Header

I dag er bloggen min 1 år. Hurra! Tenk at i dag er det 1 år siden jeg opprettet denne bloggen og publiserte mitt aller første innlegg på denne bloggen. Ca. 220 innlegg har jeg lagt ut på dette året. Jeg har tidligere blogget på blogg.no og har tilsammen vert blogger i 6 år. Det er egentlig ganske lenge! Da jeg startet å blogge visste jeg ikke hva en blogg var en gang. Det var rundt den tiden det å blogge ble en greie. Nå er det jo blitt kjempe vanlig å blogge. Men uansett, jeg tørr ikke en gang tenke på hvor kleine de aller første innleggene mine var (de fra 2010 / 2011). Takk Gud for at jeg har lært mye siden den gang og blitt en bedre blogger. Grunnen til at jeg startet å blogge og for at jeg fortsatt blogger er fordi det er en perfekt måte for meg å få utløp for kreativiteten. Jeg elsker å være kreativ, elsker å skrive, elsker å ta bilder og å redigere bilder. Siden blogging er en kombinasjon av alle disse tingene, får jeg virkelig dyrket kreativiteten min gjennom bloggen.

Jeg hadde et år pause fra blogging siden jeg ble veldig syk og brukte lang tid på å komme meg på beina igjen, det var mye flytting og jeg hadde rett og slett ikke internett der hvor jeg bodde. Det året savnet jeg skikkelig å blogge og jeg fikk ikke være kreativ i hverdagen på samme måte lenger. Det var virkelig noe stort som manglet i livet mitt! Etter det året med "ufrivillig pause" opprettet jeg en helt ny blogg for en ny blogg start, nemlig denne bloggen her! Da hadde jeg bestemt meg for å være mer seriøs med bloggen, fokusere på kvalitet og ikke på det å publisere flest mulig innlegg pr. dag. Men å heller ta meg skikkelig tid til hvert innlegg og å være fornøyd med det jeg publiserer. Etter det ble det også mye gøyere å blogge enn før. På de bloggene jeg hadde tidligere var jeg opptatt av å oppdatere bloggen 1- 2 ganger pr. dag og da fantes det ikke kvalitet i innleggene jeg la ut. Derfor oppdaterer jeg ikke denne bloggen så ofte, men fokuserer som sagt på kvalitet på bilder, tekst og layout istedenfor å oppdatere så ofte.

Dette året har jeg lært veldig mye. Jeg kjøpte meg speilreflekskamera da jeg opprettet denne bloggen og foto-interessen min har bare blomstret siden. Jeg har valgt å sette fokus på hudpleie (helst økologisk hudpleie) og annen kosmetikk og på det å føle seg bra. Samtidig som jeg deler litt om hverdagen min. Tidligere har jeg ikke spisset bloggene mine inn på en kategori, det har vert blogger med kategorien "alt mulig". Så med tanke på det så har jeg kommet en lang vei som blogger. Jeg har valgt hvilken type blogg jeg vil drive! Jeg har hatt fine og spennende samarbeid dette året og lært litt om markedsføring. Jeg ble eleven girl i Eleven Beauty Magazine, noe som var veldig stort for meg. Dere finner det her. Og det har absolutt vert blogg- høydepunktet for dette året!

_______________________

Jeg vil takke for fine og motiverende kommentarer fra dere, dere er så søte! Jeg vil også takke for fin støtte og fine tips jeg har fått dette året, og for at dere i det hele tatt tar dere tiden til å gå innpå her. Setter uendelig stor pris på dere <3

Likes

Comments

Tørkede bananer / bananchips er noe jeg har vert skikkelig hekta på i det siste, det er jo utrolig godt! Likte spesielt godt disse i dette merket. Månedens utgave av ShapeUp hadde et spesialmagasin med, som omhandler sunn snacks. Inni her fant jeg veldig mye godt som fristet.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, vi har hatt laboratorie-fag i dag og øvd på vene punktering. Begynner å bli litt blå på armene etter all denne stikkinga uke etter uke ja. Hehe! Nå sitter jeg i sofaen i den gode pysjen min sammen med kjæresten, og vi har bestilt oss mat på døra fra en italiensk restaurant. Så vi venter på maten og skal snart sette på en film, skal se Huntsman 2. Skal bli godt med mat nå, er skikkelig sulten!

- Hva synes dere om bananchips? Har dere noen sunne snacks- favoritter? Og hva har dere gjort på i dag?

Likes

Comments

Hei, hei! Mandag og ny uke. Håper dere har hatt en fin helg. Det har iallefall jeg!

Fredag til søndag hadde vi besøk av mamma, og vi har hatt en kjempe koselig helg! På lørdag var jeg og mamma på Lagunen Storsenter hele dagen, vi spiste deilig pizza på Dolly Dimples og på kvelden hadde jeg, mamma og kjæresten min filmkveld her hjemme med Conjouring 2 og snacks. Jeg kjøpte meg 4 gensere, de er ganske basic men varme og perfekt til høst og vinter. 3 av de er pologensere. Det er skikkelig mange år siden jeg har eid en pologenser, men jeg ble helt forelsket i pologensere på prøverommet på HM. Så disse kommer til å bli brukt masse! 3 av genserne er kjøpt på HM, og den svarte genseren med det fine flette-mønsteret fremme kjøpte jeg på Lindex, den er i skikkelig deilig stoff!

- Hva synes dere om genserne jeg har kjøpt meg? Har dere noen pologensere? Og hva har dere gjort på i helgen?

Ikke glem konkurransen jeg har gående på instagram, hvor 2 heldige vinnere får en hver sin Decrusto Black Peel Off Mask. Vinnerne trekkes 30. oktober. Konkurransen finner dere på min instagram her. (Les mer om Decrusto Black Peel Off Mask og min mening om produktet her.)

Likes

Comments

1. Av hvilken som helst person, hvem skulle du ha likt å ha som middagsgjest, dead or alive? Marilyn Monroe, eller Michael Jackson.

2. Hvordan ser din “perfekte dag” ut? Jeg våkner opp i en seng på et flott hotellrom i Paris, solstrålene skinner inn på soverommet og jeg har en fin utsikt mot Eiffeltårnet. kjæresten min ligger ved siden av meg i senga. Jeg sminker meg, tar på meg en fin kjole og fine sko. Vi har gøye og romantiske planer for dagen som innebærer å spise lunch på bakken foran Eiffeltårnet, deretter shopping, middag på restaurant, teater, osv.

DET hadde virkelig vert en helt perfekt dag. He he!

3. Hva verdsetter du mest i et vennskap? Gjensidig tillit og respekt og at vennskapet går begge veier - altså begge føler at de kan dele like mye, begge tar like mye kontakt og initiativ til å finne på ting. Gode moraler fra begge kanter er viktig, og sist men ikke minst - masse humor og latter.

4. Hva er ditt beste minne? Jeg har utrolig mange fine minner å se tilbake på, men her er et av de: Konserten vi i musikkklassen hadde på folkehøgskolen i 2011 var en stor mestrings- følelse da jeg for første gang fremførte min helt egen lagde låt foran så mange mennesker.

Jeg trodde aldri jeg skulle klare det, men det at jeg kom meg gjennom sceneskrekken fikk meg til å føle meg nærmest udødelig etterpå - som om jeg kunne klare alt, og ingenting kunne stoppe meg. Så det var en fin dag! Dette var en dag jeg lærte mye, og en dag som gjorde meg sterkere.

5. Hva har du alltid i veska? Visa, iphone, nøkler, 2 leppestifter og en leppomade, desinfeksjon, håndkrem, paracetter og en flaske vann.

6. Hva gjør deg glad? Det skal ikke så mye til for at jeg blir glad. Men noen stikkord: Jentekvelder, kosekveld med kjæresten hvor vi har laget noe god mat og setter på serie/ film og jeg ligger i den trygge og gode armkroken hans, familiekvelder hvor vi alle finner på noe koselig sammen, feiringer, reising, sol og fint vær, god mat, venner, familie, kjæresten min, når motivasjon og/ eller kreativiteten er på topp, bloggen, naturen og mye mer.

7. Hvilke nettsider besøker du daglig? Nouw så klart, blogger jeg leser fast på andre blogg-plattformer, Nelly, Weheartit, Youtube (følger et par youtubere som jeg digger videoene til) og Pinterest. Sjekker så klart avisene og været i blant, men ikke daglig.

8. Hvordan ser morgenrutinen din ut? Morgenen min starter med at jeg ligger i senga en stund og sjekker e-mail og instagram. Så går jeg ut på kjøkkenet og lager meg kaffe og smoothie. Etter det går jeg inn igjen på soverommet og åpner opp persienner og setter meg ved sminkebordet mitt å sminker meg for dagen. Da sitter jeg fortsatt i morgenkåpe eller natt-klær og hører som regel på podcast, eller ser på sminkevideo på YouTube mens jeg sminker meg. Etter å ha sminket meg og fikset håret finner jeg frem klær og kler meg for dagen.

9. Har du kjæledyr, eller har du lyst på? Ja, jeg har sykt lyst på en liten hund, er helt forelsket i Boston Terriere og vil også ha en liten pus her i hus! Synes Hellig Birma og Perser er utrolig skjønne.To små pelsdotter hadde lyst opp hverdagen min. Vi er jo bare to, så det kan bli litt stille og ensomt her til tider. Klarer nesten ikke vente til dagen ting ligger bedre til rette så vi kan få oss et kjæledyr eller to!

10. Har du noen piercinger? Bare i tunga. Hadde i navlen fra jeg var 15 til jeg var 21, men måtte stikke nytt hull hvert år så da gadd jeg ikke mer.

11. Hvor mange søsken har du? Har 5 søsken, men har bare kontakt med og bodd med 2 av de. To lillesøstre som er helt fantastisk skjønne og gode <3

12. Hvordan liker du å tilbringe fri-dagene dine? Noen fridager/ helger / ferier liker jeg å fylle med fine opplevelser mens andre ganger liker jeg å bruke fridagene mine på å slappe av og lade opp eller å få gjort ting i hjemmet.

13. Potetgull eller smågodt? Potetgull hvis det er Tortillas eller Sørlandschips dippet i guacomale. Nam, det er så godt det!

14. Hvor mange land har du vert i? Kanariøyene: Lanzarote ( 2 ganger), Tenerife og Grand Canaria. Mallorca (Alqudia). Tyrkia: Bodrum og Alanya. Kreta: Platanias (2 ganger) og Rythemnon. Sverige (Gøteborg). Danmark (Læsø, en sjarmerende øy. Og på familieferie når jeg var liten, vet ikke hvor vi var da.) Og nå nylig, denne sommeren, var jeg jo i Polen's flotte hovedstad (Warszawa). Har faktisk aldri vert i de store byene i Europa som alle har vert i, som London eller Paris. Og jeg har heller aldri vert på et sånt super eksotisk sted langt borte, som Thailand eller Afrika.

Bilde: Warszawa nå i sommer

15. Hvis du kunne hoppe på flyet og reise hvor som helst akkurat nå, hvor ville det vert? Da hadde jeg valgt Frankrike, Italia eller England.

16. Hva gjør du når du skal slappe av / koble ut? Finner meg noe god mat og slenger med ned på sofaen og ser på en serie. Eller så blogger jeg, leser blogger, ser på sminkevideoer eller videoblogger på Youtube, hører på musikk eller lignende.

17. Hvis du bare kunne kledd deg i 'en farge resten av livet, hvilken farge hadde du valgt da? Da hadde jeg valgt svart. Synes svart er en fin og classy farge på klær!

18. Hvilke TV- serier følger du med på akkurat nå? Akkurat nå har jeg sett ferdig Scream som jeg synes var veldig bra, og nå har jeg startet å se på Slasher som ligner veldig på Scream og som er minst like bra. (Begge ligger på Netflix.) Utenom det følger jeg selvfølgelig med på Skam, og venter i spenning på nye episoder av The Walking Dead, Outcast, The Fosters og Jane The Virgin.

19. Når føler du deg mest bra? Er jo alltid koselig å få besøk eller gå besøk til noen å sitte å skravle om alt mellom himmel og jord over en god kopp kaffe da. Føler meg også veldig bra etter å ha vert flink og shinet hele leilgheten, eller gjort noe annet nyttig.

20. Noe du beundrer? Jeg beundrer mennesker som står på å følger drømmene sine. Jeg beundrer mennesker som hjelper mennesker de ikke kjenner uten å forvente å få noe igjen for det. Og jeg beundrer alle fine foreldre og alenemødre der ute som gjør en kjempe fin jobb.

- Nå utfordrer jeg dere til å svare på disse spørsmålene dere også! Noen som tar utfordringen?

- Hva synes dere om sånne innlegg? Synes dere det er gøy å lese?

Likes

Comments

I helga har jeg og min kjære hatt besøk av pappa, og på lørdag møtte vi flere på pappa sin side, altså storesøstrene mine og familiene deres, og tilbragte hele dagen med dem. Jeg kjenner de ikke men det var veldig hyggelig å bli litt kjent siden relasjonene er så nære. Vi gikk først på kulturhistorisk museum og var der i et par timer, etter det gikk vi å spiste og drakk kaffe på Godt Brød, som forresten ikke hadde god iskaffe - at all.

Etter det igjen, gikk vi bare rundt og kikket i Bergen by. På museum'et var det mye kult, de hadde bl.a. ekte mumier (noe som også var litt creepy). Men hvem hadde trodd at de hadde mumier i Bergen? Jeg er veldig interessert i både historie og kultur og det er de andre på pappa sin side også, så dette var en fellesaktivitet midt i blinken for oss. Etter sammenkomsten så gikk jeg og kjæresten min på Thai restaurant.

Retten jeg valgte var bare helt sinnssykt god! Jeg kommer ikke over hvor godt det smakte og blir skikkelig sulten av tanken, he he. I dag møtte jeg en venninne som var bestevenninna når vi var yngre, vi har ikke sett hverandre på veldig mange år så det var litt rart. Men det var også utrolig koselig, og jeg håper vi holder kontakten. Alt i alt har det vert en veldig fin helg med gjensynsglede og familie.

Men over til noe helt annet. I det siste har jeg tenkt veldig mye, på alt egentlig, på livet. Jeg er jo i etableringsfasen så det er jo klart at noen perioder er man mer betenkt enn andre perioder, det er mange valg som må bli tatt. Jeg er et menneske som har alle verdens muligheter foran meg, det er nå jeg kan forme livet mitt, og valg jeg tar i denne perioden former det som blir min vei. Enkelte ting sitter man inne med svaret på, mens andre ting kan man bli skikkelig forvirra over, fordi svaret rett og slett ikke finnes i oss. Hva er best for meg? Hva vil jeg egentlig?

Jeg er et menneske, som sitter her med nesten ingenting og papirene foran meg er blanke. Hva vil jeg?

Det er endel ting som har vert vanskelig i det siste, men det har også vert en periode som har lært meg mye og gitt meg mye. Vanskelige perioder har ofte en større mening og lærdom bak seg. I øyeblikket føles det ikke sånn, men man ser det etterpå. Etter kampen. At noe har forandret seg.

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle tipse dere om en bra serie som jeg nylig så ferdig. For et par dager siden så jeg finalen av denne, de har til nå kommet ut med 2 sesonger. Denne ligger på Netflix. Begge sesongene er avsluttende, bare at sesong 2 hinter i siste episode til at det blir noe mer. Noe jeg er veldig glad for. Åh, som jeg gleder meg til sesong 3! Men, nå skal jeg fortelle dere kort hva serien handler om:

Den lille byen Lakewood har en historie. Emma som er hovedpersonen, er knyttet til denne historien uten at hun vet om det. Men i takt med at morderen puster henne i nakken og dreper vennene hennes, finner hun også ut endel om seg selv og sin historie.

Sjangeren er splatter og mysterie. I tillegg til at det handler om blodsprut og drap, har serien også mye vennskap, kjærlighet, familie og drama i seg. Liker du PLL, liker du garantert Scream! Andre serier som kan ligne på Scream er Scream Queens og Slasher.

- Nå som jeg har sett ferdig Scream, trenger jeg en ny serie å se på. Kom gjerne med tips til hvilke TV- serier jeg burde sjekke ut (ikke action, he he.)

Likes

Comments

// Innlegg i samarbeid med Kicks

I samarbeid med Kicks har jeg vert så heldig å motta disse fine sminkeproduktene. I dette innlegget kan dere lese om de enkelte produktene og hva jeg synes om de. Jeg tenkte å komme med et innlegg senere hvor jeg viser dere en sminke-look med denne sminken. Jeg har også tidligere skrevet omtale om produkter i fra Kicks sitt eget sortiment, innlegget finner dere her. Kosmetikk i Kicks sitt eget merke - er gode produkter til budsjettpris!

Noen ting som også er verdt å nevne er at mange av deres hudpleieprodukter er fairtraide merket, og at Kicks donerer 1kr til Mental Helse Ungdom for hvert produkt du kjøper av Kicks sitt eget varemerke. (Dette kan du lese mer om her.) Kicks sitt sortiment har et bredt utvalg av spennende produkter du kan velge mellom, de har alt du kan tenke deg av sminke og hudpleie. Hele deres sortiment finner du her.

Jeg ble forelsket i dette contour palettet med en gang jeg hadde prøvd det for første gang! Dette bruker jeg fast hver dag og er super- fornøyd med det! Har brukt det fast i overkant av 2 måneder nå, så som dere ser er den også drøy i bruk. Fargene er veldig pigmenterte, så man trenger bare å ta på litt produkt for å dekke mye. Jeg tar produkt på en concealer penn og tegner opp kontureringen, deretter blender jeg det ut med en beautyblender. Disse sitter fint på utover dagen. Som dere ser, så er det den mørkeste og den lyseste av disse fargene som har blitt flittigst brukt. Men de siste ukene har jeg også tatt gleden av den rosa, aldri hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å bruke rouge. Men altså, denne nyansen! Så nå er jeg hekta på denne fargen også! Dette palettet anbefaler jeg virkelig, du finner det hos Kicks enten i butikk eller nettbutikk her.

Lip Fusion i fargen Delicious (den lyseste av disse) blir gjennomsiktig på leppene, og Lip Fusion i fargen Candy (den mørkeste) blir svak rosa- farge på leppene. Disse er i gloss konsistens. Jeg likte veldig godt applikasjons-tuppen på tubene, de har en slags svamp som det da kommer gloss ut fra midten når du presser, også bruker du svampen til å smøre glossen godt inn på leppene. Disse lipglossene er pleiende og fuktighetsgivende. De inneholder jojoba olje og vitamin E som gir fuktighet og beskyttelse. Disse er å finne her.

Kicks sortimentet finner du her. De har et bredt utvalg med mange spennende produkter til en grei pris!

Denne har den sykeste dekkvidden jeg noensinne har opplevd i en foundation! Så hvis man vil ha flawless skin så er det bare å kjøpe denne, for den dekker som bare det! Den er ganske lett på huden og den sitter fint utover dagen. Jeg har denne i fargen 02 light som dere ser på bildet, den nyansen er faktisk litt for mørk for meg siden jeg er naturlig likblek i ansiktet (hehe, huff) så derfor blander jeg denne og L'oreal Paris sin 24h- matte i den aller lyseste fargen, på flaten mellom tommel og pekefinger.

Her blander jeg disse to, også bruker jeg Real Techniques sin sminke svamp til å påføre. Denne er matt, gir en naturlig finish og et langvarig resultat. Inneholder også stamceller fra epler som bidrar til å opprettholde hudens elastitet. Og ellers har jeg bare godt å si om denne! Denne er blitt en favoritt i sminkeveska mi og denne kommer jeg mest sannsynlig til å kjøpe flere ganger. Dere finner den her.

Kicks sin Flawless Wear Foundation har virkelig imponert meg! En god foundation som gir flawless skin, til en rimelig pris!

Kicks sin Illuminator er et multifunksjons- produkt. Den kan nemlig brukes både til øyne, kinnbein, kjeve og tinninger. Den gir en vakker glans og en strålende frisk hud. Fargen på denne er kjempefin og jeg bruker den som regel på kinnbein som highlighter. Men helt ærlig så foretrekker jeg kompaktpudder når det kommer til highlighter, synes det er mye lettere å jobbe med. Synes det er litt vanskelig å jobbe med denne da jeg ofte får skjolder. Den absorberer fort, men kanskje litt for fort siden jeg ikke alltid rekker å få blendet den ut før den har tørket inn og da vil den ikke blendes. Så lenge man er rask med å blende ut så blir denne kjempefin på! Denne finnes også i 2 andre nydelige farger. Dere finner disse her.

Kicks sin Pore Refining Primer gir huden en glatt overflate før påføring av foundation, den reduserer porene og fyller fine linjer. Jeg synes aldri det har vert lettere å påføre foundation, enn nå! Jeg blir like fornøyd med resultatet hver gang! Denne er altså i olje-konsistens, noe jeg vanligvis ikke liker, men denne er så fantastisk at det går helt fint. Jeg bruker denne hver eneste dag og er superfornøyd! Foundation'en legger seg jevnt, er lettere å påføre og varer fint utover hele dagen! Denne primeren kan du finne her.

- KICKS Club -

Jeg vil også tipse dere om KICKS Club. Medlemskapet er gratis og du har 3 medlemsnivåer: Member, Silver og Gold. Jo høyere medlemsnivå du oppnår, jo flere tilbud får du! Les mer om de forskjellige medlemsnivå'ene her, og bli medlem her.

- Hva synes du om produktene? Noen av de du fikk lyst til å prøve? Har du prøvd noen produkter i Kicks sitt merke, i såfall hvilke og hva synes du?

Likes

Comments

Åh, som jeg elsker den fine klokka mi fra Carrie Taylor (Klokken er sponset av klokker.no.) Helt siden dagen jeg fikk denne i posten har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg har fått så mange komplimenter om at jeg har så fin klokke. Den er så classy og elegant at den passer til absolutt alle anledninger. Den er ikke for pyntete så den passer perfekt som tilbehør til et hverdagsantrekk, og siden den er så classy og stilren så føler jeg meg ekstra pynta når jeg har den på meg ved siden av en fin kjole til en spesiell anledning. Hva synes du om klokka mi? Og har du en favorittklokke?

Klokka mi finner dere her. På klokker.no selger de masse fint og har et godt og bredt utvalg.

Likes

Comments

Jeg var så heldig å få fine roser av den flotte kjæresten min i går! Han er så skjønn!

I dag har jeg hatt dagen fri så idag har jeg bare slappet av. De siste 6 timene har jeg prøvd å oppgradere designet på bloggen og å lage ny header, men uten lykke. Bloggen trenger en forandring, men jeg har virkelig ingen anelse om hvordan jeg i det hele tatt ønsker å ha det. Kommer nok til å fortsette å prøve om en liten stund. Det er forresten så sykt deilig at de har meldt sol og fint vær langt fremover! ☀ ☀

Likes

Comments

Min instagram:@camilla.cecilia