Header

Hei dere! Håper dere har hatt en fin lørdag? Det har jeg, har vert i Haugesund i hele dag. Har kjøpt inn endel klær som jeg trengte og spist god mat på kinarestaurant. Vet ikke om jeg nevnte det i et annet innlegg, men jeg reiste til Stord hvor familien min bor, for et par dager siden.

Så nå i kveld skal vi bare kose oss, spille yatzi og se på filmer. Har hatt noen fine og koselige dager med familien min de siste dagene, og mamma har pyntet så fint til jul. Denne genseren kjøpte jeg i dag, den er såå god. Kjøpte også 3 dongeri bukser og et par øredobber, kjempe fornøyd med innkjøpene. Spesielt siden jeg hadde behov for nye bukser. Vi snakkes! Kos dere masse videre i kveld! 💎 💛

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

A girl can never have too many lipsticks

Denne kjøpte jeg for ca. en måned siden og skrev at jeg skulle vise dere hvilken jeg hadde kjøpt, så glemte jeg det ut. Men her er den. Har jo fra før av den mørkeste lipcream'en i Lingerie- kolleksjonen (Honeymoon), men jeg ville også ha en lysere, i tillegg har jeg lyst på Embellishment for den er så fin den også. Viser swatches av både denne og Honeymoon i et senere innlegg. Denne (Bed time flirt) er i en litt sånn dyp men dus "gammel" rød farge, skikkelig fin! Veldig fornøyd med den og bruker den ganske ofte.

- Hva synes dere om fargen? Har dere noen lipcreams i NYX Lingerie- kolleksjonen? I så fall hvilke fargetoner og hva synes dere?

Likes

Comments

1⃣ Julepynt + adventskalender: Sette frem julepynt i leiligheten 1.desember. Vi har ikke hatt noe særlig med julepynt, men et par ting ihvertfall. Jeg og kjæresten kjøper også en hver sin sjokolade- kalender klar til desember starter. Fun fact: Han liker ikke den sjokoladen, og jeg tåler ikke melkeprodukter, så sjokoladen blir ikke spist da. Men det er bare det å åpne en luke per dag, slik som man har gjort fra man var liten. Det blir liksom ikke advent uten, hehe! Men nå i år har vi begge en hver sin skrapelodd- kalender, og ingen av oss har sjokoladekalender. Har ikke funnet det noen steder, skikkelig rart. Å tenne lys hver søndag i advent er så klart også en tradisjon!

2⃣ Julefilmer og julekalender TV- serie: Å se mange julefilmer i løpet av adventstiden er et must. Egentlig har jeg bare sett sånn 1 eller 2 julefilmer i løpet av førjulstiden, men nå i år har jeg allerede snart sett 10. Så det er definitivt noe jeg skal gjøre mer av de andre årene også. Herregud, det er jo så mange koselige julefilmer! Jeg som ikke liker filmer en gang, men julefilmer Elsker jeg! Jeg og kjæresten pleier også å følge med på julekalender TV- serie, i fjord så vi BarneTV- julekalenderserien Julekongen, og i år ser vi Snøfall. I fjord så vi også The Julekalender.

Bildene i dette innlegget er lånt fra weheartit

3⃣ Gaver og forberedelser: Julegavehandel og innpakning av gaver er jo ikke akkurat en tradisjon, det er jo noe alle må gjøre. Men alt som må til av forberedelser til julaften blir jo på en måte tradisjoner. Når jeg pakker inn julegaver pleier jeg som regel å gjøre det sammen med noen i familien eller med kjæresten min og gjerne med litt julemusikk i bakgrunnen. Da blir det mye koseligere! Det er hva man gjør det til, men sånn er det jo med absolutt alt. Og å pakke inn en hel haug med gaver kan bli utrolig kjedelig hvis man ikke prøver å finne gleden i det. Tips: Hvis du hater å pakke inn julegaver og synes det er et ork; så sett på julemusikk, gjør det sammen med noen og vær kreativ med innpakningen.

4⃣ Pepperkakehus: Jeg reiser hjem til Stord og er der minst 1 uke i jula. Da pleier vi, ca. en uke før jul, å lage pepperkakehus enten alle sammen ilag eller meg og hun ene lillesøsteren min. Baking av julekjeks og lignende er ikke en tradisjon, men det hender vi gjør det også.

5⃣ Rømmegrøt: I løpet av tiden før jul spiser jeg pinnekjøtt middag minst 1 gang, enten med familien eller med kjæresten min. Så vi "jukser" litt og tyvstarter med julemiddag, hehe! Risengryn grøt og rømmegrøt spiser vi også et par ganger i løpet av juletiden. Jeg har aldri likt risengryn grøt, men rømmegrøt med sukker oppå med spekekjøtt / eller fårepølse ved siden av, synes jeg er utrolig godt!

6⃣ På selveste juleaften må jeg alltid se Tre nøtter til Askepott, det blir ikke jul uten! Ser det mens jeg spiser godteri av julesokk som vi pleier å få av mamma, hehe! Etter Tre nøtter til Askepott tar vi på oss finstasen og så reiser vi avgårde til dit vi skal feire julaften.

Vi pleier som regel å være ganske mange som feirer jul sammen, da møtes alle i familien og det synes jeg er utrolig koselig. Vi er rundt 15 stk. som pleier å feire sammen, så vi har nesten alltid stor jul og det er det jeg synes er koseligst!

7⃣ Julemiddag og gaver: På julaften når vi er kommet på plass i "riktig hus" så sitter vi å drikker julebrus, snakker og ser litt på TV. Kl. 18.00 spiser vi julemiddagen (pinnekjøtt.) og etter det åpner vi gaver og siden vi er så mange pleier dette som regel å ta ganske mange timer.

Men det er utrolig koselig, spesielt siden vi har et par små barn som er utrolig gira når det kommer til pakker, hehe! I løpet av kvelden kommer som regel nissen også, noe de små blir skikkelig glad for og synes er skikkelig spennende!

Jeg vil også gjerne fortelle om en utrolig koselig juletradisjon vi hadde i familien når jeg og lillesøstrene mine var mindre. Nå har vi hatt plastikk juletre de siste årene, men før det hadde vi alltid et ordentlig tre som vi hogget ned selv. Vi var med på et slags juletre- opplegg hvor noen som eide en skog hadde lagd et opplegg på, hvert år. Vi satt på hest og slede til langt inni granskauen (bokstavelig talt), der vi grillet, drakk varm kakao og koset oss. Så hadde vi med oss øks og hele familien lette etter det perfekte juletreet sammen inni skogen og hogget det ned. 🐴 🎅

Planer for julen i år... Nå er jeg hos familien min og skal være her en uke, så skal jeg være i Bergen ca. en og en halv uke siden jeg har skole. Kjæresten min reiser til Østlandet ganske snart, så da får jeg ikke sett han på ca. en måned. Det er synn vi får så lite adventstid sammen i år! Han skal feire med sin familie på Østlandet og jeg skal feire jul med min familie her på Vestlandet.

Vi feirer jul hos tante og søskenbarna mine i Haugesund i år. Så det blir en time reising fra Stord. Vi blir ca. 15 stk. i år også, så det blir fullt hus. Når det er så mange som feirer jul sammen så ser man omtrent bare toppen av juletreet fordi det forsvinner i alle gavene, hehe!

- Så det var litt om mine juletradisjoner og om planer for årets jul. Hva er deres juletradisjoner og hva er deres planer for jula i år?

Likes

Comments

Hei, dere! Jeg kjøpte denne julestjerne- blomsten i går, kjøpte også litt annet julepynt. Nå har det blitt litt mer julestemning her i leiligheten vår, det var jammen på tide! Nå skal jeg avgårde til byen for å gjøre noen ærender, også blir det kveldsundervisning senere. Vi snakkes! 🌸

Likes

Comments

Kakemenn / Kakedyr med kokos- smak !

Hei, dere! I går var jeg hos en venninne og da baket vi noen gode kakemenn i dyre-former. De var, som overskriften sier; glutenfri, melkefri og de smakte kokos. Mens vi baket hørte vi på julemusikk. Hadde en kjempe koselig kveld med henne i går! Sånne kvelder med venninner er virkelig det beste som finnes! Her hjemme skjer det lite i kveld. Kjæresten ligger syk i senga og jeg lister meg rundt å prøver å være så stille som jeg klarer så han får sovet ordentlig. I dag startet lyden på pc'en å fungere igjen, hurra! Så vi får se hvor lenge det varer. Skal iallefall koble til head-settet nå og se litt på Netflix. Det har jeg ikke gjort på lenge! Så skal jeg kose meg med litt soyayoghurt med valnøtter og honning oppi. Mmm, det er så godt 💚

- Liker dere kakemenn, og har dere baket i det siste? Hva gjør dere i kveld?

Likes

Comments

Plakat og ramme er fra Desenio.no (Sponset)

Jeg har så utrolig lyst til å oppleve Paris snart, det ser så fantastisk ut på bilder og på filmer. Jeg er helt sikker på at jeg hadde elsket Paris og at jeg ville reist dit flere ganger. Hadde vert så fantastisk om jeg bare kunne hoppet på flyet akkurat nå, med destinasjon mot vakre Paris! 

Nå skal jeg legge meg, er stuptrøtt. Har sittet å sett på kjoler på Nelly.no nå, prøver å finne den perfekte julekjolen. Men alle de fineste kjolene som passer best til juleaften er utsolgt, og de som ikke er utsolgt har de ikke i min størrelse. Så da får jeg bare vente å se når de får inn igjen.

Likes

Comments

November har vert en måned hvor den første snøen kom, det har vert minusgrader ute og julefølelsen er allerede kommet på plass. Både fordi alle rundt meg snakker om julegaveshopping og advent- og jule- planer, fordi gatene og kjøpesenterne er pyntet med julelys og juletre, og sist men ikke minst fordi Netflix har lagt ut mange koselige julefilmer. Jeg har allerede sett mange av de. November har vert gøy og utfordrende i laboratorie- fag og nå er faget ferdig og bestått. November har også bydd på utfordringer når det kommer til fotografering.

Jeg har nemlig ingen form for hjelpemiddel til å skape dagslys i stua og det er jo mørkt ute hele tiden. Dermed har det vert veldig vanskelig å blogge for det har vert et problem å komme med gode bilder til blogg- innlegg.

Regner med det er mange flere av dere som blogger som har irritert dere over dette denne måneden? Men, da får vi vel ønske desember måned velkommen med åpne armer og håpe på mye snø, flotte opplevelser og masse familie-tid. Her er en liten oppsummering av måneden som gikk:

Bye november, hello december !

Månedens høydepunkt: Når jeg, kjæresten min og lillesøsteren min var å bowlet i helga. Utenom det så var det utrolig koselig de dagene det var snø.

Månedens nedtur: Når vi mistet internettet for en hel uke nå midt i måneden. Det var utrolig kjedelig!

Månedens mat-opplevelse: Det har blitt mye komle (raspeballer) denne måneden, og det er jo en av mine topp 5 favoritt retter. Vi gikk for Fjordland alle gangene, men men. Det er jo litt av et prosjekt på kjøkkenet å skulle stå å lage en komle-middag, iallefall når det bare er til 2 personer, så det var like greit med Fjordland da, hehe! Maten vi spiste på kinarestaurant på lørdag var også kjempe god, har alltid vert en stor fan av kinamat!

Månedens kjøp: Kjøpte et "kosesett" / natt klær- sett og noen supergode, lange sokker med fint mønster på. Åh! Som jeg koser meg i det settet og med de sokkene, supergode å ha på begge deler! Begge disse er kjøpt på Cubus, skal se om jeg får vist dere en dag.

Månedens beautyprodukt: Det må bli de to beauty-produktene som jeg har skrevet innlegg om for litt siden; Maria Nila cream heat spray (dere finner produkt- omtalen her) og Mac leppestift i fargen Velvet Teddy (innlegget finner dere her ).

Månedens gullkorn: Det må være den morsomme nisse- opplevelsen jeg hadde nå på søndag, hehe! Dere kan lese om det her.

Månedens plagg: Alle tykke strikkegensere jeg har! Det har jo vert så kaldt denne måneden, og det har vert så utrolig godt å pakket seg inn i store, varme, lange strikkegensere. Det nye skjerfet jeg har kjøpt meg er også utrolig godt, og veldig fint.

Månedens TV- serie: "Skam" og "Side om side". De fleste følger vel med på Skam, vil jeg tro(?) Men Side om side vil jeg anbefale dere å sjekke ut også. Det er en norsk komedie- serie, som også ligger ute på nrk.tv. Det kom nylig ut sesong 4 nå, da jeg så det ble jeg hoppenes glad! Det er jo så morsomt, og så koselig! Utenom det så ser jeg Jane The Virgin hver tirsdag og det er virkelig et høydepunkt i uka, elsker den serien!

Månedens film: Jeg og kjæresten min så "Me before you" og "Syv liv" denne måneden. Begge disse er vakre og rørende filmer. (Sistnevnte ligger ute på Netflix.) Vi har også sett en rekke julefilmer denne måneden, så jeg tenkte å lage et eget innlegg om gode julefilmer jeg anbefaler.

Månedens 3 mest leste innlegg: Innlegget om konkurransen i samarbeid med Makestyle her (konkurransen er fortsatt pågående, så det er bare å melde seg på!), New in: Nude Dude eyeshadow palette her, og innlegg med omtale av Kicks sine ansiktsmasker er å finne her.

Månedens tanke: Jeg har stilt meg selv spørsmålet hvordan jeg ønsker de neste årene i livet mitt skal bli. Så det har jeg tenkt mye på.

Månedens cravings: Kakao med krem. Fant nemlig en melke-fri måte å ordne meg kakao med krem på! ☕ 💙

Månedens drikke: Ja... her blir det vel samme svar som på spørsmålet over; Nemlig kakao. Det er jo virkelig kakao- sesong nå, hehe! Man ser det florerer kakao bilder rundt om på sosiale medier og når man kommer hjem er det eneste man kan tenke på kakao, haha!


- Hvordan har deres måned vert? Hva har vert høydepunkter og nedturer for måneden som gikk?

Ønsker du muligheten til å vinne en adventskalender stappfull av Makeup Revolution sminke?? Konkurransen er å finne her.


Likes

Comments

I dag er det selveste første søndag i advent. Nå er det ikke lenge til desember måned starter! Og julen er også rett rundt hjørnet < 3

I helga har vi hatt besøk av lillesøster. På fredag var vi på Black Friday i byen å kikket rundt om på tilbudene og handlet litt, vi var også på kinarestaurant og spiste deilig mat. På lørdag var vi å spiste på McDonalds og gikk på Bowling etterpå. Vi spilte 2 runder og koste oss veldig! Det er 2- 3 år siden sist jeg spilte bowling så det var utrolig gøy å få gjort det igjen! Skal definitivt bowle mer nå i nærmeste fremtid.

Jeg må fortelle dere om noe morsomt som skjedde i dag...

Jeg hadde fulgt lillesøster til bussen og når bussen hadde kjørt og jeg skulle starte spaserturen hjemover, hører jeg julebjeller og ser meg rundt...... Der ser jeg jaggu julenissen i en slede dratt av et esel med nissemor som leier en hest foran. Jeg ble ganske sjokka og satt ut der jeg gikk og stoppet helt opp for en god stund før jeg klarte å gå videre. Jeg prøvde å ta bilde / filme når de var langt unna men det var jo mørkt ute så det ble alt for dårlig, følte ikke jeg kunne knipse bilder / filme når de kom nærmere å så meg, hehe! Jeg skulle samme vei som de så jeg gikk rett bak de nesten hele veien hjem, som var ca. 10 minutter. Koselig var det iallefall, om man kan trygt si jeg fikk en god dose julefølelse av denne opplevelsen! 🎅 🎅


Ønsker du muligheten til å vinne en adventskalender stappfull av Makeup Revolution sminke?? Konkurransen er å finne i innlegget under ⬇

Likes

Comments

Har du lyst til å vinne en adventskalender som har sminkeprodukter i hver luke? Jeg hadde så lyst til å gi vekk en spennende adventskalender stappfull av skjønnhetsprodukter til en av dere, for å vise hvor mye jeg setter pris på dere og også for å få litt julestemning her på bloggen. I den anledning har jeg vert så heldig å få ha et samarbeid med Makestyle. Denne kalenderen har 25 luker og har full-size produkter til en verdi av over 3000 kr!

Hvis ikke dette er alle jenters drøm så vet ikke jeg! Jeg har testet ut et par produkter i fra Makeup Revolution tidligere og har vert veldig fornøyd! Vil også tilføye at Makeup Revolution er et sminkemerke som ikke tester på dyr. Jeg er opptatt av det og vet at mange av dere også er opptatt av dette. Kalenderen inneholder: øyenskygger, strobing, blush, bronzers, highlighter, lipglosser, leppestiffter og mye mer.

Har du lyst til å delta i konkurransen? Da må du gjøre følgende: Skriv i kommentarfeltet at du er med + mailadresse. Og følg Makestyle på facebook her.

___________________________________________________________________________

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kåret.


Likes

Comments

I dag er årets store shopping-dag, nemlig Black Friday! Jeg satt et par timer i natt fra klokka 00.00 og utover å kikket på tilbud på laptoper, men fant egentlig ingen tilbud som var uimotståelige. Pc'en min har nemlig lenge vert litt sånn... ferdig. Og det er jo utrolig kjedelig, spesielt hvis man er blogger. Nå har alle inngangene / utgangene sluttet å fungere, touchpaden sluttet å fungere for litt over et år siden, lysstyrken går fra sterk til svak og omvendt i ett sett, og den har også litt andre diverse rare problemer som oppstår nå og da. Men jeg er jo tross alt fullt avhengig av en fungerende USB- inngang for å kunne koble til ekstern data mus siden touchpaden er kaputt, så jeg må virkelig få meg ny pc så fort som mulig!

Nå skal jeg avgårde til fysioterapeut og så kommer lillesøster på besøk etterpå. Jeg gleder meg sånn til å se henne igjen! Vi skal kikke litt på Black Friday tilbudene i byen, og utenom det vet jeg ikke hva vi skal finne på i helga og hvor lenge hun blir. Men vi skal iallefall ha det gøy!

Siden det er Black Friday i dag så tenkte jeg at det er på sin plass med noen tips om gode kjøp man kan gjøre idag. Jeg fant mange gode tilbud på Makestyle som jeg vil tipse dere om. De fleste av produktene jeg har satt inn i kollasjet under er det halv pris på.

SCHWING LIQUID EYELINER FRA THE BALM HER || NILENS JORD JUMBO MASKARA HER || PALETTE FRA MAKEUP REVOLUTION HER || EYESHADOW PALETTE COLLECTION 2017 FRA MAKEUP REVOLUTION HER || CONTOUR KIT MEDIUM TO DARK FRA GLO MINERALS HER || ANTI AGE CREAM FRA NILENS JORD HER || MATTE LIP TINT I PINK FUCHISIA FRA BRONX COLORS HER

- Skal du handle på salget i dag, eller har du kanskje allerede gjort noen gode kupp? Skal du sjekke ut Black Friday tilbudene til Makestyle?

// Annonse

Likes

Comments

Min instagram:@camilla.cecilia