God kveld! Det har stått litt stille her på bloggen etter at jeg kom hjem i fra Spania, det er mange grunner til det. Bl.a. har jeg hatt mye å gjøre, og det har vert vanskelig å komme inn i en fin flyt igjen etter at jeg kom hjem når det kommer til blogging. Dere vet den flyten som gjør at du Vet akkurat hva du skal blogge om den dagen fordi det faller naturlig, dagen etter er det også en selvfølge hva du skal blogge om, osv.

Den flyten har ikke kommet tilbake siden jeg kom hjem fra Spania, så den flyten venter jeg ennå på. Kahler vasen på bildet er fra Tilbords, hvis jeg ikke tar helt feil. Også kjøpte jeg den skjønne lille sølv- ananasen rett før jeg reiste. Er den ikke søt? Den bestilte jeg på hm-home sin nettside siden de ikke har den butikken her i Bergen (skulle hatt den her i Bergen, altså!!) Men, vi snakkes dere! Nå skal jeg straks hoppe i seng, god natt!

- Hva synes dere om vasen og hva synes dere om sølv- ananasen?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Samarbeid

Hei, dere! Rett før jeg reiste til Spania mottok jeg en liten pakke fra parfyme-klikk. Bestillings-prosessen var veldig grei og jeg fikk pakken innen få dager, tror det gikk ca. 4 dager om jeg ikke husker helt feil. Nettsiden er norsk så man betaler ikke toll, frakt koster 95 kroner. Det som er så kult er at du får rabatter underveis når du handler, det står tydelig oppført så du har kontroll gjennom handelen hvor mye du har tjent opp i rabatt. Derfor blir handelen alltid billigere enn forventet. De har gode priser og et godt utvalg. De fokuserer hovedsaklig på parfymer, men de selger også sminke, hudpleie, hårpleie osv. Jeg valgte å ikke bestille parfyme siden jeg kjøpte meg en ny parfyme for litt siden, og hadde mer bruk for ny hårkur og ny foundation.

Likes

Comments

Hei og god helg! Dette spiste vi tidligere i dag og det var kjempe godt, tenkte jeg skulle tipse dere om denne kjempegode kombinasjonen. Kombinasjonen var: Brie ost, friske bringebær og noen striper med Akasie- honning på toppen. Underst hadde vi ristede brødskiver. Dette må dere prøve for det var fantastisk godt! Jeg har også opprettet kategorien "lunsj tips og mat- relatert" her på bloggen for å samle alt som har med mat å gjøre på et sted. Jeg vil jo at bloggen min skal være så oversiktlig som mulig og at det skal være enkelt å bla i kategoriene.

Når det kommer til innleggene med bildedryss fra Tenerife- turen så hadde jeg egentlig tenkt til å legge ut en del 3 av 3. Men jeg sliter med at oppløsningen på bildene forandrer seg når de blir lagt inn i et innlegg, at de rett og slett ikke tilsvarer oppløsningen bildene egentlig har. Og jeg orker ikke legge ut noe jeg ikke er fornøyd med så vi får se om det blir en del 3 av bilde-drysset fra turen, eller ikke.

Dette er noe som skjer i blant og som ikke bare har skjedd nå. Noen som har opplevd noe lignende som kanskje har noen tips?

I kveld skal jeg ha en rolig kveld med kjæresten min med Netflix- serien "The OA" og wook. (Dere må sjekke ut The OA! Den er spennende!) Var så herlig å få gutten min hjem igjen nå for et par dager siden, etter at vi har vert borte fra hverandre i 2 uker. Håper dere får en fortsatt fin lørdagskveld! 🍓

Likes

Comments

Hei igjen! Enda et innlegg med bildedryss fra Tenerife- turen. Denne dagen var vi i en ape- park, men de hadde også endel andre smådyr her. Jeg klappet en lemur og en øgle, har klappet lemur før men øgle var første gang. Har vert i denne parken før også, for ca. 4 år siden. Det som er så fint med denne parken er at du kan komme nærmere dyrene på en helt annen måte enn de fleste andre dyreparker. Man kan mate endel av dyrene, og kose med de!

Jeg fant apen til Pippi Langstrømpe! Neida! Men se så skjønn da! Ååh, det var like før jeg putta den i veska og tok den med meg hjem. Neida, joda.

Se så fin han er! Jeg klappet han her, det var første gang jeg har klappet en øgle. I starten visste jeg ikke helt om jeg skulle tørre, men han var jo bare super- tam, snill og skjønn!

Likes

Comments

- Vacation Time - 

Hei dere! Håper dere har hatt en fin påske? Nå er jeg tilbake til Norge. Landet med flyet på søndags kveld. Nå har jeg endelig fått sett gjennom bildene fra turen, plukket ut de beste og fått sammen det første innlegget. Kommer nemlig til å legger ut et par innlegg til med bildedryss fra Tenerife- turen. Har hatt en solrik og varm ferie. Temperaturen lå på 25 grader ++. Dessverre ble jeg syk og var syk de første dagene. Det var utrolig kjipt, da hadde jeg det ikke noe greit. Det var ikke aircondition-anlegg i leiligheten heller, så det var et stort minus når jeg var syk og svettet som bare det.

Hadde virkelig trengt litt kulde og frisk luft i den tilstanden der. Det vi gjorde på turen var å besøke en ape- park, vi besøkte en jungel park (som også er en dyrepark, men i en "jungel") også har vi gått mange lange turer, kikket i butikker og på forskjellige sentere. Jeg skulle jo også sole meg mye, det var det som var planen. Men det ble ikke til at jeg lå mer enn 'en gang på solsenga ved bassenget og solet meg siden jeg var syk og etter det klarte jeg ikke tanken på å steke i sola og føle den feber- følelsen igjen. Litt kjipt å komme hjem igjen fra sydentur like blek som jeg var da jeg reiste, men men.

Ene dagen spiste vi pasta med scampi, blåskjell, blekksprut og kam-skjell. Veldig godt. Også fikk jeg smake kam-skjell for første gang.

Pull and Bear har så mye fint! Elsker den butikken, må alltid se etter den når jeg er i utlandet. Har kjøpt mange klær derfra før, men denne gangen hadde jeg med meg veldig lite penger så det ble ikke noe særlig shopping på meg. Ååh, de skulle hatt Pull and Bear i Norge!

- Hvordan har deres påske vert og hva har dere gjort på? Har dere vert på Tenerife før, eller på noen av de andre Kanari- øyene?

Likes

Comments

- A sailor Outfit - 

Da har jeg endelig fått kjøpt meg ny bikini, synes dette settet er veldig kult. Litt sånn sailor / båtliv- tema. Bikinitrusa er midi- waist så den er ganske høy i livet og stopper like under navlen, synes det var veldig kult ettersom jeg ikke har hatt det før! Elsker 60- tallet og det er det jeg forbinder det med. Også kjøpte jeg meg en ny shorts også, den er high- waist og i vanlig svart stretch- dongeri. I dag har jeg hatt en effektiv dag hvor jeg hoppet opp av senga i dag tidlig og bare gjorde nyttige ting fra minutt 1. Litt stolt over at jeg har klart å gjøre så mye nyttig på 'en dag.

Jeg har vert ganske stressa i dag da, derfor har jeg på "meditation music playlist" i bakgrunnen her. Hehe! Men det funker helt klart, ingenting er mer effektivt på å få ned pulsen enn meditasjons musikk! Så tips til dere som stresser mye, bare ha på rolig meditasjons- musikk i bakgrunnen. Snakkes!

Likes

Comments

- Strawberries and Blueberries -

Stikker bare innom for å si hei, jeg! Har hatt en travel og stressende uke nå, og har ennå en hel del gjøremål som må bli gjort før jeg reiser søndags- morgen. Sitter i dette øyeblikk å skriver en liste over ting som må bli gjort og kjøpt før reisen, for å få bedre oversikt og for å forhåpentligvis senke stressnivå'et. Nå er planen å gjøre et par ting til på lista før jeg tar kvelden. I går hadde kjæresten min bursdag så vi hadde en koselig dag med kake, god mat og film. Og i dag tidlig så reiste han til Østlandet, det blir hele 12 dager til jeg får se han igjen, huff!

Kjenner jeg savner han allerede. Men vi skal kose oss begge to med hver våre planer nå i påsken, og så blir det ekstra stas å se hverandre igjen når den tid kommer. Det er jo sånn man bør tenke. Jeg er sånn som helt fint klarer å være alene på dagtid, men når kvelden kommer så begynner jeg å kjenne på ensomheten. Jaja, nå får jeg ta tak i noen gjøremål her så jeg får jobbet meg nedover på må-gjøre-lista. Vi snakkes, flottinger!

Likes

Comments

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vinner 1 - Vinner 2 - Vinner 3

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Da har jeg kåret vinnerne av linkrunden! Anbefaler dere å sjekke ut disse 3 fine, spennende og inspirerende bloggene! Denne gangen har jeg valgt å gjøre det litt mer "mystisk" slik at man må trykke innpå linkene under for å se hvem som vant, istedenfor at jeg presenterer vinnerne med bilder og blogg-adresser. Jeg har sett at det er blitt mest vanlig å gjøre det på denne måten (iallefall her på Nouw), så da prøver jeg å gjøre det på den måten jeg også!


Tenkte også å sette i gang enda en linkrunde i samme slengen her, linkrunde er jo så gøy! Så da er det bare å melde seg på i kommentarfeltet i dette innlegget. Linker 3 blogger om ca. 2 uker, ekstra lang tid denne gang siden jeg reiser til utlandet og blir borte i 8 dager.

For å bli med på linkrunden må du følge meg her på Nouw (dette gjelder bare hvis du er nouw blogger) og skriv i kommentarfeltet at du er med. Følg meg på instagram for ekstra vinnersjanse (på instagram heter jeg camilla.cecilia). Lykke til ! Ha en fortsatt fin onsdag, også snakkes vi litt senere!

Likes

Comments

- Ready, Set, Travel -

Se så fin den er! Jeg synes iallefall den er helt perfekt! Har brukt lang tid på å lete etter en jeg liker, og endelig fant jeg en jeg hadde lyst på. Ikke bare er den fin, den er også akkurat den størrelsen jeg var ute etter. Min gamle reisekoffert er nemlig sprukket både her og der, så en ny reisekoffert var et must til Tenerife- turen. Den forrige var også unødvendig stor, men denne er i en litt mer praktisk størrelse.

Den er også mye finere i virkeligheten enn det den ser ut på bildene. Jeg kjøpte også disse krukkene til såper og hudpleie, så tar ting mye mindre plass i reisekofferten. Det er kjipt å ha den stappfull i mange store tuber med forskjellig hudpleie- produkter og såper når man bare trenger produkt for 8 dager. Jeg tror dette blir bra! Har som et mål å pakke mer fornuftig nå enn det jeg har gjort tidligere.

Kjøpte også tannbørste- boks og sånne merkelapper til krukkene sånn at det ikke går i surr om hva som er oppi de forskjellige krukkene. Litt kjipt å bruke shaving-cream som dagkrem f.eks, og omvendt! Haha! Nei, det kan vi ikke ha noe av. Men vi snakkes i morgen, nå er jeg så trøtt at jeg stuper. Natta!

Likes

Comments

- Things to do in April -

Hei flottinger! Håper dere har hatt en fin helg? Hva har dere gjort i helga? Jeg var med en venninne i går, vi gikk rundt i sentrum og kikket på butikker og skravlet i regnværet, også spiste vi på kinarestaurant. Åh! Jeg Elsker kinamat, og når det er ekstra lenge siden man har spist det blir det bare enda bedre! På torsdag var jeg på senteret å prøvde sånn 20 - 30 bikinier (jeg tuller ikke) men kom ut fra kjøpesenteret tomhendt, dessverre. Jeg følte meg ikke fin i noen av dem og fant ut at jeg rett og slett bare måtte tenke litt på det, og skal tilbake i morgen. Og da Må jeg bare kjøpe en siden jeg reiser til Tenerife allerede på Søndag. Det nærmer seg med stormskritt og jeg må ha alt klart så fort som mulig! Etter bikini- prøverunden på kjøpesenteret gikk jeg på kino med min kjære og så "Skjønnheten og udyret" i 3D. Den nådde virkelig opp til forventningene, jeg synes den var kjempebra og skikkelig romantisk!

_____________

- Vår- været: Først og fremst skal jeg nyte det fine vår- været som forhåpentligvis kommer nå i April. Gå fine turer i solen, og kanskje til og med tilbringe litt tid ute på veranda'en? Både jeg og kjæresten min elsker å grille, så kanskje det til og med blir årets første grill- måltid ute nå i April.

- Hudpleierutine: Jeg vil bli flinkere med hudpleierutine om kvelden, jeg har vert så dårlig på det i det siste. Når jeg blir trøtt om kvelden så blir jeg så trøtt at jeg bare driter i det rett og slett. Men det er jo så utrolig viktig, så jeg må bare presse meg gjennom det uansett hvor trøtt og sliten jeg er, haha! Eller rett og slett gjøre det tidligere på kvelden før jeg blir så trøtt at jeg stuper, det er jo det aller smarteste.

- Nyte påske-turen: Jeg skal nyte de 8 dagene på Tenerife til det fulle. Jeg skal suge til meg all solen og komme hjem igjen til Bergen litt blidere og kanskje til og med litt brunere, hehe! Nei det tror jeg ikke, jeg er ikke en av de heldige som lett og raskt får farge. I wish though!

- Planlegge sommeren: Altså sånn som det ser ut nå så aaaner jeg virkelig ikke hva jeg verken vil eller skal nå i sommer. Så jeg må begynne å planlegge snart. Hater de somrene hvor man bare sitter hjemme og kjeder seg, huff. Jeg vil ikke risikere at det blir sånn, derfor er det lurt å ha planene klare!

- Jeg vil være mer aktiv på instagram: Jeg har nemlig hatt noen uker nå i det siste hvor det har blitt mindre og mindre oppdateringer, men de siste dagene har jeg skjerpet meg og vert litt mer aktiv, så jeg vi gjerne fortsette sånn. (På instagram heter jeg forresten camilla.cecilia). Følg meg gjerne!

Likes

Comments