Header

Hej alla fina där ute! Längesedan jag skrev här pågrund av tusentals anledningar men idag är en riktigt bra dag för att prioritera er och bloggen. Hur är det med er? En ordentlig kyla är det ute iallafall och mörkret har börjat falla över Sverige.

Mitt liv rullar på. Gårdagen bjöd på en hel del trevligt! Bland annat ett uppföljningsmöte hos coach som gick mer eller mindre fantastiskt jämfört med tidigare gången. Besöket resulterade i en ökning av hela 1 kg sedan start en månad tillbaka som verkar ha lagt sig på både benen och axlar! Det känns och jag är oerhört tacksam över min genetik som är väldigt positiv till muskelökning samtidigt som jag enkelt verkar tappa i fett vid det omvända vilket är givetvis gynnbart inom sporten.

Med rejäl motivation som varit som bortblåst for jag till gymmet för veckans första benpass. Detta gick läskigt bra och övningarna kändes nästan enkla trots att jag faktiskt höjde mig i både böj och liggande lårcurlsmaskinen.

I skolan har jag alldeles för fullt upp i nuläget och det är därför bloggen legat tom. Men ni gör rätt i att titta in då och då eftersom så fort allt lugnar ner sig finner jag min tid till att skriva här! Grymt coach möte, motivationsboost av både detta och helgens Tyngre Classic och all energi jag får i mig dagligen får mig att klara av allt oavsett att jag först kan tvivla till att jag klarar av det.

Fitnesslivsstilen ÄR en elitsatsning. Som jag nämnde igår på mötet känns detta av... Ordentligt! Alla dagar är inte enkla och en dans på rosor men har jag en målsättning och drivs jag av passion ger jag inte upp. Som min stjärna Sara Kinnviks så fint beskrev situationen: All of the bad days will be good days, and the good days will be great days.

Kärlek till alla er där ute och verkar som att bloggen sakta men säkert är under prioritering! Håll ögonen öppna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var förbi posten innan och hämtade upp 2 av 5 paket som jag fått! Spännande va? Vad som finns in kommer upp i ett annat inlägg men ett utav dem används just nu på gymmet. Älskar paket, vem gör inte? Som ett barn på julafton!

Likes

Comments

Att alltid tro det goda hos människor är en egenskap jag släpat med mig sen föralltid. Har ni den också? Att känna det enkla vid att släppa taget om människor som under bekräftelse sårat en men samtidigt ha lätt för att se det positiva hos nyfunna människor.

Inte kan väl hen tänka si och inte kan väl hen agera så! Visst är det delvis en positiv egenskap som allt annat att jämt se det positiva och ständigt blunda för det negativa till en början, ge alla en ärlig chans att visa sin bästa version av sig själv. Men egenskapen för inte endast med sig fördelar utan kommer med konsekvenser som folk som enkelt tar ens tillvaro för givet såväl som utnyttjande och förvirring.

Idag väljer jag att se egenskapen positivt. Däremot ser jag det positivt med en uppvakning kring dess faktiska negativa sidor! Vidare ifall egenskapen är värdig att fortsätta existera inom mig är oklart men att kunna inse faktum att den finns där är stort och jag vet om att en förändring är möjlig bara jag bestämmer mig för det.

Glöm aldrig bort vem det är som faktiskt har makt över ditt eget mående.

Du själv och ingen annan bestämmer hur Du lever ditt liv, i vilken sinnesstämning Du vill leva ditt liv, i vilken takt Du ska nå dina drömmar och mål och om i överhuvudtaget Du ska ha styrkan att göra detta.

Ingen annan än du bestämmer hur du själv ska leva ditt liv och ingen ska någonsin hindra dig från att bli den bästa möjliga version av dig själv. Ha en fantastisk tisdag hjärtan! Ni är grymma, precis som ni är.

Likes

Comments

Bilderna får väl tala för sig själva! Riktigt grym fredagskväll hur som helst. Älskar verkligen Göteborg, så himla mysigt. Hoppas ni hade en fantastisk gårdag, det hade jag. Pussar och kramar på er alla!

Likes

Comments

Morgonträning check! Helt otroligt bra pass konstigt nog med tanke på en sömn på 5 timmar men med god energi och en hel del käk både igår och innan passet så gick det grymt! Körde igenom magen och några axelövningar likaså. Innan passet tog jag en påse miniriskakor med mörk choklad som jag upptäckt vara himlariket! Ni bara måste testa märket är från Friggs, alltså mums. Sedan dracks aminosyror och efteråt frukost! Nu sitter jag påväg till skolan och i eftermiddag sitter jag på en buss mot Göteborg för lite mysigheter. Hoppas ni mår jättebra och får en toppen dag! Här kommer morgonens upplägg.

Axlar och mage
Side raises hantlar 12-15x3
Militärpress 12-15x3
Cable raises 12-15x3
Sidecrunch i cable 15x2
Abcrunch i cable 15x4
Liggande benlyft utan vikt 3 set till failure
Abcrunch i maskin 15x3 med dropset
Plankan 1 min
Sidoplankan 1 min
Förhöjd planka 1 min

GRYM KONTAKT, GRYMT PASS OCH NU SKA VI HA EN GRYM FREDAG! Kram på er alla!

Likes

Comments

• Gårdagens middag efter gymmet och en bild för någon vecka sedan! Idag står legs och abs på schemat med en fin vän och sedan ska jag även på uppföljning hos coach. Det får alltid motivationen på topp minsann! •

Godmorgon alla hjärtan! Hur mår ni idag?
Vaknade så mycket bättre än igår idag och känner värme i hela kroppen. Inte har jag lyckats få mycket skolarbete gjort men över lag glad över allt möjligt. Idag är det torsdag och jag går i skolan från och med nu halv elva till två sen bär det av mot coach. Ha en toppen dag! Kram!

Likes

Comments

Summerburst, dear summerburst! En solklar höjdpunkt av min sommar och en känsla av endast lycka! Wow alltså jag hade det så himla bra och en riktigt mysig helg.

Jag minns så himla tydligt hur detta blev som en symbol för mognad och att jag äntligen skulle ta steget inte bara på papper men i psyket att en gång för alla växa upp på riktigt, bli vuxen och gå min egen väg. Vara självständig och faktiskt ta ställning till min egna åsikter och mitt eget mående och var dag välja det liv jag vill leva för resten av mitt liv.

Sedan den dagen har jag bara växt! Till både hjärta och hjärna och jag har äntligen hittat den person jag trivs som, den jag vill utveckla och den jag älskar att vara precis som den är och oavsett vad andra kan tycka och tänka. Från och med den dagen har min självkänsla varit till tusen på topp! Det är så viktigt. Att jobba med sig själv varje dag, för sig själv. Att kunna hantera att aldrig bero av andra utan tvärtom stärka sig själv. Att trivas med sitt eget jag och att kunna njuta av sin egen tillvaro. Ni förstår nog precis hur jag menar och det är otroligt att en dag känna på detta vis!

Men såklart kommer motivationsdippar och det är helt naturligt. Det enda man ska göra vid denna punkt är att acceptera det. Visst ska man notera detta, men sedan när man gjort detta ska man gå vidare och hela tiden blicka framåt. Man ska försöka vända negativitet till att se det fina och vara tacksam för det goda i livet, på så sätt återvänder motivationen så småningom i samband med att man bara håller ut. Jag tror absolut att det finns starka och svaga personer här i världen och oavsett att jag har dåliga dagar som vem som helst så är jag stolt över att faktiskt kunna ha insikt i att min styrka är oerhörd. I en dag som den här när min motivation dippar sig neråt med höstkylan väljer jag att istället hitta allt fina omkring mig. Min egen styrka, min unika person och min fantastiska egenskap av att faktiskt kunna lämna saker bakom min rygg och fortsätta i enorm drivkraft framåt mot mina mål och ambitioner. I en motivationsdipp säger jag till mig själv exakt det som Micke Hancic i förra veckan nämnde till mig: "Stay Humble" och det är exakt vad jag ska göra!

Why be avarage when you can be more? Be yourself because everyone else is already taken.

Likes

Comments

Godmorgon alla och godmorgon onsdag! Vilken GRYM start på dagen jag haft idag. Klockan är bara halv åtta men jag har aldrig varit piggare. Jag och en oerhört saknad vän var nämligen uppe redan vid 5.00 och gick en promenad! Så himla roligt för vi pratade verkligen i mun på varandra och hinner man inte med att ses jämt i vardagen är detta bästa lösningen. Snacka om fantastisk start! Följt av denna mumsiga frukost och sista minuten plugg.

Har verkligen noll motivation till skolan just nu men klart jag håller i. Måste hitta något som får mig motiverad igen hur som helst annars får jag väl helt enkelt mer hålla ut tills den en dag kommer? I helgen åker jag till Göteborg redan på fredag eftermiddag så det ser jag väldigt mycket fram emot. Imorgon efter skolan ska jag äntligen träffa coach som haft fullt upp med SM Västerås vilket varit förståligt. Så det ser jag också fram emot! Nu är det dags för skola fram tills ca 15 och ikväll är det dags för lite bröst på gymmet. Taggar! Känner äntligen att allt börjar åter komma back on track och måendet påväg dit det ska vara. I lycka, tacksamhet och motivation till att följa mina mål och drömmar! Ha en fantastisk onsdag vänner, det ska jag ha.

Likes

Comments

Hej älsklingar! Long time no see? Idag var det tillbaka till verkligheten som gällde. Skola från 10 tills 16 med ett två kapitel stort matteprov som sista lektion. Det gick nog över förväntan men när det gäller naturämnena lämnar jag alltid prov med zero expections ärligt talat. Är mest lycklig över att det är över för denna gång! Halva kursen kvar utav matte 4 och sedan ska nationella firas ordentligt när sista kursen är över.

Väl hemma satte jag igång med hela veckans matlådor. Hann inte göra tacofärsen men allt annat, åt mellanmål i form av havregrynsgröt, NIJES proteinpudding och resten av riskakorna som var kvar hemma! Eat to grow they say! Direkt mot gymmet och nu är jag påväg hemåt efter ett benpass. Körde legexstensions, benpress, liggande lårcurl och kickbacks och eftersom det är måndag så väljer jag att ta det lugnare så därefter var jag nöjd! Nu vill jag ha mera maaat och ikväll kommer kvällen spenderas med att kolla igenom alla missade Youtube videos jag inte hunnit med. Hoppas ni haft bästa måndagen! Har saknat er! PUSS OCH KRAM.

Likes

Comments

Inte helt fel att vakna upp till detta! Nu sitter både jag och Saga på bussen påväg hemåt till Jönköping och vi båda två är väldigt slitna och trötta. Hösten är här och det känns en hel del i luften... Det är iskallt.

Ska bli skönt att komma hem och vi är framme vid ett tiden. Idag ska jag hinna med både foodprep och plugg men möjligen så skjuter jag upp matlådorna tills imorgon så jag kan prioritera matten till ett två kapitel prov imorgon. Hoppas ni får en fin söndag! Hör av mig. Kram!

Likes

Comments