Jeg har byttet plattform! Dere finner den nye bloggen min HER

Likes

Comments

ANNONSE


Easy everyday makeup inspired by fall

Det skal sies at vi går mot vinteren, men jeg tviholder fortsatt på de vakre høstfargene som finnes ute ♥ Denne høsten har jeg også vært flink til å importere disse fargene i sminkerutinen min. For et par uker siden mottok jeg nemlig noen produkter fra Happy Wifey som jeg nå har testet ut. Så, i dag skal jeg vise dere en look som har blitt en stor favoritt og nesten en daglig rutine for meg!


Etter jeg har lagt foundation i hele ansiktet, påfører jeg denne concealeren fra The Balm under øynene. Denne har vært en favoritt hos meg i maange år på grunn av dens gode dekkevne. Med andre ord: perfekt for trøtte øyne og røde urenheter!


På øynene legger jeg først en lys lillatone (Fiesty) over hele øyelokket med en stor kost, før jeg påfører gull (Faithful) med fingeren på selve lokket. Jeg avlsutter med en mørk burgunderrød skygge i globallinjen (Funny), og en enda mørkere tone (Friendly) langs vippekanten for å få en smokey effekt.

Mange vil nok legge solpudderet på hylla mot vinterstid, men akkurat der er jeg helt motsatt! Jeg elsker å beholde den solkyssede gløden gjennom hele året, men det er viktig å bytte til en bronzer med mere gråaktige toner på vinteren for og ikke enda opp oransje. Dette solpudderet fra The Balm syntes jeg dermed er helt perfekt, og det legger jeg som et tretall på hver side av ansiktet, samt nedover halsen og bak i nakken.

Jeg avslutter med å fylle inn brynene med dette brynspudderet i fargen "Blonde" fra Billion Dollar Brows. Er du blonde / mørk blonde sånn som meg og ikke klarer å finne et naturlig brynsprodukt? Her har du svaret! Denne lille saken kombinert med denne brynskosten har blitt to store favoritter i sminkepungen min!

___________________________________________________________________________________

Nå kan dere forresten bruke koden Camilla20 og få 20% rabatt på alle sminkeprodukter hos Happy Wifey Happy shopping, girls!

Likes

Comments


Subscribe to my
youtube channel here!

Jeg har hatt tre kjempefine dager med mamsen på besøk, og siden jeg har hatt en del fritid tok jeg meg tid til å filme litt her og der! Vi har ikke gjort så altfor mye spennende, men en snutt innimellom alle bildene er vel ålreit i blant? Jeg syntes faktisk det bare blir gøyere og gøyere (og mer komfortabelt..) å lage videoer, så hvis du har et ønske - legg gjerne igjen en kommentar nedenfor Da er det vel ikke mer å si enn: sett på HD 1080 og snurr film!


Likes

Comments


- Glimpse from my day -

Et sent "god fredag" fra meg! Jeg kom nemlig akkurat inn døren etter nok en koselig dag med mamma på besøk. Vi startet morgningen med baking av "mutterns rundstykker" (add meg på snapchat "camaslak" for oppskriften), før vi tok en bytur med rusling i parken og deilig lunsj. Jeg har faktisk ikke knipset mange bildene i dag, nettopp fordi jeg har... Filmet! Selvom jeg er tidenes amatør når det kommer til "vlogging", tenkte jeg det kunne være gøy med en liten video igjen! Nå skal jeg derfor lene meg tilbake for å se på klippene og sette i gang redigeringen. My kind of friday night! Hva skal dere i kveld? ♥

Likes

Comments


Flowers on budget

Hei godinger, hvordan går det med dere? Min uke har vært ganske hektisk hittil. Jørgen reiste hjem til Norge i dag tidlig og i kveld kommer mamma på spontanbesøk. Koselig! ♥ Hun blir til lørdag, og vi har egentlig ikke lagt store planene for de kommende dagene. Jeg har en del skolearbeid å gjøre unna, men ellers ligger det et stort outlet 30 minutter fra Oxford som jeg har veldig lyst til å dra på i løpet av helgen. Vi får se!


Mamma hjalp oss også med å flytte inn den første helgen her nede, og det første hun ironisk nok la merke til var disse hortensiane som står i "hagen" bak campuset vårt. Helt siden da, har jeg sneket meg ut på kvelden èn gang i uken og plukket med meg et par stykker hjem. Jeg delte også denne "hacken" med naboen for en liten stund siden, og nå har vi plukket så mye at det snart bare er blader igjen på den stakkarslige busken, haha! Det var dagens lille røverhistorie. Nå skal jeg dykke nedi skolearbeidet, for så å plukke opp a mor! Goood onsdag ♥


xx

Likes

Comments


Skincare

Mot vinteren er det spesielt viktig å ta vare på lepper, ansikt og kropp. På denne tiden liker jeg å bytte til litt "fetere" kremer for at huden ikke skal tørke ut i kulden. Mine favoritter er Elizabeth Arden sin lipbalm og green tea fuktighetskrem, samt Clarins sin "Fluide Hydratant Matifiant" ansiktskrem. Sistnevnte gir masse fuktighet uten å gjøre huden oljete og blank utover dagen. Love it!


Switch colors

Personlig elsker jeg å ha burgunderrøde negler, metallisk øyenskygge og leppestifer med bruntoner på høsten. Eksperimenter med høstfarger og prøv nye kombinasjoner! ♥


Foundation

Høst betyr blekere hud og kaldere vær. Med andre ord: du slipper å bekymre deg for at foundationen din skal "svette" av! Det betyr også at foundationen du bruker på sommeren kanskje er liiitt for mørk til denne årstiden. Finn en matt farge som matcher hudtonen din - min favoritt er Armani Luminous Silk!


Use hair oil

Det er ikke bare huden som blir tørr når vi går mot kaldere tider, håret kan også trenge litt pleie! Mitt beste tips er å kjøpe en hårolje og / eller kokosnøtt olje. Førstnevnte liker jeg å bruke som en leave in i håndkletørt hår, og sistnevnte som en hårmaske over natten. Sliter du med tørt og slitt hår kan jeg garantere at dette funker som fy!

Likes

Comments

Tips & tricks

Den siste tiden har jeg fått en del forespørsler om jeg kan vise dere hvordan jeg redigerer instagram-bildene mine. Jeg eeeelsker instagram og er kanskje over gjennomsnittet både aktiv og nørd når det kommer til denne appen. Før brukte jeg mange forskjellige redigeringsprogrammer, som for eksempel vsco cam, men nå gjør jeg det hele i kamerarullen og/eller i selve instagram. Nedenfor finner dere tre punkter med beskrivelse av hvordan jeg redigerer bildene mine + noen tips dere kanskje kan plukke opp ♥ Håper dere liker det!


Lysstyrke, kontrast, metning og skarphet

Dette er mine fire mest brukte elimenter når jeg redigerer i instagram! Lysstyrke bruker jeg for å få bildet så lyst som mulig, kontrast for at det ikke skal bli så blast, metning for at huden skal bli brunere og skarphet for at bildet skal bli så klart som mulig.


Filter

Jeg bruker filteret "aden" til så og si alle bildene mine, men det hender også jeg dobbelredigerer de. Da velger jeg filteter "utvasket" i kamerarullen og "aden" på instagram, slik at bildene mine har så og si den samme fargetonen. Noen ganger lagrer jeg også bildet i instagram (tips: slå på flymodus og legg ut bilde, da lagrer det seg uten å bli publisert) og legger på et nytt filter oppå det andre, før jeg publiserer.


Velg et tema

Ved å gå for samme redigering og filter på alle instagram bildene, blir også feeden mye stiligere og ren. Et tips er å velge en farge / et filter du liker og prøve å kjøre den samme stilen på alle bildene. Jeg har faktisk hørt at bilder med blått i seg / blåe filtere øker engasjementet med over 50 prosent?! Nå skjønner jeg hvorfor alle de store instagramprofilene bor ved vannet og reiser mye, lol.


Instagram
@camillaaslaksrud


Likes

Comments


Kan jeg friste med 6 pannekaker toppet med nutella, rørte jordbær, banan og vaniljeis? Dette er den ultimate søndagsfrokoten og den er verdt hver eneste kalori, spør du meg! Nå skal det sies at dette var forrige søndags frokost. I dag ble det derimot knekkebrød med leverpostei til kontrast, haha!


Sundays..
Sleep until youre hungry
and eat until youre sleepy


Her i huset betyr søndag vasking og rydding av både klær og leilighet. Vi tok faktisk tiden forrige uke, og vi bruker nøyaktig èn time på å få det helt strøkent. Og to timer på å få det helt kaos igjen.. Jeg liker også å bruke dagen på å planlegge den kommende blogguken, så rart det måtte høres ut, slik at jeg kan stresse mindre i ukedagene. Ellers er bh ovlig, pysj obligatorisk og netflix helt innafor fra morgen til kveld! Har du noen faste søndagsrutiner?

Likes

Comments

Bildene ovenfor er fra en av de første dagene til Jørgen og meg her nede i England. Det er hele 7 uker siden vi flyttet hit, tenk det! Jeg husker at dagen kom så brått på. Ja, vi hadde jo visst det i nesten ett år, men det skjedde så mye hjemme på privatfronten at vi hverken rakk å glede oss eller tenke så mye over det. Vi skulle trossalt flytte til utlandet, bli samboere og studere på engelsk. Et ganske stort steg, spør du meg.

Så, hvordan har det egentlig gått hittil? Overraskende bra! Det henger kanskje sammen med at jeg forventet at det skulle gå litt dårlig. Hjemlengsel til venner og familie, at Jørgen og jeg skulle gå mye oppå hverandre eller at skolen skulle bli en stor utfordring. Vel, jeg vil virkelig ikke hjem, Jørgen og jeg fungerer supert som samboere og det er faktisk deilig å ha noe å stå opp til hver dag etter et langt friår. Forelesningene er lærerike og timene er få. Jeg har mye fritid, nok av venner og jeg bare.. Har det mye bedre inni meg enn jeg har hatt det på lenge. At et så spontant og lite gjennomtenkt valg skulle føre til noe så bra hadde jeg virkelig ikke trodd.. ♥

Likes

Comments


.. And thigh high boots!

Jeg fikk dessverre ikke oppdatert dere i går, da alle bildene på bloggen ikke ville vises av en eller annen merkelig grunn..? Heldigvis er det i orden i dag, men tror dere ikke kameraet mitt holdte på å streike da vi skulle da bilder? Joooda! Det må visst sendes på reperasjon, noe som er litt krise med tanke på bloggen.

Ellers har denne lørdagen vært veldig fin. Jeg startet dagen med litt ærender i byen og det var da jeg skimtet denne fine fuskepelsen i vinduet på Topshop. Etter jeg hadde hørt med dere på snapchat (add meg gjerne på: camaslak) og fikk et enstemmig ja, måtte den bli med hjem ♥ Senere møtte jeg en venninne til en deilig lunsj og tror dere ikke hun møtte opp i samme jakke? Haha! Vi rundet av dagen med litt shopping og en god latter på sidelinjen av fotballbanen. Jørgen har nemlig drukket siden kl 13 i dag for å delta i "fylle fotball" (...) Et stikkord: kaos! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt og at dere nyter helgen til det fulle!


WEARING
FAUX FUR TOPSHOP
TURLENECK HER
BUKSE ZARA
STØVLETTER STOCKHOLM DESIGN
SOLBRILLER DIOR
VESKE ZARA

Likes

Comments