SPONSEDE PRODUKTER - ÆRLIGE MENINGER


Hei, hvordan har dere det? I dag tenker jeg å tipse dere om noen gode naturlige produkter. I samarbeid med Marina Miracle har jeg vert så heldig å få teste disse økologiske flotte produktene. Nå har jeg brukt disse produktene en lang periode, og ønsker nå å dele min mening om dem med dere! Produktene deres er 100% naturlige og økologiske. De er også utviklet og laget i Norge. De tester IKKE produktene sine på dyr.MARINA MIRACLE - HERBAL FACE OIL


Mange tenker sikkert at når det er ansikts-olje så blir man fryktelig fet og oljete i huden, men disse trekker raskt inn og man blir på ingen måte ekkel på huden. Jeg har jo tidligere skrevet at jeg har kombinasjons hud som gjør at jeg er veldig tørr og flasser enkelte steder i ansiktet, mens andre steder er jeg ganske fet i huden. Men det at jeg flasser synes jeg selv er det største problemet, for det synes så godt også merker jeg at huden er irritert.

Derfor tenkte jeg at Herbal Face Oil ville være perfekt for meg å prøve! Og jeg synes denne fungerer godt mot de tørre områdene. Jeg flasser mindre og er mindre tørr når jeg bruker denne fast. Den er også næringsrik og balanserer huden. Den inneholder blant annet jojoba, avokado, bringebær og aloe vera som gir huden dyp næring. Man kan enten bytte den ut med dagkremen, eller blande den Sammen med dagkremen. Man kan bruke den både til dagkrem (base under sminken) og til nattkrem. Jeg liker også veldig godt flaskene, synes de pynter fint opp i baderoms-hylla, hehe!marina miracle- Amarath face oil


Amaranth Face Oil er en helt naturlig og økologisk anti-age ansiktsolje som føles god på huden. Ekstrakt fra arktiske tranebær er fulle av aktive antioksidanter som regenerer huden og øker elastiteten. Oljen inneholder også mange andre gode ingredienser som er bra for huden! Les mer om innholdsstoffene på nettsiden til Marina Miracle. Oljen gir også huden mye fuktighet og glød. Noe som merkes godt!

Denne bruker jeg enten som dagkrem eller sammen med dagrem, men mest av alt har jeg brukt den andre som dagkrem og smurt meg inn med denne før jeg legger meg så den får virke godt og i fred mens jeg sover. Jeg har hørt at man burde begynne med anti- aging produkter i starten av 20-årene, men jeg er nå 25 år og har altså ikke startet med det før jeg mottok denne anti- aging oljen. Men nå har jeg iallefall startet, så jeg får veldig god samvittighet når jeg bruker denne, hehe! Jeg er jo veldig opptatt av hudpleie, men har liksom sett for meg at hvis jeg skulle starte opp med anti- aging produkter så måtte jeg smøre meg inn med parabener og mye annet "dritt" for å si det rett ut. Så derfor har jeg utsatt det og ikke tenkt så mye mer over det. Men altså, nå har jeg en anti- aging olje som er 100% naturlig og økologisk som i tillegg føles god mot huden. - Mer fornøyd kan jeg ikke bli.


Herbal Face Oil kan kjøpes her og Amarath Face Oil kan kjøpes her.


Hvordan oljene brukes: Start med å vaske ansiktet helt rent, snu deretter flasken opp- ned et par ganger.

Drypp ca. 4 dråper fra pipetten i hånda og smør produktet inn i ansiktet. Jeg pleier å massere det godt inn.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

- Tea, cookies, furry socks and online shopping -


Hei dere! God lørdag og St. Hans! Håper dagen deres har vert fin? Klikket hjem disse 3 plaggene fra Zalando i dag, gleder meg sånn til jeg får de i neste uke! Svart body fra Even&Odd, blomsterkjole fra New Look og skinnjakke fra Noisy May. Bestilte også en veske og et par solbriller, men de viser jeg heller når jeg har fått dem. Skinnjakken jeg hadde tidligere ble for liten og ble da gitt bort til lillesøster, og skinnjakke er jo et must-have i garderoben.

Men nå har jeg altså vert uten skinnjakke et par år, så da gjenstår det bare å se om denne passer og om den er fin på. Skinnjakke passer jo til de fleste antrekk og er en lett måte å gi et antrekk "det lille ekstra" på. Når det kommer til blomster-kjolen, så var det på sin plass med en ny hverdagslig sommerkjole i garderoben nå som sommeren er her. Og hallo, bare se den farge-kombinasjonen og mønsteret? Hvordan kunne jeg ikke kjøpe den liksom? Har alltid vert svak for mønster på overdeler og kjoler. Så det er altså det lørdagskvelden min har gått til i dag, online shopping.

Jeg har også lagt inn en lang ønskeliste på Zalando, handlekurven havnet nemlig på et par tusen kroner (som jeg altså ikke har...) Så her måtte det elimineres, kan trygt si jeg brukte et par timer på det gitt. Var ikke lett å velge bort så mye, men er veldig fornøyd med det jeg satt igjen med da.

Likes

Comments

W7 - Natural nudes colour palette


Dette øyenskygge palettet kjøpte jeg for noen måneder siden, og helt siden da har jeg brukt det hver eneste dag. Jeg elsker disse fargene, og det er så mange fine kombinasjoner man kan gjøre med disse. Tror dette er det eneste øyenskygge palettet hvor jeg faktisk liker alle fargene og bruker alle fargene. I alle de andre øyenskygge palettene mine er det alltid endel urørte farger. De er ganske godt pigmenterte, kunne nok vert mer pigmentert.

Men de er absolutt godt nok pigmentert, og iallefall til prisen mener jeg. Jeg bruker også en veldig god øyenskygge- primer under så da blir fargene uansett mye bedre pigmentert og sitter lenge. Øyenskygge- primeren skal jeg tipse dere om i et annet innlegg. WARPAINT 7/ W7 er et sminkemerke fra London med mål om å gi alle tilgang til sminke av høy kvalitet til en rimelig pris. Og sminken deres kan kjøpes på de aller fleste sminkebutikker på nett, bl.a. Blivakker og Coverbrands.

Likes

Comments


Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup Foundation


Denne har jeg i fargen Ivory Nude. Er ganske fornøyd med fargen, men den kunne truffet hud-tonen min bedre. Jeg bruker ekstremt lys foundation til vanlig, men så tenkte jeg å bruke en litt mørkere nå siden det er sommer. Jeg har også blitt litt brunere i ansiktet i sommer, og min forrige foundation er blitt for lys. Denne tonen har et gul- skjær i seg som treffer den nordiske hud-tonen veldig bra. Jeg skrev for noen innlegg siden at jeg skulle dele min mening om denne foundationen med dere, så da tenker jeg å gjøre det nå. Den sitter som lim, med andre ord den sitter utrolig bra.

Jeg kan jo gi et ganske solid eksempel på dette... Jeg gikk på tur med en venninne for noen dager siden, da hadde jeg denne foundationen på meg. Vi gikk omtrent rett oppover (Stoltzen, for de som bor i Bergen og vet hvilken tur-sti det er), det var så bratt og jeg rant av svette over hele meg. Men foundation'en, den satt som et skudd! Jeg så rett og slett nysminka ut når jeg kom ned fra fjellet fra den svette turen. Haha! Men ja, det er ikke mange foundation'er man kunne sagt det samme om. Men når det kommer til dekkvidde så er den som sagt ikke så god, den dekker rett og slett dårlig. Men den tørker på 1-2-3, den blir matt og man blir heller ikke "shiny" i ansiktet utover dagen. (Sistnevnte kan jo variere fra person til person, så klart.) Men alt-i-alt; Jeg er egentlig ganske fornøyd! Skulle bare ønske at den hadde bedre dekkvidde. Da hadde den nok fort litt min nye favoritt blant foundation'er!

COSMICA STAY SOFT LIPS

Cosmica Stay Soft Lips gir intensiv fuktighet til leppene i 24 timer. Den er pleiende og reparerende, den lukter mildt og godt av vanilje, inneholder vitamin E, gir en lett rosa glans til leppene og er med parfyme men uten parabener. Den har en god konsistens, den er tykk og litt "seig" på en måte, noe som gjør at den sitter lengre på enn mange andre lipbalmer. Det er ganske greit å slippe å måtte ta på nytt lag hele tiden. Cosmica selges på de fleste apoteker.


- Some of my Beauty Essentials this Summer -


vivaly acai oil

Vivaly Acai Oil er en helt ren hudpleieolje fra acai-bær. Acai-bær er rike på vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Denne oljen er derfor veldig god for huden, og med unike anti-aldrende egenskaper. Denne oljen er 100% naturlig og er helt uten tilsetningsstoffer.

Jeg bruker denne som dagkrem under sminken og av og til også om kvelden som nattkrem. Den lukter nesten ingenting, men kanskje litt hint av natur og bark. Konsentrasjonen av antioksidanter i Acai-bæret er det dobbelte av konsentrasjonen i blåbær. Tenk på det! Denne oljen kan kjøpes her.

KICKS VITAMIN C DAY FLUID DAGKREM

Denne dagkremen har solfaktor 25, derfor er den perfekt nå i sommer. Jeg hater å bruke vanlig solkrem i ansiktet da jeg ofte får veldig fet hud av det, og til tider også kviser. Men denne dagkremen er ikke fet eller tung på huden i det hele tatt, den er lett på huden og den er perfekt både med og uten sminke oppå. Den trekker fort inn og føles deilig ut på huden. Jeg synes den er utrolig god og jeg anbefaler dere å prøve den. Den kan fås tak i her, og vitamin C starter kit her . Jeg har for tiden mange favoritter når det kommer til dagkremer og base under sminken, så jeg varier på hvilke av dem jeg bruker. Men dette er altså en av mine favoritter, og er det sol ute så er det ingen tvil om at det er denne jeg går for siden den har solfaktor 25 i seg.

ESSIE NEGLELAKK

Neglelakken på bildet er i fargen "Forever Yummi" og det er den jeg bruker akkurat nå. Essie er mitt favoritt merke i neglelakker; De har et bredt utvalg med fine farger og nyanser, den tørker fort og neglelakken er tykk så du slipper å påføre flere lag. I tillegg holder den seg fin på neglene uten å blusse i ca. en uke!


(INNLEGGET INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER)

Likes

Comments

Hei, dere! Som dere vet så fikk vi oss pus for ca. 3 uker siden, og i dette innlegget tenkte jeg å vise dere flere bilder av han og skrive litt om hvordan han er. Han er ingen enkel kar å ta bilder av, skal jeg si dere! Han vil leke hele tiden, så for det meste har det bare blitt uklare bilder eller bilder hvor han angriper kamera'et. Haha! Men noen greie bilder ble det tatt i dag. Jeg skrev for noen innlegg siden at han var ute for første gang alene og at jeg var livredd for at han ikke skulle komme tilbake. Men det ordnet seg, etter 2 timer hoppet han inn vinduet, klissvåt, og så ut som et lite piggsvin.

Så da måtte vi frem med badehåndkle og få han tørr. Etter dette var han veldig sliten, som dere ser på Snapchat- bildet over i midten. Og etter hans første tur ute aleine så har han fått muligheten til å gå ut når han vil, men han vil ikke ut. Hvis han går ut så kommer han inn igjen etter mindre enn et minutt. Vi har et halsbånd på han med en medaljong som har tlf- nummeret mitt inni, i tillegg til at han er ID- Chippet så hvis han skulle gå seg vill så burde det jo gå bra.

Vi trodde han var rundt 9- 12 måneder da vi adopterte han, men nå har vi fått papirene hans med litt mer info om han og da viser det seg at han er 2 år. Men han ser så liten ut, da kommer han nok alltid til å vær så liten vil jeg tro. Han er virkelig en nydelig pus med mange flotte og unike egenskaper. I starten da han kom til oss så var han veldig forsiktig og høflig, han gikk til og med ikke opp i sofa'en eller på noen høyder i det hele tatt. Nå kommer han opp i sofa'en og han finner på faenskap titt og ofte. Som dere ser i overskriften så har vi funnet et nydelig navn til han som passer han kjempe godt.

- Noen av dere som har kjæledyr? Fortell gjerne litt om kjæledyret ditt i kommentarfeltet 😍

Likes

Comments


- online shopping. no makeup. no pants. no problem -


Hei, vakre dere! For litt over en uke siden fikk jeg en pakke i posten fra Bangerhead med disse spennende produktene oppi. Har ønsket meg begge disse produktene en lang periode nå, så det er veldig gøy at de endelig står her på sminkebordet mitt. Begge disse produktene har jo fått god omtale, så jeg har hatt høye forventninger. Mine meninger om disse to produktene kommer i senere innlegg. Bestillings-prosessen på Bangerhead var grei og pakken kom etter kort tid. Så jeg er veldig fornøyd! De har ALT innen skjønnhet, og et enormt utvalg. De har ingen toll og fri frakt over 499 kr. De har også et beauty magazine innpå nettsiden deres hvor du kan la deg inspirere, eller du kan følge de på instagram og få en liten dose inspirasjon hver dag!


// INNLEGG I SAMARBEID MED BANGERHEAD


- I LIKE MY MONEY WHERE I CAN SEE IT... IN MY MAKEUP BAG -


Begge sitatene i dette innlegget er hentet fra Bangerhead sin instagram- konto. Der har de mange inspirerende og fine bilder, også har de mange morsomme makeup- quotes. Tenkte også til slutt å legge ved linker til produktene jeg fikk av dem. Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup Foundation her og The Balm Meet Matte Hughes Lipcream her. Foundation'en har jeg i fargen Ivory Nude og lipcream'en har jeg i fargen Commited.

- Har du bestilt fra Bangerhead før? Og har du prøvd noen av disse to produktene, i så fall hva synes du?


Likes

Comments

- Nydelig Sengetøy i god kvalitet -


I samarbeid med Taraanthun har jeg fått et sengesett fra kolleksjonen deres som jeg er utrolig fornøyd med! Og akkurat nå har de 20% på akkurat dette sengesettet, sengesettet finner du her. I leiligheten vår driver vi å bytter ut møbler nå, så det er helt kaos i hele leiligheten. Men på soverommet driver vi å setter sammen tidenes fineste seng som vi har kjøpt fra Thomas Hill. Nå gjenstår det bare å bestemme seg for hvilke madrass og overmadrass vi skal kjøpe, så er alt på plass på soverommet. Når sengen står helt klar gleder jeg meg skikkelig til å re opp sengen med dette fine sengesettet.

Tror virkelig det kommer til å bli "toppen av kransekaka" på soverommet. Siden vi har prosjekt "nytt soverom" på gang og siden jeg har spart bilde-takingen til vi er ferdig med det prosjektet, har jeg i dette innlegget lånt bilder fra Taraanthun sin nettbutikk. Men jeg gleder meg til jeg får tatt egne bilder av sengesettet på den nye sengen vår og til å vise dere. Sengesettet "Opio" er forresten i Egyptisk bomull sateng.


(BILDENE ER LÅNT FRA NETTBUTIKKEN DERES)

Noe av det jeg liker aller best med Taraanthun, er verdiene deres; De syr kun i Europa fordi de vil vite at de som syr blir ordentlig betalt.

Kvalitet er noe de setter høyt, og det merkes! Stilen deres er klassisk og tidløs. Jeg ser på hjemmesiden deres at de har fått mange gode tilbakemeldinger, og selveste Camilla Phil har respondert med "Best Bed Linen Ever" etter å ha kjøpt sengetøyet deres. Sjekk ut Taraanthun.no!


Likes

Comments

Peoner har virkelig blitt min favoritt fremfor roser og alt annet, kommer nok til å kjøpe peoner til å ha i vase mange ganger i løpet av sommeren. Men, grunnen til at jeg la til "snikk- snakk" i overskriften er fordi jeg tenkte å skrive litt om prosjekter vi har i leiligheten for tiden. Vi driver å setter sammen den nye senga vår fra Thomas Hill som vi fikk på mandag. Vi har nesten ikke vert hjemme denne uka, så vi har bare fått satt opp litt og litt om gangen.

Den blir nok ferdig satt sammen i løpet av kvelden tenker jeg, og så må vi kjøpe oss madrass og overmadrass så snart som mulig. Vi var å testet ut madrasser på IKEA i forgårs, men ble ikke noe særlig klokere. Så vi tenker å dra tilbake til IKEA en av de nærmeste dagene, så vi får håpe at vi kommer frem til en konklusjon neste gang vi er der. Det hadde vert så godt å bare fått det unnagjort, slik at soverommet blir ferdig og klar til bruk igjen snart. Var litt morsomt, for da vi prøvde madrasser i forgårs, så ble vi så trøtte og vi geispet og geispet. Haha! Man blir virkelig trøtt av madrass-utprøving!

Siden vi driver å setter opp den nye senga inne på soverommet, har vi satt den gamle senga vår inn på stua så det er her vi har sovet de siste nettene. Det føles litt som å være på camping, hehe! Men jammen skal det bli godt å få tilbake stua vår og å ta soverommet vårt i bruk igjen. Spesielt siden det blir "oppgradert". Senga er skikkelig nydelig og jeg gleder meg til å se helheten av soverommet når senga er helt ferdig med madrass og alt.

- Flowers are a girls best friend -

Men fra interiør til hverdag; Nå sitter jeg i stua, drikker et glass med saft og kikker i Costume. Det regner og er grått ute, men faktisk veldig varmt. Pusen er ute på egenhånd for første gang. Vi har vert ute med han i bånd mye denne uka, men i dag følte vi at han kanskje var klar for å være ute på eventyr på egenhånd. Jeg sitter her litt små- stressa med en klump i magen, livredd for at han ikke kommer tilbake.

Men vi valgte derimot denne regnfulle dagen som hans første dag ute på egenhånd med en baktanke; at han ikke blir så lenge ute siden det regner og han ikke liker vann. Om det var en god eller dårlig tanke og om det har noe å si i det hele tatt, vet jeg ikke. Men håper det.

Likes

Comments

// Bildet er lånt fra Skeidar sin hjemmeside

Hei, dere! En litt sen oppdatering i dag. Vi bestilte oss ny seng i helga, som jeg skrev et innlegg om på lørdag. Og nå har vi også bestilt oss ny sofa. Vi har ikke tenkt til å kjøpe flere møbler enn det på en stund, men ny seng og ny sofa var det på tide å investere i. Sofa'en har vi bestilt på Skeidar og vi har valgt et annet tekstil enn det som er på bildet over. Vi har valgt et mye mer slitesterkt tekstil som også er hakket mørkere, men fortsatt en lysegrå farge.

Vi ville egentlig ha to utstikkere, men alle de sofaene som vi kunne tenkt oss som hadde to utstikkere, var akkurat litt for store for den bittelille stua vår. Men vi ble skikkelig forelsket i denne sofa'en begge to. Så etter vi hadde sett på denne og prøvesittet den i alle mulige stillinger så var det ingen tvil om at dette var drømme- sofaen for oss. Den ser veldig liten ut på bildet, men den er ganske stor og den er også mye finere i virkeligheten enn på bildet.

Dybden på den er så stor, og det er noe av det som gjør at den er så super- komfortabel. Sofa'en kommer ikke før om minst 8 uker, det blir vanskelig å vente for jeg gleder meg sånn og skulle helst transportert den inn til stua vår NÅ. Men heldigvis får vi sengen innen bare noen dager. Det hadde vert skikkelig dritt å vente hvis både sofa'en og sengen ikke kom før om minst 2 måneder. Men vi snakkes, dere! God natt 💚

Likes

Comments

Follow me on Instagram:@camilla.cecilia