Om du skal ta bare ET tilskudd i hele verden så ville jeg brukt noe som hadde den største effekten for god helse.

Når vi vet at vi har 100 trillioner av celler i kroppen vår og at alle celler består av en cellemembran, som igjen består av fettsyrer som ikke kroppen produserer selv men som må tilføres via mat. Disse fettsyrene gjør at cellemembranen fungerer som den skal, dvs slippe næringsstoff inn i cellen og avfallsstoff ut av cellene. Om dette ikke er på plass blir vi syke. Enkelt og greit.
I tillegg blir cellene våre angrepet av frie radikaler hver eneste dag og derfor er det så mye snakk om at vi må spise tilstrekkelig antioksidanter.

I Balanse-oljen får du dekt begge disse viktige næringsstoffene.
Fiskeoljen inneholder de riktige fettsyrene som holder cellemembranen elastisk og sunn slik at den fungerer som den skal.
Olivenoljen inneholder antioksidanter som beskytter cellene mot angrep fra frie radikaler.

Så forskjellen mellom helse og sykdom er rett og slett hvor mange celler vi har i kroppen som fungerer bra versus fungerer dårlig. Det er ikke snakk om å ta et tilskudd som skal fikse et problem, men å få cellene til å fungere optimalt. Hva velger du?

For mer info om produktet send Mail til camaila_eidsto@hotmail.com

⭐️CamillaEidstø⭐️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Vi spiser 10 ganger for mye omega-6!!

Omega-6-fettet blir først et problem når du spiser langt mer av det enn av omega-3. Men det gjør de fleste av oss dessverre uten å vite det.


Forskerne har regnet på det: Hver gang gjennomsnittsnordmannen spiser én del fiskeolje, inntar vi 9–10 deler planteolje. I steinalderen spiste forfedrene våre i forholdet 1:1, og fordi arvemassen vår endrer seg langsomt, er kroppen vår fremdeles innrettet etter den fordelingen. Forholdet var også 1:1 i den klassiske middelhavskosten som man spiste på Kreta på 1960-tallet.

Utallige studier har dokumentert at den formen for kosthold forebygger mange kroniske sykdommer og forlenger levetiden. Også det tradisjonelle sørasiatiske og japanske kjøkkenet har et langt bedre forhold mellom omega-3 og omega-6. Hvis du spiser og lever sunt ellers, kan du klare deg bra med et forholdstall på 1:5. Det krever bare at du er bevisst på å få i deg mer omega-3-fett og mindre omega-6. Kan du få omega- 3 og -6 ytterligere i balanse, er det selvfølgelig enda bedre.

Omega-6 utkonkurrerer omega-3

Hvordan kan de ellers isolert sett sunne omega-6-planteoljene plutselig havne i skurkerollen, tenker du kanskje. For å forstå det er vi nødt til å ta på oss de biokjemiske brillene et øyeblikk og holde tungen rett i munnen, for nå blir det innviklet:

Når omega-3-fiskeolje og omega-6-planteolje er tatt opp i kroppen, bygges de inn i den membranen som ligger rundt hver celle. Fra cellemembranen omdannes fettsyrene til noen hormonlignende signalstoffer kalt eikosanoider. De har stor innflytelse på om vi får en betennelse, om vi har smerter, om blodkarene kan trekke seg sammen og om blodplatene vil klumpe seg sammen til en blodpropp.

Kroppen kan ikke danne ubegrensede mengder signalstoffer, så omega-3-fiskeolje og omega-6-planteolje konkurrerer om å bli omdannet til signalstoffer. Fordi planteoljene er i flertall, er det i størst grad dem som legger beslag på enzymene i stoffskiftet. Dermed dannes det mange flere signalstoffer fra omega-6-planteolje enn fra omega-3.

Problemet er at omega-3-fiskeolje er langt bedre til å dempe inflammasjon og motvirke blodpropp, dempe smerter, senke blodtrykket og beskytte deg mot alle de andre sykdommene som kronisk betennelse i kroppen kan føre med seg. Så hvis du ikke retter opp ubalansen mellom omega-3 og omega-6, kan du lett komme i faresonen.

Omega-6 skjuler seg i alt fra brød til hermetisk tunfisk

Nå må du for all del ikke slutte å spise plantemat av frykt for omega-6. Problemet er ikke den daglige kvoten frukt og grønnsaker eller oljeskvetten du bruker i salatdressingen. Derimot bør du følge med på hva du får i deg fra de skjulte kildene til omega-6, for eksempel brød, ovnsbakt potet, nudelsuppe, kaker, kjeks, søtsaker, majonesprodukter, kjøpedressinger, tunfisk i olje, potetgull osv.

Ofte står det bare ”vegetabilsk olje” på varedeklarasjonen, og da snakker vi gjerne om billig planteolje, f.eks. soya-, mais-, solsikke- eller druekjerneolje. Soyaolje er en av dem som brukes aller mest i industrien. I USA regner man med at ca. 20 prosent av alle de kaloriene befolkningen inntar, stammer fra soyaolje alene! Det aller viktigste er imidlertid å spise mer fisk. En overveldende mengde forskning viser at omega-3-fiskeolje er et av de sterkeste våpnene mot en lang rekke av de sykdommene som inflammasjon kan føre med seg.

Her skjuler omega-6 seg også

Ristet løk
Hurtigmat, f.eks. pommes frites
Kaker, kjeks og mange typer brød
Buljongterninger
Posesuppe
Mange ferdigretter, f.eks. med potet
Remulade og majones
Margarin
Påleggsalater
Tortilla
Potetgull
Deigblandinger
Fruktpålegg
Eksotisk oppdrettsfisk
Hermetisk fisk med olje
All frityrstekt mat, også fisk
Kjøttkveg som ikke beiter fritt

Beskytter du deg selv mot Omega6? Godt mange har begynt å innse viktigheten med omega 3 og lar oss hjelpe dem med å få kroppen i rett balanse❤️

Likes

Comments

Ja for hvorfor er akkurat dette så viktig at barn får i seg? Og hvor mange gir egentlig barna sine disse tilskuddene?

Omega-3 er en gruppe av såkalte essensielle fettsyrer. Dette er fettsyrer som kroppen trenger jevnlig, men ikke lager selv. Omega-3 må derfor tilføres fra maten du spiser eller i form av et kosttilskudd for at kroppen skal fungere optimalt. Vet du at mesteparten av hjernen vår består av fett? Anbefaler dere å Google omega 3 og barn for å se viktigheten❤️

Det er jo ikke noe hemmelighet at barn og tran kan være en evig kamp. Her i huset ble det spyttet ut og havnet på klærne slik at de ble ødelagt og barna lukter tran: men andre ord det var noe svineri😳

Så finns det noe annet alternativ som er lettere å gå i barna? JA ENDELIG !! Nå er AquaX her en olje man blander i vann som gir en mild sitronsmak uten å være oljete. Perfekt for små kresne barn som ikke er noe glad i tran smak og oljete konsistens❤️


KVALITET + SYNERGI = RESULTATER BalanceOil AquaX er et kombinert ske- og olivenoljeprodukt. Forskerne våre har utformet BalanceOil AquaX for å få resultater. De e inkluderer utvelgelse av olje fra skearter med høyt innhold av EPA og DHA (essen- sielle omega-3-fe syrer), blandet med en spesiell extra virgin olivenolje av høy kvalitet med høyt innhold av polyfenoler. Vår BalanceOil-formel bidrar l å justere omega-6:3-balansen l et optimalt balansert nivå på en sikker og effektiv måte.

AquaX nøkkelord :

❤️Optimal hjernefunksjon
❤️Godt for hjertet ditt
❤️Styrker immunforsvaret ditt
❤️Enklere og bedre absorpsjon
❤️Smaker som sitronvann
❤️Brukervennlig

Link til video av den nye oljen her:

http://www.zinzino.tv/videos/489bdfb21e1eecccc0/balanceoil-aquax

Bilde over viser min datter før/etter hun begynte på olje ❤️.. Ja et bilde sier ofte mer enn ord.. For her i huset var kortison uakseptabelt🙌🏼

⭐️CamillaEidstø⭐️

Likes

Comments

Hva liker jeg aller best med disse produkter ? Jo nå skal dere høre ; At det har vært studie og forskning på produktene FØR de sleppes ut på marked ; for å ha DOKUMENTERTE effekter.

Så opp med labben de som ikke vil ha hengende hud allerede tidlig i livet ? Ja og forresten, når jeg snakker om tidlig livet så snakker jeg da 20-30 års alderen..... Allerede her er det vanlig å begynne å støte på disse rynkene og oppdage nye problemer og endringer man ikke hadde sett for seg komme riktig enda😅.....
Så hva er det da med dette produkter som jeg kan si er bra?
Jo det er utført studie av to gruppe der halve gruppen kun brukte zinzino serum, mens den andre halve gruppen brukte zinzino serum i tillegg til xtender som bevarer, beskytter og fornyer våre celler.

Gruppe 1 som kun hadde brukt serum hadde etter 60 dager en forbedret hud elastisitet på 18%.

Gruppen som i tillegg brukte xtender hadde etter 60 dager en økt hud elastisitet på 36%.

MERK : på 60 dager !!😃👏🏼 Det er fantastisk. Gjett om det er en slik på tur hjem til meg. Har allerede støtt på mine første rynker og har ikke tenkt å få flere av de på en stund😱

I tillegg er det betaglucan og betakaroten i den som gjør at vi får en gylden og fin glød i huden. Hvem foretrekker vel ikke det på vinterstid fremfor en likblek hud? Ja, også for dere menn selvfølgelig 🙌🏼


Dette produktet har også en veldig fin pris, og de jeg kjenner som har brukt produktet nå, og vært med på å teste det ut; bruker kun serum nå istede for alle de andre kremene de brukte før. Med andre ord så de har de spart masse penger der☺️ Den perfekte julegave til den som har alt 🎁

Ta kontakt på Mail : camaila_eidsto@hotmail.com om du ønsker mer informasjon om dette peoduktet.

⭐️Camilla Eidstø⭐️

Likes

Comments

Som jeg før har sagt er det IKKE noe som er bedre enn å hjelpe andre, nå syns jeg det er innafor med en oppdatering : hvordan går det med disse personene som har begynt på oljen ?

1.Mann som fikk stilt diagnose som de mente var Chrons, en alvorlig tarmsykdom.

Var fryktelig dårlig en periode, var mye på undersøkelser og hadde MANGE medisiner.... Medisiner som generelt ikke er bra å gå på over lengre perioder. Denne mannen hadde hørt om oljen og ville prøve: og hva er vel da bedre etter 5-6 mnd og få beskjeden DU ER FRISK??? Å slite med mage problemer er noe veldig mange av oss gjør, selv har jeg vært mye plaget, men endelig er jeg også bra igjen 🙌🏼
Denne tarm legen som undersøkte mannen hadde sett hvor ille han var og hvor bra han hadde blitt så han skulle rett hjem å lese mer om denne oljen. Fantastisk. Ofte tenker leger at det kun er medisiner som er det eneste riktige og det som funker: Men hører flere og flere åpner for det naturlige (naturmedisin).
Så hva skal man velge? Frisk tarm vs syk tarm? Det er bare vi selv som kan bestemme oss for👍🏼 Men at det er verdt et forsøk å prøve er vel ingen tvil om.

2. Barn med eksem.

Har flere barn nå som får oljen grunnet utslett og atopisk eksem, her kan jeg jo også i inkludere min datter som er helt frisk etter at hun startet på oljen og har gått fra sandpapir hud til en nydelig myk babyhud❤️
Så om du får valget, skal du da velge å smøre barnet ditt daglig med kortison som ikke er bra for huden?? Eller velger man olivenolje kombinert med omega-3-fettsyrer? Er ikke i tvil om at jeg gjorde det rette valget for kortison var UAKTUELT!! Her er bilde av min snuppe!🙌🏼

I dag hadde jeg lyst å dra frem disse historiene, for de gleder meg så mye💕 Men heldig som vi er har vi fått lov å hjelpe folk med blant annet :

✔️Atopisk eksem
✔️Leddgikt
✔️Migrene
✔️Stoffskift plager
✔️Mage problemer

Ta kontakt om du ønsker mer info om produktene eller lurer på om vi kan hjelpe deg med dine problemer. Med veldig mange forskningsrapporter kan vi svare på det meste ang sykdommer.

⭐️CamillaEidstøBergh⭐️

Likes

Comments

Vi har nå gått på oljen i 2 mnd, hele familien❤️ Vil nå komme med en oppdatering fra hver og en☺️

Emeli 💕

Et bilde sier mer enn ord? Her kan dere se huden til Emeli. Fra å være som sandpapir, med masse atopisk eksem til å få en myk og deilig babyhud uten en eneste flekk❤️ Kortison er IKKE noe for små barn! Det gjør så godt i mammahjertet at hun har blitt så bra, for det har vært noen netter med gråt og armer og en mage det har vært mye kløe og svie på😞💕

Tore 💕

Tore har gått fra disse medisinene ++ til kunn å drikke kombinasjonsolje mellom omega 3 og omega 6. Han slipper å proppe kroppen full av medisinen med rød varseltrekant og er 100% god med naturlige ingredienser rett fra naturen❤️ jeg har sett frustrasjonen i denne mannen sine øyner, jeg har sett engstelse, jeg har sett han krype over gulvet og vridd seg i smerter. Å nå er han bare seg Selv, med en mage som fungerer slik den skal😃

Pappa💕

Min kjære spreke pappa. Som i flere år har hatt sykdommen psoriasis artritt. Men den sykdommen kommer flere ulemper. Han går på cellegift og sprøyte som setter ned immunforsvar og har lenge vært plaget med et kne, rygg og nakke.. Sprek som han er har han kjent sine begrensninger og da han for mange år siden skulle sykkel Trondheim - Oslo fikk han virkelig kjenne hva denne sykdommen er istand til å gjøre..... Kanskje et stort nederlag å få et så sterkt møte med sykdommen. Smerter, ingen følelser i kropp et ritt han hadde sett så frem til som han måtte bryte. Fordi kroppen sa stop. Nå går han på oljen, har trappet ned cellegift og kjenner at han blir bedre og bedre 😃 Han er full av energi, og kneet som han så lenge har slitt med er betraktelig bedre❤️ Mennesker med slike reumatiske sykdommer, kan kjenne full effekt etter en slik olje iløpet av 2-6 mnd. Så at han allerede kjenner forskjell gleder meg☺️💕

Mamma💕

Mamma min😃 At stoffskiftet er en dritt sykdom er vel ikke å legge sjul på. Personlig er jeg nå den eneste snart av damene i slekta som ikke har det..... Og Bank i bordet jeg vil heller ikke ha det!! 😰 Stoffskift problemer kan slå folk helt ut, man opplever utmattelse, man blir fort sliten, har mangel på energi OSV. Listen er lang på problemer stoffskifte kan medføre. I Tillegg fikk mamma kreft i 2014 noe som har gjort at vi alle har innsett viktighet med både å bruke solkrem MEN også få i oss omega 3 som er kanskje den mest effektive kreft forebyggingen (les forskning og dokumentasjon fra den norske Kreftforeningen). Etter mamma begynte å oljen kjenner hun at hun har mer energi og hun blir ikke få fort sliten som hun ble før. I tillegg er jo det beste av alt at hun er kreftfri og det skal hun være for alltid💕

Så var det min tur da 💕

Her er jeg.. Jenta som bare var 7 år da legen konstanterer migrene.. Den dritten har fulgt meg og vært min fiende i 20 år !!! Ja jeg vil påstå at den har vært min fiende så langt jeg kan huske livet tilbake. Nå jeg på uke nr 6 uten migrene, HVORDAN TROR DERE DET FØLES? Fantastisk❤️ Den dundrende hodepinen som stadig snek seg innpå, som ødela så mange dager for meg, som har gjort at jeg ikke kunne være med på mye morro skal IKKE få ødelegge mer for meg😃 Migrene medisinene med rød trekant som fikk meg til å kaste opp skal hives i søpla. Hver gang været går fra høytrykk til lavtrykk sitter jeg her med banking i hodet. Nå merker jeg ikke en gang vær forskjellene og det er så godt.

Hele familie historien er nesten for god til å være sant. Men jeg priser meg lykkelig for at vi fant denne oljen og det vet jeg alle som er nevnt her også gjør😃 Folk må gjerne være skeptiske, så skeptiske de bare vil for min del. For jeg og mine har fått en ny hverdag og det er godt nokk for meg❤️


... Og viste du at jeg om en mnd gifter meg med mannen i mitt liv?😍 Gleder meg !!

Ha en fin dag dere ☺️

⭐️ Camilla Eidstø ⭐️

Likes

Comments

Stadig hører man om sykdommer. Sykdommer som rammer alt fra små barn til eldre mennesker. Vi ser det på nyhetene, vi leser om det på Internett, vi omgås personer som både er syke og blir syke.. Hvorfor ?

Kreft, kreft, kreft, helvetes kreft! Jeg HATER ordet kreft... Ikke bare fordi familien plutselig fikk sjokk og var i sorg da nær familiemedlem ble syk, men fordi jeg også ser artikler om det hver eneste dag.... Uansett om jeg går en tur til byen, kobler til Internett eller slår på TV.

Bare tanken på ordet gir en grøss inni meg, og ikke snakk om den sykdommen skal få ramme meg eller MINE i tiden fremover👊🏼

Hvorfor ser statistikken for kreft slik ut? Den vokser, vokser og vokser. Stadig flere blir rammet, både ynge og eldre, kommer det noen gang til å snu og ta slutt?

Bilde av statistikk henter på Kreftforeningen..

Men hva så da? Hva kan vi gjøre for å forebygge? Personlig har jeg valgt en olje som er kombinasjon mellom omega 3 og kaldpresset olivenolje. Hvorfor? Fordi en kombinasjon mellom disse bryter ekstra godt ned den høye omega6 balansen vi har i kroppen.

Men hvorfor har vi for mye omega 6 og hva vil det si?
-Omega 6 får vi MYE av gjennom å spise den maten som er å finne på butikken. Se for deg halvfabrikat mat, posesupper, sauser, halvferdig pizzabunn, halvferdig ditt og halvferdig datt. Disse produktene som vi i en travel hverdags benytter oss mye av er som GIFT for kroppen vår. Og hold deg fast... Fisk og kylling inneholder MYE omega 6 grunnet at de får maispalets i foret sitt.. Her er det oppdrettsfisk det er snakk om.. Selvfølgelig skal vi ikke slutte å spise det, meeen noe å ha i bakhodet..

Se for dere min test som viste at jeg hadde 19 deler omega 6 i kroppen og 1 del omega 3. Altså 19:1.. Man kan si det på en måte så folk forstår :

- se for deg at min kropp inneholder 19 pyromaner som lager flammer, inflammasjoner og betennelse. Har du allerede en betennelse kan de feste seg til den og gjøre den verre og verre HELT til du står der med en autoimmun sykdom, f.eks kreft. Jeg har en omega 3 som man kan se for seg som en brannmann som skal slokke alle disse 19 brannene i kroppen min, klarer den det alene ? Nei.. Derfor må man gjøre tiltak, DERFOR må man endre livsstil ! Det burde ikke en gang være et spørsmål om man skal gjøre det eller ikke... Det burde være et tiltak som man skulle ha startet med for lengst.

Det er ikke uten grunn jeg nå velger å jobbe med oljen på si av min egen jobb ; fordi jeg vil hjelpe folk til å få bedre helse og en lysere fremtid.

Bilder hentet fra et kjapt tastetrykk og Google "omega-3-fettsyrer forebygger kreft"

Hvordan balanse er din kropp i ?

⭐️ Camilla Eidstø ⭐️

Likes

Comments

Kom over en fin og tankefull tekst jeg ville dele med dere, da jeg syns at dette er veldig viktig å tenke over spesielt i disse tider når vi er inne i en tid der flere har mistet sine jobber, er permiterte, sykemeldte og uføretrygdet.. Mange har dårlig økonomi og prøver så godt de kan å tjene seg til livets opphold via andre muligheter💕 De har funnet produkter som de ser funker for en selv og andre og de vil videreformidle produktet for å HJELPE andre til og få en bedre helse f.eks, ikke for å irritere å være til bry husk..

Personlig jobber JEG 100% itillegg, hadde det ikke vært for at jeg var snakket med personer som har blitt bedre, kjent effekt selv og lest masse forskning på dette hadde jeg Såklart ALDRI orker å ha to jobber husk..✔️ Men jeg gjør det for å hjelpe: Fordi jeg bryr meg om andre og har sett nære og kjære lide, og ønsker ikke at andre skal oppleve det samme...

Noe å tenke på:
-Hvis din venn hadde startet opp en restaurant, hadde du da gått på den?
-Hvis en venn av deg hadde blitt hudpleier og fått sin egen salong, hadde du gått til den da?
-Hvis din venn startet opp frisørsalong, hadde du da dratt dit?

Poenget er:
*Hvis din venn selger tupperware, prøv det!
*Hvis din venn selger oriflame, prøv det!
*Hvis din venn selger kaffemaskin, prøv den!
*Hvis din venn selger kosttilskudd, prøv det!
*Hvis din venn selger Marykay, prøv det!

Så neste gang du drar på vita for å kjøpe sminke, tenk på din venn som selger sminke som sitter hjemme med en nyfødt liten baby og prøver å spare opp til å kunne spare opp til et hus.
Neste gang du går på Rema1000 eller på apotek for å kjøpe tran eller kosttilskudd, tenk på din venn som sitter hjemme og prøver så godt hun kan og jobbe hardt for å få betalt sine regninger.
Neste gang kaffemaskinen din ryker, tenk på foreldrene som sitter hjemme og gjør så godt de kan med å få salg for å få kjøpt mat til sine 4 små som trenger det som mest.

De store kjedene vil til syvende og sist gi deg absolutt ingenting tilbake.. Men når du hjelper en liten bedriftseier så hjelper du ikke bare dine venner og familien til en bedre hverdag, men du hjelper også å putte penger tilbake i begges økonomi💕

⭐️Camilla Eidstø⭐️

Likes

Comments

.... Og får du en bedre helse og et lettere liv gjør det deg selvfølgelig glad✔️ I det siste har jeg fått flere tilbakemeldinger fra folk som har sykdommer at de har BLITT BEDRE❤️ ... og "friske" folk uten sykdommer har fått mye mer energi og overskudd, og en mage som fungerer godt😉 Det gjør meg så glad og jeg er så glad for at jeg takket ja til å jobbe med dette produktet..!🙌🏼 Det er jo slik at noen velger å ta utdannelse på fritiden mens andre bruker timene etter barna er lagt på en ekstra jobb, jeg valgte sistnevnte✔️

For 2 mnd siden fikk jeg et tilbud om å gå over i nytt firma. Jeg tenkte som folk flest "hva er vel dette da, enda et sånn mas å sjas firma der man må jage etter kunder for å få salg"? Ja jeg var sliten og ja jeg var litt lei etter å ha jobbet mye.. Mye med produkter jeg personlig likte. Men som var tunge å selge og jobbe med pga markedsføringen, sendingene og modellene... Så her var det å begynne å lese; hva er dette for noe da?

Det fanget meg FORT da jeg så hvor mye disse produktene Var forsket på. Hvordan sykdommer de var forsket på og generelt at de hadde 120 forskning rapporter som viser at produktene har effekt !!
Det er ingen hemmelighet at jeg HATER ordet kreft...!! Det grøsser på ryggen min når jeg hører det, og verden min gikk i grus i 2013 da min kjære mamma fikk dritt sykdommen😱💔 heldigvis gikk det bra og hun er frisk nå. Men jeg begynte å lese på "kreftforebyggende" og tenkte JA HVORFOR HAR JEG IKKE HØRT OM DETTE FØR?? Så da var det hele i gang og nå sitter jeg her, folk hører stadig om andre som blir bedre av produktet og vil selvfølgelig prøve.. Det er fantastisk, det finnes ikke større glede en å gjøre andre bedre🙌🏼 og det er min drivkraft❤️

På 2 mnd ser både jeg og flere hva dette har gjort for OSS⭐️ Personlig merker jeg veldig god effekt på mage, humør og energi! Nå er jeg full av energi på jobb og full av energi hjemme helt til hode treffer puta om kveldene🌙 Jeg løper rundt sammen med barna, leker med dem, ler og tuller sammen med dem og alt er bare supert ! ENDELIG fungerer kroppen bedre etter 7-8 mnd med lite energi og overskudd.. Det er mamma lykke det, og barna er strålende fornøyd når vi gjør så mye gøy sammen 🙌🏼

Mange er skeptiske og desverre er det mange som ikke forstår dette med å forebygge sykdommer. De fleste venter liksom til de plutselig sitter der med en diagnose; først da begynner de og handle. Men hva om man hadde forebygget før sykdommen inntraff? Selvfølgelig er noe arvelig og det kan være vanskelig å unngå. Men de fleste autoimmune sykdommene starter med en betennelse som utvikler seg. Disse produktene er også super på hud, hår og negler💅🏼 Hudens elastisitet øker med 22% etter kun 60 dager, i tilfelle noen vil unngå rynker i tidlig alder 😉

Tilslutt vil jeg be dere om å gå Inn å lese om våre produkter og forskningen her ;

http://www.1life63.com/no/bioactive-foods/visjon

Ta kontakt om dere lurer på noe så skal jeg svare eller finne svaret på det dere lurer på, om det gjelder visse sykdommer👌🏼

⭐️ Camilla Eidstø ⭐️

Likes

Comments

Den norske legen Berit Nordstrand er opptatt av hvordan man kan gjøre små grep for å få stor effekt for en bedring av vår helse. Skrevet et innlegg med tekst hentet fra boken hun har skrevet "mat med med".

Barn og ADHD

Matvarereaksjonen omfatter ikke bare fordøyelsesplager, eksem og astma, men kan ifølge forskere også påvirke hjernen og gi atferdsmessige symptomer. Derfor er helt vanlig mat en sannsynlig risikofaktor for ADHD.
Her er det vist at omega 3 har god effekt. Det er registrert lave verdier av langkjedede flerumettede fettsyrer hos barn med ADHD sammenlignet med kontrollgrupper. Vanlig kost gir ofte for lav tilførsel av omega 3. Studier der barn har fått tilførsel av omega 3 har vist bedring i symptombilde.

35 år forskning viser at kjemiske tilsetningsstoffer i maten kan være problematisk blant barn som er følsomme for slike stoffer, reagerer 65-85% på så lite som 100 MG kunstig farge.

Omega 3 mangel og jernmangel er kjente årsaker til konsentrasjonsproblemer og uro.

Bedre kognitiv fungering

Fett bygger cellemembraner rundt i alle kroppens celler, også hjernen. Hjernen vår består av 60% fett, og hele 10% ren omega 3. Hjernecellene fornyes kontinuerlig, og krever at det er nok omega 3 i byggeklossene underveis. De bruker utgaver av omega 3 som heter EPA og DHA.

En WHO-rapport konkluderer med at inntak av omega 3 fettsyrer kan bedre kognitiv fungering og forebygge synssvekkelse med alderen.

Mat og Diabetes

Type 2 diabetes brer seg om som epidemi, og det spekuleres i flere ulike årsaker til dette. Både arv, kost og livsstil har nok betydning.
Verdens helseorganisasjon (WHO) estimerer at 80% av hjerteinfarkt og type 2 diabetes kan unngås ved å endre spisevaner. Og så mye som 35-50% av alle kreftforefomster kan unngås gjennom et bedre kosthold, rikt på omega 3! (Tekst fortsetter under bilde).

Blodtrykk-Mat

Høyt blodtrykk rammer stadig flere, og er Idag den vanligste årsaken til utvikling av hjertekarsykdommer. Ha derfor et rikt kost med omega 3 fettsyrer.

Hva skjer når vi får betennelse i kroppen?

Betennelse lager riper i åreveggene, og oksiderer små LDL-pakker slik at de lettere kleber seg på åreveggene. Studier viser at høyt nivå av slike betennelsestofffer i blodet gjør deg mer sårbar for både overvekt, allergi, astma, betennelser, diabetes, hjertekarsykdom og kreft.
Planteoljer med sunne umettede fettsyrer og levende plantestoffer, kan dempe mengden betennelse i blodet. Olivenolje som er i vår balanseolje synes å merke seg som betennelsesdempende. Olje med omega 6 kan derimot øke produksjon av betennelsen.

Tilslutt: vi kjenner alle noen som har disse sykdommene/har hatt. Dette er noe som kan ramme ALLE. Ikke bare "mannen i gata".

Hvor mye tar du vare på helsa de?

Signerer til overskrift
"små grep utgjør store forskjeller".
Ha en fin kveld.

⭐️ Camilla Eidstø ⭐️

Likes

Comments