- The secret ingredient is always Love -

På fredag baket jeg og kjæresten min muffinser, og de ble kjempe gode. Jeg har ikke noe oppskrift å dele med dere, siden vi brukte en sånn ferdigpakning. Vi brukte Regal sin ferdigpakning hvor glasur, former og strøssel fulgte med. Det var vel og merke alt for lite glasur med i pakningen, så vi brukte Nutella som glasur på resten av muffinsene. Denne blandingen er gluten- og melkefri, men inneholder hvetestivelse (som er hvete uten gluten.)

Men som sagt var denne muffins- blandingen veldig god, så hvis du som meg ikke tåler gluten og melk så synes jeg du burde gi denne en sjanse! Det var så koselig å bake igjen, det fikk meg til å få lyst til å bake oftere. Det er jo så koselig når man gjør det sammen med noen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

// Tape extensions'et er sponset

Å herregud, jeg ELSKER det nye håret mitt fra Chloes.no og jeg har gledet meg sånn til å vise dere det! Jeg er drit fornøyd og hadde virkelig behov for en forandring på håret mitt nå. Jeg har satt i 125 g hår (dvs. 5 pakker) i fargen Ash Blonde # 60, i 50 cm. Dere finner det HER.

Jeg hadde egentlig ganske langt hår i fra før, men dette gjorde så jeg fikk ca. 12 cm lengre hår enn mitt eget. Jeg har også fått mye mer volum i det nå. Jeg ville ha hair-extensions både for lengden og tykkelsen sin del. Det var ganske lett å sette det i egentlig, det bare tok endel timer. Jeg hadde nok aldri klart å gjort det på meg selv siden tape sidene skal treffe hverandre så nøyaktig som mulig. Så derfor var kjæresten min så søt og snill å stilte opp.

Jeg har lang erfaring med clip-on extensions, har brukt det av og på siden jeg var 16 år. Men de siste årene har jeg begynt å få kraftig hodepine av klemmene hver eneste gang jeg satt de i, så derfor var jeg nå gira på å prøve en annen variant av hair-extensions. Jeg har brukt micro-ringer også tidligere, har hatt en god opplevelse med det og håret holdt seg fint i 4- 5 måneder. Eneste minuset var at de var ubehagelige å sove med.

In Love with my new Hair <3 

Men, nå er jeg spent på å se hvor lenge disse holder seg fine og om mitt eget hår tar mye skade av det eller ikke. Jeg bruker minst dobbelt så mye shampoo som før, jeg må gre håret 3 ganger så lenge som før og jeg må føne håret 5 ganger så lenge som før. Men guess what?

Jeg koser meg med å stelle med det nye håret mitt. Det er uvant å bruke så mye tid på å stelle med håret, men det er gøy, det er verdt det og jeg har faktisk fått litt bedre selvtillit av å ha "så mye hår." Jeg fletter det hver kveld før jeg legger meg, det er anbefalt å gjøre det når man har hair-extensions for at det skal holde seg fint lengst mulig. Da våkner jeg opp hver morgen med sånne fine krøller som jeg har på bildene her, hehe!

Så det er også mye sjeldnere jeg føler behov for å bruke rettetang. Andre ting jeg gjør for å ta best mulig vare på det nye håret mitt er å kure det 2- 3 ganger i uken, og så bruker jeg endel andre hår-produkter i håndkle-tørt hår som skal styrke håret. De produktene skal jeg vise dere i et eget innlegg.

- Noe dere lurer på ang. min erfaring med hair-extensions? Bare til å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan.

- Noen av dere som har brukt hair- extensions før, i så fall fra hvor og hvilken type hair- extensions? Hva er deres erfaring?

Likes

Comments

- Feel-Good musikk: Hør på "Walking on Sunshine, "I feel good" eller andre låter som får deg til å føle deg bra. Det er noen låter som nesten tvinger deg til å bli glad, iallefall føler jeg det sånn med "Walking on Sunshine" og mange andre Feel-Good klassikere. Bare søk på Feel-Good spilleliste på YouTube.

- Mimring fra gode tider: Bla i albumer på PC'en eller mobilen og se på bilder fra gøye eller koselige ting du har gjort. Bilder fra jentekvelden sist lørdag, bilder fra en fin ferie eller da du og kjæresten var på en romantisk kino. Det er noe som iallefall muntrer meg opp når jeg har en dårlig dag!

- Mestring og selvtillit: Minn deg selv på alt bra du har klart i livet; Ting du har mestret, gode valg du har tatt, fine ting du har opplevd, osv. Da blir denne "drittdagen" plutselig mye mindre viktig. I det store bildet er dette tross alt bare en dårlig dag som går over.

- Do more of what makes you Happy - 

- Smil: Smil😊 selv om du absolutt ikke føler for det. Når du smiler, sender du nemlig signaler til resten av kroppen om at alt er bra.

- Ting som skulle vert gjort: Hvis dagen uansett er kjip, hvorfor ikke bruke den til å gjøre noe nyttig? Så kan du i det minste sitte igjen med følelsen av å ha gjort noe som var nyttig og bra. Betal regninger, rydd og vask hjemmet, organiser i skuffer og skap, svar på mailer, osv.

- Film / TV- serie: Se en film eller TV- serie som du vet du blir godt humør av. Hvis du ikke kommer på noe å se på sa kan du jo alltids Google "Feel- Good filmer"? Noen tips til gode gla' - filmer: Yes Man, The Devil wears Prada, Breakfast at Tiffany's eller en søt Disney klassiker.

- Fysisk aktivitet: Hard fysisk aktivitet får kroppen til å skille ut endorfiner (altså lykkehormon) uansett om det bare er en liten treningsøkt. Så ta deg en tur på treningssenteret, tren lett styrketrening hjemme på trenings- matta eller gå deg en fin tur i skogen (eller bare i nabolaget.)

- Noe å se frem til: Planlegg en gøy aktivitet som skal skje frem i tid. Har du f.eks. bestilt en ferietur til London som du skal på i sommer, så gjør research på nett om hva dere kan finne på der, se på omtale av restauranter, sjekk ut hvilke butikker som finnes der, osv. Det trenger ikke være noe så stort som en ferie, bare det er noe du ser frem til. Om det er en helg du skal reise bort å besøke noen eller din neste ferie. Det er så sunt å ha noe å se frem til, og på en kjip dag er det fint å kunne legge fokuset på det du ser frem til. Og, har du ikke noe å se frem til - lag planer og sørg for at du har noe å se frem til.

- YouTube: Altså, dere... hvis det finnes noe som virkelig kan få hvem som helst til å dra på smilebåndet på en dårlig dag så må det være "funny cats" - video'er på YouTube. Altså, bare prøv å ikke le. De lille krabatene er jo mega-skjønne, mega-nyskjerrige og drit-morsomme!

- Det åpenbare punktet: Så kommer det åpenbare punktet på lista; Ring en venn, kjæresten eller et familiemedlem og spør om dere skal finne på noe gøy.

// Bilder lånt fra weheartit.com

Likes

Comments

Nå er det bare litt over en uke siden jeg hadde linkrunde sist, men vi kjører på med enda en siden linkrunder er gøy! Jeg linker 3 blogger om ca. en uke.

For å bli med på linkrunden må du følge meg her på Nouw (dette gjelder bare hvis du er nouw blogger) og skriv i kommentarfeltet at du er med. Følg meg på instagram for ekstra vinnersjanse (på instagram heter jeg camilla.cecilia). Lykke til ! 💚 💙

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

- Derfor Blogger Jeg -

Det å skrive synes jeg er kjempegøy, jeg trenger det for å ha det bra, jeg trenger det for å fungere. Fotografering er en interesse som har kommet snikende på i senere tid etter at jeg startet å blogge. Det med interesse for fotografering er vel noe som ligger i familien tenker jeg, for det er veldig mange i familien min som er glad i fotografering. Jeg kjøpte meg et speilreflekskamera i desember 2015, det er jo ikke så lenge siden. Så jeg er fortsatt ganske fersk på fotograferings-fronten og skjønner så vidt fram og bak på kamera'et, hehe! Innstillinger får meg til å klø meg i hodet, og jeg burde vel se en hel haug med YouTube- toturials men det har jeg ikke hatt tålmodighet til ennå. Blogging er jo en hobby! Er man glad i skriving eller fotografering, eller begge deler- så er jo det å blogge en ideell måte å få utløp for kreativiteten. Jeg elsker både skriving og fotografering og kjente med en gang jeg begynte å blogge at dette er noe for meg. Nå har jeg blogget i ca. 7 år (siden 2010) og synes fortsatt det er kjempe gøy!

- Hvordan Det Startet -

Jeg opprettet en blogg på blogg.no da jeg var 18 år (2010). Jeg hadde aldri i mitt liv lest en blogg før jeg gjorde det, og det var heller ikke så vanlig med blogg på den tiden. Det var et forslag fra en venninne som fikk meg til å komme på tankene om å opprette en blogg. Jeg husker ikke hvorfor hun foreslo det, men sikkert fordi jeg alltid har vert så glad i å skrive. Det første halvåret hadde jeg virkelig ikke peiling på hva eg drev på med, da blogget jeg også veldig sjeldent og hadde svært få lesere. Et halvt år etter flyttet jeg fra Bergen til Molde og startet på folkehøgskole der. Det viste seg etterhvert at 2 av de andre jentene i musikkklassen min også blogget, så de lærte meg endel. Jeg ble bl.a. introdusert for html- koding og noen gode, inspirerende blogger. Jeg hadde stor motivasjon og blogget hver dag, ofte flere oppdateringer pr. dag. Når man går på folkehøgskole så skjer det så mye hele tiden og man har virkelig mye å blogge om. Det var på denne tiden lidenskapen for blogging blomstret og jeg fikk flere og flere lesere.

- Min Lidenskap For Skriving -

Lidenskapen for skriving startet ganske tidlig. Jeg var ivrig til å lære meg å skrive året før jeg startet på barneskolen og overtalte en nabojente som var et par år eldre enn meg til å lære meg å skrive og lese. Like etter jeg hadde lært å skrive, skrev jeg fortellinger på fritiden og synes det var utrolig gøy. Jeg pleide å si til foreldrene mine at "når jeg blir stor skal jeg bli forfatter". Jeg siktet nok litt høyt, haha! Jeg ble med i en forfatter konkurranse i lokalavisa da jeg var ca. 10 år, og kom på første plass. På ungdomskolen da vi skulle ha tentamener i norsk og skrive novelle, årh! som jeg koste meg. Jeg har også alltid skrevet sangtekster. Den dag i dag er en av mine store drømmer å få skrevet ferdig en hel bok som jeg er fornøyd med og å få gitt den ut.

- Hvor lenge har du blogget og hva var det som gjorde at DU startet en blogg (hvis du er blogger)?

Likes

Comments

Hei og god søndag! Håper der har hatt en fin helg?

I går var jeg og kjæresten min ute å gikk i det fine solskinns-været, vi fikk skikkelig sommerfølelse og begynte å snakke om hva vi vil gjøre i sommer. Så gikk vi på kjøpesenteret å kikket og var der i ca. 3 timer og da vi kom ut snødde det som bare det og hadde etter kort tid lagt seg et hvitt lag på bakken. Altså, snakk om å ha 2 vidt forskjellige årstider på bare en dag(!!) Nå skal jeg ordne litt papirarbeid som må bli gjort, så skal jeg ordne en biffmiddag til meg og min kjære før vi kobler ut med TV- serie titting for resten av kvelden. Søndager er herlige! Men over til litt lip cream - snakk:

Jeg elsker disse og tenkte jeg skulle vise dere swatches. Disse 3 fargene er jeg helt forelsket i så jeg ville gjerne vise dere litt nærmere hvordan de ser ut. Fortiden er den lyseste (Baby Doll) min favoritt. Den er veldig lys, men utover dagen blir den bare mørkere og mørkere og helt på slutten av dagen er den drit mørk (altså hallo??). Det er vel det eneste som kanskje er et minus med NYX sine lip cream's, at fargen forandrer seg utover dagen.

Nærmest: Baby Doll // Bedtime Flirt // Honeymoon

- Hva synes dere om fargene? Har dere noen NYX Lingerie lip cream's, i så fall i hvilke farger og hva synes dere?

Likes

Comments

Hei, hei! Tenkte det var på tide med et sånn her innlegg igjen, nå er det jo lenge siden sist jeg kom med innlegg om TV- serie anbefalinger. Alle TV- seriene jeg anbefaler i dette innlegget ligger tilgjengelig på Netflix, så vidt jeg husker i alle fall. Vil du ha enda flere TV- serie anbefalinger enn disse, kan dere sjekke ut mine tidligere innlegg med TV- serie anbefalinger HER og HER. Håper dere får noen gode tips til en ny TV- serie å følge med på!

SCREAM // SJANGER: MYSTERIE OG SPLATTER // FOR DEG SOM LIKTE: SLASHER, SCREAM QEENS, PRETTY LITTLE LIARS, DIVIOUS MAIDS

Den lille byen Lakewood har en historie. Emma som er hovedpersonen er knyttet til denne historien uten at hun vet om det, før nå. Men i takt med at morderen puster henne i nakken og dreper vennene hennes, finner hun også ut endel om seg selv og sin historie. Sjangeren er splatter og mysterie. I tillegg til at det handler om blodsprut og drap, har serien også mye vennskap, kjærlighet, familie og drama å by på. Denne MÅ dere sjekke ut!

SLASHER // SJANGER: SPLATTER OG MYSTERIE // FOR DEG SOM LIKTE: SCREAM QEENS, SCREAM, AMERICAN HORROR STORIES

En ung kvinne flytter tilbake til hjembyen sin sammen med samboeren. Men det tar ikke lang tid før det ene blodige drapet etter det andre finner sted i denne lille byen. Hvorfor ble foreldrene hennes drept? Hvem er copycat- morderen som dreper? Denne serien er RÅ, dere må sjekke den ut!

THE RETURNED // SJANGER: DRAMA, FANTASY // FOR DEG SOM LIKTE: GLITCH, LOST

En gruppe mennesker kommer tilbake fra de døde. En kort, men spennende serie som man fort blir hekta på og som har en god handling.

OPEN HEART // SJANGER: MYSTERIE, DRAMA // FOR DEG SOM LIKTE: VERONICA MARS, PRETTY LITTLE LIARS

Serien starter med at Dylan bryter seg inn i noens hjem sammen med noen venner, dette går skikkelig galt og Dylan blir arrestert. Pga. arrestasjonen blir hun dømt til samfunnstjeneste og må jobbe med å hjelpe til på sykehuset hvor moren og søsteren hennes er doktorer.

For en stund siden forsvant faren hennes sporløst og nå blir saken lagt vekk siden politiet ikke finner noen spor, dette kan ikke Dylan godta og tar saken i egne hender med hjelp av de nye vennene hun får på sykehuset. Kan farens forsvinning ha en sammenheng med Open Heart Sykehus?

JANE THE VIRGIN // SJANGER: DRAMA, KOMEDIE, ROMANTIKK // FOR DEG SOM LIKTE: FRUSTRERTE FRUER, UGLY BETTY, DROP DEAD DIVA

Min absolutt favoritt serie! Den er så bra, spennende, morsom og romantisk, dere må bare sjekke den ut! Jane hadde planene klare, og viktigst av alt siden hun er religiøs: hun skulle ikke ha sex og få barn før ekteskap. Ting går ikke helt etter planen siden hun blir ufrivillig inseminert med et uhell hos legen. Jane er fortsatt jomfru, men gravid. Slik starter serien, men den får flere handlinger etterhvert.

SANTA CLARITA DIET // SJANGER: KOMEDIE, DRAMA // FOR DEG SOM LIKTE: iZOMBIE, DEXTER, THE WALKING DEAD

De er en helt vanlig familie på 3, Sheila og Joel er eiendomsmeglere også har de en datter som går på High School. Alt er normalt, helt til en dag da Sheila blir til en zombie. Da må familien begynne å drepe og middagen inneholder litt andre ingredienser enn før.

- Fant du noen TV- serier du vil sjekke ut? Har du sett noen av disse TV-seriene fra før? Har du noen TV- serier du vil anbefale til meg?

Likes

Comments

Hei kjære lesere! Har dere hatt en fin onsdag så langt? Jeg har et linkbytte med Ellenss som dere ser. Hun har en fantastisk nydelig blogg med fantastisk flotte og inspirerende bilder! Så jeg vil virkelig anbefale dere å sjekke ut bloggen hennes! Altså, bare se de bildene jeg har lagt i bildekolasjet her, er ikke bildene inspo? Hun blogger om hverdag, mote, trening og mat og oppdaterer bloggen ofte, opptil flere ganger om dagen. Sjekk ut bloggen hennes HER.

Likes

Comments

Hei og god kveld, flottinger! En litt sen oppdatering her, men tenkte det var på tide med litt interiør inspo her på bloggen. Nå sitter jeg her med black peel-off ansiktsmaske i ansiktet og hører på podcasten "The Black Tapes". Den er så spennende! Anbefaler dere å sjekke den ut, man blir hekta ganske raskt. Og ja, den er "fake". Da jeg begynte å høre på den så ble jeg litt satt ut, men så googlet jeg om det var ekte og fant fort ut at det ikke var det.

De som har laget denne podcasten har også laget en podcast som heter "Rabbits" og den er også veldig spennende! Vet ikke om den er "fake" men jeg vil tro det. Det er uansett spennende underholdning! Nå skal snart ut på badet og dra av ansiktsmaska. Det er så herlig med ansiktsmaske, jeg elsker det! Og jeg elsker at man føler seg så fresh etterpå. Nå skal jeg og kjæresten min snart snurre en film på Netflix før vi tar kvelden.


- Simplicity is the ultimate Sophistication -

// Bildene er lånt fra weheartit.com

Likes

Comments