Header

Samarbeid

_______

Don't quit your Daydream, honey

_______


Hei dere! Håper dere har hatt en fin onsdag så langt? Nå nærmer vi oss et nytt år, og hva passer vel ikke bedre da enn en splitter ny almanakk? Nyttår er tiden for nye planer, nye mål og blanke ark. Og da er det herlig med en egen almanakk som man kan skrive inn nyttårsforsetter, gjøremåler, forfalldatoer, planer, bursdager, ideer osv. Da får man en bedre oversikt og man føler man har mer kontroll i hverdagen. Det føles Så herlig å sitte her med min splitter nye almanakk foran meg, med helt blanke ark, som bare venter på å bli fylt opp med planer, mål, ideer, klistremerker og farger. Og hvis du ikke kunne tenke deg en almanakk til deg selv, er det helt perfekt å gi bort et gavekort fra Personligalmanakk i julegave til noen du er glad i.Når du bestiller almanakk på personligalmanakk.com har du mulighet til å velge størrelse på almanakken, designe din egen fremside/ bakside, du velger oppsett og design inni boken, du kan legge inn personlige fødselsdatoer som blir trykket i selve boken, du kan velge farge på strikken rundt boken, du kan legge til tilleggsider på slutten av almanakken (som f.eks. fargeleggings-sider, soduko, verdenskart osv.) Det er mye mer man kan gjøre. Og man får med et stort brett med klistremerker. Så her har man muligheten til å sette sitt personlige preg på almanakken om man ønsker det.På min forrige almanakk designet jeg både innsiden og utsiden selv, men denne gangen valgte jeg å bruke en allerede ferdig utside. Her plukket jeg ut mitt favorittdesign fra gjestedesigner Therese Lindgren (YouTube stjerne). Hennes tre designer som hun har designet for Personligalmanakk, er utrolig flotte og stilfulle. De er lette å finne når man er innpå nettbutikken deres og designer en egen almanakk, man trenger ikke lete engang. Jeg ble helt forelsket i dette rosa designet ihvertfall!


FOR Å DELTA MÅ DU GJØRE FØLGENDE:


- Gå inn på instagrammen min HER og tagge en venn i kommentarfeltet på konkurransen. Du kan delta så mange ganger du vil.

Vinneren trekkes på fredag den 15. desember. Lykke til !


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag


Endelig har det lagt seg et fint, tykt lag med snø ute. Håper det varer! Denne nydelige koppen kjøpte jeg på lørdag da jeg og kjæresten min var på julegavehandel med et kjærestepar fra jobben hans. Vi hadde en veldig fin (og veldig kald) dag hvor vi handlet julegaver, spiste sushi på restaurant og var på julemarked. Har aldri vert på julemarked før, men det var utrolig koselig. De hadde til og med en barne- karusell og et pariserhjul som pyntet opp julemarkedet. Jeg fikk handlet et par julegaver, og i natt satt jeg leeenge etter leggetid å bestilte en hel haug med julegaver på nett. Så nå mangler jeg bare et par gaver til før jeg kan si meg ferdig.


| Følg meg på Instagram: camilla.cecilia |


Likes

Comments

Tema og ukategorisert

| Følg meg på Instagram: camilla.cecilia |


Følg meg gjerne på Instagram. Jeg bruker Instagram paralelt med bloggen, selv om jeg ikke skriver på insta når jeg har lagt ut ny post på bloggen. Det er rett og slett fordi jeg ikke ønsker å spamme venner og familie, slik at de føler de Må følge med på bloggen min. Det er iallefall sånn jeg har valgt å gjøre det til nå, så får vi se om det forandrer seg med tiden.

Nå sitter jeg her med en stor, deilig kopp med te fra te-kalenderen min fra Pukka. (Kalenderen kan dere se her.) Dagens te-smak ble Three Cinnamon. Det er skikkelig kos å sitte med en varm kopp te hver kveld nå i adventstiden, med en ny smak hver dag. Jeg har allerede funnet to nye favoritter. Når jeg var liten hadde jeg og søstrene mine sånne pakkekalendere, og det husker jeg var så utrolig spennende! Men nå i voksen alder er det første gang jeg har noe annet enn sånn vanlig sjokoladekalender. Så det er litt spennende med en liten forandring. Nå er det bare 16 dager til jul, dere! Tiden flyr.


Likes

Comments

Hverdag, Samarbeid

______________________________________________________________________________


IDEAL OF SWEDEN

Bruk rabattkoden AWNO som gir deg 20% rabatt på hele sortimentet deres. (Rabattkoden er gyldig frem til 31. desember.)


______________________________________________________________________________Et stilig deksel fra Ideal Of Sweden er jo den perfekte julegaven, eller hva? Tips, tips!

Ahh, disse bringebær dropsene er så sykt gode, har likt de utrolig godt helt siden jeg var liten. Fun fact: Da jeg gikk på barneskolen var det nesten hver dag noen som satt i de helt bakerste setene i bussen og solgte disse bringebær dropsene. De solgte de for 3 kroner pr. drops. Hehe!| Følg meg på Instagram: camilla.cecilia |


Likes

Comments

Klær, sko og tilbehør, Samarbeid


Details:

Kåpe Anna Field | Kjole HM | Veske Vero Moda | Overknees Nelly | Ring og smykke Arts and Crafts (sponset)I går var noen i familien i en stygg bilulykke, det er et mirakel at han overlevde og det er vi så utrolig takknemlige for. Selv om vi er veldig lei oss for at han nå ligger på sykehuset med store smerter og store skader. Men det minnet meg på hvor fort noen man er glad i, eller deg selv, bare kan bli borte for alltid når tid som helst, på bare et øyeblikk. Og at man må ta vare på de stundene man har sammen. Det er i disse dager når det skjer sånne grusomme ting at man også føler det er meningsløst å sitte å blogge om sminke og antrekk. Jeg tipper at mange av dere kjenner dere igjen i det? Men så er det også utrolig herlig, nesten som terapi, å få koble ut en liten stund og bare fokusere på ting som ikke er så viktig - fra hverdagen som ellers er så stappfylt med bekymringsfulle og stressende tanker.SO IN LOVE WHIT THIS RING AND THIS NECKLASE FROM ARTS AND CRAFTS

Altså sjekk denne nydelige ringen og dette stilige smykket? Har brukt det hver dag den siste tiden. Jeg har også flere flotte skatter fra Arts and Crafts som jeg gleder meg til å vise dere. Åh, Arts and Crafts har så sykt mye fint! Sjekk ut utvalget deres her.


______________________________________________________________________________


ARTS & CRAFTS

Smykket finner du HER | Ringen finner du HER

______________________________________________________________________________


Likes

Comments

Hverdag

(Arkivbilde fra da vi var i Warszawa sommeren 2016)

I går hadde jeg og kjæresten en skikkelig koselig kveld her hjemme med Riverdale- maraton og kebab. Noen av dere som følger med på Riverdale? Vi har bare sett ferdig sesong 1 til nå, så vi er ikke kommet så langt men det er skikkelig spennende! Nå skal jeg vaske klær og rydde litt i leiligheten også må jeg jobbe med noen innlegg senere i kveld slik at de blir klare til å publiseres. Vi snakkes i morgen dere!


Likes

Comments

Hverdag, Oppsummeringer og lister

Jeg tror nesten jeg kan dra det så langt som å si at desember er min favoritt måned. Jeg elsker alt som har med tradisjoner å gjøre, og advents-tiden er jo fullstappet av tradisjoner. Det eneste jeg ikke kan fordra når det kommer til vinter, er det at jeg reiser kollektivt og som dere vet så innebærer det mye gåing fra A til B, om det er is, sludd, snøstorm, ja dere skjønner... man må fra A til B uansett. Bildet jeg har lagt til i dette innlegget er antrekket jeg hadde på meg på fredag når jeg var på julebord. Kåpen er helt ny og jeg er superfornøyd med den, nydeligste kåpa jeg har eid noensinne også er den så sykt meg. Her ser dere jo så lite av den, jeg skal vise den mye bedre i et eget innlegg snart. Men dere, la oss komme til poenget med innlegget. Nemlig ting jeg vil /skal gjøre i Desember måned:- Først og fremst må jeg komme igang med julegavehandelen. Altså... Jeg blir direkte oppgitt over meg selv, for hvert eneste år tenker jeg «I år skal jeg starte og bli ferdig tidlig med julegavehandelen.» Men skjer det? Nei. År etter år lover jeg meg selv det, men gjør det ikke.

- Jeg var kjempe flink til å ta D-Vitaminer i fjord vinter, det vil jeg også bli flink med i år slik at jeg ikke blir sliten og sur i vinter, Hehe!

- Jeg vil prøve å ikke spise for mye dritt nå i juletiden. Jeg skal ta vare på meg selv og ha en balanse på sunt og usunt. Så jeg skal kose meg, men ikke for mye. Det er jo så lett å tenke at «Ja, men det er jo advent.» Jeg går alltid opp minst 3 kg i julen, det skal ikke skje i år.

- Jeg skal lage en liste over alle julefilmene jeg vil se nå i førjulstiden, også skal jeg krysse av etterhvert som jeg har sett de. Jeg har ikke sett så mange julefilmer fra før, så jeg har mye å ta igjen. Tips meg gjerne i kommentarfeltet hvis dere har noen gode julefilmer å anbefale!

- Jeg skal høre masse på julemusikk. Der har jeg allerede kommet godt i gang, jeg elsker de gamle juleklassikerne!

- Jeg vil følge med på minst 'en av Julekalender TV-serie i desember, og så vil jeg se «Tre nøtter til Askepott» på juleaften. Når det kommer til julekalender TV- serie så abonnerer vi ikke på TV- kanaler, men det er jo så mye som går an å se via internett. Tror vi kommer til å gå for «Jul i Blodfjell» i år, Hehe! Noen av dere også som har / skal starte å følge med på det i desember?

- Jeg er ikke et bake- menneske, men et eller annet skal bli bakt på dette kjøkkenet nå i førjulstiden! Ikke bare er jeg dårlig til å bake, men jeg er også glutenfri. Og å bake glutenfritt er ikke en dans på roser. Kanskje vi går for sånn ferdigpose?

- Kjøpe julekjolen. Altså? Hvorfor har jeg ikke gjort det ennå? De fineste kjolene blir jo utsolgt så fort på denne tiden av året. Denne smellen går jeg på igjen og igjen, dette er enda en feil jeg aldri lærer av. Men iallefall, julekjolen må bli bestilt så fort som mulig, ingen tvil om det.


- Følger dere med på en julekalender TV- serie i år? Hvilken? Og hvordan ser deres «Bucket List» ut for desember?

Likes

Comments

Samarbeid

Det blir så utrolig koselig å telle ned dagene til jul med denne lekre kalenderen fra Pukka. Og det blir så utrolig koselig å sitte og kose seg med en varm kopp te hver kveld i desember, og ikke minst å få smake en ny te-smak for hver dag mens man teller ned til jul. Nå kan desember bare starte! Jeg elsker te og drikker det omtrent hver dag, Pukka er min favoritt og nå får jeg muligheten til å smake mange forskjellige smaker slik at jeg kan oppdage nye favoritter. Det er også et stort pluss at den er så lekker og pynter opp veggen!Pukka te er økologisk og utviklet på etisk og bærekraftig vis. Pukka er også medlem av 1% For the Planet, som vil si at de gir bort 1% av salgsinntektene sine til miljøforkjempende formål.- Hvilken type adventskalender har du i år? Og hva synes du om denne Pukka adventskalenderen?

Likes

Comments

Inspirasjon

HER | HER | HER | HER

HER | HER | HER | HER


Noen flere enn meg som fortsatt er på jakt etter den perfekte julekjolen? Vel, jeg tror jeg kommer til å gå for en cocktailkjole, men vi får se hva det blir til. Disse er noen av kjolene som er på ønskelisten min ihvertfall.

Hva synes dere, burde jeg velge noen av disse, og i så fall hvilke av dem? Nå har jeg vert på besøk hos familien min på Stord i litt over en uke, og har dessverre nedprioritert bloggen denne perioden. Jeg trengte å koble ut litt å bare ha travle dager sammen med familien, helt uten fotografering og helt uten kreativ tenking på hva som kan være det neste innlegget.

Jeg har hatt det skikkelig fint denne uken, jeg har blant annet vert på en skikkelig real shoppingrunde på Black Friday med familien, og så var jeg på kino med mamma i helgen og så filmen "Hjemsøkt". Utrolig god film, anbefaler dere å se den! Men nå er jeg iallefall tilbake til Bergen og jeg skal prøve å få bloggen på skinner igjen slik at det blir publisert innlegg regelmessig igjen. Ser ihvertfall frem til å vise dere mine nyeste klesinnkjøp i anntreekks-innlegg! Ha en fortsatt fin kveld!


Likes

Comments

Samarbeid


Marley har vert så heldig å få sponset en pakke fra Felinebox. Han ble veldig glad for pakken, og likte spesielt godt den blå bamsen. Han var veldig gira da vi åpnet pakken og med en gang han så den blå bamsen så skulle han leke med den, hehe! Han er veldig kresen på mat og godteri og han er ikke så veldig glad i å smake på nye ting så han nektet blankt å smake på noe av godteriet dessverre. Men altså, han nekter til og med å smake på leverpostei, så ja, det sier jo litt. Men lekene falt virkelig i smak!

Hvordan fungerer Felinebox?

Som medlem får katten din hver måned en lekker goodiebox med 5- 6 forskjellige overraskelser fra kjente kvalitetsmerker. Felinebox inneholder leketøy og godbiter. De fleste av dere vet vel hva Glossybox er? Abonnementet på Felinebox blir nesten det samme, bare at pakken er til katten din! Det er ingen bindingstid, så man kan avslutte medlemskapet når som helst.


Innlegg i samarbeid med Felinebox | Følg meg på Instagram | Følg meg på Tise: @camillacecilia


Likes

Comments

Follow me on Instagram: @camilla.cecilia