Det er så min lille lejlighed :o) Jeg fik den februar 2016.

Jeg beklager jeg ikke har nogen billeder fra før, men der så simpelthen så tomt ud at jeg ikke lige eksisterede på at få taget billeder, hæhæ. Jeg har ikke taget noget billedet af toilettet, tænkte ikke det var så spændende, men i må gerne få et billede, hvis i er interesseret :o)

Lidt om min lejlighed: Den er 20,5 kvm, og virkelig billig i husleje. I kan. Boligudlejeren er Domea.
Ier mere en velkommen til at spørge om mere info i kommentarfeltet eller på min mail: camillakronmann@live.dk.

På daværende tidspunkt da jeg sagde ja til lejlighed, var jeg desperat for at flytte. Jeg ville bare så gerne langt om længe have mit eget og have den frihed og så samtidig lære blive selvstændig. Selv sørge for mad, økonomi og diverse ting og sager.

Min drøm var godt nok at finde noget der var større, men da det er så svært at finde lejlighed, så tog jeg det jeg kunne få - også så jeg er inde i varmen f.eks. i forhold til her, hvis jeg vil blive boede - så kan jeg få noget større når økonomien er til det.
Ser dog meget frem til en dag at flytte i noget større. Jeg har planer om en dag at købe min egen andelsbolig i Tasstrup, men nu må vi se hvad tiden bringer.

Hvis man skal tænke positivt i forhold til den er lille så syntes jeg det er fedt at det er en lejlighed jeg har råd til at være i. Jeg har råd til kunne tage ud og hygge med mine venner eller i ud og spise/bio med kæresten hvis det er det jeg har lyst til. & det er SÅ rart at kunne have den mulighed. &så nu når jeg er på SU, så det sgu dejligt ikke at sidde i noget der er alt for dyrt.

Jeg har forsøgt indrette lejligheden efter min egen smag - vil gerne have lavet nogen små ting om, det vil man jo altid :o)
Jeg har prøvet udnytte pladsen så meget som muligt, så som at have overskabe over min chaiselong og har fået min onkel til at bygge et klædeskab til mig, som er helt oppe til loftet og god plads i (jeg har dog ikke fået taget at billede af det, men det står ved siden af min skænk på nr. 2 billed)

Jeg skriver et senere indlæg om hvordan det var at flytte hjemme fra, hvad jeg havde svært ved, hvad jeg har lært og hvad jeg havde med fra bagagen hjemme fra :o)


Rom blev ikke bygget på en dag :o)))


xx


Likes

Comments

Den første tatovering øverst til venstre er min fødselsdagsdato i romertal - IX XII XCV. 
Den fik jeg lavet i Alanya denne sommer og er super glad for den. Har i en lang periode overvejet det, så i sommers så gjorde jeg det sgu. :o)

Den nedenunder, er med en veninde som er en veninde tatovering, vi fik lavet i Sunny Beach.

Den i midten er et citat; Bag skyerne er himlen altid blå. Det er et citat jeg tit bruger, da jeg ser der er noget lyst bag noget mørkt. / Der er ikke noget der er skidt for det ikke er godt for noget andet. xx

Øverst til højre er en tatovering der betyder meget for mig og er for mig mor. <3 Family looove

Den sidste nederst til højre er tre svaler, som blev lavet meget spontan, men som også betyder meget for mig, for det er for nogen jeg har mistet.

Likes

Comments

Jeg vil starte mit blog indlæg ved at skrive lidt om mig selv.

Som beskrevet i min præsentation er mit navn Camilla og jeg er 21 år gammel og bor i min egen lille lejlighed i Hedehusene. En lille by mellem Roskilde og Tåstrup. Her er jeg utrolig glad for at bo, da det er en dejlig lille by.

Jeg er uddannet social og sundhedshjælper og pædagogisk assistent og læser til pædagog inde på Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg, med drømmen om at uddanne mig til pædagog inden for specielområdet - at arbejde på et opholdsted for unge mennesker er primær det jeg går efter lige nu.

Jeg blev anbefalet til at starte på at blogge, da jeg rigtig godt kan lide at skrive på computer og glad for at skrive følelser og tanker ned, da det altid har været frihed for mig at få ord og tanker ned på skrift.
& samtidig kan jeg med et håb blive til inspiration og hjælp for andre, da jeg rigtig gerne vil give mine erfaringer videre til andre som evt. står i samme situation som jeg selv har gjort osv.

Mit mål er at hyggeblogge om mit eget liv samt mine erfaringer og oplevelser jeg kan give videre til andre og om hvad jeg laver til daglig, kærlighedslivet, uddannelse/job, venne og familie forhold, erfaringer om forskellige ting og andre personlige emner.

I er mere end velkommen til at kontakte mig på mail: camillakronmann@live.dk eller i kommentaren neden for hvis i har nogen idéer til indlæg, eller har nogen spørgsmål.

De allerbedste hilsner og kram fra
Camilla Binne Kronmann

Likes

Comments