Tankspridd och trött är två ord som passar bra in på mig just nu. Trots att sommaren är inom räckvidd och solen skiner mer än vad den gjort under hela året ser jag ganska grått nu. Vill bort från den här tråkiga skolvardagen och vara mer fri, och jag vill ha orken till att faktiskt vilja det med. Är trött på att tänka analysera vara djup och grubbla hela tiden, att ständigt vrida och vända på allt några gånger för mycket. Vill vara den bra versionen av mig själv och inte fastna någonstans i mitten med en fot i vardera sida av ont och gott. Jag tror ett intensivt halvår av pluggstress och betygspress har kommit över mig som en våg nu när vi äntligen får slappna av, och med alla hetsiga helger på det har både kropp och själv blivit till en liten grå disktrasa. Förhoppningsvis kommer många timmars sömn och en bra frukost i morgon lösa mina problem, och förhoppningsvis kommer jag kunna uppskatta den här tiden som faktiskt är den bästa på året. Snart kommer jag tillbaks, glad och förhoppningsfull igen, och då blir den här sommaren antagligen en utav de bästa hitintills. Puss och kram, nu är detta deppinlägg slut. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Igår kväll var jag ute med Musse som vanligt. Älskar våra kvällspromenader, allt är så mycket finare i kvällssol. 

I kväll hittar jag förhoppningsvis på någonting men vad är väldigt oklart. Har inga förhoppningar över huvudtaget faktiskt, det får bli som det blir helt enkelt. Tycker egentligen inte om högtider då dom bygger på att man skaffar sig förhoppningar och sedan blir besviken. Det var länge sen jag skrev och ganska mycket har hänt, men det har varit ganska meningslösa saker egentligen. Lite fester, myskvällar, träning och skola. Det jag försöker fylla mina dagar med helt enkelt. Har faktiskt fått sommarjobb på det stället jag vill och fixat boende i stan under den perioden så det ser jag fram emot. Dessutom åker vi till Marbella veckan innan jobbet vilket gör att jag längtar till juli ännu mer.  Kalendern är fylld nästan ända fram till lovet med roliga händelser såsom prov så jag lär vara ganska upptagen fram tills dess. Solen skiner dessutom för det mesta och träden börjar bli gröna så jag har inget att klaga på utan försöker bara ta tillvara på det här så länge det varar.

Nu måste jag klä på mig och cykla till bussen, kram

Likes

Comments

"Your feelings are valid simply because you feel them."

"I remember when I was younger and I wanted to be beautiful; now I'm older and I want to be intelligent. I want to burn hearts with brilliance and engulf souls with compassion. I want to be loved for my thoughts and nothing else."

"I'm a paradox. I want to be happy, but I think of things that make me sad. I'm lazy, yet I'm ambitious. I don't like myself, but I also love who I am. I say I don't care, but I really do. I crave attention, but reject it when it comes my way. I'm a conflicted contradiction. If I can't figure myself out, there's no way anyone else has."

"Not responding is a response - we are equally responsible for what we don't do."

"You can't keep dancing with the devil and ask why you're still in hell"

"He was swimming in a sea of other people's expectations. Men had drowned in seas like that."

​"Animals are here with us, not for us."

Likes

Comments

Våren närmar sig, försöker suga i mig så mycket sol som möjligt med långa promenader och utomhusplugg

Har pluggat, pluggat och pluggat de senaste dagarna. Den press jag sätter på mig själv är orimlig och jag är medveten om att det jag gör inte är hållbart, men ändå kan jag inte bryta mina mönster. Jag lyssnar inte i skolan, slarvar med uppgifterna, stressar och hetspluggar före prov, bryter ihop några gånger dagen innan och sedan hoppas jag på att mitt bästa är bra nog. Alltid samma visa. Har inte motivationen till att bry mig förrän det är lite för sent och då klandrar jag mig själv för att jag inte tänkte på det tidigare. Vet vad jag måste göra, nu gäller det bara att göra det också. Imorgon kanske. 

Likes

Comments

Hej mina trogna läsare, hoppas allt är bra med er. Sitter framför brasan och tränar på en tyskaläxa som jag hoppas fastnar då jag åker till Deutschland itself om bara tre veckor. Den senaste tiden har jag försökt maxa mina dagar då skola, vänner, familj och sysslor ska få plats på dygnets 24 timmar, men trots det slösar jag bort en stor del av den tiden på att göra absolut ingenting. Dock har jag köpt gymkort nu (ska verkligen försöka komma in i det igen) och hunnit med en hel del kul med mina vänner de senaste dagarna.

Är inne i en ganska platt period utan några större händelser, stora känslor åt något håll och få saker att se fram emot. Längtar mest efter sommaren precis som alla andra, vill träffa folk och festa och åka ut på äventyr. Bryta vardagsmönstret lite. Nu är det sovdags för mig, har börjat gå och lägga mig så himla tidigt. Som en liten bebis. Ha det fint hur som helst, kram. 

Likes

Comments

Min tubmlr, bjorklundc heter jag där

Skolan har börjat och det känns bra. Är fortfarande ledsen över allt jag missade men det kommer fler lov. Idag hade vi friluftsdag och åkte skidor i lilla spökbacken, jag testade snowboard för första och sista gången. Så himla svårt var det och efter en kvart hade jag slagit i svanskotan så hårt att jag gav upp. 

Har inte så mycket att skriva för att det helt enkelt inte händer så mycket i mitt liv just nu. Jag har fått tillbaks många prov som har varit positiva överraskningar. Bra betyg är en bekräftelse jag verkligen behöver och det är skönt att veta att all den tid jag lägger ner på att plugga faktiskt lönar sig. För övrigt har jag bestämt mig för att söka bekräftelse hos mina vänner och inte fiska på annat håll. Blir gladast av det och mår bäst så. Vågar stå på mig mer och det är jag glad över. Var ärliga mot er själva och de i er omgivning people, det vinner alla på. Gör det ni vill och mår bra av, och ljug inte för någon för sanningen kommer alltid fram på något vis. Puss 

Likes

Comments

Är arg och trött på min kropp nu efter 3 dagar med hög feber och massa missade planer. Ville ha en helt ledig vecka utan plugg och stress fylld med roliga dagar och kvällar men istället hann jag endast med två av de många planer jag hade och resterande tid har jag mått skit. 

Intalar mig hela tiden att många har det värre, och att det bara är feber som går över. Men det är faktiskt svårt att jämt och ständigt ha perspektiv och jämföra sig själv med de som har det värre. Speciellt som jag är världens ynkligaste sjukling också. 

Ska fortsätta fylla dagen med tv tills ögonen blir fyrkantiga. Hejs 

Likes

Comments

Att vara smart anses ofta vara något åtråvärt och fint, men varför? Varför är denna egenskap, som är både destruktiv och endast baserad på gener något som många vill ha och klassar högre än det motsatta? Fram tills nyligen har jag varit en av dem som verkligen värdesätter intelligens, vilket jag än idag gör, men skillnaden är att jag inte längre underskattar naivitet. För tänk vad lätt det skulle vara att inte se allt fult och fel i världen, att inte tänka på komplicerade frågor som inte har några svar och bara ta livet som det kommer utan att alltid väga för och nackdelar och ständigt göra det mest rationella. Att inte behöva bli upprörd av världens orättvisor för att dina tankar helt enkelt inte sträcker sig så långt. Missförstå mig rätt, intelligens ÄR något fint och åtråvärt samt nödvändigt för att vårt samhälle över huvud taget ska fungera, men de med simplare tankar tycker jag är lika lyckligt lottade.  

Likes

Comments

Två bilder från gårdagen. Planen var att äta sushi med Nora (som nyss fyllt år, grattis igen<3) och Elvira för att sedan möta Vilma och gå på bio, och sedan gå tillbaks till Nora för att fira henne. ​Väl vid bion hade något gått snett med vår biljettbokning, så vi fick skjuts av några vänner tidigare till festen. Under kvällen var vi bara 6 tjejer men det hela var jättemysigt och jag hade väldigt roligt fram tills allt blev för mycket och jag somnade i soffan. Vaknade upp idag och mådde värre än jag gjort på väldigt länge, så jag bestämde mig för att ta första bussen hem för att sova, äta och bli människa igen. Gick sådär och jag ligger fortfarande sängbunden även fast klockan närmar sig 5 på eftermiddagen, och mitt livs värsta bakfylla, eller matförgiftning som mina föräldrar snarare tror det är, hindrar mig från att göra någonting alls. Väldigt tråkigt att min första fest på länge ska påverka mig så mycket och att kroppen sviker mig. Förhoppningsvis är, vad det nu är, borta imorgon och låter mig fortsätta med alla roliga lovplaner. Är så otroligt glad över denna lediga vecka utan plugg och krav, bara vänner fest och fjällen som står på schemat. Vill bara må ​bra ​nu. 

Nu ska jag kolla klart på Jakten på lycka (tipstipstips, jättefin film! kan även rekommendera virunga, så inspirerande och bra) och sedan försöka ta mig ut ur huset på mina skakiga bambiben. Hörs och ses.   

Likes

Comments

Fruktsallad - livets mellis

Livet rullar på och jag kämpar med skolan så gott det går. Vill ha helg, lov, fest, mys, med fina människor. Träffa nytt folk, leka i snön, kolla på bra filmer och dansa till rolig musik. Bara två veckor kvar till sportlovet nu som tur är, och tiden går fort så snart är det här. Nu ska jag kolla på ett till avsnitt Morran och Tobias innan det är godnatt för mig. Puss och kram.

Likes

Comments