. Den er egentlig mamma sin, men jeg har fått låne den i litt over 2 år nå. Elsker at jeg og mamma bruker mye av de samme størrelsene og kan byttelåne klær av hverandre!


Likes

Comments

Interiør og hjem

____________________________________________________________________________________________________________________________


- Stue og spisebord-

____________________________________________________________________________________________________________________________Disse to fra Nicolas Vahe kjøpte jeg nå nylig, synes de er utrolig fine som pynt. Men det blir sikkert også godt å blande de i kaffen. Har ikke prøvd de i kaffen enda. Kjøpte de herfra (der har de prisgaranti.) Som dere ser så har vi ikke så stor leilighet, den er bare på 55 kvadrat. Men den er akkurat passe stor for oss 2 og pusen. I tillegg til disse 55 kvadrat'ene har vi heldigvis også ekstra lagringsplass på en bod, også har vi veranda og stor plen. Nesten alle bildene i dette innlegget har jeg publisert i tidligere innlegg, men da har jeg vist et og et rom, og nå ville jeg vise hele leiligheten samlet i et innlegg. Har ikke vist bilder av spisebordet før da, er ikke så fornøyd med det. Men vi skal ganske snart oppgradere det litt med å legge på matt hvit kontaktplast slik at bordet blir hvitt.Dere som har lest bloggen min en stund husker sikkert at jeg inkluderte dere som leser bloggen min i prosessen om å finne ny leilighet, siden den forrige hadde så høy leie. Ihvertfall, da skrev jeg også når vi endelig fikk oss leilighet, at jeg skulle vise dere hele leiligheten når vi hadde fått på plass alt. Men så gjorde jeg ikke det. Jeg innså at det så "uferdig" ut på en måte, og at vi måtte bytte ut endel møbler her før jeg kunne si meg fornøyd og vise leiligheten frem på bloggen.

Enda er det langt i fra flott her, men det er helt OK. Mye bedre enn det har vert ihvertfall. Så derfor har jeg ikke hatt et "apartment tour" - innlegg før nå. Utenom badet og kjøkkenet da, men de kommer jeg heller ikke til å vise tror jeg. Kjøkkenet er en smule "gått ut på dato" og badet er totaaaalt ut-datert. Haha!


____________________________________________________________________________________________________________________________


- Soverom -

____________________________________________________________________________________________________________________________I løpet av sommeren har vi fått på plass ny seng, ny sofa og et stort speil i gangen. Så mye har skjedd på kort tid, og vi er veldig fornøyd. Skal si det er herlig om kvelden før jeg legger meg og om morgenen å kunne sette seg opp i senga og sitte på mobilen eller lese en bok, med ryggen støtten inn til denne herlige og behagelige sengegavl'en. Istedet for å sette pute på pute opp mot veggen å prøve å gjøre det komfortabelt.

Seng Thomas Hill / Poster og ramme Desenio (sponset) / Sminkebord Ikea / Sengesett Tara Anthun (sponset)


____________________________________________________________________________________________________________________________


- Gangen -

____________________________________________________________________________________________________________________________


- Home, Sweet home -

Likes

Comments

Contains affiliate links Klær, sko og tilbehør


Hvor fin er ikke denne body'en? Jeg ble iallefall helt forelsket i den da jeg så den på Zalando, og måtte klikke den hjem. Svarte body'er har jeg fått skikkelig dilla på. Har også tatt antrekks-bilder med denne body'en, så jeg legger snart ut innlegg om hvordan den ser ut på også. Denne bodyen kan du få kjøpt HER.


Likes

Comments

Interiør og hjem


Åh herregud, nå er endelig den nye sofa'en på plass i stua! Den forrige sofa'en var ekstremt ubehagelig å sitte i, ikke var den noe særlig fin å se på heller. Men denne er vi veldig fornøyd med, den er fin, den er stilig og den er utrolig behagelig å sitte i. Som dere ser så er det ikke en sånn type sofa man siger ned i, den er litt stiv, men den er uansett utrolig comfy! Når vi prøvde sofa'er på Skeidar, så var vi ikke i tvil når vi til slutt kom til denne. Vi hadde funnet drømmesofa'en! Og nå står drømmesofa'en i stua vår. Så i går kveld etter den var satt på plass, så koste vi oss med godteri, chips og 2 gode filmer i den nye sofa'en vår.


Likes

Comments

Sminke, hår og hudpleie


Hei, dere! Disse produktene er sponset av Green Spirit, og jeg postet tidligere et innlegg hvor jeg skrev litt om Green Spirit og deres konsept. Innlegget finner dere her. Jeg har også skrevet et litt dypere og lengre innlegg om hvorfor man burde velge økologisk sminke og hudpleie, det finner dere her. Det skal sies at jeg er litt veldig sent ute med denne omtalen, men her er den endelig! Kort sagt er Green Spirit en fin butikk som kun selger økologisk hudpleie og sminke. De har et godt utvalg av sminke, hudpleie og annet. De har mye spennende, anbefaler dere virkelig å ta en titt innom nettbutikken deres her.


- Zao mineral silk mattifying invisible powder -


Dette er et økologisk mattende transparent pudder. Denne legges over sminken når du har sminket deg ferdig, den matter ned og "setter" sminken slik at den sitter bedre utover dagen. Du kan også bruke det under øyenskyggen for at den ikke skal bli stripete utover dagen, eller på leppene før påføring av leppeprodukter for at leppeproduktet skal sitte bedre og ha lengre holdbarhet. Måten jeg bruker dette pudderet på er at jeg dytter pudderbørsten lett nedi til jeg har litt produkt på børsten, så dytter jeg børsten lett på huden. Jeg lar det sitte ca. 2 minutter før jeg lett børster det utover / vekk.

Krukken til pudderet er forresten laget av bambus, og jeg elsker den stilige looken på denne! Dette pudderet tetter ikke porene, og er lett å jobbe med. Sammen med Zao Silk Foundation er disse to den perfekte duo. Men jeg bruker også transparent pudderet oppå andre foundation'er og noen ganger under øyenskygge og leppeprodukt. Noen ganger bruker jeg den også til å tone ned eller tone ut hvis jeg f.eks. har blitt for mørk noen steder i ansiktet etter konturering. Jeg er iallefall veldig fornøyd med dette transparent pudderet, men jeg vil også nevne at dette er det første og eneste transparent pudderet jeg noensinne har prøvd. Så jeg har ingenting å sammenligne med. Zao mineral silk mattifying invisible powder kan kjøpes her.


- Zao Silk Foundation -


Dette er en økologisk, flytende foundation. Jeg har den i fargen 711 Light Sand, og den finnes i mange forskjellige fargetoner. Denne foundationen inneholder mange næringsrike innholdstoffer til huden, bl.a. mandelolje, jojobaolje og sheasmør som gir en dypt fuktighetsgivende effekt. Denne har full dekkvidde og helt grei lengde på holdbarhet utover dagen. Denne tørker ikke matt, så for meg er det et must å ha Zao Mattifying Powder oppå for å matte ned.

Er alt i alt ganske fornøyd med denne, og endelig fikk jeg prøve ut økologisk foundation. Noe jeg har hatt lyst til kjempe lenge! Krukka er i glass og korken er i bambus, elsker krukkene til begge disse produktene fra Zao. De er så utrolig stilige og pynter fint opp baderomshylla! Zao silk foundation kan kjøpes her.


// Innlegg i samarbeid med Green Spirit

Likes

Comments

Sminke, hår og hudpleie


Det var et par ting jeg manglet i sminke- samlingen min, som jeg bestilte meg fra Makeup Mekka her forleden. Leppe primer trengte jeg, føler leppestiftene går av leppene så alt for fort. Highlighter børste, eller fan-brush som det også kalles, hadde jeg heller ikke. Og lipsticlk- remover som fjerner liquid to matte leppestift har jeg også savnet en stund nå. Er jeg hjemme bruker jeg bare olivenolje til å fjerne lipcream'en, men er jeg et annet sted så har jeg jo ikke sjangs til å fjerne lipcream'en fra leppene. Dessuten er det fint å ha denne tilgjengelig på badet så man slipper å hente matolje fra kjøkkenet hver eneste gang.

Har lest gode omtaler om den, så jeg satser på at den gjør jobben sin. Leppestiften kjøpte jeg bare fordi den var på salg og fordi fargen var fin! (Har den i fargen S Honey.) Jeg sitter ofte å kikker på Makeup Mekka, men kjøper sjeldent noe siden jeg egentlig har alt jeg trenger av sminke. Men nå følte jeg at jeg gjorde et fornuftig kjøp siden jeg bare kjøpte ting jeg faktisk "trengte." Mest av alt er jeg glad for at jeg endelig har en leppe- primer og håper at den er god!- Har dere noen av disse produktene, hva er i så fall deres mening om produktene? Pleier dere å handle på Makeup Mekka?


Likes

Comments

Hverdag


Regn, regn og atter regn.

Hvordan er været hos dere? Her i Bergen er det grått, og det regner. Slik har det vert den siste uka. I går kveld kom jeg hjem i fra Stord, har vert på besøk hos familien siden Onsdag. Det har som vanlig vert veldig koselig! På fredag feiret vi bursdagen til bestemor og bestefar. Vi var samlet hele familien og spiste på Kinarestaurant og kjørte deretter hjem til bestemor og bestefar for dessert. Men båtturen hjem til Bergen igjen var ekstremt bølgete, båten vinglet både opp og ned, frem og bak, og fra side til side. Så jeg ble litt kvalm kan man si, men det gikk fint det også.

Jeg leste i den nye boka mi både på turen bort dit og hjem igjen, så jeg er kommet godt i gang med boka. Og jeg digger den! Den er utrolig bra, rørende, spennende og ikke minst så kan jeg relatere til så mye. Husker dere innlegget "På jakt etter leseglede"? Der skrev jeg jo at jeg ikke klarte å bli hekta på bøker lengre, og at jeg derfor ville gå helt bort i fra skjønnlitterære bøker og prøve en helt annen kategori. Vel, jeg tror kanskje den typen bøker som dette er sjangeren som passer for meg. Nå klarer jeg jo nesten ikke legge fra meg boka! Har dere tips til lignende bøker så tips meg gjerne i kommentarfeltet.

Likes

Comments

Follow me on Instagram:@camilla.cecilia