Eat glitter for breakfast and shine all day !

God morgen! I helga har vi hatt besøk av mamma og vi har hatt det veldig koselig. På fredag spiste vi deilig pizza på italiensk restaurant og var litt på senteret etterpå. På lørdag var vi på kjøpesenteret igjen siden de hadde supersalg på omtrent alle butikkene, alle kjøpte seg et par ting hver også spiste vi på MacDonalds. På kvelden var mamma så snill å stripe håret mitt, så nå er jeg blitt litt blondere. Nå er det ikke så lenge siden vi spiste frokost, og vi vet ikke helt hva vi skal finne på idag før mamma reiser hjem. Tror vi bare slapper av og tar det med ro, det er jo tross alt søndag. Vi snakkes!

Likes

Comments

1. Jeg blir veldig lett glad og takknemlig, for både store og små ting. Og noe av det verste jeg vet er å omgås mennesker som konstant er negative og utakknemlige. Huff, da blir jeg skikkelig irritert. Man skal jo sette pris på livet og gjøre det beste ut av det. I tillegg påvirker de menneskene rundt seg til å tenke negativt, det er så surt å bli dratt ned når man i utgangspunktet ønsker å fokusere på det positive.

2. Jeg er skikkelig dårlig på bilde-posering. Jeg blir skikkelig klein og usikker på hva jeg driver med, så det ender bare med at jeg tar 100 tullebilder med rare grimaser... og et par seriøse. Tar vi 800 bilder blir jeg kanskje fornøyd med 3 av de. Hater å bli tatt bilder av, og blir til og med klein når jeg tar bilder av meg selv (ehh?) Ja, så det er 'en av mange grunner til at jeg ikke legger ut bilder av meg selv på bloggen så ofte.

3. Et mål jeg har for fremtiden, er å skrive en eller flere bøker. Jeg har prøvd meg frem, startet på nytt, osv. Men nå har jeg startet på noe som forhåpentligvis en vakker dag blir til noe jeg er fornøyd med. Helt fra jeg var 6 år sa jeg til foreldrene mine at jeg skulle skrive bok. Som 12 år vant jeg faktisk en forfatter- konkurranse i lokalavisa, noe som gidde meg veldig mye selvtillit til å fortsette å skrive. Å skrive er en av mine store lidenskaper.

4. Jeg synes det er veldig gøy å bli kjent med nye mennesker. Men jeg er ikke så flink til å ta initiativ til å bli kjent med folk. Jeg er sjenert rundt mennesker jeg ikke kjenner, men jeg er veldig livlig og utadvent med de jeg kjenner godt.

5. Det beste jeg kan spise er italiensk eller mexikansk mat! Men jeg setter også stor pris på tradisjonell, typisk- norsk mat. Raspeballer f.eks. YUMM!

6. Jeg elsker å gå på kino, synes det er så koselig og spennende! Utenom det, er det svært sjeldent jeg ser på filmer hjemme. Synes det er ekstra stas hvis kino'en er i 3D og sjangeren er animasjon eller eventyr. Elsker Disney filmer, Disney svikter aldri!

7. Jeg setter stor pris på høytider og tradisjoner. Det er jo noe av det som setter høydepunkter i året, og man har alltid noe å se frem til som blir noe av, uansett hva. Og når vi snakker om høytider kan jeg jo legge til at julen er min favoritt høytid. Jeg er hun gærne jenta som synger høyt til "Jingle Bell Rock" i dusjen fra helt fra November til slutten av Januar... Hehe! Neida, joda.

8. Noe av det beste som finnes er å gå en tur i en fin skog og bare nyte naturen. DA kjenner jeg at jeg lever! Men jeg liker best å gå sammen med noen, kjedelig å gå tur alene. Jeg er heller ikke den som overtenker turen og pakker med meg ryggsekk med kakao og gjør meg klar for en 5-timers lang fjelltur. Det kan så klart være koselig i blant det også, men jeg er masse fornøyd med en liten gåtur i nærområdet på 15 min- 2 timer.

9. Da jeg studerte musikkproduksjon i for-fjord fikk jeg øynene opp for gamle klassikere siden vi lærte om musikkens historie og sjangernes opphav. Så de siste 2 årene har jeg ikke hørt på musikk som er nyere enn 1980. 50, 60 og 70- tallet leverer den beste musikken etter min mening!

10. Jeg liker å planlegge, både små og store ting, det gjør på en måte at jeg føler jeg har kontroll. Jeg har også alltid en sånn-cirka-plan i hodet mitt over hva jeg skal gjøre de neste årene, men akkurat nå har jeg ingen plan i det hele tatt over de neste årene av livet mitt og det er skikkelig skremmende!

- Noen som kjenner seg igjen i noen av disse punktene eller? Og synes dere det er gøy med sånne innlegg?

Likes

Comments

Hei, dere! Håper dere hadde en fin Valentines Day i går. Jeg hadde det veldig fint i går. Jeg og kjæresten min gikk tur i skogen et sted vi ikke har vert før, å guuud det var så fint der og det er like i nærheten av her vi bor så dit skal vi absolutt dra tusen ganger til. Det var sol og fint vær så det var helt nydelig å tilbringe noen timer ute i naturen. Kjæresten min er så skjønn at han hadde med rose til meg da jeg møtte han, han hadde også med take away sushi til oss i noen fine esker han hadde kjøpt utenom og en liten gave til meg. Vi spiste sushi og drakk iste i sola ved vannet i skogen og hadde det veldig hyggelig. Etterpå gikk vi hjem og lagde en deilig lakse-middag (favoritt retten min) og så en romantisk film på Netflix. Vi visste jo egentlig ikke om den kom til å være så romantisk, men herregud den var skikkelig fin altså! Den må dere se, den heter "Autumn Dreams" og ligger ute på Netflix som sagt.

Likes

Comments

Jeg er blitt helt totalt avhengig av å høre på podcast. Jeg hører på podcast når jeg sitter på bussen, går turer, redigerer bilder, surfer på nettet, sminker meg, osv. Jeg elsker å gjøre flere ting samtidig og jeg tror det er en av grunnene til at jeg liker så godt podcast, i tillegg til at podcast kan gjøre en kjedelig busstur litt mer spennende. Spesielt hvis man hører på et krim- mysterie fra virkeligheten, hehe! Her er iallefall mine favoritt podcaster:

_______________________________________

Friår: Her er det Ullrikke Falck (fra Skam) og venninnen hennes Elise Askim som snakker om alt og ingenting. De snakker om ting de fleste jenter i 20-årene kan relatere seg til, og de tar også opp viktige emner. Digger denne podcasten og blir skikkelig glad av å høre på den!

Harm og Hegseth: Her snakker Vegard Harm og Morten Hegseth om alt og ingenting, men mest om ting som er aktuelt, kjendissladder og egne morsomme erfaringer. Utrolig morsom og gøy podcast, disse karene her er virkelig ikke redd for å dele flaue historier og personlige meninger.

Venninna di: Jeg elsker Makeupmalin og har fulgt henne på YouTube helt siden "Jeg Mot Meg" gikk på NRK. Men i tillegg til Youtube- kanalen, har hun også denne podcasten hvor hun har med nye personer hver gang som hun snakker med om alt mellom himmel og jord.

Unsolved Murders - True crime stories: Dette er en amerikansk podcast som tar opp gamle og uløste drapssaker. De gjenskaper det som skjedde ved hjelp av skuespill og lyd- effekter. Noen episoder er grusomt spennende, mens andre ikke er så veldig spennende.

NRK- Gåten i Isdalen: I 1970 ble en kvinne funnet død i Isdalen i Bergen. Hun hadde 8 falske pass, og ingen aner hvem hun var. Men med ny teknologi prøver de å finne flere svar på hvem hun var og hva som skjedde i 1970. Dette er jo en ganske syk historie, og en utrolig spennende podcast å høre på.

Skuddet på Toftøy: En sann historie om et skipsforlis, et hagleskudd, sprengstoff, narkotika og en etterforskning uten svar.

Uløst: I 1995 ble 17-år gamle Birgitte Tengs funnet drept på Karmøy. Ingen har blitt dømt for drapet, og nå 20 år senere går de inn for å prøve å finne ut hva som gikk galt med etterforskningen. Denne er veldig bra, den er også kåret til årets beste podcast i 2015 av "Radiobransjens Oscar".

- Hører dere på podcast? Hører dere på noen av disse, og har dere noen å anbefale?

Likes

Comments

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå er det bare 3 dager igjen til selveste Valentines Day, dere! I den anledning tenkte jeg å gi dere noen tips til hva dere kan finne på med kjæresten deres den dagen. Så scroll nedover hvis du ønsker tips! Jeg elsker å feire ting, og jeg elsker at det finnes en egen dag hvor man setter kjærligheten i fokus!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

// Bildene er lånt i fra weheartit

1⃣ Romantisk filmkveld: Man trenger egentlig ikke å gå ut dørene i det hele tatt på Valentines Day for at dagen skal bli bra, man kan like så godt tilbringe dagen hjemme i sofa'en med kjæresten. Det handler jo så absolutt ikke om hvor mye penger man bruker på det eller hvor langt borte man er fra ytterdøra, men om stemningen dere to skaper sammen. Snurr et par romantiske filmer og bestill pizza eller sushi hjem på døren da vell?

Eller lag et deilig hjemmelaget måltid. Hvis du skal overraske h*n med hjemmelaget måltid til h*n kommer hjem fra jobb, så lag favorittretten til vedkommende, eller prøv deg på en helt ny og spennende rett. Eller, hvis du ikke tørr å risikere å feile med maten, så kan du jo lage noe enkelt, men ha litt ekstra tilbehør istedenfor. Eller du kan gjøre litt ekstra ut av hvordan du serverer det. Voila! Så har du jo gjort litt ekstra ut av det!

2⃣ Innendørs- piknik: Det er jo februar så det å ha piknik ute er vel kanskje ikke det hyggeligste man kan gjøre, men piknik i seg selv er jo utrolig koselig og romantisk så hvorfor ikke bare ta det innendørs, hjemme hos seg selv? Rull ut teppe og legg det enten på gulvet i stua eller på senga. Disk opp noe mat, finn frem vinen, slå av lyset, tenn mange stearinlys, pynt med roser og roseblad og kle deg litt fint. TA-DA! Den perfekte Valentines Date!

3⃣ Gå på teater, standup eller kino: Bestill billetter og gå på teater, stand-up eller kino sammen. Kino er kanskje en enkel og klisjé måte å feire på, men hvorfor ikke? Jeg tipper de kommer til å snurre noen romantiske filmer på kino-lerretet den datoen, så det er jo ikke en dum ide'.

4⃣ Forundringspakke: Gi valentines- daten din en "forundringspakke" med to kinobilletter, en liten gave, en vin, en sjokolade og evt. roser ved siden av.

5⃣ Romantisk date i badekaret: Finn frem jordbær, sprett champagne, slå av tak-lyset og tenn stearinlys. Det kan jo ikke slå feil.

6⃣ Den klassiske restaurant- daten: Det klassiske er jo å gå på restaurant, men hvorfor ikke? Det er jo utrolig koselig! Og da slipper dere å lage mat selv. Hva med å gå på en litt ekstra fin restaurant denne dagen? Eller enda bedre, gå på restauranten hvor dere hadde deres første date?

7⃣ Bygg hytte i stua: Finn frem sofaputer, dyner, tepper og stoler, og bygg i vei. Bygg en koselig hytte i stua som dere kan sitte eller ligge inni. Inni hytta kan dere f.eks. spise noe godt, se en romantisk (eller skummel) film på pc'en, spille kort osv. Kanskje ender dere til og med opp med å sove inni der?

8⃣ Gi hverandre massasje: Sett på avslappende musikk, tenn stearinlys, finn frem bodylotion eller massasjeolje og gi kjæresten din en deilig massasje!

- Fikk dere noen tips? Har dere noen planer for Valentines Day?

Likes

Comments

"What's the one thing you can get into shape without exercising? - Your eyebrows."

God morgen, flotte! 💛 For noen iskalde dager det har vert i det siste, brrr! Klarer ikke å få varmen ordentlig inne i leiligheten heller. Litt rart egentlig, følte vi var på vei inn i en varmere og lysere periode nå men så ble det iskaldt igjen. Jaja, nok small-talk om været. Jeg skal ikke skrive en lang review om denne Dipbrow pomaden for de har dere sikkert lest hundre av allerede, men jeg vil bare kort si hva jeg mener om denne...

Denne pomaden er jeg veldig fornøyd med, og jeg synes den levde opp til forventningene! Den sitter godt uten å smitte utover, den er lett å jobbe med, den har ganske naturlige nyanser i forhold til andre pomader og den er sinnssykt drøy i bruk, så denne kommer jeg nok til å ha i minst et år for å si det sånn. Jeg har brukt den siden midten av desember og føler at øyenbrynene mine er finere enn noen gang, etter at jeg begynte å bruke denne. Hvis du ikke har denne i fra før, anbefaler jeg dere å prøve den ut. Jeg har den i fargenyansen "taupe" (tror det er den lyseste, eller så er det den ant lyseste).

Ønsker dere en finfin dag! Vi snakkes!

Likes

Comments

Hei, dere! I går var jeg og kjæresten en sen tur på Plantasjen siden de hadde 50% på alle grønne planter fra kl. 21.00 - 22.00. Vi kjøpte 6 superfine planter, og det ble så fint her hjemme når vi fikk plassert dem. De gidde leiligheten et stort løft! Mens vi var på Plantasjen så jeg tilfeldigvis ut av vinduet for jeg trodde jeg så en katt, etter å ha sett litt begynte jeg å lure på om det var en hund. Men nei, det viste seg faktisk å være en rev! En nydelig rev som gikk helt inntil vinduet / døra og som luktet på blomstene som Plantasjen solgte. Det er første gang jeg har sett en rev i virkeligheten, og jeg har hørt at de holder seg for seg selv og det ikke er så mange som har sett rev i virkeligheten. Så det var ganske sykt!

- Har dere mange grønne planter hjemme hos dere? Og har dere noen høye gulvplanter?

Likes

Comments

Sponsede produkter - Ærlige meninger

- Ultra moisturizing shave cream, Lavender Jasmine -

Jeg har denne shaving cream'en i lilla (Lavender Jasmine) men jeg har også hatt den i rosa tidligere (Pomegranate Raspberry) og kan med hånden på hjertet si at dette er de beste shavingcream'ene jeg noensinne har prøvd. Jeg bruker ingen andre og kommer nok heller ikke til å bruke noen andre enn Eos sine i løpet av de neste årene, siden jeg er så fornøyd med Eos sine. Derfor vil jeg heller bytte mellom hvilke av fargene jeg kjøper.

Jeg brukte den rosa i et par år før jeg prøvde denne lilla, og må si den rosa lukter aller best. Den lukter såå sykt godt! Disse er økologiske, slik som alle Eos sine produkter er. Eos sine produkter er også rimelig i pris og veldig lett å få tak i da de selges på alle apoteker. Denne shavingcream'en har en body lotion konsistens på en måte og gir deg i tillegg myke og duftende legger. Eos sin shaving cream finnes i 4 forskjellige farger og lukter: Tropical Fruit (blå flaske), Vanilla bliss (Hvit / krem- farget flaske), Pomegranate Raspberry (rosa flaske) og den jeg har - lilla (Lavender Jasmine).

Den inneholder shea-smør, grønn te, vitamin B3, C og E, aloe vera og mye annet som er bra for huden din. Denne shavingcream'en gir huden din en skikkelig fuktighets-boost! Den er også så fuktighetsgivende at du kan shave på både våt og tørr hud.

Flasken er også resirkulerbar og er laget i soft touch- materiale som ikke etterlater rustmerker i dusjen, noe som ofte kan være et problem med disse metallflaskene som shavingcream ofte er på. Anbefaler sterkt denne! Den er så god, og jeg bare Elsker den!

- Hand lotion, Cucumber -

Denne har jeg i grønn (Cucumber) som dere ser, men har også et par i rosa (Berry Blossom) og elsker både grønn og rosa. Men også her er rosa favoritten min, hehe! Denne grønne dufter friskt av agurk og gjør hendene supermyke uten at det blir klebrig (tørker ganske fort inn).

Denne har virkelig vert en livredder nå i vinter! Nå som det er ekstra kaldt ute er det også ekstra viktig å gi den tørre vinterhuden litt fuktighet, og dersom hendene våre er ekstra utsatt for kulden er det viktig å bruke en god håndkrem. Den er beriket med sheasmør og aloe vera, den er paraben- og glutenfri, den er selvfølgelig ikke testet på dyr, forpakningen er resirkulerbar og ergonomisk laget slik at den passer perfekt inn i hånda di, eller i en lomme / veske. Denne finnes i disse variantene: Rosa (Berry Blossom), grønn (Cucumber) og blå (Fresh Flowers).

- Lip Balm: Summer Fruit, Strawberry Sorbet og Passion Fruit -

Disse lip balm'ene har jeg i Summer Fruit (rød), Strawberry Sorbet (rosa) og Passion Fruit (lilla). Her har jeg virkelig ikke klart å plukket ut en favoritt fordi de lukter så sinnsykt(!!) godt alle sammen! Elsker dem! Disse er 95% økologisk, 100% naturlig og helt fri for parabener, gluten og petrolatum (det som gjør at du blir "avhengig" av leppeprodukter). Disse gir leppene fuktighet og gjør de myke og glatte. Disse sitter også godt utover dagen, så du slipper å ta på mer hele tiden. De inneholder jojobaolje (som gir langvarig fuktighet), Shea smør (som mykgjør og pleier) og vitamin E (som er en antioksidant som beskytter, beroliger og helbreder.) Disse leppe pomadene er mine absolutte favoritter når det kommer til leppe pomader!


- Har du noen EOS produkter? I så fall, hvilke produkter har du og hva synes du om de? Og hvilke er dine EOS favoritter?


Likes

Comments

Jeg og kjæresten min konkurrerte blant mange andre om å få adoptere tidenes skjønneste Hellig Birma pus som var 1 år og skulle få seg et nytt hjem. Vi var de heldige som ble valgt ut til å adoptere den lille skjønne. Vi var så glade og vi gledet oss sånn! Vi hadde planlagt med de at vi skulle få han på fredag, og vi hadde planlagt med de hvordan vi skulle gjøre det med stamtavle, helseattest, vaksinasjons-attest, kjøpskontrakt osv. Vi gledet oss skikkelig hele uka og vi planlagte alt ned til hver minste lille detalj. Hvilken kattemat som antageligvis var best for han, hvilke katteleker vi trodde han kom til å digge, om han skulle få porsjons-mat i skål eller om han skulle ha mat-dispenser, hva han skulle få lov til å ikke i leiligheten, osv.

Vi brukte hele uka på å bli glad i han selv om vi bare hadde sett bilder av han. Alt var for godt til å være sant... På torsdag skjedde det som var sjokkerende og utrolig trist. De som eier han nå, sendte oss en sms hvor de hadde skrevet at de hadde funnet et bedre alternativ til katten (selv om vi hadde en klar avtale). Og dette var altså dagen før vi skulle adoptere han. Det bedre alternativet var et gammelt ektepar som bodde på landet. Så her sitter vi nå, uten det nye familiemedlemmet som vi var blitt så glad i, uten ord og utrolig lei oss over det som har skjedd.

(Katten på bildet er lånt fra Weheartit, og er ikke katten vi skulle adoptere. Siden bildene vi har av han er privatbilder til de vi skulle adoptere han av, kunne jeg ikke dele de her.)

Likes

Comments

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

- It's a new month, Let's make it a great one! -

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1⃣ TEATER: Jeg vil veldig gjerne se Hamlet på teateret her i Bergen. Det er så lenge siden jeg har vert på teater og jeg har tenkt lenge at det vil jeg gjøre nå snart. For et par dager siden så jeg at det er det som er det store teaterstykket her i Bergen akkurat nå, og det er jo en stor klassiker.

2⃣ FARGE HÅRET: Det stemmer! Denne måneden vil jeg bli litt freshere på håret! Jeg er virkelig klar for noe nytt nå!

3⃣ BLOGGING: Måneden som kommer vil jeg være mye flinkere til å blogge, og jeg vil prioritere bloggen høyt! Bloggingen har ikke vert på topp i desember og januar, men nå er jeg motivert igjen, og klar for å gjøre mitt ytterst beste!

4⃣ INTERIØR: Det er vel kanskje på tide å pakke ned julepynten? Vel, vi har ekstremt lite julepynt men det lille vi har står fortsatt fremme. Kanskje ikke så rart jeg tar meg selv i å fortsatt nynne på "Let It Snow" mens jeg går rundt om i leiligheten? Men ja, julepynten skal som sagt pakkes ned og bli plassert trygt i boden til neste år. Jeg klarer rett og slett ikke å bli helt ferdig med jula før vi har gjort det, tror jeg. Og jeg skal dra med meg kjæresten min på enten Plantasjen eller Ikea for å kjøpe inn et par flotte, grønne gulvplanter som skal freshe opp leiligheten vår.

5⃣ VALENTINES DAY: I år er det min tur til å planlegge og lage i stand Valentines Day- feiring for meg og kjæresten min, så da må jeg komme på noe koselig, kult og romantisk! Gleder meg! Synes Valentines Day er så utrolig koselig.

6⃣ NATUR: Jeg vil gå meg en tur på let etter et nytt, fint turområde / tur-sti i nærheten av her jeg bor. Jeg har troa på at det finnes mange fine naturområder i dette området. Men som dere vet har jeg ikke bodd her så lenge så jeg er ikke blitt så kjent i området ennå.

7⃣ SKULLE-HA-GJORT: Gjøre så mye som mulig av de tingene "jeg skulle ha gjort". Jeg er en mester på å utsette ting.

8⃣ JENTEKVELDER: I februar vil jeg ha et par jentekvelder, det er jo ingenting som er koseligere enn jentekvelder!

Likes

Comments