Hei fine lesere!

I morgen er det offisielt første skoledag på Universitetet. Det er så rart å tenke på at jeg går inn i mitt tredje år på uio. Tiden har gått så utrolig fort. I løpet av høsten skal jeg funnet ut av hva jeg skal skrive bachelor om. Med andre ord, spennende tid i vente.

Jeg har fått kjøpt inn nesten alle bøkene, resten ordner jeg i morgen. Kjenner det skal bli godt å komme tilbake til rutinen og hverdagen. Flere som er enige?

Nå skal jeg lese litt til forelesningen i morgen, så dere får ha en fortsatt fin dag og nyte det flotte været!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God kveld fine lesere.

Jeg tenkte jeg kunne komme med en absolutt anbefaling til hundeeiere. Min Emil er en Jack Russell Terrier og har veldig lite med pels. Han er veldig utsatt for å bli solbrent og møkk setter seg innerst i alle kriker og kroker. Redning hans er Veterinary Formula og Aloe Vera Gelly.

Veterinary Formula er spesielt utformet for dyr, og er fremstilt med en høy prosentandel stabilisert Aloe Vera Gel. Den er virkelig helt magisk!

På grunn av sitt velgjørende innhold er den ideell å bruke både til vask, men den gir også næring til tørr hud, pels, poter, spener, hover, man og hale. For min Emil er den virkelig et must på grunn av øm og fort sår hud.

Aloe Vera Gelly bruker jeg hvis han har blitt solbrent, brent seg på brennesle eller viser tegn til kløe og irritasjon. Den har masse fuktighet og lindrer fort.

Er så fornøyd med å ha funnet produkter av høy kvalitet og av ren Aloe Vera som kan brukes til dyr. 

Likes

Comments

I april leverte jeg oppsigelsen min på daværende jobb. Det siste året hadde det bygget seg opp følelser jeg aldri hadde kjent på. Følelser som var vonde og tung. De ble nærmest liggende selv når jeg ikke var på jobb. De var deprimerende. Det ødela meg...

Den jobben ga ikke rom. Det var kun en fasit, en mal på hvordan du som person skulle være. Var du ikke lik den malen, så skulle du få merke det. Et av mine beste valg jeg har tatt i år, var å si opp. Og det i seg selv er også vanskelig. Men i det jeg gjorde det følte jeg meg fri. Fri for skyldfølelse. Jeg begynte å levere cver og jobbsøknader overalt, jeg var desperat etter å få napp. Plutselig en kveld kommer jeg over et instagrambilde av (min nåværende sponsor) Julie, hun søkte flere kollegaer. En som kunne jobbe minst så så mange timer i uken, jobbe hvor og når en vil. Jeg ble nysgjerrig og kontaktet henne. Etter et møte med henne var jeg solgt.

I dag er jeg selvstendig næringsdrivende og jeg elsker jobben min.

Jeg jobber under paraplyen Forever Living. De tilbyr ikke bare fantastiske produkter men de tilbyr deg å komme i gang med en egen business. Av det du legger ned i arbeidsinnsats sees også i takt med hva du kan tjene. Med andre ord, jo mer du jobber jo mer tjener du.

For meg som er student, fulltidspolitiker og har en timeplan som må legges etter det så er dette midt i blinken for meg. Jeg kan jobbe hvor og når jeg vil. Fra skrivende stund sitter jeg nå i Spania og er på ferie. Og hvorfor? Fordi jeg kan. Jeg kan ta med meg jobben hvor hen jeg er, uten dårlig samvittighet for sjefen. Jeg er min egen sjef, og trives så utrolig godt med det.

Denne jobben gir deg økonomisk frihet, mer tid til det du bryr deg om. Kanskje du kun ønsker å tjene litt ekstra i måneden? Eller vil være egen sjef? Mer tid med barna hjemme? Eller realisere en drøm?

Jeg kan hjelpe deg på veien. Jeg ser nemlig etter flere kollegaer som jeg kan veilede.

Du vil da bli med i et team med tett kontakt, vi hjelper hverandre og bygger hverandre opp. Teamwork is dreamwork. Du velger selv dine måte du ønsker å arbeide på, kreativiteten setter ingen stopper. Jeg vil være der som støttespiller som veileder deg gjennom prosessen. 

Høres dette interessant ut så ta gjerne kontakt med meg. Send meg en mail på camillabjorkmark@hotmail.com , det kan være alt fra spørsmål, nysgjerrighet eller kanskje du ønsker å komme i gang. 

Og igjen, det som ikke gjør oss lykkelig er ikke verdt jobbe for. Det som derimot gjør deg lykkelig er lett å jobbe for. If you can dream it you can do it!

  • 119 lesere

Likes

Comments

Nå skal jeg straks på trening, men tenkte jeg skulle tipse dere om en super god grøt- nemlig chiagrøt. Den har blitt en stor favoritt her i hjemme så tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere.

PS: Oppskriften er beregnet til 2 porsjoner.

  • Tilsett 2 ss havegryn, 1 ss chiafrø og fyll kasserollen slik at den akkurat dekker gryn/frø
  • Rør hele tiden til det koker
  • Skru varmen ned og tilsett melk (det skal se ut som det er for mye)
  • Tilsett 2 ts vaniljesukker og mos 1/4 av banen og tilsett oppi grøten
  • Rør hele tiden
  • Etterhvert vil du se at grøten tykner og da er den ferdig
  • Tilsett det du måtte ønske av bær og frukter

Er grøt noe favoritt hos deg?

Likes

Comments

Pannekaker, wow! Aldri vært noe kjempe glad i det, men proteinpannekaker er noe av det beste jeg kan få servert. Både er det lett og enkelt å lage men det smaker helt fantastisk godt.

Likes

Comments

Det var så godt å få kommet seg til frisøren, endelig sier jeg bare. Sist jeg var der klippet jeg håret til over skuldrene og farget det veldig lyst. Nå ønsket jeg en forandring. Jeg var usikker på om jeg skulle velge safe og ta blondt eller å prøve meg på en farge litt mørkere enn hva etterveksten min er.

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og jeg har aldri vært så mørk som det jeg er nå. Men det er godt å gjøre noe litt annerledes noen ganger.

​Nå skal jeg få i meg noe mat og så er det rett på pt-time. 

Ha en fortsatt fin dag!

  • 162 lesere

Likes

Comments

I dag ble det ganske sein middag. Men det gjør ingenting når det smaker så godt som det gjør! I dag laget jeg hjemmelaget wok med kylling og ulike grønnsaker. Som liten var jeg svært lite glad i wok, men når man tilsetter grønnsaker man liker finner man etter hvert en god balanse.

I morgen skal jeg til frisøren, det gleder jeg meg veldig til. Det er flaut hvor lang tid det har gått i mellom. Men nå er det trist og livløst og ikke noe gøy å samarbeide med. Så det blir spennende å se hvordan resultatet blir. 

Ha en fortsatt fin kveld videre!

Likes

Comments

Det er ikke mye som kan slå en god bolle med bær og frukt på formiddagen. Du får nærmest et kick av vitaminer og antioksidanter.

I denne smoothiebollen har jeg bringebær, blåbær, melk og banan. I tillegg pyntet jeg den med banan, kokosflak, kiwi og chiafrø på toppen- for en herlig kombinasjon.

Likes

Comments