Header

Hverdag
Great ideas starts with great Coffee ! 


Bildene er fra tidligere i dag, jeg drikker ikke kaffe så sent på kvelden. DA hadde jeg aldri klart å sove, hehe! Koser meg med en liten boks med julebrus nå og prøver å jobbe med innlegg for uka. Jeg merker derimot at kreativiteten min er på bånn. Så uansett hvor mye jeg prøver så kommer jeg ingen vei. Men det kommer blant annet et innlegg om tips til skrekkfilmer til de som skal se det på Halloween. Jeg lagde et sånt innlegg i fjord også, og det slo godt an, så da ville jeg lage et i år også. Se det søte dekselet mitt forresten! Jeg kjøpte det på Ebay for bare 11 kroner, link her. Jeg har gjort mange gode Ebay kjøp i det siste, og tenkte å snart komme med et innlegg om det. Snakkes!

- Hva gjør dere på i kveld? Og hva synes dere om dekselet mitt?


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Oppsummeringer og lister


- Du kommer ingen vei med å sammenligne deg selv med andre. Det drar deg bare ned. Den dagen du slutter å sammenligne deg selv med andre er den dagen du får det mye bedre med deg selv. Husk: Det finnes ingen andre som er som deg, du er "originalen", du er unik.

- Lær deg å si unnskyld og ta konsekvensene for det du har gjort. Du er ikke bedre enn noen andre og du er definitivt ikke "for god" til å si unnskyld. Har du gjort en feil så stå for det og ta konsekvensene. Tenk på at du ikke kan forvente av andre at de skal gjøre det mot deg hvis du ikke gjør det mot de, og at samfunnet hadde blitt totalt kaos hvis ingen hadde gjort opp for seg og tatt konsekvensene.

- Kanskje dagen i dag er en dritt dag, men det betyr ikke at du har et dritt Liv. Alt blir bedre med tiden og livet består av forskjellige kapitler. Ta den tiden du trenger i mørket, men vit at det finnes lys i enden av tunnelen. Det er helt ok å ha en dritt dag, ikke gjør det til noe mer.

- Lær å sette pris på det du har. Man kan så lette falle inn i tankegangen om at "gresset er grønnere på den andre siden". Men så heter det også at "hvis du vanner ditt eget gress så blir det like grønt, om ikke grønnere". Et veldig fint og viktig sitat som man burde ta med seg.

- Hvis man klarer å finne ut grunnen til hvorfor ting er som de er, så kan man gjøre noe med det. Da tenker jeg både i relasjoner og hvordan man har det med seg selv. F.eks. hvorfor du er redd for en spesifikk ting, hvorfor du har problem med å åpne deg opp for andre, hvorfor du har dårlig selvtillit, hva som gjør at du og kjæresten kommuniserer dårlig. Grav til du finner roten, og kutt den av.


Likes

Comments

Samarbeid

( Dekslene er sponset )

Se så nydelige deksler!! Jeg er helt forelsket i de, det hvite er min favoritt akkurat nå. Nå har jeg kommet tilbake til Bergen, var fremme nå i kveld i åtte tiden. Det var så godt å se katten min og kjæresten min igjen etter å ha vert 2 uker borte fra dem. Men jeg har hatt det veldig fint på Stord, og jeg savner familien min masse allerede. Herregud, uansett hvor man reiser så savner man noen, ikke lett det der.


Ideal of Sweden deksler her og her

Etter å ha vert rundt mamma og lillesøstrene mine sin lille kattunge, Theo, så ser min egen katt superstor ut nå, haha! Har han alltid vert så stor? Eller er det hodet mitt som kødder med meg? På disse to ukene mens jeg har vert borte har han også byttet til vinterpels, så han er klar for vinteren! Det burde jeg også bli, spesielt mentalt, men jeg burde også kjøpe meg en tykk vinterkåpe. De siste dagene har gått i ett, så derfor har jeg ikke oppdatert bloggen på et par dager. Men fremover oppdaterer jeg som normalt igjen!


Likes

Comments

Klær, sko og tilbehør, Samarbeid


Dere har sikkert latt merke til at jeg har på meg dette fine smykket på nesten alle bilder? Vel, nå tenkte jeg det var på tide å lage et eget innlegg om det. Jeg er så glad i smykket mitt fra byBiehl, blir bare mer og mer glad i det for hver dag som går. Først så synes jeg så klart at det var utrolig fint, fineste smykket jeg noen gang hadde sett, men nå har det også begynt å bety veldig mye for meg.

Det er blitt mitt absolutt favoritt smykke og jeg bruker det omtrent hver dag. Inspirasjonen bak designet på Beautiful World kolleksjonen er en feiring av vår vakre verden, et ønske om å redde vår vakre planet og også et ønske om å reise for å oppleve verden. Noen av de andre kolleksjonene deres er inspirert av: Vennskap, familie og den vakre naturen. Altså, dere må bare sjekke ut de fine kolleksjonene deres!


Likes

Comments

Hverdag


De siste dagene har tungen min hovnet mer og mer opp, og smertene i tungen har blitt større og større og nå føles den også delvis lammet noen steder. Så i dag bestemte jeg meg for å ta ut tunge-piercingen. Ikke vet jeg om piercingen hadde noe med det å gjøre, men når tungen hovnet sånn opp at piercingen bare gravde seg inn i tunga så tenkte jeg det var smartest å bare ta den ut. Huff, sorry hvis det høres ekkelt ut. Jeg har hatt tunge-piercing i snart 10 år, tok den da jeg var 16 år.

Det føles sååå rart at den er ute nå, det er vanskelig å snakke og det føles som en del av tungen min mangler. Jeg snakker som om jeg er full i dag, hehe! Ja, jeg overdriver faktisk ikke. Det er vel delvis fordi piercingen er ute, litt fordi tungen er hovnet opp og litt fordi den er litt lammet. Når jeg spiste frokost i dag så fikk jeg så vidt brukt tunga og måtte konsentrere meg hardt for å få hele spiseprosessen til å gå rundt. Nå orker jeg ikke å spise før jeg er skrubbsulten, og da tror jeg at det bare blir en yoghurt og ikke noe tyggbart. Sånn utenom at jeg har vondt, så er det vel like greit at piercingen er ute nå. Det er jo ingen som ser den uansett, inkludert meg selv.


Likes

Comments

Oppsummeringer og lister


- Du er din egen lykkesmed. Det er ingen andre enn deg selv som kan gjøre deg lykkelig. Og det er heller ingen andre sin jobb enn din at du skal være lykkelig. Og når det kommer til det motsatte så er det viktig å ha respekt for selv og sette foten i bakken hvis noen gjør deg Ulykkelig. For 'det er det du kan forvente av nære og kjære, at de ikke skal gjøre det ulykkelig. Selvrespekt er neste punkt på lista →

- Personer som behandler deg dårlig, burde du få ut av livet ditt. Du trenger ikke personer som drar deg ned. Har du noen i livet ditt som snakker ned til deg og som bruker hersketeknikker på deg? Tro meg, jeg har opplevd det, og slike mennesker forandrer seg sjeldent. Det påvirker deg mye mer enn du selv legger merke til. Hersketeknikker Funker og etter en lang periode hvor man har blitt nedverdiget begynner man å tro at man er verdiløs. Mitt tips: Kom deg vekk så fort som mulig. Dette har du ikke godt av!

- Alt blir hva du gjør det til. Går du inn i en situasjon med en dårlig holdning så blir det en dårlig situasjon, og omvendt. Som regel så kan man legge opp til hvordan ting skal bli, og innstiling har Alt å si. Husk: Vi er arkitekter av våre egne liv.

- Den største tingen du må akseptere er forandring. Livet har forskjellige kapitler og kapitlene vil alltid ta slutt og gå over til neste kapittel. Sett heller pris på det kapittelet som har vert og at du har vert så heldig å få oppleve det, istedet for å fokusere på at det er vondt at det er over. Ja, det er vanskelig å gi slipp på gode tider. Men gode tider kommer igjen skal du se, bare i en annen form.

- Tilgivelse er bra, men ikke alle fortjener å bli tilgitt. Jeg selv er vel den minst tilgivende personen som finnes, så det med å tilgi tar Så mye mental jobbing at jeg blir helt utmattet. Men om du tilgir lett eller om det er like vanskelig for deg som det er for meg, så mener jeg uansett at et sted går grensen. Man skal rett og slett ikke finne seg i alt. Og man kan gjerne sette sin egen grense, det som er grensen for deg er kanskje ikke grensen for en annen. Bare følg magefølelsen og fornuften så kommer du nok frem til det rette svaret til slutt.


Håper dere likte innlegget. Måtte gå skikkelig inn i meg selv for å skrive dette innlegget, men alt i alt var det et interessant emne å reflektere over. Del 2 med 5 nye viktige punkter publiseres på bloggen i løpet av neste uke. Ha en fortsatt fin søndag!


| Følg meg på instagram: camilla.cecilia |

Likes

Comments

Personlig og skribleri

Vi lå på ryggen i gresset meg og deg, det var natt og stjerneklar himmel. Vi telte stjernene og gidde dem navn. Jeg levde i øyeblikket når jeg var med deg og jeg klarte å se tydelig det faktum at vi er arkitekter av våre egne liv. Det blir hva vi gjør det til, og vi skulle gjøre det til noe bra, meg og deg.

Vi hadde hele livet foran oss, et liv med stjerneklar himmel og med nesen rettet mot drømmene våre. Du sa jeg var din beste venn og at vi skulle vare for evig. Jeg tok deg på ordet og inni meg fantes det ikke tvil, for vi hadde det jo så fint sammen. Det var oss to mot verden.

Vi satt på benken og spiste is mens vi så opp mot sola og myste. Det var sommer. Vi lukket øynene og snakket om hvordan livet skulle bli. Vi levde i øyeblikket samtidig som vi var fulle av ambisjoner for fremtiden. Den melankolske mentaliteten min hadde blitt erstattet med dette. Det føltes trygt.

Meg og deg.


Så kom det en kald og regnfull søndag. Vi møttes på den faste plassen meg og deg. Du sa at du ikke hadde tid til meg lengre, du sa du måtte gå og at du bare kom for å si i fra. Jeg kunne se i øynene dine at noe hadde forandret seg, og jeg følte kulden som plutselig var blitt en tykk vegg mellom oss.

Du betydde så mye for meg, men du hadde lagt vennskapet dødt. Jeg ante ikke engang hvorfor. Jeg følte meg verdiløs og jeg prøvde å få tilbake det vi hadde. Jeg inviterte deg med på å se på stjernene i gresset, og jeg inviterte deg med på å spise is på benken, men du sa du ikke hadde tid.

Det skulle jo være meg og deg, stjerneklar himmel, is og ambisjoner for alltid.


Likes

Comments

Hverdag


Se så søt han er! Mamma og lillesøstrene mine har fått seg kattunge og jeg møtte han for første gang på torsdag. Han er så skjønn, så pitteliten og har en så utrolig fin personlighet. Ja, for ikke å snakke om spinnvill, hehe! Det er en helt egen historie. Jeg er på Stord på besøk hos familien som jeg nevnte i et tidligere innlegg. Er her fortsatt, og kommer til å bli mist en uke til.

Akkurat nå er jeg og Theo alene hjemme, mens lillesøstrene mine er på treningssenteret og mamma er på Rhodos. For øyeblikket lager jeg meg toast og skal slappe av med en episode Dr. Phil på Viafree. Er blitt så hekta på Dr. Phil, det er jo så bra!


Likes

Comments

Contains affiliate links Samarbeid

// Innlegg i samarbeid med Coolstuff.no


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Nå er det ikke lenge til selveste Halloween, folkens! Den skumleste dagen i året, hehe neida. Har du ikke bestilt deg Halloween kostyme ennå, så har de mye å velge mellom på Coolstuff.no. Jeg kan anbefale deg å klikke deg innpå siden deres, du finner garantert noe som faller i smak. Jeg vet ikke om jeg skal feire Halloween i år, men om det blir neste år istedet så har jeg iallefall klart 2 nye kostymer som jeg kan gjøre 4 forskjellige varianter ut av. Når jeg sier 4 forskjellige varianter så mener jeg at det går an å lage 4 forskjellige "karakterer" ut av kostymet jeg har på meg på bildene. Jeg kan være prinsesse Belle fra "Skjønnheten og udyret" hvis jeg legger til en brunhåret parykk, og jeg kan være generelt en prinsesse og bare tilføye en tiara.

Jeg kan være Goth Bride ved å legge til en svart kjole f.eks, eller jeg kan være en død prinsesse sånn som jeg er på bildene her. Eneste som er synn er at kjolen er litt for stor som dere ser på bildene, den poser seg jo veldig og sitter ikke tett inntil på magen. Jeg ville kanskje anbefalt å gå en størrelse ned hvis noen av dere ønsker å kjøpe Belle kostymet. For den er litt stor i størrelsen.


Prinsesse kjole / Belle kjole her og Goth Bride instant kit her


- Skal du feire Halloween i år? Har du funnet ut hva du skal kle deg ut som?

- Hva har du kledd deg ut som tidligere? Og skal du sjekke ut kostyme- utvalget til Coolstuff?


Likes

Comments

Follow me on Instagram: @camilla.cecilia