Next up: London

Hei og beklager for fraværet mitt de siste to dagene! Jeg har hatt, og har fortsatt, en haug med innleveringer hengende over meg. Blæ! Jørgen dro hjem til Norge onsdag kveld, så jeg har vært alene de siste dagene, noe som har vært overrasskende deilig. Jeg har slappet av, spist middag med en venninne, ryddet, vasket, lest og ja.. Bare vært litt for meg selv, rett og slett! I skrivende stund sitter jeg på toget til London for å møte familien. Mamma fyller nemlig 50 år på søndag og det må jo feires på skikkelig vis! Kamera blir selvfølgelig med på tur, så titt gjerne innom igjen i kveld ♥ Følg med også på snapchat (camaslak) for flere oppdateringer! Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments


Hva studerer du, hvilke universitet går du på og hvordan søkte du til utlandet?

Jeg studerer markedsføring og ledelse på Oxford Brookes Univeristy. Før jeg dro, trodde så og si alle jeg skulle gå på the Oxford, akkurat som om de ikke hørte "Brookes", haha! (Har latt dem tro det, si.) Jeg fikk hjelp til hele søkeprosessen gratis gjennom acrossthepond.com, og jeg anbefaler alle som ønsker å studere i Storbrittania å bruke denne siden!

Hvor mye bruker du på klær i måneden?

Det varierer veldig. En måned kan det være under fem hundre kroner, en annen måned over fem tusen. Ettersom jeg jobbet i hele sommer og sparte mye av det, har jeg handlet ganske masse her nede. Fremover blir det nok ikke like mye shopping, og som dere vet handler jeg veldig sjeldent på andre steder en Zara. Elsker å handle billig slik at jeg får masse for pengene, haha!

Har du fått låne med vesker av moren din til England?

Det har jeg! Jeg eier jo ikke en eneste veske selv, så fikk låne med tre stykker hun sjeldent bruker.

Hvor ser du deg selv om fem år?

Godt spørsmål! Om fem år er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet, med enten en bachleor eller master i markedsføring. Jeg håper også jeg har fått meg en jobb jeg trives med og at Jørgen og jeg bor sammen i en leilighet med en liten hund ♥


Hvor høy er du?

166,5 cm akkurat!

Hvor mye tid bruker du på bloggen hver dag nå som du går på skole?

Jeg prøver så godt jeg kan å skvise inn tid til bloggen mellom slagene, og vil nok si jeg bruker to timer i gjennomsnitt per dag.

Hva er dine tre favoritt produkter i sminkemappen?

Pro Longwear Concealer fra Mac, Clarins lipgloss i farge 03 og øyenskygge paletten min fra Bronx. Love, love, love!

Stjernetegn? Favorittfarge? Favorittartist? Favorittshow? Favorittskuespiller? Favorittklesplagget?

Vekten. Beige. Beyonce. Keeping up with the Kardashians. Cameron Diaz. Joggebukse. Tjohei!

Hvor lenge har du og Jørgen vært sammen?

To år på juleaften, hihi

Har du noe i leppene dine?

Absolutt ikke! Som jeg har skrevet før, er jeg ganske i mot det å fikse på utseende sitt i ung alder, spesielt når det kommer botox og fillers i ansiktet. Altså.. Jeg skjønner ikke. Hvorfor skal man fikse på utseende sitt i sin beste alder?

Hvor henter du inspirasjon til klesstilen din i fra?

Etter mange år hvor jeg har prøvd mye forskjellig, føler jeg at jeg har funnet mye mer "min klesstil". Jeg vet på en måte veldig godt hva jeg liker og ikke. Når det kommer til inspirasjon til antrekk, elsker jeg å titte på instagramprofiler og andre bloggere!Hva studerer kjæresten din?

Finans, økonomi og internasjonal business

Hvordan er forholdet ditt med Jørgen?

Forholdet til Jørgen og meg er veldig.. Seriøst for å være i så ung alder, kanskje? Vi har det så fint i hverandres selskap og det føles nesten ut som vi har vært sammen i ti år, haha! Dette har nok noe å gjøre med at vi har tilbragt såpass masse tid sammen og har opplevd mange oppturer og nedturer sammen på "kort tid". Forholdet vårt er med andre ord veeeldig avslappet og ikke minst koselig ♥

Er du sjalu og hva er det du ikke liker i et forhold? Kan Jørgen for eksempel snakke/snappe med andre jenter uten at du reagerer?

Da jeg var singel var jeg fast bestemt på og ikke bli en "en sånn derre sjalu kjerring" når jeg fikk kjæreste. Guess what? Det ble jeg, og MYE verre enn forventet! Det som er litt deilig, er at vi er begge veldig like på det området der og har dermed "regler" for hva som er greit og ikke. Vi begge har for eksempel nulltoleranse når det kommer til å snakke med andre gutter/jenter, med mindre det er venner av oss, så klart. Vi kranglet masse om dette i starten, siden hverken han eller jeg visste hvem som faktisk var venner og ikke, ettersom vi bodde i to forskjellige byer. Haha!

Føler du på kroppspresset og har du noen gang slitet med mat?

Jeg føler faktisk mindre og mindre på kroppspresset, av en eller annen merkelig grunn. Det kan nok ha noe å gjøre med hva jeg definerer som en fin kropp, nemlig en som er sunn og "normal". Og nei, jeg har heldigvis aldri slitet med mat. Food is life!

Hvilke blogger leser du?

Phew, det er mange! Eirin Kristiansen, Emilie Tømmerbeg, Ida Wulff, Emilie Nereng og Fotballfrue er noen av dem.


Anbefaler du å flytte til utlandet?

JA! I hvert fall til England. Jeg vil tørre å påstå at man får mye mer ut av å reise til utlandet, med tanke på språk, kultur og nye impulser. Det jeg syntes er så kjekt med å bo her, er at jeg kan fly hjem "når som helst" dersom jeg vil treffe venner og familie. En ulempe er at det er sinnsykt dyrt, men med stipendet fra lånekassen går det akkurat!

Yndingsfrokost, lunsj og middag?

Smoothie, fersk brød med pålegg og spagetti bolognese. Mmm!

Hvilken parfyme bruker du?

Jeg varierer mellom disse (rosa og hvit) og Versace Vanitas. Sååå gode alle sammen!


Likes

Comments


Football got me like

For å understreke hvor (over) interessert kjæresten min er i fotball, kan jeg jo begynne med setningen han innledet skoleoppgaven sin med: "Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it´s way more serious than that". Altså..?! Nå skjønner sikkert de fleste jenter der ute hva jeg har å deale med, så dere kan jo tenke dere at når Manchester og Liverpool skulle spille mot hverandre i går kveld, kunne vi ikke annet enn å dra på en pub for å se på. Det skal sies at Jørgen vet hvordan han skal lokke meg med, for med en pepsi i hånda og en burger foran meg er jeg mer enn fornøyd, haha!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og skal til å hive i meg en tacolefse eller to. Har jeg forresten nevnt hvor mange ganger vi har spist taco i løpet av de siste 4 ukene? 16 GANGER!! Nei, jeg hverken tuller eller overdriver. Fra og med i morgen innfører jeg på taco-rehab og bedre matvaner!

Likes

Comments


Mmm...

Ooookei. I dag lagde jeg noe som jeg vil tørre å påstå er min beste smoothie oppskrift noensinne. Jeg har lenge hatt lyst til å lage en smoothie basert på sjokolade, så i stad bestemte jeg meg rundt for å hive meg rundt å prøve! Resulatet? Helt nydelig! Dette er kanskje ikke den absolutt sunneste varianten du finner på markedet, men et godt alternativ til dessert eller kveldssnacks når man er fysen på noe godt - oh yes!


Jeg kjørte sammen 2 modne bananer, 3 isbiter, en teskje honning, en spiseskje kakaopulver, en hel avokado og tilpasset mengde med soya vaniljemelk i blenderen, før jeg toppet med nøtter, kokosflak, granola, pianøttsmør, banan og litt nutella. Hvis du ønsker at sjokoladesmaken skal bli enda "renere" kan du enten bytte ut avokadoen med en vaniljeyoghurt, eller helle over enda litt mer kakaopulver.


Denne sammensetningen.. Oh my! Ja, dette må være noe av det beste jeg har smakt på lenge! Jeg kan også tenke meg at smoothien blir god etter et par timer i kjøleskapet som en slags "sjokolade mousse". Test den gjerne ut og fortell meg hva du syntes

Likes

Comments


GRWM: Hair & Makeup

Hei og god søndag, babes! Jeg velger å pangstarte dagen med å dele enda en film denne uken, før jeg setter i gang med innlevering og kjipe skolegreier. Denne frøkna har nemlig fått seg ny linse og et så kalt ringlys, så i går kveld kunne jeg ikke annet enn å teste ut begge deler! Jeg ser at jeg må øve meg litt mer med begge disse to tingene, for filmen ble veeeldig lys og kanskje litt uklar noen steder.. I tillegg sluttet kamera å filme midt i. Great! Så hvis noen skulle lure, er det eneste jeg har gjort mellom eyeliner og løsvipper, maskara og solpudder. Kos dere med filmen og nyt siste dag av helgen, så snakkes vi i morgen ♥

Likes

Comments

I går fikk jeg endelig somla meg inn på Amazon og kjøpt en ny linse til kameraet mitt, og klokken 12:00 i dag tidlig var den levert på døra, gitt! Etter å ha sittet med skolearbeid et par timer, gikk jeg og Jørgen ut for å teste den. Kvaliteten er definitivt ikke like bra som 45 mm linsen min, men nå har jeg hvert fall mulighet til å filme og ta "cafe-bilder" uten å måtte gå 10 meter fra bordet, yay! Jeg tenker derfor å spille inn spørsmålsrunden fortløpende, så hvis dere har noen siste spørsmål, trykk her for å gå til innlegget ♥


// I´ve finally bought a new lense to my camera - yay! I found it on Amazon yesterday, and if was delivered on my door by 12:00 this morning. Good service! After sitting with homework a few hours, my boyfriend and I decided to go out to test it out. The quality is definitely not as good as my 45mm lens, but I least do more youtube films now! And not to mention: not have to walk 10 meters away from the table when I´m taking pictures of food. Haha!

Likes

Comments


Green & grey kind of day

Jeg har på mange måter blitt veldig glad i det korte håret mitt. Det tørker lett, går fort å fikse og er generelt mye lettere å holde styr på enn langt hår. Men, for meg som er så glad i å ha håret oppsatt, helst i en høy hestehale, er ikke skulderkort hår helt optimalt, skal jeg si dere. Et stikkord: rottehale i nakken! Det blir også en kamp når jeg ønsker å ha en nakkeflette, slik jeg har i dag. Ikke bare blir den 2 cm kort, håret faller også ut alle veier.. Phew!

Her er klokken 14, så nå skal jeg hive meg rundt og sette i gang med litt skolearbeid før det kommer en haug med mat på døren. Her kan man nemlig "nettshoppe" alt av mat og få det levert dagen etterpå til bare 10 kroner ekstra - perfekt for oss som bor et stykke unna byen! Håper uken deres har vært fin så langt ♥ Over halvveis til helg, nå. Hang in there!

Likes

Comments


• • • • • • • • • • • •


1. Polo

I helgen prøvde jeg som sagt Polo og det er virkelig noe av det gøyeste jeg har gjort på lenge! Hvorfor har vi ikke dette i Norge?! Jeg tror jammen meg jeg skal slenge meg på hesteryggen både en og to ganger til, før det blir for kaldt ute!


2. Work out

Har jeg nevnt at vi både har treningsstudio, svømmehall, dansestudio, tennisbane og 18-hulls golfbane på campuset vi bor på? Og det til 120 kroner i måneden?! Yessda - her er det ingen unnskyldning til og ikke trene, hvert fall!


3. Cook

Vi (les: jeg) har vært overraskende flinke til å lage mat på kjøkkenet, i stedet for å bestille take away. Det eneste problemet er at det ofte går i de samme middagene hver uke, og nå kjenner jeg at jeg er ganske lei både taco, spagetti, kylling med ris og lasagne. Denne måneden har jeg lyst til å prøve nye oppskrifter, og jeg har et lite mål om å innføre fisk èn gang i uken, selvom jeg tror det er svært urealitstisk. Haha!


4. Drink chai latte

Til dere som ikke liker kaffe: her har dere verdens beste drikk! Jeg sørger for å få med meg en kopp fra Starbucks på bussen nesten hver dag, men jeg vet at Baker Hansen sin også er veldig god. Jeg garanter høst- og vinterstemning på sitt beste!


5. Quality time

Om et par uker, skal hele familien samles i London i forbindelse med mammas 50 års dag. Det blir så koselig! Middager, musikal, hotellovernatting, gatevandring.. Kvalitetstid! Jeg gleder meg!


6. Water, water, water

Jeg må være verdens dårligste på å få i meg nok vann. Dette har nok noe å gjøre med at springvannet vi har hjemme smaker mildt sagt vondt, så kroppen min har liksom vendt seg til og ikke drikke så mye vann.. Ellerno? Ikke bra er det i hvert fall! Fremover skal jeg bli flinkere til å ta med meg flaske på skolen, slik at jeg kan fylle den opp gjennom hele dagen!


7. Set up a budget

Selvom jeg "lever på et budsjett", har jeg ikke nødvendigvis satt opp ett, he he. Denne måneden ønsker jeg å få større kontroll på hvor mye penger jeg egentlig bruker på hva. Mat er heldigvis ganske mye billigere her enn i Norge, men det går liksom 5 pund her og der på kaffe og andre småting hver dag, som jeg ikke tenker over.


8. Go for walks in the park

Vi bor jo i nærheten av så mange nydelige, store parker som jeg enda ikke har sjekket ut. Perfekt for søndagsturer! Jeg ønsker også å sjekke ut Harry Potter fascilitetene som finnes i byen her. Man kan visst få en guidet tour gjennom Oxford University, der man blant annet få se mathallen filmene er spilt inn i. Gøy!


• • • • • • • • • • • •

Likes

Comments


- Datenight -

Forrige uke var jeg og Jørgen på en utrolig god italiensk restaurant her nede, og om jeg vinner "ukens veddemål" (som inkluderer å stå opp klokken 07:00 hver dag..), har han jammen meg lovt å spandere på meg til helgen igjen! Hvis jeg taper derimot, står regningen på meg. Sånn holder vi på da, haha! Like stae begge to.

Denne uken blir det mye fokus på skolearbeid og innleveringer, men jeg skal prøve så godt jeg kan å holde det gående her inne for det. Kom gjerne med ønsker i kommentarfeltet dersom det er noe du vil lese om! ♥

Likes

Comments