4 timmars sömn

Inatt hade jag så svårt att sova, magen är så stor nu att det är svårt att hitta ett skönt sätt att sova på. Somnade tillslut runt kl 03.00 för att vakna igen 04.30 och sedan igen 08.00. Då gick det inte att somna om så gick upp och åt lite frukost framför tvn.

Samlade lite kraft och åkte in till Malmö för lite sista klädinköp till mig själv, var helt slut när jag kom hem efter ca 2h på köpcentret. Blir trött för ingenting nu för tiden och längtar verkligen efter att ha lite energi.

Sov en stund på soffan sen blev jag så sugen på frukt och pasta haha vilken kombo, lagade till en super god och krämig pasta och gjorde en fruktsallad. Resten av frukten kommer gå åt till att göra färsk juice imorgon till frukost i min slow juice från Philips :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Magens utveckling

D.et är så kul att titta tillbaka på bilder på magens utveckling, på första bilden minns jag att jag tyckte magen var väldigt stor haha. Men när man nu ser på första och sista bilden så var den inte så stor.

Jag är bara så otroligt tacksam och glad att jag fått må så bra under så lång tid av min graviditet, det är först nu med 14 dagar kvar som det börjar bli riktigt tungt och jobbigt att känna sig lite smått orörlig.

Den senaste månaden tillbaka har jag inte kunnat träna på gymmet p.g.a smärta i ljumsken, jag har mest kunnat gå lugna och kortare promenader och sovit massa. Så nu längtar jag ordentligt till ett riktigt tungt, hårt och svettigt styrketräningspass.

Likes

Comments

Twistshakebaby

Alla pastellfärgade produkter finns nu i lager igen, dessutom finns det två nya färger att spana in. Cappuccino finns enbart i limited edition och New peach är ny i pastellkollektionen. Skynda dig att klicka hem din favorit innan de är slut i lagret igen! För att få 20% på hela sortimentet skriv in "camillaberg20" innan du betalar.

Likes

Comments

Beräknat datum

Take a guess?!

Här är min fina tavla från babyshowern där alla fick gissa när de tror att vår bebis kommer.. Han är beräknad 11 augusti så nu är det bara 14 dagar kvar. I appen står det dock 12 dagar, men det var för att efter först ultraljudet fick vi ett nytt datum av barnmorskan som var 11 augusti istället för 9 augusti.

Nu känns det som man går på helspänn hela tiden, för nu kan det hända när som. Vi känner oss redo eller så redo som man kan vara. Babyväskan har varit färdigpackad sedan länge och hans fina rum står färdigt och väntar på att han ska få flytta in. Det kan självklart också bli så att jag går över tiden vilket är väldigt vanligt med första barnet. Vi längtar och väntar med spänning. ❤

Likes

Comments

Friday feeling

Fredag och äntligen sol då gäller det att fånga dagen. Sov ut ordentligt idag och drog sedan iväg med älsklingen för lite sen lunch och en mysig promenad på stranden. På kvällen åkte jag in till Malmö och mötte upp tjejerna för lite girlsnight med god mat och goda alkoholfria drinkar. Kan varmt rekommendera Scania baren i Malmö om du inte ätit där innan, deras mat är gudomlig, en mix av mexikanskt och koreanskt.

Likes

Comments

Rabattkod

Missa inte min rabattkod hos Twistshake, genom att ange " camillaberg20 "i kassan innan du betalar så får du 20% rabatt på ditt köp på hela sortimentet. Jag fick hem denna super söta Mini sippy cup 230 ml som jag ser fram emot att använda, perfekt att fylla med frukt eller bär och sedan vatten för lillen att dricka.

Lagret är dessutom nu påfyllt med nya färger varav en är limited edition, in och kolla på hemsidan https://twistshake.com/se/. Riktigt snygga i cappuchino och new peachLikes

Comments

6 år


Har ibland svårt att ta in att jag fått möjlighet att träffa denna underbara person och få dela mitt liv med honom. Att vi delat 6 år tillsammans är helt galet, och att vi nu väntar vårt första barn känns helt fantastik underbar samtidigt som det känns overkligt. I september har vi vår års dag och firar 6 år tillsammans.

Det är intressant när man börjar fundera varför man egentligen trivs så bra med något.

Men den absolut största anledningen till att jag trivs så bra med honom är för att han alltid får mig att skratta, han är så otroligt rolig och jordnära och vi klickar bara så sjukt bra. Sen är han för mig så otroligt snygg och alltid mån om att ta hand om sig själv, de tycker jag är väldigt attraktivt och viktigt. Dessutom är han otroligt omtänksam och snäll och vill alltid ens bästa.

Hans bästa och finaste egenskap är att han alltid sätter andras behov framför sina egna och alltid ställer upp när man behöver det. Jag är övertygad om att han kommer bli en helt fantastisk pappa och det kommer vara så kul att fortsätta dela livet med han, för om det är någonting som är garanterat när man delar sitt liv med han så är det att man aldrig har tråkigt. Vi är båda rätt "flippiga" av oss och har samma humor så det blir inte tråkigt när man umgås även om man bara är hemma. Och han är så extremt kärleksfull.

❤Han gör mig helt enkelt till en bättre person ❤

Likes

Comments

Stämmer det eller ej? 

Dessa är några av de saker som sägs få dig att må bättre.

Hur känner du tror du att det stämmer? Och hur ofta gör du något av detta?

Jag tror verkligen att det ligger något i det och att det är många faktorer som spelar in för att höja vårt välmående. Jag försöker prioritera det mesta nedan, men det är tex inte varje dag jag skriver ner vad jag är tacksam över. Men ska nog bli lite bättre på det.

 • Vistas ute i solen eller iallafall utomhus så ofta du kan.
 • Andas
 • Vårda vänskapen & träffas varje vecka.
 • Sitt inte för ofta, kroppen mår bäst av små pauser.
 • Skratta, minskar stressnivån & ökar immunförsvaret
 • Prioritera din sömn.
 • Var tacksam, skriv ner 3 saker varje dag som du är tacksam över för att rikta fokus på det positiva i livet.
 • Prova något nytt, ta dig ur bekvämlighetszonen. Ju fler rutiner vi har större är chansen att vi går på autopilot.
 • Sträck på dig, var stolt.
 • Motionera regelbundet, gärna på morgonen om möjlighet finns för att öka energin inför dagen.
 • Använd vardagsmotion.
 • Ät ordentligt och prioritera din kost och ät det som får dig att må bra. Planera dina matvanor.
 • Drick mycket vatten och lite alkohol.
 • Ha saker att se framemot, det gör att livet känns lättare och roligare.
 • Försök ta lite ledig, om du tex har en extra semester dag.
 • Försök att inte vara uppkopplad exakt dygnet runt.
 • Bada kallbad & basta


Likes

Comments

2 hjälpsamma tips

Börja andas med buken!

För in luft genom näsan, spänn ut magen, håll andan och släpp ut luften genom näsan. Lägg händerna på magen så känner du hur buken åker upp och ner.


Muskelavslappning

Andas in och spänna hela kroppen och när du inte kan hålla andan längre så slappnar du av i hela kroppen, upprepa 2 gånger. Andas nu in och håll andan medan du spänn bara händerna, andas ut och slappna av. Andas in och håll andan och spänn endast benen, andas ut och slappna av. Andas in och håll andan och dra upp axlarna till öronen, andas ut och slappna av.

Du kommer garanterat känna skillnad efter några gånger. Det är olika för alla hur mottaglig man är, för mig kände jag enormt stor skillnad första gången jag lyssnade på en guida muskelavslappning. Tips sök på Spotify eller Youtube.

Lycka till!


Likes

Comments